Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Clarus hangfalak
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Clarus hangfalak
Ahhoz képest, hogy cirka másfél éve fent van csupán 34-en nézték meg. Ez gáz.
Volt néhány napja egy költői kérdésem: "mi lesz a clarussal ezek után" Most már sejtem.
Nem gondolnám hogy az 5.1 Bt. bezárna...
Az valószínűbb hogy a kisebb szettek helyett a nagyokat preferálják...
Legalábbis én azt tapasztalom hogy hiába van/volt belépő ill kisebb szett, a nagyobbak ill nagyokra a kereslet (nyilván a lehetőségek miatt) nagyobb!
Lehet hogy mi kevesebbet hallunk róla, lehet kicsit háttérbe kerül... de szerintem folytatni fogják!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Clarus hangfalak
ebben a közegben(forum) Szepi terjesztette az igét ,de gondolom ha csak ebből élt volna akkor már bezárt volna,bár azt nem tudhatom,hogy Szepi közreműködése hány %-t tett ki a tortából, azt hallottuk mindig ,hogy hónapokat kellett várni egy egy szett elkészülésre ,tehát munka van,volt dögivel szóval nem hiszem ,hogy Szepi kiesése bezáratná a clarus "gyárat",a videóból kiderül azért ,hogy nem csak hangfalakkal foglalkoznak ,biztosan életképesek maradnak így is..legfeljebb mi nem hallunk túl sokat majd róluk..
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
- Red75
- V.I.P.

- Értékelés: 844
Clarus hangfalak
https://youtu.be/ETUPeJizTHM
Ahhoz képest, hogy cirka másfél éve fent van csupán 34-en nézték meg. Ez gáz.
Volt néhány napja egy költői kérdésem: "mi lesz a clarussal ezek után" Most már sejtem.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Clarus hangfalak
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Clarus hangfalak
Meg lesz a beszámoló! Viszont nem azért lesz eladva mert nem jó! Hanem az élet hoz olyan meglepetéseket, amikor dönteni kell hogy mi a fontosabb!
Nagyon szívesen meghallgattam volna a beszámolót én is, de azért leírhatnád,hogy mit váltott le a Claus szett és miben volt pl jobb mint a régi hsz szetted? Gondolom mikor megvetted akkor jól megfontoltad a vásárlást de hát ilyen az élet mindig közbejön valami sajna...
Nem kötözködni akarok a Clarus hallottam már többször is..
"Az igazi barát szemből támad."
- Red75
- V.I.P.

Clarus hangfalak
Meg lesz a beszámoló! Viszont nem azért lesz eladva mert nem jó! Hanem az élet hoz olyan meglepetéseket, amikor dönteni kell hogy mi a fontosabb!
Köszi.
Azt nem is feltételeztem, hogy "nem jó", inkább arra gondoltam, hogy mindennél van jobb. Persze sejtem, hogy most éppen egészen másról van szó.
Clarus hangfalak
- Red75
- V.I.P.

Clarus hangfalak
Hamarosan leírom hogy milyen számomra az 5.0 clarus titán szett!
Sajnos a beszámolód elmaradt, pedig érdekelt volna. Viszont látom, hogy már mennie is kell, érdekes. Nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, vagy egyéb okok?
Más: Szeretném leszögezni, hogy semmi bajom a Clarus márkával és termékeivel, noha sosem birtokoltam ilyet, viszont már hallgattam néhány hangdobozt tőlük itt-ott.
Kíváncsi vagyok, hogy mivel szepi megvált a cuccaitól (És tudjuk nagyon jól, hogy ő volt az, aki teljes vállszélességgel kiált a márka mellett, tűzön vízen át. Még akkor is, amikor vajmi kevés köze volt a márkát gyakran érintő éppen esedékes vitákhoz.), mi lesz a clarussal ezek után.
Clarus hangfalak
Na ezek aztán az igazi vadállatok! ennyiért biztos nem fog kapni senki sem ilyen subokat!
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... omsearch=1
Clarus hangfalak
Igazán jó vétel! Aki egy igazán jó mozit akar magának!!!
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... try1774432
-
Vendég
Clarus hangfalak
Fish:
Pontosabban:lehet elfújja,ès jómoduaknak való,ez nem azt jelenti,hogy csak ők veszik...ha már idèzünk,pontosan èrtelmezzük.
Pozitívum,legalább okoztam kis jó hangulatot Neked.
Pontosabban:lehet elfújja,ès jómoduaknak való,ez nem azt jelenti,hogy csak ők veszik...ha már idèzünk,pontosan èrtelmezzük.
Pozitívum,legalább okoztam kis jó hangulatot Neked.
Clarus hangfalak
Nem talált
az ,hogy a focalodat elfújja, meg ,hogy jómódú vesz csak focalt..
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
- Roberto11
- V.I.P.

