Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sennheiser fejhallgatók

Awaken
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Sennheiser fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: Awaken »

Sziasztok!

Kérdeznék én is, mert ezen a téren járarlan vagyok.
Néztem a Sennheiser honlapját és nem tudom mi a kűlönbség a SUPRA AURA és a CIRCUM AURA között.
Ha valaki segítene...
Kösz: Awaken

Vendég

Sennheiser fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sziasztok van egy mp3 lejátszóm 256mb os pendriveos ahozjó vételt csinálok ha veszek egy sennheiser mx 400 at?köszi elöre is

Vendég

Sennheiser fejhallgatók

Sziasztok!<br />
Örömmel találtam rá erre a fórumra, mert épp drót nélküli (rádiófrekvenciás)fejhallgatót keresek 30.000.-, +/- 5.000.-tájban).
<br />
Gyakorlatilag semmi rálátásom nincs a témára, azon kívül, hogy kezdem átlátni, hogy melyik cég milyen számmal-betűvel jelöli a füleseit, és hogy kb mennyi az áruk. Jónéhány kérdésem volna Hozzátok, tapasztaltabb füles-szakértőkhöz. Pl.:
<br />
Az automata hangolást mennyire érdemes komolyan venni, illetve áldozni rá?
<br />
A 105-ös, 305-ös, és 405-ös AKG-k közti különbségekről van-e gyakorlati tapasztalatotok?
<br />
Ugyanez a Sennheiser RS 30, 45, 65-nél?
<br />
Beyer, AKG, Sony, vagy Sennheiser? (Tudom, ez hülye kérdés, hiszen erről szól az egész fórum...)
<br />

<br />
Előre is köszönet a válaszokért! Üdv, B
<br />

My Webpage

Sziasztok!
Nekem van egy RS 45 fülesem, leszámítva hogy nem studió minőség, de én igényesnek tartom magam és bőven elvagyok vele!! azt a kényelmet hogy nemakadokbele folyton a vezetékbe és nem rántom le hetente egyszer ez megéri a kompromisszumot, de egy bajom viszont van! én elég sokszor HANGERŐ VÁLTOZÁST veszek észre zene halgatáskor, film nézéskor viszont nem ??!!??
Ha erre a problémámra tudtok valamit mondani nagyon megköszönném!!!!!!! köszi HAL.

Vendég

Sennheiser fejhallgatók

csá<br />
nekem Sennheiser 600 van és csak jokat tudok mondani rola rengeteget vaciláltam annak idelyén én is hogy mit szeressek de ennél maradtam és nem is bántam meg
<br />
ennél jobb hangot dinamikustol még nem halottam
<br />
de sajna a kábel megadta magát kontakthibás lett
<br />
szerintetek milyen kábelt vegyek hozzá
<br />
1. eredeti ( nem tünik egy hi-end minöségnek )
<br />
2. valami hi-end hangszoro kábelt amit hosszabb ra is tudok vágatni de nem ismerek olyan kábelt ami megfelene a fejhalgatonak mert hát ott a fizikai tulajdonságok nem ugyanazok mint a hangszorok stabil elhelyezésénél (sok jo kábel tul vastag/merev )
<br />

Szerintem vegyél hozzá gyári kábelt!

Nekünk van raktáron. Az ára kicsit meredek (6.300,- Ft bruttó), de szerintem ebben a kategóriában nem érdemes barkácsolásban gondolkozni.

Ha érdekel hívj fel.
23/445-082

Tóth Attila vagy Lazók Zoltán

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 668

Sennheiser fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: GTomi »

gondoltam a napokban elmegyek az egyik MMbe,éppen a westendben jártam végül,gondolom meghallgatok egy-két fülhallgatót (barátom is nagyon dicsérte a (20éves) sennheiserét),szól is vmi teszt zene benne,amit persze nem hallasz,mert kb 3 méterre ÜVÖLTENEK az autóba szerelhetô hangfalak.ennyit errôl.majd máshol talán sikerül
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

Doki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 1

Sennheiser fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: Doki »

Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1685

Sennheiser fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Nem hiszem, hogy probléma lenne a Live-val.
Ezt tapasztalatból mondod? Amúgy hadd kérdezzem má meg, milyen fülest használsz?

