Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jamo hangsugárzók
Jamo hangsugárzók
) akkor nagyon félrenéztem! Viszont az ár nagyon jó, mert akcióban volt a Saturn ban 200.000HUF kb egy éve!
Én is csak ajánlani tudom!!
Akkor tényleg yo ár.
Megnézném, de Szeged nekem kiesik.
Bp MMbe mé niccs??
Jamo hangsugárzók
) akkor nagyon félrenéztem! Viszont az ár nagyon jó, mert akcióban volt a Saturn ban 200.000HUF kb egy éve!
Én is csak ajánlani tudom!!
Jamo hangsugárzók
Megkérdezhetem, hogy miért adod el? Én régen erre vadásztam és nagyon tetszett a hangja!
Nem Ő adja el, hanem a Média Markt-ban (=MM) adják Szegeden.
Jamo hangsugárzók
Megkérdezhetem, hogy miért adod el? Én régen erre vadásztam és nagyon tetszett a hangja!
Jamo hangsugárzók
Jamo C805 pár 170.000!!
Szeged MM
Jamo hangsugárzók
Szoba mérete?
Erősítőd van-e?
Péű, ment mert nem akarom szét offolni ezt itt..
Jamo hangsugárzók
Szoba mérete?
Erősítőd van-e?
Jamo hangsugárzók
Mennyi a keret? (5.0 szett)
Hát őő.. 150-200-ban gondolkodtam
Jamo hangsugárzók
Az a baj, hogy az oldalukon nem látok semmi értelmeset ebben az árban, de írni fogok nekik, hogy mi a kínálat..
Mennyi a keret? (5.0 szett)
Jamo hangsugárzók
Amikor utoljára ellátogattam a házimozi -és hifishowra, az ATC szobájában, hallottam a Swans hangsugárzókat és valóban jól szólnak. Érdemes utánajárni az árnak.
Az a baj, hogy az oldalukon nem látok semmi értelmeset ebben az árban, de írni fogok nekik, hogy mi a kínálat..
Jamo hangsugárzók
A d10 pl
Elnézést kérek attól akinek ez van, de nekem nagyon nem jön be így formailag.. bár élőben és jó lenne látni..
Én a saját nehezen megkeresett forintjaimnak elköltését biztosan nem kapkodnám el.
én sem akarom elkapkodni, éppen ezért is érdeklődöm..
- szabo_pitty
- V.I.P.

- Értékelés: 96
Jamo hangsugárzók
Amikor utoljára ellátogattam a házimozi -és hifishowra, az ATC szobájában, hallottam a Swans hangsugárzókat és valóban jól szólnak. Érdemes utánajárni az árnak.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1699
Jamo hangsugárzók
Swansok sem olcsóak igen, de még mindig sokkal olcsóbb itt, mint Nyugat-Európában, vagy USA/Kanada. A d10 pl. amit írtam, Nyugat-Európában 1000 euró. Nem mondom, hogy biztos vagyok benne, hogy annyit megér, viszont abban sem vagyok biztos, hogy nem. De el tudják adni annyiért nyugaton. Amerikában is kb. 1000 dolcsi az ára. Itthon 120.000. Most akkor drága?
Kapsz egy jó hangú dobozt, gyönyörű zongoralakkozott kivitelben. Normális hangsugárzókból felépítve, amiket külön is meg lehet vásárolni kereskedelmi forgalomban.
El kéne vonatkoztatni a Jamotol és akkor értelmes áron lehet venni olyat, ami mozira és zenére is jó. Sajnos a Jamora is jellemző egy ideje, hogy egy árszint alatt totál felejtős dobozokat gyárt, úgyhogy érdemes megkeresni azokat a gyártókat, amik még elfogadható áron gyártanak pénztárcabarát és jó dolgokat. Egyre kevesebb ilyen van.
Monitor Audio, Cabasse, Swans, Q-Acoustics ezek mind az 608 szintjén adnak mozira és zenére is jó hangfalakat. Pár hónapja meg már lehet kapni Elacot és Castle-t is. Én a saját nehezen megkeresett forintjaimnak elköltését biztosan nem kapkodnám el.
Jamo hangsugárzók
Swansok jó hangfalak, de azok sem olcsóak, főleg a szar forint miatt.
Nekem Jamo S van, de jó minőségű hangfal ami zenére is tud valamit, és moziban is kellemes az a concert és attól felfele, de itt már sok jó hangfal közül lehet válogatni más gyártóknál.
Jamo hangsugárzók
egy milliárd légy eszik sz*******. ennyien nem tévedhetnek.te most a tömeg után mész, vagy saját magadnak vásárolsz?
van abban valami, hogy a tömeg után, mert "Ők" "tapasztaltabb" hifisek. De s Clarus-al is úgy vagyok mint a Swans-al. Clarus is állítólag nagyon jó, de mégsem látok senkit, hogy azt venne. Konkrétan egy emberről tudok hogy az van neki, meg még egyről aki pont eladja.
- -KP-
- V.I.P.

