Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
B&W hangsugárzók
B&W hangsugárzók
Kedves Urak!
Hirtelen szembe jött velem egy 604 S2-es jó áron, mi a véleményetek róla egy sztereó rendszerben hegel h80-al (75W 8ohm) társítva?
Sok könnyű és akusztikus zene és jazz a teljesség igénye nélkül : Brooklyn dou, 2 chellos, Scott Bradly, Morgan James, J.Fla, Above and Beyond acoustic, Hans Zimmer és a pop pl. Sia menne róla napi szinten és filmek természetesen.
Megérné váltani egy klipsch rb-25-ről?
Köszi a gyors válaszokat!
Ezt úgy tudod meg legkönnyebben, ha saját rendszeredben kipróbálod vásárlás előtt, vagy elhozod letétbe.
- ZZZolika
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 7
B&W hangsugárzók
Kedves Urak!
Hirtelen szembe jött velem egy 604 S2-es jó áron, mi a véleményetek róla egy sztereó rendszerben hegel h80-al (75W 8ohm) társítva?
Sok könnyű és akusztikus zene és jazz a teljesség igénye nélkül : Brooklyn dou, 2 chellos, Scott Bradly, Morgan James, J.Fla, Above and Beyond acoustic, Hans Zimmer és a pop pl. Sia menne róla napi szinten és filmek természetesen.
Megérné váltani egy klipsch rb-25-ről?
Köszi a gyors válaszokat!
<p> Onkyo NS 6170 -> Anthem STR integrated-> Tellurium Q Black II -> Elac FS 267/B&W 603S2
B&W hangsugárzók
Nem oly régen érkezett hozzám egy B&W CDM SNT háttérsugárzó pár.
Első körben szeretném itt is megköszönni szigony fórumtársunk önzetlen segítséget az üzlet lebonyolításában.
Korához képest kíváló esztétikai állapotban kaptam meg, egyetlen apró, "említésreméltó hibával",
ami az egyik hangszóróvédő "grill", tartógumi sérülése volt.
Mivel szeretem, ha dolgaim a lehető legjobb állapotban vannak, így írtam a márka hazai forgalmazójának,
hogy volna-e lehetőség beszerezni a sérült alkatrészt.
Végh Csaba készségesen tájékoztatott, hogy szerencsére még módjukban áll rendelni, és az ára sem vészes (180.-ft/db).
Rendeltem is belőle 4 darabot, ha már lúd, legyen kövér.
A tegnapi napon meg is érkeztek az Aymarahoz a gumik, Csaba kérte a címet, ahová postázhatja, én pedig a számlaszámot,
hogy tudjak fizetni. Meglepetésként ért, hogy sem az alkatrészért, sem pedig a postázásért nem kell fizetnem.
Elnézést, hogy hozzászólásom kissé hosszúra sikeredett, de úgy éreztem szükséges ezt veletek megosztanom,
hogy vannak még jószándékú emberek, cégek, ebben az elanyagiasodott világban!
Sorry véletlenül negatívot nyomtam telóról, de pluszt akartam adni az önzetlen embereknek!
B&W hangsugárzók
Sziasztok!
Nekem van egy B&W DM580-as pár és egy 2000IFS center háttérbe 2 sony(egyenlőre)
És egy Yamaha YST-sw030 sub.
Jelenleg egy Denon avr 1907-el használom.
Nem rossz de a jótól távol áll.
Nemtudom mit ajánlanátok hozzá házimozira.
NAD, Nakamichi vagy esetleg Marantz. Én ezek között gondolkodtam, de ha valakinek van ötlete érdekell más is.
- Swordfish76
- V.I.P.
- Értékelés: 374
B&W hangsugárzók
Nem oly régen érkezett hozzám egy B&W CDM SNT háttérsugárzó pár.
Első körben szeretném itt is megköszönni szigony fórumtársunk önzetlen segítséget az üzlet lebonyolításában.
Korához képest kíváló esztétikai állapotban kaptam meg, egyetlen apró, "említésreméltó hibával",
ami az egyik hangszóróvédő "grill", tartógumi sérülése volt.
Mivel szeretem, ha dolgaim a lehető legjobb állapotban vannak, így írtam a márka hazai forgalmazójának,
hogy volna-e lehetőség beszerezni a sérült alkatrészt.
Végh Csaba készségesen tájékoztatott, hogy szerencsére még módjukban áll rendelni, és az ára sem vészes (180.-ft/db).
Rendeltem is belőle 4 darabot, ha már lúd, legyen kövér.
A tegnapi napon meg is érkeztek az Aymarahoz a gumik, Csaba kérte a címet, ahová postázhatja, én pedig a számlaszámot,
hogy tudjak fizetni. Meglepetésként ért, hogy sem az alkatrészért, sem pedig a postázásért nem kell fizetnem.
Elnézést, hogy hozzászólásom kissé hosszúra sikeredett, de úgy éreztem szükséges ezt veletek megosztanom,
hogy vannak még jószándékú emberek, cégek, ebben az elanyagiasodott világban!
