Kötekedési szándékról nálam szó sincs, ha így értetted, akkor elnézést, nem fogalmaztam eléggé óvatosan.s4tch írta: ↑2024.05.10., pén. 13:10Ezek viszonylag nyilvánvaló dolgok. Ha az összes hasonló kondíciót tisztázni kéne minden egyes posztban, olvashatatlan lenne a fórum.Aszpirin írta: ↑2024.05.09., csüt. 18:54...feltéve, hogy az "azonos kialakítás" tartalmazza az azonos anyaghasználatot, azonos fej/fül szorítóerőt, azonos szellőzőképességet, azonos használót, stb...![]()
A fejhallgató súlya egy szempont a sok közül, és nem mindenkinél a legfontosabb. Persze értelmes határok között.
Nekem alapvetően előnyt jelent, és semmiképp nem hátrány, ha sikerül faragni egy fejhallgató tömegén. Nem gondoltam, hogy lesz, aki ebbe fog belekötni, pláne nem azt, hogy többen is akadnak. Ennyivel is tapasztaltabb lettem.
A fejhallgató tömegén való "faragásnak" SZERINTEM sokszor ára van egyéb paraméterek terén, én csak ennyit akartam megemlíteni. És ez természetesen egyéni vélemény, amúgy én is szeretem, ha egy fejhallgató pehelykönnyű.