Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fül és Fejhallgatók

Klaca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 580

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: Klaca »

A nevek alapján én a Sylvaniát választanám. Az legalább olyan feminin.

Köszi az őszinteséget. Ez amolyan örökzöld egyenértékű hozzászólás, hogy azt ne mondjam, az utóbbi időszak talán best of-ja!

Kicsit OFF.

Tegnap Fedor Emelianenko, a legenda, kikapott MMA-ban. !36_7_11.gif Nem tudom ez mond e neked, vagy nektek valamit, de a kapcsolódó youtube highlights videokat nézegetve feltűnt egy szintén örökzöld hsz., amit többen, én is, a best of youtube hozzászólások egyikének titulálok:

(Nem mellesleg az ortodox pap hangja nem is rossz, de nem ám!)

„YOU HEAR THIS SONG U RUN MOTHER FUCKER!”

>

Most őszintén: (közben tedd a szívedre a kezed!) Szerinted rajtad kívül mondanak az általad korábban idézett szám és betűkombinációk itt valaki számára is valamit?

NJ_
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 507

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: NJ_ »

Ha ez a kérdés nekem szólt, akkor sajnos azt kell mondanom, hogy nekem ez már ezotéria. Röviden: halvány segédmotoros balsejtelmem sincs a dologról. (A nevek alapján én a Sylvaniát választanám. Az legalább olyan feminin.)

A nevek alapján én a Sylvaniát választanám. Az legalább olyan feminin.

Köszi az őszinteséget. Ez amolyan örökzöld egyenértékű hozzászólás, hogy azt ne mondjam, az utóbbi időszak talán best of-ja!

Kicsit OFF.

Tegnap Fedor Emelianenko, a legenda, kikapott MMA-ban. !36_7_11.gif Nem tudom ez mond e neked, vagy nektek valamit, de a kapcsolódó youtube highlights videokat nézegetve feltűnt egy szintén örökzöld hsz., amit többen, én is, a best of youtube hozzászólások egyikének titulálok:

(Nem mellesleg az ortodox pap hangja nem is rossz, de nem ám!)

„YOU HEAR THIS SONG U RUN MOTHER FUCKER!”

>
Basis, graham, ortofon, ikeda, fidelity research, koetsu, moon, klyne, lamm, m9500, levinson, CEC, lavry, weiss, sansui, nakamichi, furman, analysis plus silver

„Audio is filled with dangerous amateurs”
Tim de Paravicini & David Smith

Klaca
V.I.P.
V.I.P.

Fül és Fejhallgatók

Köszi!
...
Érdekelne esetleges további TAPASZTALATI vélemény az alábbi fejhallgató erősítőről. Bár az otthoni zenehallgatás során alapvetően félvezetős rendszereket hallgatok már jó ideje, de egy pici háttérzenélős, (hordozható) fejhallgatós rendszer esetén bevállalnék egy JÓ CSÖVES ERŐSÍTŐT. Azt is jó volna tudni, milyen EL84/6BQ5 csövekkel nyújtja a legjobb formáját? Van aki Amperex 7189, vagy JJ EL84, illetve Sylvania BP csövekkel használja. Tételezzük fel, hogy a ~38ohmos Audio technica ATH-M50 fejhallgatóval használnám.
Vélemény?

http://www.divertech.com/aslhb1.html
>

Ha ez a kérdés nekem szólt, akkor sajnos azt kell mondanom, hogy nekem ez már ezotéria. Röviden: halvány segédmotoros balsejtelmem sincs a dologról. (A nevek alapján én a Sylvaniát választanám. Az legalább olyan feminin.)

Vendég

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Prohardveren van rendeléses topik. A szállítás így jóval olcsóbb fejenként. Illetve használtan is árulják páran.

s4tch
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 309

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: s4tch »

Köszönöm a véleményed! 20e körül keresek valami használható darabot, nem lep meg, ha a HD600 ~háromszoros áron jobb.

Még tegnap utánaolvastam a Superluxnak, elég tisztességes sajtója van. Mondjuk azt nem tudom, az itt említett 30 dolláros áron hol lehet megkapni; ennyiért már csak próbából is érdemes lenne beszerezni egyet. Thomannál szállítással együtt 50 euró, még mindig simán belefér a keretbe. Mivel abszolút szűz vagyok fejhallgató téren (ill. van itthon egy vezeték nélküli Panasonic RP-WF930T, tévézni, porszívózni megfelel), gyanítom a jobbnak tartott darabok bármelyikével elégedett lennék egy darabig.

