Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fül és Fejhallgatók

KMT
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 81

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: KMT »

Értjük... De mintha nem a galériában lennénk.

Vendég

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Vendég

Fül és Fejhallgatók

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3005

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: earforce »

AIAIAI TMA-1 Studio (EUR299)

Nagyon nem tűnik komfortosnak!
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X

alfaati

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: alfaati »

Sajnos ezzel a márkával elég sok minőségi probléma van.
Alapvetően egy dizájn termék. Ezért a pénzért már nagyon komoly, minőségi fejhallgatót lehet vásárolni.

Mik voltak a saját tapasztalatok? Miben gyenge? Na nem mintha venni akarnék ilyet...

Vendég

Fül és Fejhallgatók

Vendég

Fül és Fejhallgatók

contaxg
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 204

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: contaxg »

A Dánok is csinálnak ám fulest!

Sajnos ezzel a márkával elég sok minőségi probléma van.
Alapvetően egy dizájn termék. Ezért a pénzért már nagyon komoly, minőségi fejhallgatót lehet vásárolni.

hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog

fül-, és fejhallgató blog

alfaati

Fül és Fejhallgatók

A Dánok is csinálnak ám fulest!

alfaati

Fül és Fejhallgatók

Ha már lejebb szóba kerult a hordozható de jó minoségu és pille konnyu fejhallgató:

Nemreg lettem figyelmes egy számomra új márkára egy angol szaklapban. A Svéd gyártó JAYS a pillekonnyu de hi-fi minosegu fulesekre specializálódott. In-Ear fulesekkel kezdte nemrég a pályafutását a kozelmúltban pedig piacra dobott egy részben nyitott bin-aural fulest is mely olcsó és a szaklap szerint amit olvastam kivaló megoldás annak aki sokat utazik, sétál...

Mivel én is sokat hallgatok zenét utcán, utazás kozben nagyon kivancsivá tett ez a fules. Kevesebb mint £50!

http://www.jays.se/?___SID=U

http://www.youtube.com/watch?v=FjKNdFWlErw

gallileo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 24

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: gallileo »

Sziasztok, az osztrák Saturnban most olyan akció van, hogy 300euró felett mindent 36 hónap kamatmentes részletre adnak. Gondoltam megveszem a régen áhitott Sennheiser HD 800-at. Melyik füleserősítőt tudnátok ajánlani hozzá? A Hivox termékek, vagy a Heed Canampja, vagy próbálta valaki a bkercso féle Eta200-at? Vagy csak a lényegesen drágább készülékek passzolnak hozzá?

Előre is köszi a válaszokat!

Tamás
Marantz SR6015 - Panasonic RA-61 - Dune Smart D1 - Squeezebox Touch - Squeezebox Radio
Pro-Ject 2 Xperience Classic - Pro-ject 9cc Evolution - Ortofon 2M Bronze - Pro-Ject Speedbox S
Clarus Callisto Light 5.0 - Clarus BiSub
AudioQuest DragonFly Cobalt - AKG K-501 - Sennheiser HD 800

earforce
V.I.P.
V.I.P.

Fül és Fejhallgatók

a füleseknél az anatómia (hallójárat alakja, űrmérete) és a fülforma (earformance) meghatározó lehet az értékelés szempontjából.

SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5319

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: fülelek »

A PX 100 első kiadása ráadásul mégjobb volt.

Szerintem nem volt jobb, az első kiadásból 3 példányt is "elfogyasztottam" (), a második verzióból még csak az elsőt nyüstölöm, mérve nagyon hasonlóak, és ami nagyon fontos, nem megy olyan hamar tönkre, mint az elődje, sokkal nagyobb teljesítményt kibír maradandó károsodás nélkül. Az egyoldali drót vezetés is kényelmesebb.
Ennyi pénzért semmilyen füles nem rúg labdába.

Vendég

Fül és Fejhallgatók

Halottad mindkét szériát? Azért kérdezem, mert a füleseknél az anatómia (hallójárat alakja, űrmérete) és a fülforma (earformance) meghatározó lehet az értékelés szempontjából.

earforce
V.I.P.
V.I.P.

Fül és Fejhallgatók

Beszereztem én is egy ilyen fülest, egy kihagyhatatlan ajánlat hatására (-30 %). Valóban nagyon kényelmes, könnyű. Praktikus, összecsukható. Akkora helyet foglal, mint egy szemüveg. Tok is jár hozzá gyárilag. Aki sokat utazik, és nem mond le közben a minőségi zenehallgatásról, annak nagyon jó vétel. Nagyon tisztán és "részletesen" szól. Minden műfajon ígéretes produkciót nyújt. Érdekes, de nincs olyan érzése az embernek, hogy egy füles van a fején, valószínű, hogy köszönhető ez a nyitott kivitelének és csekély tömegének is. Próbáltam CD-játszó füleskimenetéről, füleserősítővel (Lupus Junior), hordozható lejátszókról. Remekül illeszkedik mindhez. Az ár tekintetében, le a kalappal a gyártó előtt.

