Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Klipsch hangsugárzók

malvin
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: malvin »

Ezt!
Ez valoszinuleg nekem egy kicsit tulzas lenne.
De hol lehet olyan (Denon) AV erositot kapni, amiben nincs radio?
Most is AVC-m van, es terdig lejartam a labamat, hogy egy, most mar 7.1-est (lehet, hogy felesleges, de ami megvan az mar megvan - es pl.a lakast egyszer at is lehet rendezni) tudot talajak. DE SEHOL.

21st
Törzsvendég
Törzsvendég

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: 21st »

... még HM erősítővel is (45kilós Denon hatalmaska).
melyik erositot "becezitek" igy?
meg mi ez a 45 kilo?
Egyre kevesbe tudom eldonteni, hogy ez most pozitiv vagy negativ ertekitelet.

Komolyra fordítva, a HM az gondolom házimozi erősítő. A nagy tömeg pedig általában jót jelent, mivel pl. a tömeg egy jelentős részét teheti ki a káros rezonanciák csökkentése érdekében alkalmazott masszív készülékház, ill. a tápegység, ami soha nem lehet elég nagy

Persze nem lehet egyértelmű párhuzamot húzni egy komponens tömege és az általa nyújtott hangminőség között. Ettől függetlenül a legtöbb gyártó termékpalettáján felfelé haladva általában az árral együtt nő a termékek tömege is.
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

melyik erositot "becezitek" igy?meg mi ez a 45 kilo?

Ezt!

21st
Törzsvendég
Törzsvendég

Klipsch hangsugárzók

meg mi ez a 45 kilo?

"Heavy is good. Heavy is reliable"

Boris "The Blade"

malvin
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: malvin »

meg mi ez a 45 kilo?

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Tami »

Ha nem vetted volna észre, azért írtam le, mert úgy gondoltam, túl sok negatívumot írtam a Klipsch-ekről...
És?

Valószínüleg azért írtál negatívumokat, mert neked nem jött be a Klipsh hangja. Márpedig ha valami nem tetszik, akkor nem tetszik, és kész. Minek szabadkozni?

- lehet, hogy a meghallgatas utan megis valtozott a velemenye valamelyest
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

21st
Törzsvendég
Törzsvendég

Klipsch hangsugárzók

Ha nem vetted volna észre, azért írtam le, mert úgy gondoltam, túl sok negatívumot írtam a Klipsch-ekről...
És?

Valószínüleg azért írtál negatívumokat, mert neked nem jött be a Klipsh hangja. Márpedig ha valami nem tetszik, akkor nem tetszik, és kész. Minek szabadkozni?

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 11

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Skipper »

Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609

21st
Törzsvendég
Törzsvendég

Klipsch hangsugárzók

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 12

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Ronin »

Komoly?

Akkor lehet olyan projit fogok venni.

21st
Törzsvendég
Törzsvendég

Klipsch hangsugárzók

Még egy kis kiegészítés: Mike Oldfield: Tubular Bells II. albumának 7-es számában, mikor mondja, hog y"vocal chorus", ezen a hangfalon szólt a legjobban.
Ezt ugye viccnek szántad, csak lemaradt a smile?

- a digit gepzene a problema? :taps:

Nem, hanem a megközelítés számomra "vicces". Ez kb olyan, mintha azt mondanám, hogy a metekintett projektorok közül az Infocusnál volt a legszebb színe Russel Crow mellvértjének a 14-es chapter első 2 másodpercében

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Tami »

Még egy kis kiegészítés: Mike Oldfield: Tubular Bells II. albumának 7-es számában, mikor mondja, hog y"vocal chorus", ezen a hangfalon szólt a legjobban.