Vendég

Fül és Fejhallgatók

Goldring DR150-et néztem ki

Elsőre megnyerő hangú fejes, de valójában erősen színez, és nem a legrészletesebb. Mondjuk lehet, hogy nem rossz árkategóriájában. (HD600 volt a referencia, amikor hallgattam...)

Ha nem zavar a kelleténél több magas, akkor érdemes lenne kipróbálod a Superlux HD668B-t. Ez elképesztő ár-érték aránnyal rendelkezik. Ha nem lenne az a fránya magaskiemelése, én sem válnék meg tőle. De sajna erre érzékeny vagyok, főleg, hogy esti, nyugis zenehallgatásra kellene.

Klaca
V.I.P.
V.I.P.

Fül és Fejhallgatók

Köszi a helyesbítést, valóban fejhallgatót keresek. IEM kilőve, nem találtam még kényelmeset, és inkább nem próbálkoznék. (Egyébként gitározásnál a hangminőség nem annyira prioritás, mint zenehallgatásnál; gitározásnál a multieffekt és az ő erősítő-szimulációja eleve behatárolja a lehetőségeket.)

...és a fejhallgató típusát is elírtam, hogy kerek legyen a történet: Goldring DR150-et néztem ki; a 100-as helyett az 50 és 150 is jobb választásnak tűnik: az 50 olcsóbb, a 150 alig drágább, de jobb.

...ill. ha lehetne tényleg 75 dollárért kapni Audio Technica M50-et, nem gondolkodnék tovább. Ennyire egyöntetűen jó kritikát más $200 alatti fejhallgatóról sem találni.

Én kb 4 hónapja vettem ennyiért. Ha érdekel, hogy hogyan, kitől, írj egy pü-t.

s4tch
Fórumlakó
Fórumlakó

Fül és Fejhallgatók

Köszi a helyesbítést, valóban fejhallgatót keresek. IEM kilőve, nem találtam még kényelmeset, és inkább nem próbálkoznék. (Egyébként gitározásnál a hangminőség nem annyira prioritás, mint zenehallgatásnál; gitározásnál a multieffekt és az ő erősítő-szimulációja eleve behatárolja a lehetőségeket.)

...és a fejhallgató típusát is elírtam, hogy kerek legyen a történet: Goldring DR150-et néztem ki; a 100-as helyett az 50 és 150 is jobb választásnak tűnik: az 50 olcsóbb, a 150 alig drágább, de jobb.

...ill. ha lehetne tényleg 75 dollárért kapni Audio Technica M50-et, nem gondolkodnék tovább. Ennyire egyöntetűen jó kritikát más $200 alatti fejhallgatóról sem találni.

L4D1K
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 2

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: L4D1K »

Szia, a Goldring DR100 az Fejhallgató méretileg. 20e Ft ért, ha gitározol és hangminőségre adsz, lehet hogy érdemesebb lenne egy IEM fülhallgatót is megnézned. Annyi pénzért szerintem sokkal többet tud egy IEM mint bármely vele egy árban lévő fejhallgató, bár ez a kényelem rovására megy általában.
"Elméletileg az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem."

s4tch
Fórumlakó
Fórumlakó

Fül és Fejhallgatók

Sziasztok,

első fülhallgatót keresek otthonra, vegyes használatra: zenehallgatás (rock, jazz) mellett szeretném nem kikészíteni a szomszédokat a gitározásommal, így a fülhallgatót multieffektbe dugva is használnám. ~20eFt körüli összeget szánnék rá. Némi olvasgatás után a Goldring DR100-nál kötöttem ki: neves gyártó, jó felhasználói visszajelzések és teszteredmények, elfogadható ár, és külsőre is tetszetős. Ismeri ezt valaki közelebbről? Van esetleg más javaslat?

NJ_
V.I.P.
V.I.P.

Fül és Fejhallgatók

Az A 700-at sajnos nem ismerem, de ha fontos az izoláció és a mobilitás/hordozhatóság, akkor az M50 a nyerő. Az A és a D széria, azt hiszem, mind nagyon nagy méretű. Nézd meg itt: http://www.headphone.com/index.php
Itt minden megvan mind a kettőről sok review-val.