Jamo hangsugárzók
Szemeztem már korábban már egy Swans dobozzal, de Szeged nekem eléggé kiesik és így képről nem hoz annyira lázba hogy kocsiba üljek. Meg aztán az az igazság, hogy nem nagyon látok usereket, akik ezt a márkát püfölik.. (egyet-egyet max)
egy milliárd légy eszik sz*******. ennyien nem tévedhetnek.te most a tömeg után mész, vagy saját magadnak vásárolsz?
- szabo_pitty
- V.I.P.

Jamo hangsugárzók
És mi van, ha befelé fordítom és tervezek a mélyek elé egy amolyan terelő "falat" (akár valami difúzoros cuccot) ami az abba a magasságba lévő hangokat előre, azaz felém irányítja?
Lehet, hogy hatásos lenne. Ki kell próbálni! Állóhullámok ellen, mindenképpen jó lenne.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
Jamo hangsugárzók
A használati útmutató is kitér rá, hogy ha befelé fordítod a mély-sugárzókat, akkor kevesebb lesz a mély. Persze lehet, hogy így is jobb lesz, mint ha teljesen rátolnád a mély-sugárzókat a falra. 130 Watt bőven elegendő, de azért fenntartással kell kezelni, a gyártók által megadott teljesítmény adatokat.
Ami a fotókat illeti, arról azt mondom, hogy hangsugárzót hallgatni kell, nem nézni.
És mi van, ha befelé fordítom és tervezek a mélyek elé egy amolyan terelő "falat" (akár valami difúzoros cuccot) ami az abba a magasságba lévő hangokat előre, azaz felém irányítja?
Jamo hangsugárzók
ne a külső miatt vegyél meg valamit persze nem mondom, hogy nem fontos a külső de a hang maradjon az elsődleges.
ez egy régi swans d10f hirdetés:
http://www.avx.hu/fo..._1#entry1071028
gyártó oldala:
http://www.swanspeaker.com/products/pro ... nu=gallery
itt láthatod hogy néz ki. zongoralakkozott kivitelű az egész. megvenni meg itt lehet. viszont picit drágább, mint a jamo s606 azt aláírom. Viszont a 608-nál meg jóval olcsóbb.
http://sound.atctrad...emart&Itemid=53
Szemeztem már korábban már egy Swans dobozzal, de Szeged nekem eléggé kiesik és így képről nem hoz annyira lázba hogy kocsiba üljek. Meg aztán az az igazság, hogy nem nagyon látok usereket, akik ezt a márkát püfölik.. (egyet-egyet max)
- szabo_pitty
- V.I.P.

Jamo hangsugárzók
Én is hasonló méretű szobában hallgatnám 22-25nm-en. Ezzel akkor az lesz a gondom, hogy nem lenne annyi helyem az oldalsó fal és a doboz között, mert kicsivel több, mit 3 méter a szoba szélessége és a vetített kép közel 3 méter lenne, ami miatt nem tudnám beljebb hozni a dobozokat. És mi van akkor ha befelé fordítanám a mélyeket, az említett szélességeben?
Nekem Yamaha erőm van ami csatornánként 130W-ot nyom. Ez akkor bőven elég lenne, ha jól értem. Az a helyzet, hogy a 608 picit jobban tetszik, de úgy néz ki, hogy felesleges lenne ebbe a szobába.
Hétfőn megyek füllelni mindkettőt...
A használati útmutató is kitér rá, hogy ha befelé fordítod a mély-sugárzókat, akkor kevesebb lesz a mély. Persze lehet, hogy így is jobb lesz, mint ha teljesen rátolnád a mély-sugárzókat a falra. 130 Watt bőven elegendő, de azért fenntartással kell kezelni, a gyártók által megadott teljesítmény adatokat.
Ami a fotókat illeti, arról azt mondom, hogy hangsugárzót hallgatni kell, nem nézni.
- -KP-
- V.I.P.