Doki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 1

Sennheiser fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: Doki »

Nem hiszem, hogy probléma lenne a Live-val. Én személy szerint jobban szeretem a zárt füleseket, sokkal jobb mélyérzetet adnak.
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1685

Sennheiser fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Kicsit felhozom ezt a topicot, majd egy év után. Bocsánatot kérek érte mindenkitől . Szóval. Adott egy számítógép és egy sblive hangkártya. Ehhez kellene nekem valami füles. A gépemet vinném majd szeptembertől fősulira és amellé kellene játékokhoz, zenéhez, meg filmhez. Nézegettem is típusokat és ami anyagilag is beleférne és érdemesnek tartom őket,azok a következő modellek:

HD 200 12-22k, 64 Ohm, circum-aural, zárt, 14.990

HD 500 14-21k, 32 Ohm, circum-aural, nyit, 19.900
Fusion

HD 570 18-22k, 64 Ohm, circum-aural, nyit, 26.900
Symphony

HD 270 12-22k, 64 Ohm, circum-aural, zárt, 22.900
Control

A kérdésem az lenne, hogy képes-e meghajtani egy sblive egy olyan kaliberű fülest, mint amit fentebb felsoroltam. Szándékosan azért választottam ezeket a modelleket, mert egyrészt anyagilag ezek férnének bele, másrészt ezek relatíve kis impedanciával rendelkeznek, így gondolom ezeket talán csak meg tudja hajtani az sblive. Nem mertem olyat írni, ami 120-150-300 Ohm. Bár ha a 120 még OK, akkor még a HD 515,555 esetleg érdekelne, bár ezek új modellek, és egyenlőre nem tudom, itthon kapni-e őket, s ha igen mennyiért. Gondoltam még a HD 497re de mivel spk jót nem hallottam róla, valamint az supraaurális így azt ki is lőném. Úgyhogy ha valaki tud segíteni nekem ebben, azt kérem, hogy a világért se fogja vissza magát. Előre is köszönöm.

Üdv.:
KP

Hatamoto

Sennheiser fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: Hatamoto »

Csatlakozom az előttem szólóhoz. mp3 lejátszóhoz nem kell a legszuperebb füles, de általában a miket mellé adnak (tisztelet a kivételnek ) azok szarok
Mindenképp nézd meg esetleg az ilyen lejátszók tesztjeit a neten, szoktak hozzá valamilyen másik fülest javasolni.
Hatamoto

Vendég

Sennheiser fejhallgatók

Az a helyzet, hogy fülhallgatók területén akkorát azért egyelőre nem domborítanak a gyártók. A Sennheiser az áráért pont az nyújtja, amit elvárhatsz tőle, az átlagnál sokkal jobb hangminőséget. Ami még ezeknél az MP3-as ügyleteknél befolyásoló tényező, hogy mégis csak veszteséges tömörítésről van szó - ráadásul a többség 128 kbites és nem 320-as tömörítést használ -, amihez egyáltalán nem kell kiváló fejehallgató. Az "ócsóbbaknál" általában azzal trükköznek, hogy a mélyeket próbálják meg kiemelni (meg néha a magasakat is, csak az tutti fejfájás), ami ugyan testesebb hangzást ad, de messze visz a valóságtól. Szóval, szerintem nyugodtan megveheted a Sennheisert. 
Írjon, aki máshogy látja, hogy több oldalról legyen az úriembernek a helyzet megvilágítva.

rinceWIND köszi a hozzászólásod! És várom a többiek, esetleg van aki máshogy gondolja?
És még vmi, ez a magas/mély kiemelés mire igaz, mire gondoltál, a gagyi füleseken úgymond kiemelik ezeket a frekvencia tartományú hangokat, és így próbálnak meg nagyobb nyomatékot adni a zenének, amire írtad hogy ->fejfájás. Jór vettem ki? (A Sennheiser biztos nem ilyen) Javítsatok ki, vagy ha nem értelmeztem jól vmit.
ui: úriember azért "még" nem vagyok, még húszon éves se, úgyhogy inkább a srác!
Előre is köszi, az eddigieket!

rinceWIND
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sennheiser fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: rinceWIND »

Az a helyzet, hogy fülhallgatók területén akkorát azért egyelőre nem domborítanak a gyártók. A Sennheiser az áráért pont az nyújtja, amit elvárhatsz tőle, az átlagnál sokkal jobb hangminőséget. Ami még ezeknél az MP3-as ügyleteknél befolyásoló tényező, hogy mégis csak veszteséges tömörítésről van szó - ráadásul a többség 128 kbites és nem 320-as tömörítést használ -, amihez egyáltalán nem kell kiváló fejehallgató. Az "ócsóbbaknál" általában azzal trükköznek, hogy a mélyeket próbálják meg kiemelni (meg néha a magasakat is, csak az tutti fejfájás), ami ugyan testesebb hangzást ad, de messze visz a valóságtól. Szóval, szerintem nyugodtan megveheted a Sennheisert.

