Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fül és Fejhallgatók
Fül és Fejhallgatók
Sziasztok. Pár nappal ezelőtt vásároltam egy barátom segítségével egy AKG K309 fülhallgatót. Sokan szidják a neten de neki és és nekem is nagyon tettszik a hangja. Ismeri valaki ezt a fülest? Érdekelne, hogy nekünk ilyen furcsa a hallásunk vagy tényleg jó ez a füles?
Fül és Fejhallgatók
Nekem a Sennheiser-ekkel inkább a Heed Canamp füles erősítő jött be jobban mint páros.
De persze forrás és egyéni fül kérdése is ez az egész.
És mint mindig a hifiben, soha nem egy összehasonlító demó fog dönteni, hogy számunkra alkalmas lesz-e valami vagy nem hosszú távon, tényleg zenét hallgatva.
Fül és Fejhallgatók
Ha másra nem is ,arra megtanított az elmúlt időszak, újat tripla áron soha többet! Csak ennek a két cuccnak az új, és használt ára különbségén lazán inkább lemegyek a tengerre a családdal, de ez szigorúan SZVSZ!
Ezek szerint elég olcsón adod majd a TC K8-at Feltétlen várj meg a piacra dobásával..
- suminator968
- V.I.P.
- Értékelés: 1081
Fül és Fejhallgatók
Fülesből újat szeretnék.. számomra olyan mint az alsógatya kérdés..
A TC K8-al kapcsolatban még gondolkodom.. egyelőre kutakodom.. aztán meglátom mi lesz a végső megoldás.. Valszeg csak január felé lesz esedékes.. az eladás a közeljövőben lenne???
Ha másra nem is ,arra megtanított az elmúlt időszak, újat tripla áron soha többet! Csak ennek a két cuccnak az új, és használt ára különbségén lazán inkább lemegyek a tengerre a családdal, de ez szigorúan SZVSZ!
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Fül és Fejhallgatók
Nekem pl lessz egy eladó TC K8-am, akár. A HD 600-al együtt is, jóárasitva!
Fülesből újat szeretnék.. számomra olyan mint az alsógatya kérdés..
A TC K8-al kapcsolatban még gondolkodom.. egyelőre kutakodom.. aztán meglátom mi lesz a végső megoldás.. Valszeg csak január felé lesz esedékes.. az eladás a közeljövőben lenne???
- suminator968
- V.I.P.
- Értékelés: 1081
Fül és Fejhallgatók
Köszönöm, utánanézek!
Nekem pl lessz egy eladó TC K8-am, akár. A HD 600-al együtt is, jóárasitva!
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Fül és Fejhallgatók
Szerintem a TC Konnekt 8 és gondolom a többi TC Konnekt is igen jól párosodik a K-601-essel.
Köszönöm, utánanézek!
Fül és Fejhallgatók
Igen, rajta vagyok a témán. Olyasmit tervezek ami tartalmaz DAC-ot is. Pl: a Lupus D MKII szimpatikus, bár jobb lenne valami olcsóbb..
Szerintem a TC Konnekt 8 és gondolom a többi TC Konnekt is igen jól párosodik a K-601-essel.
Megfelelően meg is tudja hajtani és a hangkarakterük is valahogy jól passzol egymáshoz.
Persze ha elsősorban számítógépes forrás lenne.
Néha lehet kapni használtan is, előfordul, hogy fele áron, de tökéletes állapotban.
Fül és Fejhallgatók
A K601-hez combos erősítő kell, különben nem lesz az igazi.
Igen, rajta vagyok a témán. Olyasmit tervezek ami tartalmaz DAC-ot is. Pl: a Lupus D MKII szimpatikus, bár jobb lenne valami olcsóbb..
Fül és Fejhallgatók
A K601-hez combos erősítő kell, különben nem lesz az igazi.
Fül és Fejhallgatók
Sziasztok!
A sok fórum olvasás által, a füles vásárlásom 180 fokos fordulatot vett. A sennheiser RS170 (vezeték nélküli) zárt fülesről, áttértem az AKG vonal nyitott füleseire. Jelenleg a K601 a befutó. (bár zárt rendszer létére szorosan ott áll mögötte a K272). Sajnos egyiket sem áll módomba kipróbálni, így a hozzászólások/véleményezések alapján fogok dönteni. Egy dologra azért kíváncsi lennék (s ez miatt is szerepel a kosárban, a zárt K272): olvastam, hogy a K601 nyitottsága miatt igencsak megkívánja a nyugodt/csendes környezetet. Érdekelne, hogy vajon kevésbé szigetelt, mint akármelyik másik nyitott társa?? Persze normál szobai körülmények között használnám. Ráadásul van egy öreg technics zárt fülesem is, így ha párom párhuzamosan TV-t nézne, azt használná.