Köszi!
...
Érdekelne esetleges további TAPASZTALATI vélemény az alábbi fejhallgató erősítőről. Bár az otthoni zenehallgatás során alapvetően félvezetős rendszereket hallgatok már jó ideje, de egy pici háttérzenélős, (hordozható) fejhallgatós rendszer esetén bevállalnék egy JÓ CSÖVES ERŐSÍTŐT. Azt is jó volna tudni, milyen EL84/6BQ5 csövekkel nyújtja a legjobb formáját? Van aki Amperex 7189, vagy JJ EL84, illetve Sylvania BP csövekkel használja. Tételezzük fel, hogy a ~38ohmos Audio technica ATH-M50 fejhallgatóval használnám.
Vélemény?

http://www.divertech.com/aslhb1.html
>
Basis, graham, ortofon, ikeda, fidelity research, koetsu, moon, klyne, lamm, m9500, levinson, CEC, lavry, weiss, sansui, nakamichi, furman, analysis plus silver

Megyer
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 29

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: Megyer »

Sziasztok, kinéztem a Sennheiser RS 170-t, mert alapvetően vezeték nélküli használat lenne a legfontosabb. Én zenét is hallgatnék rajta, de amúgy inkább tv-t hallgatnának vele. Azért kérdezem mi a fülesről a véleményetek, mert nem két forint az ára.

contaxg
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 204

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: contaxg »

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata a Koss UR/29 fejhallgató hangzásáról. Mennyiben különbözik a PortaPro-tól? Ehhez képest hová pozicionálnátok?

Koss UR/29 egy összehajtható DJ füles a PortaPro meg egy fogalom (27 éve gyártják).
Nekem is PortaPro van és az Ipod Touch kevés hozzá (az impedancia illesztése sem szerencsés) viszont a DAC fejhallgató kimenetén szerintem messze (ár)kategóriája felett van.

hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog

fül-, és fejhallgató blog

Vendég

Fül és Fejhallgatók

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata a Koss UR/29 fejhallgató hangzásáról. Mennyiben különbözik a PortaPro-tól? Ehhez képest hová pozicionálnátok?

CsepiZs
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: CsepiZs »

Sziasztok

Sennheiser IE 8 assal van valakinak tapasztalata? Úgy alakult, hogy a hétvégén nálam van egy, nem szándékozom megvenni, de kíváncsi vagyok mit tud ezért az árért, az első benyomások vegyesek: a mélyek nagyon jók tiszták, azonban nagyobb hangtömegeknél bántóan éles és kicsit olyan testtelen a közép, bár még nincs bejáratva lehet ez a baj? Vagy ez ilyen?

Klaca
V.I.P.
V.I.P.

Fül és Fejhallgatók

Köszi!
Esetleg az ATH-A700-assal nem hasonlítottad össze? (lásd. alább)
>

Az A 700-at sajnos nem ismerem, de ha fontos az izoláció és a mobilitás/hordozhatóság, akkor az M50 a nyerő. Az A és a D széria, azt hiszem, mind nagyon nagy méretű. Nézd meg itt: http://www.headphone.com/index.php
Itt minden megvan mind a kettőről sok review-val.

NJ_
V.I.P.
V.I.P.

Fül és Fejhallgatók

Sztem 75 $-ért (e-bay-en van néha ennyiért) nincs semmilyen hozzá mérhető. Érdemes meghallgatni. (Nekem pl ez van) Én nem érzem a magasak hiányát.

Köszi!
Esetleg az ATH-A700-assal nem hasonlítottad össze? (lásd. alább)
>

Nemgéza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 9

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: Nemgéza »

Szia!

Ezek rendben megérkeztek? A 601-es csábító áron van.

Újra beszámoló:

Megrendeltem az Audinst + K601 párost. Mindkettő új, és 37e+45e pénzbe van. Remélem még karácsony előtt ideérnek. Kíváncsi vagyok mit szól a szett...

Klaca
V.I.P.
V.I.P.

Fül és Fejhallgatók

Kérdezném, hogy erről az audio technica fülesről van e TAPASZTALATOTOK?

http://www.audio-technica.com/cms/headp ... 675b1be4d/

http://www.audio-technica.com/cms/happe ... index.html
>

Sztem 75 $-ért (e-bay-en van néha ennyiért) nincs semmilyen hozzá mérhető. Érdemes meghallgatni. (Nekem pl ez van) Én nem érzem a magasak hiányát.