B&W hangsugárzók
DB sorozat
Precizitás. Pontosság. Erő.
A Bowers & Wilkins elindítja a DB sorozatot, az eddigi legerőteljesebb mélysugárzó családját.
A Bowers & Wilkins DB sorozatát három mélysugárzó alkotja. A mélysugárzók hihetetlenül erőteljes, gyors és dinamikus hangzásra képesek. Ezek a Bowers & Wilkins által valaha gyártott legerőteljesebb mélysugárzók, továbbá a 800 Diamond sorozatban is megtalálható Aerofoil mélyhangszórókat alkalmazzák.
A Bowers & Wilkins DB sorozat nemcsak az eddigi legfejlettebb szériánk, hanem a legjobb hangú is. A DB1D, DB2D és a kompakt méretű DB3D
modelleknek, az úttörő DB-1 volt az alapja, - de új digitális technológiákkal és olyan anyagokkal, mint a díjnyertes 800 Diamond sorozat Aerofoil
kónusza – lettek felvértezve.
Mindhárom modell hatalmas erőtartalékkal rendelkezik a DB1D esetében ez a teljesítmény 2000W. A kettős, egymásnak háttal elhelyezett
mélyhangszóró és a torzítást jelentősen csökkentő, hihetetlenül merev kabinet, mind elősegítik a gyors és erőteljes mélyhangokat. Egyszerűen a DB
sorozat modelljei a kategóriájának legjobb hangú mélysugárzói.
A DB sorozatban alkalmazott Aerofoil kónusz, megegyezik a 800 Diamond sorozatban megtalálható hangszórókkal. Ezek a könnyű és ultra merev
hangszórók, sokkal jobban ellenállnak a hajlításnak, mint a hagyományos anyagból készültek, éppen ezért a mély frekvenciák kontrolláltabbak és
egyedülállóan precízek. A DB2D modell hangszórója megegyezik a 800 D3 modell hangszóróival, míg a DB1D masszív 12 inches hangszórója, a
legnagyobb és egyben a legújabb Aerofoil hangszórónk.
A DB1D a Bowers & Wilkins által valaha készített legerősebb aktív mélysugárzónk: a 2000 wattos erősítője, kivételes tartalékot képes biztosítani a
hangszóróknak. A DB2D és DB3D modellek esetében az 1000 watt teljesítményű erősítő ugyanolyan kivételes tulajdonságokat nyújt a kompaktabb
méretű mélyhangszóróknak.
Mindhárom DB sorozatú modellben, két hangszóró található, egymásnak háttal, szimmetrikus elrendezésben. A technológia eredetileg az ikonikus
PV1 mélysugárzóból ered, de a DB-1 modellben is megtalálható volt. Ez az elrendezés nagymértékben csökkenti a kabinet vibrációit és tisztább,
sokkal precízebb hangreprodukciót biztosít. Az eredmény: fantasztikus, színezettségektől mentes hangzás.
Az erő azonban semmit sem megfelelő irányítás nélkül. A teljesen megújult digitális előerősítő szekciónak köszönhetően, a DB sorozat mélysugárzói,
mindig az optimális teljesítménnyel szólnak. Az ideális hangzást az olyan testre szabott funkciók is segítik, mint például a dinamikus EQ és a szoba
ekvalizáció.
Az erre a célra létrehozott programnak köszönhetően a mélysugárzó beállítása hihetetlenül egyszerű. Az applikációban olyan funkciók is
megtalálhatóak, mint az elhelyezés útmutató, beállítás, hibaelhárítás, ezen felül irányítás és előre beállított audió módok használata. A program az
iOS és Android eszközzel rendelkezőknek is letölthető, továbbá külön mikrofon használata sem szükséges.
Az új DB sorozatú mélysugárzói úgy lettek kialakítva, hogy rugalmasan illeszthetőek legyenek bármilyen komponenshez. Komoly partnerei lehetnek a
800 Diamond sorozatú hangsugárzóknak, de jól használhatóak a CM vagy más egyéb hangsugárzóhoz is. A modellek három színben elérhetőek:
Fényes fekete, szatén fehér és rózsafa.
Akár házimozi rendszerben, akár sztereó hangsugárzók kiegészítéseként használja, az új Bowers & Wilkins DB sorozat osztályának legfejlettebb,
legerőteljesebb és legjobb hangú mélysugárzó családja.
Fogyasztói árak:
DB1D fogyasztói ára 1.379.000Ft
DB2D fogyasztói ára 1.069.000Ft
DB3D fogyasztói ára 759.000Ft
Gyártó honlapja: http://www.bowers-wilkins.com/Speakers/ ... eries.html
https://www.youtube.com/watch?v=TH-q5XLJaS8
- Smart845
- V.I.P.
- Értékelés: 209
B&W hangsugárzók
Sziasztok!