- Értékelés: 358
Clarus hangfalak
melyik része volt számodra humoros?
szerintem ez :
pont a clarus kinézete és megépítettsége az erőssége,
LG 77C5,Marantz Cinema 40,Parasound Halo A51,DUNE Max Vision 4K
Focal 1038BE,Focal CC1008BE,JMlab Electra SR900
JL Audio F112 v1,REL HT1205 MKII
HfK: Dévay Máté(MDA),Audioqusest DB14/4
Hdmi:Audioquest Diamond,Furutech HF-X-NCF
Táp: Dévay Máté(MDA)
XLR: Neotech NEI-3001lll, Audioquest Mackenzie
Focal 1038BE,Focal CC1008BE,JMlab Electra SR900
JL Audio F112 v1,REL HT1205 MKII
HfK: Dévay Máté(MDA),Audioqusest DB14/4
Hdmi:Audioquest Diamond,Furutech HF-X-NCF
Táp: Dévay Máté(MDA)
XLR: Neotech NEI-3001lll, Audioquest Mackenzie
-
Vendég
Clarus hangfalak
ezen jót mosolyogtam ekkora marhaságot ritkán olvas az ember..
melyik része volt számodra humoros?
Clarus hangfalak
látszik nem értesz ehhez G.Gabi...pont a clarus kinézete és megépítettsége az erőssége,amúgy szerintem hangra is kiváló,lehet a Focalodat elfújja....jó neked a focal,az úgy is jó módúaknak való,mint amilyen Te vagy.
ezen jót mosolyogtam ekkora marhaságot ritkán olvas az ember..
Clarus hangfalak
Üdv mindenkinek! Hamarosan leírom hogy milyen számomra az 5.0 clarus titán szett! A telepítésben Szepi segített aki igazàn szakavatott a szakmában! Köszönöm neki! De most egyfolytában a rendszert hallgatom és élvezem:) még bejáratós, ja és a szett nem a gyártótól érkezett hanem egy kedves fórumtárstól! Akinek úgyszintén köszönöm!
Szóval hamarosan leírom tapasztalataimat és úgy döntöttem én is nyitok egy mozi topikot; ) köszönöm! Szép napot mindenkinek!
Folytköv....
Azt azért tegyük hozzá, hogy bármilyen rendszert segítettem volna összeállítani és a Titán szettet Te vadásztad, én nem erőlettem rád, hogy mindenképen azt vegyél. Még a végén elfogultnak titulálnának.
Gratula még egyszer a rendszerhez! Már csak a nagy kép hiányzik a nagy hanghoz. Ha az meg lesz, akkor már pici finomítások lesznek majd, ahogyan persze érzed, de már a rendszer csata sorban van, nem kell otthon ülni és bánkódni, hogy nem tudsz zenét hallgatni és mozizni.
Epson EH-TW9300
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
Clarus hangfalak
Üdv mindenkinek! Hamarosan leírom hogy milyen számomra az 5.0 clarus titán szett! A telepítésben Szepi segített aki igazàn szakavatott a szakmában! Köszönöm neki! De most egyfolytában a rendszert hallgatom és élvezem:) még bejáratós, ja és a szett nem a gyártótól érkezett hanem egy kedves fórumtárstól! Akinek úgyszintén köszönöm!
Szóval hamarosan leírom tapasztalataimat és úgy döntöttem én is nyitok egy mozi topikot; ) köszönöm! Szép napot mindenkinek!
Folytköv....
-
Vendég
Clarus hangfalak
Kicsit Off, de belefér:
A stílusoddal nincs bajom, ott volt a a mondat végén.
Amivel bajom van, hogy úgy alkotsz véleményt dolgokról, hogy nem hallottad megfelelő rendszerben és környezetben, ezt az AVhome-on Te magad is leírtad a Clarussal kapcsolatban, a referencia szó mondanivalóját ott kiveséztétek a spitzenklasset arra értettem.
A sub: továbbra is állítom, hogy lehet normális méretű és minőségű frontokból kellemes mélyet kicsalogatni és mellőzni a subot (pláne társasházban), nem 6,5" hangszórokkal szerelt frontokra gondolok. A Klipsch subom azért nem egy világverő kategória, jobb lett valamivel a mély az tény, de a jelenlegi rendszerem jobb mélyet tolt sub nélkül is, mint az azelőtti Wharfedale Zaldek szett+Pio Sw110 sub rendszerem (mondjuk az még belépő kategóriának sem nevezném). Most már van szub is, így szavadon foglak és jöhetsz meghallgatni subbal és anélkül .
A Titan center az előző helyén 25 m2-es nappaliban volt, ahol elfért és kellett, de a jelenlegi 15 m2-es moziszobába sok volt, ezt vállalom. Mennie azért kellett, mert az árából vettem még egy pár hátteret, az eredeti szett centere ment vissza előre és így egységes lett a szett.
nos kettő dolog,pontosítok.1:a referenciát a szobára ès abban benne van minden,az egèsz helyisèg,mondtam ill.írtam.Ez így a pontos,ha már konkrètumot írtál,s a spitzenklasse-t nem is említettem...
2:Sosem mondtam vèlemènyt rendszerekről,csupán a te esetedben azt,hogy mozi szub nèlkül Nem Mozi.Nem a hangfalaiddal kapcsolatban ès a rendszereddel összefüggèsben írtam vèlemènyt,hanem a szub-nèlküli mozizással kapcsolatban.Ezt tartom,halálig...
- thxfan
- Beköltözött