Írjon, aki máshogy látja, hogy több oldalról legyen az úriembernek a helyzet megvilágítva.

Vendég

Sennheiser fejhallgatók

Hol egy tolmács, hogy segíteni tudjunk?
Most, h egészében elolvastam amit írtem, még én se értem!
Lerövidítem:
Mostanában mennék fel Pestre egy Verbatim miniCD-s mp3 lejátszott vásárolni, de a mellékelt fejhallgatót szeretném lecserélni. Alap a Sennheiser MX300-as, de a kérdésem az volt, h érdemes-e komolyabb FÜLhallgatót (nem fej) venni. MX300: 2000 HUF. A Verbatim játszó pedig 38e. Nem túl "kis" kaliberű ehhez a játszóhoz ez a füles? Vagy nem kell többet áldozni rá. (aztmondják a fülhallgató erősen javíthat a hangzáson, szóval nem mindegy milyet veszek hozzá, kevés ha a játszó drága, de gagyi a füles)
Remélem mostmár érthető voltam: a tolmács!

rinceWIND
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sennheiser fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: rinceWIND »

Hol egy tolmács, hogy segíteni tudjunk?

Vendég

Sennheiser fejhallgatók

Sziasztok!

Félig még elmegy ebben a topciban ez a mit most szeretnék, de mindenesetre ezért úk topcio nem fogok nyitni. Szóval egy hamararosan meglévő miniCD-s mp3 játszóhoz szeretném az egyik legjobb minőségi FÜLhallgatót beszerzni, mert pld. (bár ez lártyás) a 20 ezres diva-hoz, milyen siralmas fülest mellékeltek. Sztem a Verbatim amit veszek, de az fejhallgatót ad. (ami nekem nem jó) A 2. lenne a Freecom Beatman II-es (ne ehhez, már Sennhesiser MX300->2200HUF MM-ben jár hozzá) Szóval a 2-at inkább csak megemlítettem (a füles miatt..), mert az elsőt veszem vszínű. Van az 50 ezres freccom 64mb flash kártyás, szintén a MX300-as Sannh. adják. Viszont ami most az MM-ben akciós Beatman I-es 15e-ért!!! ahhoz is ez jár. Ezért kérdezem a Verbatimhoz érdemes ennél többet rákülteni, vagy van-e annyival jobb ami árban már torzul el (azért nem vagyok sznob) Szóval 38e a Verb.MX300-at tudjátok javallni v. jobbat érdemes. Mert egy füles csere sokak szerint sokat dobhat. és 38e jtszó vs 2e-es füles azért "furit" fest, nem kicsi a füles ehhez? Előre is köszi!

boccy

Sennheiser fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: boccy »

Udv!

A CD-bárban is lehet kapni/hallgatni beyerdinamicot. Van is mivel hallgatni...
Itt ni
Biztos nem ez a legolcsóbb!
TV: Pana TX29-PM11P, DVD: LG 391, Amp: Yamaha RXD 430 Front: Mission M73i, Center: M7C2, Surr: M71, SUB: AR 44

Hatamoto

Sennheiser fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: Hatamoto »

Megjött A BEyerdinamic DT 931. Elképesztően jól szól. Szegény 12000 Ft-os 1997-ben vett fejhallgatóm olyan hozzá képest mintha eddig egy zsebrádiót hallgattam volna. Most már értem miért érdemes rá költeni.
JA egyébbként most akcióban 49250 Ft -ért megvásárolató amíg a készlet tart.
MAgyarországi forgalmazó AUDIOSALES KFT, Listaár valahol 60000 FT körül van.
Hatamoto

Vendég

Sennheiser fejhallgatók

Megszületett a döntés
A megvásárolandó fejhallgató sok-sok hallgatózás után:

Beyerdinamic DT 931

Mindenkinek nagyon köszönöm a hasznos tanácsokat
Ha valakit érdekel az első otthoni élmény amint megvan szívesen prezentálni fogom :smile1:

Vendég

Sennheiser fejhallgatók

A hetvegen en is vettem egy AKG K-105-ös fülest. Eleg korrektnek tűnik, és árban is elfogadható. Egy dolgot hiányolok, az akkumlátorok töltöttségi szintjének vmilyen kijelzése lehetne... a 405-ösnek van ilyenje?

