Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Polkaudio
- gottfriedg
- Nincs visszaút

- Értékelés: 0
Polkaudio
Én sem konkrétan arra gondolok,hogy jobb,de biztosan más lesz az új széria hangja.
Nekem lehet,hogy már addigra nem fog jutni a régiből.
Ez meg vagy jó lesz nekem,vagy rossz.
Majd kiderül. :
TV: Panasonic TH37PV7 AVR: H/K AVR4550 DVD: Yamaha DVD-S550 with Itepe v10/Bearing firmware Front: Polkaudio RTi6 Center: Polkaudio CSi5 Surround: Celestion F15 SUB: Clarus ALU sub
Polkaudio
ohh,ha olyan jól menne. Ez majd kb 1 év múlva lesz,csak ha már így előkerült a polkos topic,akkor gondoltam írok bele.
De ebből az RTi szériából már nem vennék amúgy sem,mert ki tudja,hogy az új mennyire lesz más.Később meg tutira csak az lenne már.
De te vehetsz,és majd meghallgatom nálad.
Hát az újabb nem feltétlen jobb... azt hiszem elég sokan tudnának példát hozni arra, amikor a régi, békebeli verzió jó volt, a ráncfelvarrt, új meg gáz...
- gottfriedg
- Nincs visszaút

Polkaudio
ohh,ha olyan jól menne.
Ez majd kb 1 év múlva lesz,csak ha már így előkerült a polkos topic,akkor gondoltam írok bele.
De ebből az RTi szériából már nem vennék amúgy sem,mert ki tudja,hogy az új mennyire lesz más.Később meg tutira csak az lenne már.
De te vehetsz,és majd meghallgatom nálad.
TV: Panasonic TH37PV7 AVR: H/K AVR4550 DVD: Yamaha DVD-S550 with Itepe v10/Bearing firmware Front: Polkaudio RTi6 Center: Polkaudio CSi5 Surround: Celestion F15 SUB: Clarus ALU sub
-
Vendég
Polkaudio
Az rti8-at azért írtam,mert a mostani helyére tuti sok lenne az is,de ha később máshová kerül,akkor nem akarok hangfalat cserélni.
Akkor vegyél most egy RTi6-t, késöbb meg tedd hátra. Akkor majd vehetsz előre RTi8-ast vagy akár 10-est.
- gottfriedg
- Nincs visszaút

Polkaudio
Elsősorban majd mozira fog kelleni,de nem akarom majd folyton cserélgetni,szóval ha esetleg változik az érdeklődésem,akkor zenén is szóljon.
Az rti8-at azért írtam,mert a mostani helyére tuti sok lenne az is,de ha később máshová kerül,akkor nem akarok hangfalat cserélni.
Polkaudio
A mostaniba inkább az RTi6-os.Zenélni kell v mozizni?
Én is RTi6-ost javasolnék, szerintem még 25nm-en is ok, ha jól van elhelyezve, én nemsokára 30+nm-en fogom használni, kicsit félek, oda kevés lesz ((
- gottfriedg
- Nincs visszaút

Polkaudio
Akkor azt mondod,hogy ha vásárlásra kerül a sor,akkor inkább a mostani RTi8 utódját nézzem majd inkább?
Végül is sub lesz majd hozzá úgy is.
-
Vendég
Polkaudio
Elhelyezéstől is függ, de szerintem min. 30 m2. (nagy belmagasság is)
Ha azt veszem, h 1 jól méretezett 16-osnak kell v 20 m2...
- gottfriedg
- Nincs visszaút

Polkaudio
Végül is egyenlőre csak tájékozódom,van még kb 1 évem,mire ez a dolog az elméleti síkról átkerülhet a gyakorlatban.
Na meg akkor már meg is hallgatnám.
Az RTi10 mekkora helyre ideális?
Hol tudná igazán kifutni magát?
- gottfriedg
- Nincs visszaút

