Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fül és Fejhallgatók
Fül és Fejhallgatók
Szia,
Zenehallgatáshoz nem ajánlanám, mert arra a Sennheiser HD 800-ast használom,
de én ezt használom TV nézéshez, filmekhez:
Én ezt használom erre a célra:
Panasonic
RP--HT010.
http://www.argep.hu/...uct_739902.html
2 ezer forintba kerül, és még kényelmes is.
Esetleg valakinek még valami ötlete?
Nem kell félteni, hogy elromlik:))
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.
Fül és Fejhallgatók
Mázli, hogy nem lakást akarsz venni. Te csak egy olcsó fejhallgatót keresel. Azért ne tegyél már úgy, mintha egy Focal Utopiát néztél volna ki már megbocsáss!
Köszönöm Emese...
Fül és Fejhallgatók
Csendben kellett volna maradnod...
Mert segíteni nem tudtál és nem is akartál.
Mázli, hogy nem lakást akarsz venni. Te csak egy olcsó fejhallgatót keresel. Azért ne tegyél már úgy, mintha egy Focal Utopiát néztél volna ki már megbocsáss!
Fül és Fejhallgatók
Én is egy Philips SHP 2500-at vettem ugyanilyen céllal. 6e Forintért még elég jól is szól. Ami nekem mindenképpen szempont volt a, a hosszú kábel(6m). A Média Marktbal felpróbáltam vagy tíz féle fülest, 5- 20ezerig kategóriában, és messze ez volt a legkényelmesebb. Nekem elsősorban tévézéshéz kell, arra teljesen megfelel.
Köszi! A Media Markt eszembe se jutott.
Még rágódom picit a dolgon.
Előkotortam a régi Dj fülesemet. Hát... mai szemmel nézve kegyetlenül kényelmetlen és nehezen hajtható
Fül és Fejhallgatók
Bocs, hogy nem égettem át magamon kellőképpen a problémádat. Belátom, az irónia helyett helyesebb lett volna egy SWOT-analízist mellékelnem a tízezresek táboráról.
Csendben kellett volna maradnod...
Mert segíteni nem tudtál és nem is akartál.
- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 3176
Fül és Fejhallgatók
Én is egy Philips SHP 2500-at vettem ugyanilyen céllal. 6e Forintért még elég jól is szól. Ami nekem mindenképpen szempont volt a, a hosszú kábel(6m). A Média Marktbal felpróbáltam vagy tíz féle fülest, 5- 20ezerig kategóriában, és messze ez volt a legkényelmesebb. Nekem elsősorban tévézéshéz kell, arra teljesen megfelel.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
Fül és Fejhallgatók
Nem értem miért volt erre szükség...
Láthattad, hogy nem most regisztráltam. Fogalmazzunk úgy, hogy nagyjából képbe vagyok a dolgokat illetően.
A kérdés három lépésről törénő érintését mutatja, hogy még csak meg sem kérdezted mivel akarom hajtani. Ráadásul sehol nem írtam, hogy "nagyon jó hang" kellene...
Tekintve, hogy főleg tabletről és gitárerősítő füles kimenetéről használnám nagy csodákat nem várok. Lehet, hogy a füles lesz a legerősebb láncszem, az árkategória ellenére.
Az általam belőtt ársávban viszont legalább 25 versenyző van, kipróbálni meg nem tudom őket, így jól jön egy kis segítség, gyakorlati tapasztalat.
Azért köszi, hogy felvilágosítottál!
Bocs, hogy nem égettem át magamon kellőképpen a problémádat. Belátom, az irónia helyett helyesebb lett volna egy SWOT-analízist mellékelnem a tízezresek táboráról.
Fül és Fejhallgatók
apámnak karácsonyra vettem egy ilyet: philips shp 2500
Szia!
Köszi szépen az infot!
A Beyerdinamic-ból csak drágábbakat találtam (40 ezer körül), erre most, hogy jobban megnéztem van azért alatta is! A Te általad linkelt is még beleférhet, a teszt alapján is jónak tűnik.