- a digit gepzene a problema?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég

Klipsch hangsugárzók

Miért kellett volna annak szánnom? Az általam meghallgatott hangfalak közül ennél tetszett ez a mozzanat a legjobban.
Vagy mi a problema?
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6

21st
Törzsvendég
Törzsvendég

Klipsch hangsugárzók

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég

Klipsch hangsugárzók

21st
Törzsvendég
Törzsvendég

Klipsch hangsugárzók

Melyik dobozt hallgattátok meg?
RF-35, ahogy ezt a szövegben is írtam.

Vazze, vak vagyok

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég

Klipsch hangsugárzók

RF-35, ahogy ezt a szövegben is írtam.

21st
Törzsvendég
Törzsvendég

Klipsch hangsugárzók

Nah. Itt az idő, hogy írjak ide valamit. Tegnap Léva kartárs átjött hozzám kábelezni, zenét hallgatni, és mondat neki, hogy nem jártunk el fair módon a Klipsch hangfalakkal kapcsolatban, mivel -úgy gondolom- nagyon negatív vélemény jöhetett le általunk a dobozokkal kapcsolatban.A kép, mely kialakult bennem a Klipsch-ekkel kapcsolatban (leginkább RF-35): egyáltalán nem rossz hangfal, sőt vannak pozitív oldalai is. Kezdjük ezekkel: nagyon jól terhelhetők, egyáltalán nem küszködik még nagyobb hangerőn sem. Pop/disco/rock fekszik neki. Viszonylag könnyen hajthatók. A terük nagyon impozáns (valakinek talán túl szélesnek/tágasnak is tűnhet, de ez ízlés kérdése) még HM erősítővel is (45kilós Denon hatalmaska). Ami nem tetszett: nagyon fárasztó a hangja, egy picit meg is fájdult tőle a fejem (de lehet, hoyg ez a változékony idő számlájára is írható, és a hangfal csak rátett egy lapáttal). Hangszeres ill jazz zenénél teljesen elvérzett. Viszont házimozira jó választás lehet a fenntebb felsoroltak miatt.
Továbbá szeretném megköszönni Ninja (XMS) pozitív (rendkívül segítőkész és szimpatikus) hozzáállását a hallgatózáshoz.
PS: az Infocus Scrrenplay 7210 képe überfaxa volt

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég

Klipsch hangsugárzók

Nah. Itt az idő, hogy írjak ide valamit. Tegnap Léva kartárs átjött hozzám kábelezni, zenét hallgatni, és mondat neki, hogy nem jártunk el fair módon a Klipsch hangfalakkal kapcsolatban, mivel -úgy gondolom- nagyon negatív vélemény jöhetett le általunk a dobozokkal kapcsolatban.
A kép, mely kialakult bennem a Klipsch-ekkel kapcsolatban (leginkább RF-35): egyáltalán nem rossz hangfal, sőt vannak pozitív oldalai is. Kezdjük ezekkel: nagyon jól terhelhetők, egyáltalán nem küszködik még nagyobb hangerőn sem. Pop/disco/rock fekszik neki. Viszonylag könnyen hajthatók. A terük nagyon impozáns (valakinek talán túl szélesnek/tágasnak is tűnhet, de ez ízlés kérdése) még HM erősítővel is (45kilós Denon hatalmaska). Ami nem tetszett: nagyon fárasztó a hangja, egy picit meg is fájdult tőle a fejem (de lehet, hoyg ez a változékony idő számlájára is írható, és a hangfal csak rátett egy lapáttal). Hangszeres ill jazz zenénél teljesen elvérzett. Viszont házimozira jó választás lehet a fenntebb felsoroltak miatt.
Továbbá szeretném megköszönni Ninja (XMS) pozitív (rendkívül segítőkész és szimpatikus) hozzáállását a hallgatózáshoz.
PS: az Infocus Scrrenplay 7210 képe überfaxa volt

pyro
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: pyro »