Fül és Fejhallgatók
Természetesen.
Egyelőre teljesen baráti hangulatú összejövetel szintjén tart a dolog, szóval semmi komoly, de mindenképpen írok ide is, ha valaki nem akar regelni, bátran keressen itt priviben, vagy az elérhetőségeim bármelyikén lehet jelezni a részvételi szándékot!
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
Fül és Fejhallgatók
Valószínűleg inkább találkozó lesz, mint teszt, egyelőre nem cél sorrend felállítása, de én csak a magam nevében beszélek, minden a jelenlévőktől függ majd, leginkább. Én úgy gondolom, hogy a találkozó célja elsősorban az, hogy mindenki meghallgathassa azt, amit meg tudna venni, és eldöntse, melyik tetszik neki jobban. Ez egy középkategóriás fejhallgatónál (30-50e ft.) már nem lenne olyan egyszerű egy ilyen találkozó nélkül, nem beszélve az erősítőkről, forrásokról, mivel minden összeállítás minden felvétellel más összképet ad, nem beszélve az egyéni preferenciákról, amik azért ebben a műfajban lássuk be, elég sokat számítanak. Én pl. még sosem hallottam komolyabb AKG-t rendes forrásról hajtva, ezért amikor megkérdezik, mit ajánlok egy adott öszegért, hiába tudom, hogy jó az adott kategóriás Sennheiser, mondjuk (mert azokat már hallottam) nyilván nem teljesen kompetens a véleményem. A találkozó után mindenkinek egy sokkal átfogóbb képe lenne a piacról, és természetesen adott kategórián belül, adott szempontok alapján fel lehet állítani sorrendet, csak azzal egyrészt nem mindenki fog egyetérteni, másrészt egy bizonyos szinten mindig szubjektív lesz. Azt gondolom, mindenki a saját fülének kell higyjen, és egy ilyen találkozó remek alkalom arra, hogy mindenki saját maga állíthassa fel a saját sorrendjét a saját szempontjai alapján, mert neki kell majd élvezni vele a saját zenéjét.
Fejhallgatós találkozó! http://prohardver.hu/tema/elso_ph_fejha ... 1-100.html
Fül és Fejhallgatók
rauschie:
Láttam ph-n is, de ha már itt is...
Szóval szerintem döntsétek el, hogy akkor bulinak, vagy tesztnek szánjátok a dolgot. Mert ha az utóbbi, akkor valahogy szelektálnotok kellene a rengeteg füles, és kiegészítő közt, mert ennyi "versenyző" között csak elveszni lehet, sorrendet felállítani nem igen. (Az ottani topik elején írod, hogy teszt lenne, ebből gondolom).
Fül és Fejhallgatók
Sziasztok!
Ha valakit érdekel esetleg, jövő év elején összeülünk páran egy fejhallgatós találkozóra,az aláírásomban található linken lehet tájékozódni, vagy írni nekem privátot itt, vagy a megadott elérhetőségeim bármelyikén elérhető vagyok. A fejhallgatók megítélése aránylag szubjektív dolog, így nem árt őket hallani, mielőtt megveszi az ember. Elég sok minden lesz meghallgatható, szóval ha valakit érdekel valami az ottani listából, és/vagy tudna valamit hozni, sok szeretettel várjuk!
Úgy fest szinte az egész AKG vonal képviselteti magát, Sennheiserek is 555-től felfelé, remélhetőleg egész 650-ig, néhány sztatikus füles sem kizárt, +erősítők, források, miegymás.
örülök ennek a kezdeményezésnek!
milyen fejhallgató erősítő lenne a referencia? (nagyon fontos)
(közben olvasom a listát... )
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Fül és Fejhallgatók
Szia rauschie!
Kérhetjük, hogy nálunk is írjatok az eseményről-eredményről.
Találtok az AVX-en gyártót, forgalmazót erősebb meghajtókkal is esetleg.
Természetesen.
Egyelőre teljesen baráti hangulatú összejövetel szintjén tart a dolog, szóval semmi komoly, de mindenképpen írok ide is, ha valaki nem akar regelni, bátran keressen itt priviben, vagy az elérhetőségeim bármelyikén lehet jelezni a részvételi szándékot!
Fül és Fejhallgatók
Szia rauschie!
Kérhetjük, hogy nálunk is írjatok az eseményről-eredményről.