Jamo hangsugárzók
Köszi a tippet, megnéztem, de egyik dobozt sem találtam most sehol..
Az a helyzet, hogy a 606 és 608 dizájnja most nagyon megtetszett, uh ezért tapogatózom ebbe az irányba.
ne a külső miatt vegyél meg valamit persze nem mondom, hogy nem fontos a külső de a hang maradjon az elsődleges.
ez egy régi swans d10f hirdetés:
http://www.avx.hu/fo..._1#entry1071028
gyártó oldala:
http://www.swanspeaker.com/products/pro ... nu=gallery
itt láthatod hogy néz ki. zongoralakkozott kivitelű az egész. megvenni meg itt lehet. viszont picit drágább, mint a jamo s606 azt aláírom. Viszont a 608-nál meg jóval olcsóbb.
http://sound.atctrad...emart&Itemid=53
Jamo hangsugárzók
Én is vágyok régóta egy ilyen szettre, bár szerintem a 608-as az már nem ér annyival többet. Egyébként most van a fórumon eladó s606 front párban(fekete).
Engem egy komplett szett (5.0) érdekelne, mert egész szettet váltani akarok..
- Denonavr
- Fórumlakó

- Értékelés: 277
Jamo hangsugárzók
Az a helyzet, hogy a 606 és 608 dizájnja most nagyon megtetszett, uh ezért tapogatózom ebbe az irányba.
Én is vágyok régóta egy ilyen szettre, bár szerintem a 608-as az már nem ér annyival többet. Egyébként most van a fórumon eladó s606 front párban(fekete).
Dunaudio Sing4you, DOUK AUDIO A5, TMP Classic, Allo digione signature, DIY DAC
Jamo hangsugárzók
Nem akarok megbántani senkit, de szerintem nézz körül a piacon, mert van élet a Jamo-n túl is. Már ránézésre is elég tré a magassugárzója annak a modellnek.
egy fórumos kolléga volt olyan kedves és szétszedte a centerét, itt vannak a képek:
ezért a pénzért inkább vegyél egy Swans D10-et, vagy D2000-et. Hasonló dobozforma és felépítés, de klasszisokkal minőségibb hangszórókból áll. Vagy akár egy Monitor Audio dobozt. Vagy nézz körül a használt piacon.
Jamo hangsugárzók
Nem szoktam nagyon hajtani, mert nincs értelme. 24 nm-es helyiségben használom, de ebből, elvesz némileg a bútorzat, egyelőre. 89dB az érzékenysége, ezért, nem kell neki erőmű. A hátsó faltól 50, az oldalsó faltól, illetve, szekrénytől való távolság 60 cm. Van, a két front között egy tv -és hifi állvány, a hangsugárzóktól 30 cm-re. Véleményem szerint, jobb lenne, ennél több levegő körülötte, de sajnos nincs elég helyem. Tervezem, hogy eladom a szekrénysort, ami a nappaliban van és akkor, javul a helyzet. Mozizáskor használok mélynyomót is, egy Jamo SW505E személyében. Egy ideig, nélküle használtam és nem volt mély-hiány úgy sem.
Nem tudom, te, mekkora helyiségben használnád, de szerintem, a 608-as csak hangerőben tud többet és a 25cm-es mély-sugárzók miatt, még sok is lehet a basszus. Szerintem, nem ér annyival többet, hacsak, nem valami tornaterem méretű a szobád. Az általad hallgatott zenétől is függ, hogy melyik válik be. Mindenesetre, hallgasd meg mindkettőt, ha van rá lehetőséged! A 608-asban, megnövelték a mély-sugárzó méretét és egyel több közép-sugárzó is került rá, ugyanakkor, a magas-sugárzó maradt ugyanaz és ugyanannyi, ami a 606-oson van. Emiatt, még némi magas-hiányt is el tudok képzelni, de még egyszer mondom, hogy nem hallottam a 608-ast, így ez, csak feltételezés. A hangváltóval kompenzálhatók a hangszóró-készletben véghezvitt változtatások.
Én is hasonló méretű szobában hallgatnám 22-25nm-en. Ezzel akkor az lesz a gondom, hogy nem lenne annyi helyem az oldalsó fal és a doboz között, mert kicsivel több, mit 3 méter a szoba szélessége és a vetített kép közel 3 méter lenne, ami miatt nem tudnám beljebb hozni a dobozokat. És mi van akkor ha befelé fordítanám a mélyeket, az említett szélességeben?
Nekem Yamaha erőm van ami csatornánként 130W-ot nyom. Ez akkor bőven elég lenne, ha jól értem. Az a helyzet, hogy a 608 picit jobban tetszik, de úgy néz ki, hogy felesleges lenne ebbe a szobába.
Hétfőn megyek füllelni mindkettőt...