Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fül és Fejhallgatók

dualcs5000
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 378

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: dualcs5000 »

van itten olyan kartács is, aki boldogan
hallgatja a KOSS Porta Pro fülesét, az ATC-s
DAC/HA-nál talán jobb forrásról is..

hááát
egy Pro-bát megér...

Z.É.T. (exAtcBp)
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 211

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: Z.É.T. (exAtcBp) »

Már néhányszor hallottam, ha rock, akkor Grado.
Azt, hogy hol kezdődik náluk a "jó hang", nem tudom.
KMT fórumtárs talán tud benne segíteni.

E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151

"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."

Albert Einstein

alfaati

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: alfaati »

Esetleg ez is szóba jöhetne: Sennheiser HD515

Vélemény?

Én szándékosan nem ajánlottam a Sennheisert mert azok már drágábbak, de ha van rá keret akkor már inkább azt! Én az újak kozul nemrégiben csak egyet hallottam, viszont régen nekem is volt Sennheiser. Nem rosz választás! És ha megnézed a Goldring kialakítását tisztára Sennheiser 500-as széria! Ez nem véletlen gondolom.

Szerintem van itt valaki a fórumon aki 515-ost használ biztos benéz ide, ha nem akkor hallgasd meg. Media Markt-ban lehet ilyet kapni nem? Ha igen biztos meg is lehet hallgatni.

Audison
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 84

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: Audison »

Én nem Magyarországon élek, fogalmam sincs, hogy otthon mik vannak az uzletekben. Így nehéz lenne ajánlani.

De ha otthon lehet ezt otthon kapni (mondjuk ennyiért) akkor még pénzed is maradna. Ez a cég legalább már letett valamit az asztalra. Sajnos a név sem mindíg biztosíték a minoségre, de az esély még is csak nagyobb. Szigony fórumtárs asszem pont egy ilyet hallgat.

Én elobb vennék valami fulbedugós Denon-t mint ezt a "cukor falatot" az is biztos.

Esetleg ez is szóba jöhetne: Sennheiser HD515

Vélemény?

alfaati

Fül és Fejhallgatók

Értem. Köszönöm a hozzászólást!

Esetleg tudnál ajánlani nekem egy másik terméket? 15-20k-ig. Főleg Rock/Metal zenéhez kellene.

Én nem Magyarországon élek, fogalmam sincs, hogy otthon mik vannak az uzletekben. Így nehéz lenne ajánlani.

De ha otthon lehet ezt otthon kapni (mondjuk ennyiért) akkor még pénzed is maradna. Ez a cég legalább már letett valamit az asztalra. Sajnos a név sem mindíg biztosíték a minoségre, de az esély még is csak nagyobb. Szigony fórumtárs asszem pont egy ilyet hallgat.

Én elobb vennék valami fulbedugós Denon-t mint ezt a "cukor falatot" az is biztos.

Audison
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fül és Fejhallgatók

ez egy muanyag bóvli szerintem. Ha még jó is lenne a hangja (amit kétlek) akkor is ossze vissza fog nyikorogni az egész kb.: 1 hét után.

a neve is sejtet valamit: candy (cukorka)

Értem. Köszönöm a hozzászólást!

Esetleg tudnál ajánlani nekem egy másik terméket? 15-20k-ig. Főleg Rock/Metal zenéhez kellene.

alfaati

Fül és Fejhallgatók

Sziasztok!

Fejhallgató vásárlás előtt állok, illetve kinéztem hozzá egy DAC-ot is. Véleményeteket szeretném kikérni, hogy mennyire szólhat jól együtt ez a két "eszköz" ?

Fejes: http://skullshop.hu/termek/hesh/246

DAC: http://sound.atctrade.com/index.php?pag ... &Itemid=53

Szeretnék minőségi hangzást kialakítani, ez mennyire lenne az?

ez egy muanyag bóvli szerintem. Ha még jó is lenne a hangja (amit kétlek) akkor is ossze vissza fog nyikorogni az egész kb.: 1 hét után.

a neve is sejtet valamit: candy (cukorka)

KMT
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 81

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: KMT »

Elég rossz úton jársz.

Audison
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fül és Fejhallgatók

Sziasztok!