Polkaudio
Most olyan 15-20m2,és egyenlőre keresztben vagyok benne.
Ahová meg majd később szánom,azt olyan 25m2 körülire szeretném.
De ez az egész még elég távoli sajnos.
-
Vendég
Polkaudio
Megint jönnek a fél infótól csöpögő hozzászólások.
Robotk@ nem azért dobta ki a yamaha-t, mert már kevés volt a polk mellett.
Azért azt is tegyük hozzá, h milyen kábelezése volt annak a rendszernek, mert az sem mind1.
Gottfriedg mekkora szobád van?
- gottfriedg
- Nincs visszaút

Polkaudio
Addigra lehet,hogy tényleg nem lesz már ez a sorozat.
RTi10-ről nem sok mindent találtam itt sajnos.
Az elhelyezésbe annyira nem mennék bele egyenlőre,mert igazából nem tudom,hogy mit csináljak majd.
Mert ezeket már későbbre szánom,szóval évekkel később is ezeket szeretném használni.Mondjuk mire el tudok költözni itthonról.
Bár addig lehet,hogy szívás lesz vele,de nagyon tetszenek.
Na meg általában megoldom a dolgokat,max feláldozom a szobám szoba funkcióját.
-
Vendég
Polkaudio
Ha már polkos topic,akkor megkérdezem: mi a véleményetek az RTi10-esekről?Ha már úgy is megyek majd dolgozni,akkor szerintem ilyeneket szeretnék,csak nemtom milyenek. [vagy az utód RTi A7-est]
Szerintem olvass bele ebbe a topicba, mert itt bizony írnak értelmeset. Ott nem tudom, ott nem olvasgattam még annyira... Mire dolgozni mész, ezeket már nem lehet majd kapni.
Robotkának van RTi8-asa, normális erősítővel olyan mélyet ad Robotnál, h kivágta a Yami 515-ös subját, mert nem tudott már mit kezdeni. Nem tudom mekkora szobába szánod majd, de a 8-ast nem tenném be 20nm-nél kisebb szobába és ott is ha csak keresztbe tudnám elhelyezni átgondolnám, h megvegyem-e. Mellesleg ~40 cm mély az a hangfal és még minimum fél méterre el kéne húzni, tehát a hangfalad eleje már egy méterre elvan húzva a faltól.
Mindjárt pofán leszek vága asszem'.
- gottfriedg
- Nincs visszaút

Polkaudio
Majd nézelődök akkor.
Végül is időm,mint a tenger.
Polkaudio
Ha már polkos topic,akkor megkérdezem: mi a véleményetek az RTi10-esekről?Ha már úgy is megyek majd dolgozni,akkor szerintem ilyeneket szeretnék,csak nemtom milyenek. [vagy az utód RTi A7-est]
Hát nemtom hogy hogy szólhat de szerintem nem csalódnék benne az biztos! Szivesen elnézegetném a szobámban! De szerintem ha a surányihifinek a fórumán rákérdezel akkor szerintem biztos írnak róla mert náluk van! (leglalábbis ahogy olvastam)
- gottfriedg
- Nincs visszaút