Jelenleg DM603 S1-et hajtok - innen mi a felfele lépés minimális lépcsőfoka. Ami azért icipicivel jobb, de árban nem sokat kell ráfizetni. Egyáltalán mennyi most egy ilyen hangfal értéke?
CM vagy CDM széria.
A három rossz tulajdonságom:precíz vagyok,utálom a rendetlenséget és tisztaság mániám van.
B&W hangsugárzók
Sziasztok legyetek kedvesek segíteni , elméletileg ha eladnám , akkor mennyiért lehetne egy rotel ra06-os erősitőt , illetve egy b&W 602s3 (fekete) eladni .
Nem kotyavetyét akarok , hanem egy korrekt árat .
Elméleti meg azért , mert még rá kell szánom magam ( de nagyon nehéz,mert szeretem őket) .
Köszi
Szia!
A BW 80-100 közt megy állapot függően. A Rotel-t nem tudom sajnos.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
B&W hangsugárzók
Sziasztok legyetek kedvesek segíteni , elméletileg ha eladnám , akkor mennyiért lehetne egy rotel ra06-os erősitőt , illetve egy b&W 602s3 (fekete) eladni .
Nem kotyavetyét akarok , hanem egy korrekt árat .
Elméleti meg azért , mert még rá kell szánom magam ( de nagyon nehéz,mert szeretem őket) .
Köszi
B&W hangsugárzók
Sziasztok!
Jelenleg DM603 S1-et hajtok - innen mi a felfele lépés minimális lépcsőfoka. Ami azért icipicivel jobb, de árban nem sokat kell ráfizetni. Egyáltalán mennyi most egy ilyen hangfal értéke?
B&W hangsugárzók
Gondolom a hifipiacon láttad...?
Most már ott is fent van, de a jófogáson volt fent először.
Sok régi kacat.(Na jó azért van pár új cucc is.) Kár is velük foglalkozni, de én el vagyok velük.
Nem mindig a drágább cucc a jobb, néha vannak kivételek......
B&W hangsugárzók
Üdv !
Egy jó állapotban lévő B&W 801 Serie II hangdoboz párnak kb. mennyi a reális értéke ?
Gondolom a hifipiacon láttad...?
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design
B&W hangsugárzók
Vagy több. Pont a múltkor néztem.
Biztos rossz helyen nézted.
Itt csak 1500 Euro: http://www.audio-markt.de/_markt/item.php?id=0708362718&
B&W hangsugárzók
1500 Euro.
Köszönöm a választ. 650000 Ft-ot kicsit sokallok érte.
Sok régi kacat.(Na jó azért van pár új cucc is.) Kár is velük foglalkozni, de én el vagyok velük.
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8965
B&W hangsugárzók
1500 Euro.
Vagy több. Pont a múltkor néztem.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
B&W hangsugárzók
Üdv !
Egy jó állapotban lévő B&W 801 Serie II hangdoboz párnak kb. mennyi a reális értéke ?
1500 Euro.
B&W hangsugárzók
Üdv !
B&W hangsugárzók
Sziasztok, van 2 pár igen ritka Bowers hangfalaim,egyik pár a fotón látható B&W DM6,másik az egy pár DM14,nagyon szép állapotúak,tudnátok segíteni beárazni? valamint volt már valakinek valamelyik? egyiket lehet eladom,még nem tudni melyik megy.
Nagyon szeretem a hangjukat,de még van hangfalam ezeken kívül,és tele a szoba...
Köszönöm,ha próbál valaki segíteni,kellemes napot mindenkinek.
B&W hangsugárzók
Értem én a poént, ember. De mínusz gomb azért van ott hogy használjunk, a gyengébbek kedvért ezzel jelezhetjük ha nem értünk egyet a komnenttel.
Látom 1-2 emberkének piszkosul fáj az igazság.
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 863
B&W hangsugárzók
Azert kivancsi lennek, hogy a 800-as szeriahoz is a mozira kellenek-e szubladak a 17Hz-el.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
B&W hangsugárzók
Poén, ember, poén. Látom a mínuszolgatás az még mindig megy
Értem én a poént, ember. De mínusz gomb azért van ott hogy használjunk, a gyengébbek kedvért ezzel jelezzhethük ha nem értünk egyet a kommentel.
B&W hangsugárzók
D2 széria nekem is jobban tetszik, de a D3-as széria külseje okkal lett ilyen és nem a dizájn kedvéért, hanem a jobb akusztika miatt.
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1685
B&W hangsugárzók
Poén, ember, poén. Látom a mínuszolgatás az még mindig megy
B&W hangsugárzók
Nem lehet mindenkinek jó ízlése, talán majd egyszer neked is lesz.
Ízlésem lehet nincs, de véleményem az igen. A régi sorozat szvsz sokkal normálisabb kivitelű volt, ez olyan bazári kinézetű, a kínai "hájend" termékek jutnak róla eszembe.
B&W hangsugárzók
Mint egy centrifuga
Akkor nem sok centrifugált láttál életedben...