Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dynaudio hangsugárzók
Dynaudio hangsugárzók
31
Pont erről beszélek.
Én meg 52.
Majd 20 év múlva ha még lesz rá lehetőségem,meghallgatom a véleményed.
1980 óta hifizek komolyabban.
A 90-es évek elején óriási hangfalaim voltak.Állandóan a mélyet hiányoltam minden dobozban.(Audiostatik ES 900) Ezek tényleg falak voltak.
Újabban inkább monitorokat hallgatok.
Ilyen volt,csak még két panel volt hozzá.ez a 600-as.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Dynaudio hangsugárzók
Focus 10a
Dynaudio hangsugárzók
esotar 650
- 21st century Digital Boy
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Dynaudio hangsugárzók
Igazság szerint újabban úgy vagyok vele, hogy elég nekem a sztereó, de mozizni is akarok (üssetek meg, köpjetek le, de nekem itt is elég a sztereó)
Megütni? Leköpni?
Isten király a hozzáállásod öcsém!
Azt viszont garantálom, hogy ha veszel egy normális sztereó erősítőt, utána nem igen fogod lecserélni egy A/V erölködőre, legfeljebb párhuzamosan kiépítesz egy másik rendszert mozizáshoz.
Mellorn Crescendo passzív előfok, Mellorn Temptation monoblokk pár, Mellorn Goliath hangfalak, Philips CD 950, Audio Note DAC1, Nordost Solar Wind hangfal kábel + interkonnekt
Dynaudio hangsugárzók
Ehh. Nálunk az alvó emberek fejéről lelopták a fülhallgatót, az ágya mellől meg a walkmant.
Ellenben nekem is volt bent hifm, azt nem vitte el senki, igaz csak a régi jó kis videoton receiver, akai deck kombó volt, vidi hangfalakkal.
Volt, hogy rendesen kivették a részüket a szoba bulikból, de egyben maradtak...
- Khaosz
- V.I.P.
- Értékelés: 23
Dynaudio hangsugárzók
Igazság szerint újabban úgy vagyok vele, hogy elég nekem a sztereó, de mozizni is akarok (üssetek meg, köpjetek le, de nekem itt is elég a sztereó), így kell egy jó dekóderes dvd ami zenére is jó. Mondjuk denon 2900 vagy vincent sdv3.bár még nem tom, hogy kell-e nekem sacd meg dvd-audio, de az tény, hogy pár évmúlva nem akarok lejátszót váltani, ha esetleg felfutnak eme formátumok, mégha jelenleg annyira nem is elterjedt. hátterekre meg centerre úgyse nagyon lesz pénzem meg helyem jó 3-4 évig, azért meg tán felesleges lenne av erősítőt vegyek, hogy sztereóban használjam. azt ha sikerül elvégeznem a fősulit és lesz egy jobb melóm, normális fizetéssel, akkor talán majd egy proci/végfok kombó. amit szánok a dologra persze nem egyszerre, az kb a következő lenne: még leírni is írtózatos...
erősítő 250k, de inkább 200
dvd 250k
hangfal 250k
kábelek kb. 80k interconnectel együtt.
Igaz semmi közöm hozzá, de anno amikor én főiskolás voltam nagy öröm töltött volna el ha közel 800 ezer Forintos cucc megvételét kelett volna terveznem. Mégha részletekben is. :taps:
Őrültem, hogy a fősulit anyagi gondok nélkül el tudtam végezni. (kolesz , kaja , fénymásolás, stb.)
Még most is okozna fejtörést a ilyne cumó vétele :taps:
Ne értsed fére nem piszkálódás képpen írtam, de koleszba ilyen cuccot. Ha egyedül vagy ok de a lakótársak nem mindíg tudják felfogni az ilyen dolgoknak az értékét. Meg hát vanank a jó kis főiskolás bulik is :kiraly: és ki tudja mi sül ki belőle. Meg nem egy koleszt törtek fel.
Én tuti nem ruháztnék be ilyenbe fősulis évek alatt főleg nem koleszbe....
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1684
Dynaudio hangsugárzók
Igazság szerint újabban úgy vagyok vele, hogy elég nekem a sztereó, de mozizni is akarok (üssetek meg, köpjetek le, de nekem itt is elég a sztereó), így kell egy jó dekóderes dvd ami zenére is jó. Mondjuk denon 2900 vagy vincent sdv3.
bár még nem tom, hogy kell-e nekem sacd meg dvd-audio, de az tény, hogy pár évmúlva nem akarok lejátszót váltani, ha esetleg felfutnak eme formátumok, mégha jelenleg annyira nem is elterjedt. hátterekre meg centerre úgyse nagyon lesz pénzem meg helyem jó 3-4 évig, azért meg tán felesleges lenne av erősítőt vegyek, hogy sztereóban használjam. azt ha sikerül elvégeznem a fősulit és lesz egy jobb melóm, normális fizetéssel, akkor talán majd egy proci/végfok kombó. amit szánok a dologra persze nem egyszerre, az kb a következő lenne: még leírni is írtózatos...
erősítő 250k, de inkább 200
dvd 250k
hangfal 250k
kábelek kb. 80k interconnectel együtt.