Találtok az AVX-en gyártót, forgalmazót erősebb meghajtókkal is esetleg.
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
Fül és Fejhallgatók
Sziasztok!
Ha valakit érdekel esetleg, jövő év elején összeülünk páran egy fejhallgatós találkozóra,az aláírásomban található linken lehet tájékozódni, vagy írni nekem privátot itt, vagy a megadott elérhetőségeim bármelyikén elérhető vagyok. A fejhallgatók megítélése aránylag szubjektív dolog, így nem árt őket hallani, mielőtt megveszi az ember. Elég sok minden lesz meghallgatható, szóval ha valakit érdekel valami az ottani listából, és/vagy tudna valamit hozni, sok szeretettel várjuk!
Úgy fest szinte az egész AKG vonal képviselteti magát, Sennheiserek is 555-től felfelé, remélhetőleg egész 650-ig, néhány sztatikus füles sem kizárt, +erősítők, források, miegymás.
Fül és Fejhallgatók
Mi a velemenyetek a SONY DR-BT50-es fejhallgatorol?
Sony STR-DA2400ES Erosito
Monitor Audio (BR5 frontok, BRLCR center, BRFX surrond) 5.0
Rel Acoustics R205 .1
Sony KDL-40EX603 TV
Dune HD Smart B1 Player
X360 Elite Konzol
Fül és Fejhallgatók
... anno az 501-est gyakran hallottam, s az igencsak bejövős volt. Ugyebár az nyitott rendszerű, ezért félek egy kicsit a HD272-től..
össze sem lehet hasonlítani a két fejhallgató hangkarakterét. szigorúan szvsz.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Fül és Fejhallgatók
Egyesek szerint , és szerintem is, viszont jobb hangú a nyitott! Vagy az nem számít, hogy hogy szól, csak hogy ne halld a zajokat?
Próbáltad már egyébbként a két rendszert?
Természetesen nagyon is számít, hogy hogy szól. Ezért mondtam le a sennheiser RS170-ről. Kizárólag otthon használnám, viszont nyáron néha napján kitelepednék vele a kertbe. De akkor is jól jönne a zárt rendszer, mikor az asszony tv-t nézne, én viszont zenét hallgatnék. Főleg, mikor előszeretettel zavar fel muzsikától elmélyült állapotomból, holmi lényegtelen dolgokkal. Ilyenkor elég lenne csak rá-rá bólintanom, s egy-egy ahha-t benyögnöm..
Nem sok fejhallgatóhoz volt eddig szerencsém, de anno az 501-est gyakran hallottam, s az igencsak bejövős volt. Ugyebár az nyitott rendszerű, ezért félek egy kicsit a HD272-től.. Főleg ha belegondolok, hogy 15-öt rádobva már 601-et kapok (igaz az is nyitott.) A napokban körbevizslatom a környéket, s ha van rá mód kipróbálok pár típust.
Lehet mégis jobb lenne megállni a 40ezres szinten, úgyis kell DAC-ra/erősítőre is áldoznom.
Fül és Fejhallgatók
Talán érdemes megnézni az ath-m50-est. Zárt, teljes méretű, fülkagylót körülölelő struktúrájú fülrésze van (sztem, egyedül ilyet érdemes venni), összehajtható, és amennyire én meg tudom ítélni, elég jó (majdnem olyan mint a d2000-es), és már 20000 ft körül hozzá lehet jutni. Persze elég nagy, úgyhogy ha utcán, bkv-n akarja az ember hallgatni, arra talán nem jó. De hosszú uatzásokon már be lehet tenni a táskába.
Fül és Fejhallgatók
Na igen, de zártat szeretnék.. Szeretem, ha a külső zajoktól jól elvagyok szigetelve..
Én ezt nézném meg... AKG K 271 MkII
Fül és Fejhallgatók
zárt fülesben az egyik kedvencem:
Sennheiser HD25-1-II
A HD250 szvsz lényegesen jobb nála, a HD25 kicsit bezárva szól, nincsenek annyira kitolva a sávszélek és nekem nem is olyan kényelmes mert nem veszi körül a fület, de legalább összehajtható szóval sokkal könnyebb hozni-vinni és van könnyen meghajtható változata is, tehát összességében nem rossz de nem értem a másikat miért nem gyártják még mindig.
Fül és Fejhallgatók
Zártban nehéz jót csinálni de nekem a kedvencem zárt fejhallgató és nem azért mert izolál hanem egyszerűen jobban szól és kellően nyitott hangja is van.
zárt fülesben az egyik kedvencem:
Sennheiser HD25-1-II