Ez viszont igencsak megtetszett https://www.muziker.hu/beyerdynamic-dtx-910
Lehet, hogy kicsit még várok vele és bepróbálkozok eggyel...
Olyan bizonytalan vagyok, vagy mégsem?
Fül és Fejhallgatók
Ahogyan azt egy nagyra becsült fórumtárs írta nem is olyan rég: "Olcsóért nagyon jó hang nincs."
Nem értem miért volt erre szükség...
Láthattad, hogy nem most regisztráltam. Fogalmazzunk úgy, hogy nagyjából képbe vagyok a dolgokat illetően.
A kérdés három lépésről törénő érintését mutatja, hogy még csak meg sem kérdezted mivel akarom hajtani. Ráadásul sehol nem írtam, hogy "nagyon jó hang" kellene...
Tekintve, hogy főleg tabletről és gitárerősítő füles kimenetéről használnám nagy csodákat nem várok. Lehet, hogy a füles lesz a legerősebb láncszem, az árkategória ellenére.
Az általam belőtt ársávban viszont legalább 25 versenyző van, kipróbálni meg nem tudom őket, így jól jön egy kis segítség, gyakorlati tapasztalat.
Azért köszi, hogy felvilágosítottál!
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 667
Fül és Fejhallgatók
apámnak karácsonyra vettem egy ilyet: philips shp 2500
lehet vele zenét hallgatni.
van ez, ami drágább, igaz, mikor én vettem még 10.000.- körül volt pár éve, viszont ez már jobb lépés a philipshez képest: beyerdynamic dt 235. (http://www.av-online.hu/fejhallgato/bey ... -teszt_299)
vagy használtan... pl.: http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... lad%C3%B3/
Rega Io / amp4you / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Fül és Fejhallgatók
???
Ahogyan azt egy nagyra becsült fórumtárs írta nem is olyan rég: "Olcsóért nagyon jó hang nincs."
Fül és Fejhallgatók
A lottó a lottó a heti remény...
???
Fül és Fejhallgatók
A lottó a lottó a heti remény...
Fül és Fejhallgatók
Fül és Fejhallgatók
AKG K403
Páromnak vettem, nagyon alkalmi használatra. Meghökkentően jó hang az áráért.
Köszi!
Sajna már nem forgalmazzák, a többi AKG meg kiesik a limitből.
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 4992
Fül és Fejhallgatók
AKG K403
Páromnak vettem, nagyon alkalmi használatra. Meghökkentően jó hang az áráért.
Fül és Fejhallgatók
Sziasztok!
A segítségeteket illetve a véleményeteket szeretném kérni fejhallgató vásárláshoz.
Néha jó lenne fejhallgatón zenét hallgatni, de nem tudok választani. Nem akarok sokat költeni rá, így a 10 ezres határt jelöltem ki magamnak.
Ezeket néztem:
http://www.pako.hu/aruhaz/termek/4013/a ... __ath_t200
https://edigital.hu/hifi-fejhallgato/se ... ato-p16276
Fül és Fejhallgatók
Hi! Fejhallgatós találkozót nem szerveztek véletlenül? Csak kérdem.
Sajnos nincs információm, és nem is szólt senki, hogy lesz valahol, valamikor. Régebben szerveztem párat, de annyi a dolog, hogy már a fórumokat is ritkán vagy egyáltalán nem látogatom. Talán más tud erről bővebben információt adni.
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
Fül és Fejhallgatók
Átmérője is.
Hi! Fejhallgatós találkozót nem szerveztek véletlenül? Csak kérdem.
Fül és Fejhallgatók
Csak a mélysége nagyobb, vagy az átmérője is?
Átmérője is.
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
- pärt
- Hazajáró lélek
Fül és Fejhallgatók
Nekem ez nem hobbim.
Pedig de.
Másként nem látogatnánk ide rendszeresen, hanem ez idő alatt is zenét hallgatnánk.
"Na ez az ami furcsa nekem. Ha már volt high-end cuccod nem értem a visszalépést."