Viszont van egy kis problema is azért, hogy ne legyen olyan egyszerű dolgom:
első körben csak a hangfalat venném meg és az erősítőt, egy olcsóbb kábellel. (mondjuk nordost flatline) még így is több mint egy év lesz, mire lesz ennyim. aztán jobb kábelek(mondjuk solar wind)+a dvd. addig kénytelen leszek számítógép, s beszerezni egy zenélésre való hangkártyát. mondjuk egy terratec aureon space-t.(kb. 30k huf) ez kb olyan hangot tud, mint a CA Azur széria. Másik lehetőség meg az, hogy mégis av erőlködőt veszek és akkor nem kell új hangkari és optikai kábellel nyomulok. esetleg 3. megoldásnak pedig szóba jöhetne egy d/a átalakító (hivox lupous 2 dac kb. 60k huf) és akkor nem kellene se av erőlködő, se új hangkártya a gépbe.
van még jelenleg 2 pár contour 1.3mkII az akusztikában, ezek a korábbi szériás contourok, s állvánnyal együtt 230-240ért adják. ha most lenne zsém,tuti elvinnék egyet. mindenesetre azt mondta, hogy azért szoktak lenni ilyenek többször is, jgy lehet inkább kivárom, míg meg tudok kaparintani egy ilyet. igaz hogy korábbi szériás contour, de tuti jobb, mint a mai audience. s ezek újonnan olyan kb. 500-600-at kóstáltak. gondolkodtam azon is, hogy veszek gyengébb cuccokat, de eléggé meg vagyok már fertőzve ahhoz, hogy a végén úgyis cseréljek, azt bukjak rajta egy csomót.
Dynaudio hangsugárzók
...kivéve zenélni
No ez a bánatom nekem is! :-/
De hát tudomoásul kell venni, vagy AV, vagy zene (lll. vagy két rendszer )
- -KP-
- V.I.P.
Dynaudio hangsugárzók
KP,
milyen rendszerben hallgattad meg a Dyno-t?
Copland sztereó (pontos típust ne kérdezz), és MF A3.2CD. Nordost Solar Wind ic és hangfalkábelek. nordost shiva tápkábel és kb. 25k hufba kerülő söund arts állvány.
- -KP-
- V.I.P.
Dynaudio hangsugárzók
Ami a hozzászólásod végét illeti... Ha fontos a zene, vagyis inkább ha fontosabb a zene mint a mozi, akkor eszedbe se jusson AV erősítpt venni, mert ahhoz nagyon sok pénz kell kiadni, hogy megfelelő sztereó hangot csalj ki belőle.
ezt már mondtuk.....av erölködő, 1mille fölött bármit tud....
csak az picit húzós!!!!!
Nekem ennyim az elkövetkező évtizedben nem lesz. s mégha lenne is, nem költeném el egyetlen darab erősítőre.
Dynaudio hangsugárzók
Ej :taps:
amit kinéztem mert nagyon tettszett volna (neten) 4 milka :taps:
De a legkisebb kategóriából is 600 ropi ami tetszen
Nem is hallgatom meg mert ha nagyon bejönne csak a szívemet fáldítanám :taps:
Azért 4 milkáért vagy 600 ropiért csak jók ... :kiraly:
Hi!
Az A42 168.000 forint párban.
Az A52 pedig 238.000 szintén párban.
árlistát pedig a www.hifibolt.hu címen találsz.
- Nincs visszaút
Dynaudio hangsugárzók
KP,
milyen rendszerben hallgattad meg a Dyno-t?
Mellorn Crescendo passzív előfok, Mellorn Temptation monoblokk pár, Mellorn Goliath hangfalak, Philips CD 950, Audio Note DAC1, Nordost Solar Wind hangfal kábel + interkonnekt
- Nincs visszaút
Dynaudio hangsugárzók
Ami a hozzászólásod végét illeti... Ha fontos a zene, vagyis inkább ha fontosabb a zene mint a mozi, akkor eszedbe se jusson AV erősítpt venni, mert ahhoz nagyon sok pénz kell kiadni, hogy megfelelő sztereó hangot csalj ki belőle.