Akit erdekel eleg jo nyari akcio van most az xms-ben klipsch ladakra, erdemes megnezni az arakat
dejo, h megvettem a subot majus kozepen

dettó

Vendég

Klipsch hangsugárzók

ááá, ez komoly!!!
Először állókat néztem, amiből épp h nem jött volna ki azért nem a legkisebb álló front, az RF-15, erre most ott van 120E-ért, 160 helyett Lehet jobb lett volna a 602-es helyett...
Sztem most kiütöm a fejemmel az oldalfalat, ha nem jövök vissza a forumra az azért volt, mert meghaltam

Hefti
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Hefti »

Akit erdekel eleg jo nyari akcio van most az xms-ben klipsch ladakra, erdemes megnezni az arakat
dejo, h megvettem a subot majus kozepen
erosito: Harman Kardon HK980, front: Klipsch SF-1, sub: Klipsch RW-10 | kabelek sub: neutrik front: neotech 4mm

_Ninja
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: _Ninja »

Tv: SonyKV-29C3K Erösítö: Pioneer VSX-D1011 Stereo: Grommes PG6 x2 Front: Klipsch RF-7 Center: Klipsch rc-35 Háttér: Klipsch RS-7 Back soround : Quadral Aurum 3 x2 Sub: Klipsch RSW-12 DVD: Denon 3910 Kábelek: VDH - The clearwater, Neotech KS-1034M

_Ninja
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: _Ninja »

A Klipsch GMX szériához (2.1) kaphatóak az XMS-ben (esetleg Pixel, esetleg máshol) hozzájáró állványok? Ha nem, rendelni lehetne? 
András? (bár rég voltál)
Ninja? (bár Te nem biztos h tudsz rá válaszolni)

Promedia sorozat nalunk amr nem igazan , talan a 2.0 as meg lessz... alvanyt meg szerintem nem igazan....

Nem lesz már GMX 2.1 sem??? Pedig ideiglenes hangszólaltató az lenne (nyár közepén körülre tervezem) a Pana 82cm-es 16:9 sík 100Hz-es mellé (milyen hangfalat topicba már "bénázgattam", de rájöttem, h előbb nagy kép aztán 5.1 igazi hang). Szóval a TV mellé ezt kötném be a jelenlegi dvd játékosomra.

Amúgy miért nem lesz ProMedia már? MI AZ OKA? :'( (nem viszik v. mi?) Most még van nálatok? Ha igen kb. meddig? Most a raktár készletet élitek fel PM-ekből?
Kérlek szépen amint tudsz minnél előbb válaszolj.

Kis hazankba nem lessze.
Tv: SonyKV-29C3K Erösítö: Pioneer VSX-D1011 Stereo: Grommes PG6 x2 Front: Klipsch RF-7 Center: Klipsch rc-35 Háttér: Klipsch RS-7 Back soround : Quadral Aurum 3 x2 Sub: Klipsch RSW-12 DVD: Denon 3910 Kábelek: VDH - The clearwater, Neotech KS-1034M

Vendég

Klipsch hangsugárzók

A Klipsch GMX szériához (2.1) kaphatóak az XMS-ben (esetleg Pixel, esetleg máshol) hozzájáró állványok? Ha nem, rendelni lehetne? 
András? (bár rég voltál)
Ninja? (bár Te nem biztos h tudsz rá válaszolni)

Promedia sorozat nalunk amr nem igazan , talan a 2.0 as meg lessz... alvanyt meg szerintem nem igazan....

Nem lesz már GMX 2.1 sem??? Pedig ideiglenes hangszólaltató az lenne (nyár közepén körülre tervezem) a Pana 82cm-es 16:9 sík 100Hz-es mellé (milyen hangfalat topicba már "bénázgattam", de rájöttem, h előbb nagy kép aztán 5.1 igazi hang). Szóval a TV mellé ezt kötném be a jelenlegi dvd játékosomra.

Amúgy miért nem lesz ProMedia már? MI AZ OKA? :'( (nem viszik v. mi?) Most még van nálatok? Ha igen kb. meddig? Most a raktár készletet élitek fel PM-ekből?
Kérlek szépen amint tudsz minnél előbb válaszolj.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”