- Értékelés: 1211
Clarus hangfalak
igen,jó is egy kicsit felkavarni a langyos vízet...
Süvített,volt olyan is...spitzenklasse????hol írtam ilyet?
Nem is értelek,mindegy,Te legalább találkoztál már velem,pont ezért nem értelek.Viszont ha jól emlékszem szub kérdésben,egy kicsit más véleményen voltál,most meg ott virít a Klipsch..ugye.
A Clarusznál maradva,azt nem értettem a szóban forgó esetnél,hogy sikerült kitalálni azt a fajta felállást,amid volt...és lám lám,eladva a clarus,vásárolva egy szub.Akkor is osztottatok,most is,akkor mit vártok tőlem.Láthattad,nem igazán vagyok az a meghátrálós típus.
Mondom,nem mindig csak a langyi víz
Kicsit Off, de belefér:
A stílusoddal nincs bajom, ott volt a a mondat végén.
Amivel bajom van, hogy úgy alkotsz véleményt dolgokról, hogy nem hallottad megfelelő rendszerben és környezetben, ezt az AVhome-on Te magad is leírtad a Clarussal kapcsolatban, a referencia szó mondanivalóját ott kiveséztétek a spitzenklasset arra értettem.
A sub: továbbra is állítom, hogy lehet normális méretű és minőségű frontokból kellemes mélyet kicsalogatni és mellőzni a subot (pláne társasházban), nem 6,5" hangszórokkal szerelt frontokra gondolok. A Klipsch subom azért nem egy világverő kategória, jobb lett valamivel a mély az tény, de a jelenlegi rendszerem jobb mélyet tolt sub nélkül is, mint az azelőtti Wharfedale Zaldek szett+Pio Sw110 sub rendszerem (mondjuk az még belépő kategóriának sem nevezném). Most már van szub is, így szavadon foglak és jöhetsz meghallgatni subbal és anélkül .
A Titan center az előző helyén 25 m2-es nappaliban volt, ahol elfért és kellett, de a jelenlegi 15 m2-es moziszobába sok volt, ezt vállalom. Mennie azért kellett, mert az árából vettem még egy pár hátteret, az eredeti szett centere ment vissza előre és így egységes lett a szett.
10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000
-
Vendég
Clarus hangfalak
ezt most miért kell
Mert imádja.
Néhány hónapja még sűvítő magasa volt a Clarusnak, most meg ábszolút spiccenklássze, ki érti ezt...
igen,jó is egy kicsit felkavarni a langyos vízet...
Süvített,volt olyan is...spitzenklasse????hol írtam ilyet?
Nem is értelek,mindegy,Te legalább találkoztál már velem,pont ezért nem értelek.Viszont ha jól emlékszem szub kérdésben,egy kicsit más véleményen voltál,most meg ott virít a Klipsch..ugye.
A Clarusznál maradva,azt nem értettem a szóban forgó esetnél,hogy sikerült kitalálni azt a fajta felállást,amid volt...és lám lám,eladva a clarus,vásárolva egy szub.Akkor is osztottatok,most is,akkor mit vártok tőlem.Láthattad,nem igazán vagyok az a meghátrálós típus.
Mondom,nem mindig csak a langyi víz
-
Vendég
Clarus hangfalak
ezt most miért kell
vannak akiket szeretek,ahogy engem is.
- thxfan
- Beköltözött