...kivéve zenélni
Dynaudio hangsugárzók
ezt már mondtuk.....av erölködő, 1mille fölött bármit tud....csak az picit húzós!!!!!
hát... Mondjuk az enyém még épp nincs felette, de közelít és azért azt nem mondanám, hogy mindent tud...
Dynaudio hangsugárzók
csak az picit húzós!!!!!
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
- Khaosz
- V.I.P.
Dynaudio hangsugárzók
Ej :taps:
amit kinéztem mert nagyon tettszett volna (neten) 4 milka :taps:
De a legkisebb kategóriából is 600 ropi ami tetszen
Nem is hallgatom meg mert ha nagyon bejönne csak a szívemet fáldítanám :taps:
Azért 4 milkáért vagy 600 ropiért csak jók ... :kiraly:
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax
- Khaosz
- V.I.P.
Dynaudio hangsugárzók
HI,
van valami árlistád a hangfalakról. Nem csak erre az egyre gondolok hanem a többi kategoriáról..
Dynaudio hangsugárzók
Amin még filózom, hogy annyira nem is muszáj nekem házimozi 20 tucat hangfallal, hanem elég lesz egy ilyen egy jó sztereó erősítővel meg egy jó dekóderes dvd-vel(denon2900, vincent sdv3 stb.) Úgy 3-4 évig az albiban a diáktársaim mellett úgyse nagyon lesz helyen mozirendszert kiépíteni. Végezetül annyit mondanék még, hogy mindenki menjen el az Akusztikába aki ráér, nem gyenge 2 órát foglalkoztak, csak velem.
Elkőször is gratulálok a lennedő hangfalaidhoz! Én ugyan eddig csak mv3 Dynoit hallgattam, de abszolút meggyőző volt a produktum. Ha nem lennék JMLab megszállot és ha nem ilyen kategóriájú dobozaim lennék forntként, elképzelhető, hogy elcsábulnék.. de így is azt mondom, nem bánod meg a választásod.
- -KP-
- V.I.P.
Dynaudio hangsugárzók
Mostanság egy kis szünet után ismét nekiálltam hangfalakat nézni. Úgy gondoltam, hogy mégegyszer nem veszek belépő szettet. Így kipróbáltam a BW 600-as szériát. Hát nem tudom, maradjunk annyiban, hogy nem győzött meg. pedig onkyo 800-szériás erősítő hajtotta meg. asszem 801. Aztán egyszercsak miután elindultam felfedező útra az albim körül kb. 15 perc gyaloglás után a dob utcánál kötöttem ki. na oda mindjárt be is fordultam, ahol szembe találtam magam az akusztikával. Pedig esküszöm nem volt úticél. Beszélgettünk egy csomót, aztán megbeszéltünk egy demó időpontot. A célszemélyem az Audience 42 volt.
Bevallom tartottam tőle, mert egy kis falatka kis doboz és igencsak féltem tőle, hogy kevés lesz nekem. Méretei: 170 x 282 x 246. 15-ös mélyközéppel. Meghallgattam. Konklúzió: épphogy nem elég. Mégpedig állódobozokhoz mérve.Emelett piszokmód terhelhető és minden műfaj tetszik neki. És még jól is néz ki. Ez elég szemtelen egy dolog egy ekkora doboztól. Ekkor már "rosszat" sejtve mondtam az eladó srácnak, hogy próbáljuk ki az 52-est. Őneki 17es mélyközepe van. Méretei neki se nagyok. 204 x 330 x 256mm. Kipróbáltam. Ledöbbentem. Rockzenét még nem hallottam ilyen meggyőzőnek. Nemcsak hogy elég volt a mélye, hanem szépen le is ment. Gyári adatok szerint -+3db 52hz-nél, de ennél fülre is azt mondom hogy lejjebb megy. Meghallgattam még a Phonar P20-at. Az is nagyon jó, de mélyekben nem tudta felülmúlni az 52-est. Igazán semmiben sem. Elég közel vannak egymáshoz, de az A52 egy picivel szerintem jobb mindenben. Asszem én ezekután megtaláltam leendő dobozaim.
Amin még filózom, hogy annyira nem is muszáj nekem házimozi 20 tucat hangfallal, hanem elég lesz egy ilyen egy jó sztereó erősítővel meg egy jó dekóderes dvd-vel(denon2900, vincent sdv3 stb.) Úgy 3-4 évig az albiban a diáktársaim mellett úgyse nagyon lesz helyen mozirendszert kiépíteni. Végezetül annyit mondanék még, hogy mindenki menjen el az Akusztikába aki ráér, nem gyenge 2 órát foglalkoztak, csak velem.
Üdv.:
KP