Vendég

Fül és Fejhallgatók

Sennheiser PX100 MKII -14e Ft. én is ilyet használok legtöbbször, mert roppant kényelmes, és egész jól szól.

Beszereztem én is egy ilyen fülest, egy kihagyhatatlan ajánlat hatására (-30 %). Valóban nagyon kényelmes, könnyű. Praktikus, összecsukható. Akkora helyet foglal, mint egy szemüveg. Tok is jár hozzá gyárilag. Aki sokat utazik, és nem mond le közben a minőségi zenehallgatásról, annak nagyon jó vétel. Nagyon tisztán és "részletesen" szól. Minden műfajon ígéretes produkciót nyújt. Érdekes, de nincs olyan érzése az embernek, hogy egy füles van a fején, valószínű, hogy köszönhető ez a nyitott kivitelének és csekély tömegének is. Próbáltam CD-játszó füleskimenetéről, füleserősítővel (Lupus Junior), hordozható lejátszókról. Remekül illeszkedik mindhez. Az ár tekintetében, le a kalappal a gyártó előtt.

contaxg
Beköltözött
Beköltözött

Fül és Fejhallgatók

Igen? Hol lehet kipróbálni? Olyan kategória mint egy Beats Pro? Mihez lehet hasonlítani?

Nem, ez nem olyan mint a Beats Pro! Bár ennek is cserélhető a kábele, és ez is főleg napközbeni mozgásra lett tervezve.
De a lényeg, hogy igen jól szigetel, másrészt pillekönnyű, de a hangja talán a legjobb! Ezzel lehet hangszeres zenét is hallgatni azok ellenére, hogy mikrofon és iPhone-hoz távszabályozó van benne. Keressük a megoldást arra, hogy az otthoni hi-fi-hez ne a távszabályozós kábelt kelljen használni, mert hangban messze túlmutat egy iPhone 4-en. Meghallgatni Óbudán lehet.

http://www.youtube.com/watch?v=a1ChS70e9ec

hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog

tomi740i
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: tomi740i »

Igen? Hol lehet kipróbálni? Olyan kategória mint egy Beats Pro? Mihez lehet hasonlítani?
A9

contaxg
Beköltözött
Beköltözött

Fül és Fejhallgatók

Ez egy nagyon jó kis fejhallgató!

hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog

alfaati

Fül és Fejhallgatók

JOE GRADO elhúnyt! Joseph Grado volt a Grado cég alapítója! Nyugodjon békében!

Kevesen tudják róla, hogy imádott festeni és 50 éve festett hobbiból mindezidáig.

repaharcos
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 13

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: repaharcos »

Egy AKg K701et szeretnék tisztességesen kiszolgálni..ehhez milyen erősítőt ajánlotok?? én csövesre gondoltam...várom az ötleteket és tapasztalatokat.

alfaati

Fül és Fejhallgatók

Találtam a nagysikeru cMoy kapcsolásra egy nagyon szépen kivitelezett és látványos DIY fejhallgató erosítot az egyik DIY oldalon:

Tobb kép és infó itt:

http://www.homebuilthifi.com/project/2165

elektrorudi
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 150

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: elektrorudi »

Headphone.com-ra ne adj túl sokat. Akkor már inkább: Innerfidelity

Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek a segítséget. Szerintem egy harmadikat találtam annak idején, de ezek is tökéletesen megfelelnek.

KMT
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 81

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: KMT »

Headphone.com-ra ne adj túl sokat. Akkor már inkább: Innerfidelity

turizoli
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: turizoli »

Hali!
Pár évvel ez előtt, találtam egy oldalt, ahol nagyon sok fejhallgató átviteli karakterisztikáját meg lehetett nézni, össze lehetett hasonlítani. Szinte az összes nagy márka ott volt, nagyon sok típussal képviselve. Most hirtelen a Sennheiser HD 25 -t és HD 25 SP-t szeretném összehasonlítani, de sehol sem találom (a google segítségével sem) ezt az oldalt. Tudna valaki segíteni?
Köszi.

Talán erre gondolhattál : =513&graphID[1]=523&graphID[2]=&graphID[3]=&graphType=0&buttonSelection=Compare+Headphoneshttp://"]Headroom

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”