Polkaudio
Ha már polkos topic,akkor megkérdezem: mi a véleményetek az RTi10-esekről?
Ha már úgy is megyek majd dolgozni,akkor szerintem ilyeneket szeretnék,csak nemtom milyenek. [vagy az utód RTi A7-est]
Polkaudio
Ja és úgy hogy a mélynyomón sztem a negyedéig sincs feltekerve a hangerő!
Polkaudio
(a kicsit magasabb hangerő nekem a 1306-osnál mondjuk -10 vagy 00 db)
Ha az erősítőn +200-ra kapcsolsz se fog torzítani, ha a subon a hangerő lent van.
Ezzel lehet vitába szállnék mert az én szegény jamom még sztem akkor is torzítana ha a saját hangereje zérón van az erősítő meg csutkán! (persze általában emiatt a falba vágom a fejem de ez van!) De tételezzük fel hogy mondjuk a mélynyomón kb a felére van feltekerve vagy egy kicsit tovább!
Ezt így nem lehet megmondani. De azt igen, h az olvasottak alapján 5x jobb ez a sub annál (Polk, Jamodnál). Nekem Denon 1705-m van, mint ah az olvasható az aláírásomból is. A sub félnél kicsivel feljebb van tekerve (erősítőn 0db) és -7dB -el szoktam filmet nézni egy 20 nm-es szobában és még soha nem torzított. Ez már nagyon hangos egy Ryan közlegény megmentése partraszállásnál. Jut eszembe, ma néztem a Kaptár 2-t és az a hülye öreg szomszéd dörömböl a falon. Először azt hittem, h a filmben van.. ki tudja meddig voltam ebben a hitben.
Jamo don't lie.
Nekem a 1306-osnál -20 -15-ös hangerőn már csúnyán puffog szegény de azt hozzá kell tennem hogy a többi hangfalamat nagyon szeretem és sztereóban mélynyomó nélkül szoktam zenét hallgatni és eddig 00 db (a max amit eddig próbáltam zenével) körül még nem hallottam hogy torzított volna a két front bár lehet hogy botfülem van! Nekem egy 14 nm-es szobában van a cucc de ez a mély sajna télleg nagyon gyenge. Mondjuk lehet sokan hülyének néznek emiatt de ha pénzem lesz megint jamot vennék helyette csak kicsit bikábbat mert nagyon tetszenek, meg azért a sub 300-as talán nem S 40-es kategória. (tény még nem hallottam de sort kerítek rá) Egyébként ma barátnőmnek mutattam hogy szól -10-es hangerőn sztereóban, kimentünk az utcára hogy mennyire hallatszik ki. Kezdek csodálkozni hogy eddig még egy szomszéd se jött hogy meglincseljen!
-
Vendég
Polkaudio
Ha az erősítőn +200-ra kapcsolsz se fog torzítani, ha a subon a hangerő lent van.
Ezzel lehet vitába szállnék mert az én szegény jamom még sztem akkor is torzítana ha a saját hangereje zérón van az erősítő meg csutkán! (persze általában emiatt a falba vágom a fejem de ez van!) De tételezzük fel hogy mondjuk a mélynyomón kb a felére van feltekerve vagy egy kicsit tovább!
Ezt így nem lehet megmondani. De azt igen, h az olvasottak alapján 5x jobb ez a sub annál (Polk, Jamodnál). Nekem Denon 1705-m van, mint ah az olvasható az aláírásomból is. A sub félnél kicsivel feljebb van tekerve (erősítőn 0db) és -7dB -el szoktam filmet nézni egy 20 nm-es szobában és még soha nem torzított. Ez már nagyon hangos egy Ryan közlegény megmentése partraszállásnál. Jut eszembe, ma néztem a Kaptár 2-t és az a hülye öreg szomszéd dörömböl a falon. Először azt hittem, h a filmben van.. ki tudja meddig voltam ebben a hitben.
Jamo don't lie.
Polkaudio
-
Vendég
Polkaudio
Polkaudio
Vagy bárki akinek van ilyen ládája vagy már hallotta az is írjon ha tud! Köszi!
Polkaudio
Szia Gucc!
Azért írok mert látom az aláírásodnál hogy van egy psw10-es mélynyomód van! Annyit szeretnék csak kérdezni hogy neked mekkora térben szól és hogy megvagy-e elégedve vele, mert én is kinéztem magamnak ezt egy másikkal egyetemben! Van benne elég erő? Mert eddig hallottam róla már pozitívumokat hogy nagyon erősen, szépen szól és hogy jól bírja a kiképzést! Nekem az lenne a lényeg hogy ha feltolom az erősítőt kicsit, akkor ne kezdjen el torzítani meg puffogni! (a kicsit magasabb hangerő nekem a 1306-osnál mondjuk -10 vagy 00 db)