Vendég

Sennheiser fejhallgatók

Pauly

Igazad van. Kövezz meg, de betévedtem ma egy Annex boltba, és annyira akciósnak tűnt az AKG K 405-ös (39.900 helyett 24.990, miközben a K 305-ös 29.900 !!! - azért ez tényleg csábító így, nem?), hogy mégsem bírtam nem elhozni, tehát a "szolgáltatást" választottam a "hangzás" helyett, de megígérem, többet ilyet nem teszek :-), N.B. amint megtehetem, hogy leüljek a sgemre, és úgy hallgassak végig egy lemezt, veszek egy jobban szóló drótos cuccot.

Köszönöm szépen segítségedet! Üdv,B

Vendég

Sennheiser fejhallgatók

Balage

Discman-hez érdemes. Kissé amerikaias a márka hangzásilag, de sokkal jobb mint az euro hulladék, ebben a kategóriában.

F.Bence

Ne is álmodj róla ! Mármint, hogy jobb hagzást kaphatsz. A "wireless" a szolgáltatásról, és nem a hangminöségröl szól. Pl. a gyártók, mér nem egy 30-50ezres (jó)modellt alakítanak UHFre??? Mert akkor 70-80ba kerülne. (azaz kvázi eladhatatlan. Ill. van ilyen szörrándosban. Drága.
Viszont 25-35 ropiért (írtad) drótosban, már szép paletta van. Persze a füled szerint neked kell dönteni. Szóval szolgáltatás vagy jobb hangzás?

Vendég

Sennheiser fejhallgatók

Kösz a tippeket!
Annyira hoch-hifi igényeim nincsenek, sőt még a mobiltelefon erősebb bezavarása sem annyira érdekelne, az viszont gyakran fontos, hogy tudjak mászkálni közben, ezért kell nekem a füles dróttalansága.
Most egy öreg HD 450-es Sennheisert hallgatok. Annál jobb hangzást, meg kisebb alapzajt szerintetek remélhetek valamelyik cég valamelyik rádiófrekvenciás modelljétől?
Üdv, Bence

Vendég

Sennheiser fejhallgatók

Mit tudtok a KOSS fejhalagókról,milyen minőségűek,éredemes-e Discman-hoz venni ilyet,ha nem akkor milyet érdemes? Köszi

Vendég

Sennheiser fejhallgatók

M-a-z-z-a-g. Mazzag. (ha valaki meg emlekszik a Snoopyra, az egyik reszben Charlie Brown emiatt esett ki a betuzesi vetelkedon. Ez csak ugy eszembe jutott
Komolyra forditva a szot, nekem volt infras Philipsem, meg radios Sennheiserem. A Philips formatervezese kiemelkedoen szar volt, 10 perc utan megfajdult a fulem tole. A hangja turheto volt, ha az alapzajtol eltekintettunk.
A Sennheiser viszont nagyon kenyelmes, puha, konnyu, stb. De csak zenehallgatasra, mert pl. filmeknel engem zavart a csendes reszeknel jol hallhato zaj. Ezt az adoegyseg athelyezesevel, es a fules hangolasaval sem sikerult megszuntetni. Az akksija (toltheto) 5-6 orat birt kb. Mindenki a sajat tapasztalataibol tanul legjobban, en mindenesetre maradok a vezetekesnel a tovabbiakban (ja, a legrosszabb az volt az egeszben, hogy (nekem legalabbis) baromi nehez volt utana eladni a wirelesst, es csak joval aron alul sikerult)

Vendég

Sennheiser fejhallgatók

F.Bence

Többször lerágtuk már a kérdést másik topic-ok ban. Többségben, széles ívben elkerüljük a drótnélküli füleseket ugyanis:
1.Susog (magas alapzaj a vivöfreki miatt)
2.Sokkal gyengébb hangminöség, mint egy azonos áru drótos esetén. Ugyanis, a cégek jó része, egy olcsóbb modelt szokott átalakítani, és ettöl lesz az drága.
3.A mobilteló simán beleputtyog a cuccba.
4.Az akkuk üzemideje rövid (20-30óra), film közben merül le...stb.
5.A legtöbb infrás típus, nem fül köré (hurka alaku karikapárna) hanem fülre (lapos párna) felfekvö. Vagyis nyomja a fület.
6. 2-3 óra mozizáshoz ezekután muszáj???
7. A füled szerint válassz. Vagyis melyik kényelmes, és neked tetszö hangzás.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”