Fejhallgató vásárlás előtt állok, illetve kinéztem hozzá egy DAC-ot is. Véleményeteket szeretném kikérni, hogy mennyire szólhat jól együtt ez a két "eszköz" ?

Fejes: http://skullshop.hu/termek/hesh/246

DAC: http://sound.atctrade.com/index.php?pag ... &Itemid=53

Szeretnék minőségi hangzást kialakítani, ez mennyire lenne az?

alfaati

Fül és Fejhallgatók

vintageheadphones.blogspot.com

A legalsó nagyon komolyan néz ki!

Z.É.T. (exAtcBp)
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 211

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: Z.É.T. (exAtcBp) »

Beyer füles akció a Bluesound-nál:
Kb. 20% - klikk

E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151

"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."

Albert Einstein

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3005

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: earforce »

vintageheadphones.blogspot.com
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X

L4D1K
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 2

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: L4D1K »

http://elimex.hu/tipuskategoriak/462/6_ ... tereo_dugo

Lomex-ék nemjófejek.

Köszönöm szépen. Kedden benézek a helyi híradástechnikai kisboltba. Az ottani szaki nagyon jó fej, hátha megcsinálja nekem a forrasztást.
"Elméletileg az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem."

KMT
V.I.P.
V.I.P.

Fül és Fejhallgatók

elektrorudi
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 150

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: elektrorudi »

Köszönöm, tudom használni a keresőt . Elég egyhangú a választék, ezért is kerestem direkt boltot, ahol kézbe vehetem, megnézhetem őket. A zsugorcső azért jött számításba, mert most is a törésgátló mellet tört meg a kábel, és gondoltam valami puha anyaggal kibélelem a kábel azon részét és lerázom zsgorcsővel.

Igaz rég nem forrasztottam, de én még szerencsére ezeket tanultam. Ha a fejhallgatómmal nem volt gond, remélem itt sem lesz.

Köszönöm a segítséget!

Bocsi, nem tudtam, hogy az ország mely részében élsz, ezért nem mertem javasolni mondjuk pl. a LOMEX-et, ahol gyakran szoktam vásárolni. http://www.lomex.hu/
hanem javasoltam a Google-t.
Itt kézbeveheted a dolgokat, a srácok nagyon segítőkészek. Viszont ezekről a csatlakozókról nem nagyon van az interneten adatlapjuk feltéve, tehát csak helyben láthatod először a választékot.

L4D1K
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fül és Fejhallgatók

Van egy kereső: Google.
Ebbe beírod, hogy: "aranyozott jack 3,5" és a találatok hosszú sorát fogod látni. Áruk jellemzően 90-290Ft között van. +posta, ami olyan 1000-1400Ft.
Zsugorcső felesleges, mert amikor rácsavarod a műanyag házat, akkor azon van törésgátló is.
Leveledből arra következtetek, hogy nem szoktál nap-mint nap ilyet forrasztani, :-) ezért javaslom, hogy 2-3 darabot vegyél egyből (főleg, ha postán rendeled), mert lehetséges, hogy az elsőre nem sikerül a forrasztás.

Köszönöm, tudom használni a keresőt . Elég egyhangú a választék, ezért is kerestem direkt boltot, ahol kézbe vehetem, megnézhetem őket. A zsugorcső azért jött számításba, mert most is a törésgátló mellet tört meg a kábel, és gondoltam valami puha anyaggal kibélelem a kábel azon részét és lerázom zsgorcsővel.

Igaz rég nem forrasztottam, de én még szerencsére ezeket tanultam. Ha a fejhallgatómmal nem volt gond, remélem itt sem lesz.

Köszönöm a segítséget!

elektrorudi
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 150

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: elektrorudi »

Gondoltam hogy házilag is megoldható. Annyi lenne az egész, hogy veszek egy 3.5es jack dugót, ráforrasztom és mondjuk zsugorcsővel lezárom?

Hol érdemes nézelődni ha szerelni támadna kedvem? A Kácsa nak nem megy a honlapja.

Van egy kereső: Google.
Ebbe beírod, hogy: "aranyozott jack 3,5" és a találatok hosszú sorát fogod látni. Áruk jellemzően 90-290Ft között van. +posta, ami olyan 1000-1400Ft.
Zsugorcső felesleges, mert amikor rácsavarod a műanyag házat, akkor azon van törésgátló is.
Leveledből arra következtetek, hogy nem szoktál nap-mint nap ilyet forrasztani, :-) ezért javaslom, hogy 2-3 darabot vegyél egyből (főleg, ha postán rendeled), mert lehetséges, hogy az elsőre nem sikerül a forrasztás.