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2934

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: earforce »

kösz rauschie a képeket (kölcsönvettem)
ha van még jöhet!

SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO

NJ_
V.I.P.
V.I.P.

Fül és Fejhallgatók

Kissé fedett magasak, kitűnő mélyátvitel, elképesztően kis torzítású középtartomány -ezekhez képest az ára is jó.
Nagyfejűeknek hosszabb ideig nem igazán kényelmes.

Köszönöm.
Mennyire számottevő az a 'kissé' fedett magas tartomány? Érzékelhetően a levegősség rovására megy? Ezzel az ATH-A700 fülessel hogy van partyban?

http://www.audio-technica.com/cms/headp ... index.html

(Egy pici, hordozható, zömében esti, éjszakai, ambient, chill, és háttérzenés összeállítás igénye kapcsán kérdezem...)
>

contaxg
Beköltözött
Beköltözött

Fül és Fejhallgatók

Mire használnád egyébként? Valóban dicsérik a Sennheiser px100II/px200II-t, de én a sima px 200 után tuti nem fogok vakon, tehát meghallgatás nélkül beleugrani még egy supra-aural, tehát fülön ülő Sennheiserbe. Hallgatózni a legtöbb Media Marktban lehet, bár kérdéses, hogy pont ez ki lesz-e állítva.

Éjszaka ezzel hallgatok zenét a DAC fejhallgató kimenetéről.
A MM-al az a baj, hogy nem biztos, hogy szeretni fognak ha megjelenek a kis fülesemmel.

A PortaPro egyébként egy nagyon jó, kiforrott darab. Azt hiszem 27 éve gyártják módosítás nélkül!
De azért motoszkál bennem a kisördög, hogy merre lehetne továbblépni...

Most egy hónapja megy éjjel-nappal és nagyon meglepett, hogy egy ilyen kis füles mire képes, ilyen áron (kb. 8000Ft volt)

hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog

rauschie
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 1

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: rauschie »

Köszi! Nem ismertem ezt a fülest, érdekes darab.
Esetleg összehallgattad a Koss PortaPro-val?

Fülelek!
Köszönöm neked is az ötletet de a Sennheiser egy kategória a PortaPro-val.

Talán az a leglogikusabb, ha meghallgatok pár fülest...
Van olyan hely, ahova bevihetem az én fejhallgatómat és összetudom hasonlítani más modellekkel?

Sajna a porta prot még nem hallottam, Sennheiser px200-am van hasonló kategóriából, azt ez a Beyer agyonveri, bár ez nem csak a Beyer érdeme, ez a Seni nagyon trágya sajna. A Beyernek kiegyensúlyozott hangzása van, kicsit talán sok méllyel, de ez szerintem hordozható kategóriában elnézhető neki, pláne az árához képest, plusz zárt, ami jól jön a buszon, ha valamiért idegenkedsz az IEM-ektől.
Mire használnád egyébként? Valóban dicsérik a Sennheiser px100II/px200II-t, de én a sima px 200 után tuti nem fogok vakon, tehát meghallgatás nélkül beleugrani még egy supra-aural, tehát fülön ülő Sennheiserbe. Hallgatózni a legtöbb Media Marktban lehet, bár kérdéses, hogy pont ez ki lesz-e állítva.

contaxg
Beköltözött
Beköltözött

Fül és Fejhallgatók

A beyer dt231 prot melegen ajánlom, remekül szól.

Köszi! Nem ismertem ezt a fülest, érdekes darab.
Esetleg összehallgattad a Koss PortaPro-val?

Fülelek!
Köszönöm neked is az ötletet de a Sennheiser egy kategória a PortaPro-val.

Talán az a leglogikusabb, ha meghallgatok pár fülest...
Van olyan hely, ahova bevihetem az én fejhallgatómat és összetudom hasonlítani más modellekkel?

hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5149

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: fülelek »

Kérdezném, hogy erről az audio technica fülesről van e TAPASZTALATOTOK?

http://www.audio-technica.com/cms/headp ... 675b1be4d/

http://www.audio-technica.com/cms/happe ... index.html
>

Kissé fedett magasak, kitűnő mélyátvitel, elképesztően kis torzítású középtartomány -ezekhez képest az ára is jó.
Nagyfejűeknek hosszabb ideig nem igazán kényelmes.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”