Hidd el nincs semmiféle visszalépés. Máshol, más elvárásokkal, másra használja.
Fül és Fejhallgatók
Ez egy játék - jobbik esetben.
Ha évekig boldog megelégedettséggel zenélgetünk egy adott cuccal, akkor azzal komoly baj nem lehet. Attól még el lehet játszadozni más kütyükkkel is, elvégre ez nem házasság, ahol az ilyesmi más megítélés alá esik.
Én egy Stax-ot hallgattam és nem vágytam rá, hogy akár márkán belül, akár más típpussal "felljebb lépjek", holmi remélt hangyf... fülényi javulás reményében, x-szeres áron. Viszont kiváncsi voltam, korábban meddig jutottak a mérnökök és begyűjtöttem egy kosárnyi, egykor zászlóshajó típust. De nem abban a reményben, hogy valamalyik lerúgja a trónról a királyt, csak el akartam szórakoztatni magam és tanulni is valamennyit.
Szerintem ez is ennek a hobbynak a szépségégéhez tartozik, nem csak ( vagy éppenséggel egyáltalán nem) a "tökéletes hang" hajszolása.
Nekem ez nem hobbim. Nem vagyok mérnök sem pedig műszerész. Csak azt tudom, hogy hol kell bekapcsolni a daccot. Én egy hangzást kerestem, kicsit utánaolvastam a kínálatnak az itthoni és a külföldi szakirodalomban, találtam 2-2 nagyszerű választ ( 2 dac+2 fejhallgató) és ezennel be is fejeztem. Nem álmodozom hificuccokról lefekvéskor, nincsenek kielégületlen vágyaim. Megérkeztem. Na, azért még egy Orpheust be tudnék fogadni...
- pärt
- Hazajáró lélek
Fül és Fejhallgatók
Na ez az ami furcsa nekem. Ha már volt high-end cuccod nem értem a visszalépést. Mert ez az. Sokat beszélsz a Mezéről. Általában arról beszélünk sokat amivel kapcsolatban hiányunk van. Nem lepődnék meg és teljesen természetesnek venném ha hamarosan beköszöntene hozzád egy remek dac + egy másik fejhallgató a legfelső ligából. Még fogadék is rá.
Ez egy játék - jobbik esetben.
Ha évekig boldog megelégedettséggel zenélgetünk egy adott cuccal, akkor azzal komoly baj nem lehet. Attól még el lehet játszadozni más kütyükkkel is, elvégre ez nem házasság, ahol az ilyesmi más megítélés alá esik.
Én egy Stax-ot hallgattam és nem vágytam rá, hogy akár márkán belül, akár más típpussal "felljebb lépjek", holmi remélt hangyf... fülényi javulás reményében, x-szeres áron. Viszont kiváncsi voltam, korábban meddig jutottak a mérnökök és begyűjtöttem egy kosárnyi, egykor zászlóshajó típust. De nem abban a reményben, hogy valamalyik lerúgja a trónról a királyt, csak el akartam szórakoztatni magam és tanulni is valamennyit.
Szerintem ez is ennek a hobbynak a szépségégéhez tartozik, nem csak ( vagy éppenséggel egyáltalán nem) a "tökéletes hang" hajszolása.
Fül és Fejhallgatók
DAP-al (Astell&Kern AK100II) nagyon jó, pláne szimmetrikus kimeneten.
Ez az Astell & Kern dolog nem bolondság. Nagyon praktikus szerkezet. Elfér a zsebemben, nem kell a gyereket elzavarni a laptoptól amikor éppen a Peppa malacot nézné míg én zenét hallgatnék, sőt, vasalás és főzés közben sem maradok high-end hangzás nélkül. Én egy másik típust használok az AK120 II-őt. Pont olyan ahogyan azt az AV-online oldalán leírják ( innen is köszönöm a gratulációikat ). Szól mint a veszedelem és imádja a HD600. Már készül a szimmetrikus átalakítóm a KáCSá-nál így hamarosan az Ether-rel is hallgathatom majd.