Clarus hangfalak
ezt most miért kell
Mert imádja.
Néhány hónapja még sűvítő magasa volt a Clarusnak, most meg ábszolút spiccenklássze, ki érti ezt...
10.1 Auro3D
- thxfan
- Beköltözött

Clarus hangfalak
Én egy Titan centert szerettem volna építtetni Hivi hangszórókkal, hogy jobban passzoljon a meglévő rendszerembe, de ugyan így bohóckodott az ügyvezető igazgató vezérúr, nem válaszolt az e-mailokra, nem vette fel a telefont, de szerencsére előleget nem adtam és néhány hét után meguntam.
Lassan olyan lesz a Clarus, mint a Ferrari Enzo, csak akkor vehetsz, ha volt már neked előtte...vicc.
10.1 Auro3D
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Clarus hangfalak
"Idézem: A szett elkészült! De önnek ilyen hangfala nem lesz, mert a pénzt visszautaltam, és nem tartunk ilyen vásárlókra igényt! "
Azért ez nem semmi 2015-ben . Egyébként ez nagyon jellemző a mi kis balkáni országunkra, az élet bármilyen területén. Folyamatos hitegetés, mese, aztán nem lehet elérni vagy nem válaszolnak. Ha letelik a határidő 3-5X és nem tetszik akkor meg letámadnak lebunkóznak...., pedig te lettél volna az a hülye aki pénzt akart volna rakni a szerencsétlennek a zsebébe
Mi köműves szakemberrel jártunk így tavaj!De sajnos sorolhatnám a dolgot!
A "szakik" sok esetben elfelejtik hogy a vásárlók, megbízók pénzéből élnek (optimális esetben)!
- Muszklismick
- V.I.P.

- Értékelés: 229
Clarus hangfalak
"Idézem: A szett elkészült! De önnek ilyen hangfala nem lesz, mert a pénzt visszautaltam, és nem tartunk ilyen vásárlókra igényt! "
Azért ez nem semmi 2015-ben . Egyébként ez nagyon jellemző a mi kis balkáni országunkra, az élet bármilyen területén. Folyamatos hitegetés, mese, aztán nem lehet elérni vagy nem válaszolnak. Ha letelik a határidő 3-5X és nem tetszik akkor meg letámadnak lebunkóznak...., pedig te lettél volna az a hülye aki pénzt akart volna rakni a szerencsétlennek a zsebébe