L4D1K
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fül és Fejhallgatók

Gondoltam hogy házilag is megoldható. Annyi lenne az egész, hogy veszek egy 3.5es jack dugót, ráforrasztom és mondjuk zsugorcsővel lezárom?

Hol érdemes nézelődni ha szerelni támadna kedvem? A Kácsa nak nem megy a honlapja.

KMT
V.I.P.
V.I.P.

Fül és Fejhallgatók

Simán megoldható házilag is. A gyári megoldás biztos szebb lenne. Szerintem ezt neked kell eldöntened.

L4D1K
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fül és Fejhallgatók

Sziasztok, megtört imádott fülhallgatóm kábele, és így körülményes lett rajta zenét hallgatnom. Mivel külföldről lett rendelve, a garancia intézése, ha kiterjed rá persze, időbe telik.A csatlakozó és kábel találkozásánál tört meg dolog, és mivel fixen össze van "hegesztve" csak akkor tudnám házilag rendbe hozni, ha szétvágnám és tennék rá egy új jack et.

Kérdésem az hogy érdemes e házilag rá aplikálni egy új jack et, vagy hagyjam a gyártóra?

Freedy
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: Freedy »

Sikerült kideríteni, hogy tuningolva lett, talán valami Mosolygó Tibor volt az elkövető az eladó szerint, nem tudom ismeritek-e. Ettől függetlenül nem igazán bízok ilyen fejhallgatómodokban, max kábelcserében, de membránkezelés meg még kitudja mi az már nekem sok :S

A lényeg, hogy visszavásárolja.

Freedy
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Fül és Fejhallgatók

Szerintem valamilyen modifikáció lehetett végrehajtva a fejhallgatón., szétszedésre utaló nyomokat is találtam. Áhh egyszerűbb lett volna kb ugyanennyiért inkább egy új K601-et venni, bár a modifikáció nem feltétlenül hátrány, az biztos, hogy jobban szól az előző fejhallgatómnál, más k701-hez pedig nem tudom hasonlítani.

Itt van a kép, telefonnal csináltam, de a lényeg talán látszik.

Freedy
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Fül és Fejhallgatók

Hello! Meglett a K701-em, használtan vettem. Itthon levettem a párnáját és a membránon számomra fura ezüst színű valami van :S Mind a két oldalon. Még soha nem volt K701-em, szóval nem tudom, hogy ez normális-e, de olvastam, hogy többféle széria készült belőle, amik egy két apróbb dologban különböznek egymástól. Hagnzását még nem nagyon tesztelgettem, de első benyomás az jóóó

Szerintetek normális ez az ezüst színű valami? Majd töltök fel képet.

zohan
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: zohan »

Hello!

Egy Lupus S DAC-om van, amin van fejhallgatókimenet is.
Gondolkozok egy AKG k 701 vagy K601 vásárlásán, és az lenne a kérdésem, hogy a Lupusom fejhallgatóerősítője szerintetek mennyire tudná kiszolgálni, az említett fejhallgatókat(olvastam K701-ről, hogy viszonylag nehéz belőle kihozni az "igazi" hangját)? Akg K141 MKII-t használtam huzamosabb ideig, ahhoz tökéletes volt véleményem szerint az erősítő.

Én K-702 t hallgatok Lupus Juniorral, nagyon szeretik egymást.
A hangerőt még nem tudtam félnél följebb tekerni(persze amikor a fejemen volt.)

Freedy
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Fül és Fejhallgatók

Hello!

Egy Lupus S DAC-om van, amin van fejhallgatókimenet is.
Gondolkozok egy AKG k 701 vagy K601 vásárlásán, és az lenne a kérdésem, hogy a Lupusom fejhallgatóerősítője szerintetek mennyire tudná kiszolgálni, az említett fejhallgatókat(olvastam K701-ről, hogy viszonylag nehéz belőle kihozni az "igazi" hangját)? Akg K141 MKII-t használtam huzamosabb ideig, ahhoz tökéletes volt véleményem szerint az erősítő.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”