Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
AS hangdobozok
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
AS hangdobozok
...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
AS hangdobozok
Ez lesz a Storm?
Igen! Ő lesz, ha egyszer elkészül. Szerintem még kb 3 hét. Alapból aktív váltással lesz, de készül hozzá egy külső passzív váltó is. Még állványok is kellenek hozzá, ezek biztos görgőkön fognak gurulni, mert a hangdoboz szerintem bele fog szaladni a 40-50 kg/db-ba.
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1709
AS hangdobozok
Ez lesz a Storm?
AS hangdobozok
Hát miért ...?
Oda kerülnek be a muzsikusok
Ez egy ATC stílusú doboz lesz és az előlap egy 40 mm vastag MDF ami fekete selyem fényűre lesz fényezve .
AS hangdobozok
Szép, ígéretes! Az előlapnak miért van kihagyva akkora hely? Az miből lesz?
EA057 alapú Audiosphere EL34 PP monoblokkok by Kalmi, Yamaha CD-X 1060 CD + Audiolab M Dac+ , Triangle Antal ES. Power-R RCA, digit IC és hangfalkábel.
AS hangdobozok
...
AS hangdobozok
Sziasztok !
Se nem Mini se nem Midi ,de valahol AS ....
A Gergő saját doboza nagyjából az "asztaloskodás" része megvan .
A furnér az kétszer késelt ében ,már amennyire tudtam és a lehetőségek engedték szimetrikus a két doboz .
Még mielőtt valaki kérdezné NINCSENEK MÉG CSISZOLVA A DOBOZOK A FEHÉR "FOLTOK" A KÉPEKEN A PRÉSELÉSNÉL HASZNÁLT PAPÍR MARADVÁNYI !
Üdv.
Pisti
AS hangdobozok
Köszi! Nem ismerem azt a "faoldalút", de szép ára van.
Holmerre láttad? Jöhet privátban is a link :-)
EA057 alapú Audiosphere EL34 PP monoblokkok by Kalmi, Yamaha CD-X 1060 CD + Audiolab M Dac+ , Triangle Antal ES. Power-R RCA, digit IC és hangfalkábel.
AS hangdobozok
Köszi! Nem ismerem azt a "faoldalút", de szép ára van.
AS hangdobozok
Egy HiVox féle gainclone-om volt, arról váltottam egy Woodside ISA230-as integrált csövesre. 2×30W A osztály, 4db EL34-es ultra-lineár kapcsolásban, Radford kimenő trafókkal. Mondjuk a Gotham madzagok is sokat hoztak a hangon...
AS hangdobozok
Ilyenkor tessék már leírni, hogy miről mire történt a váltás!
egy hivox vasról váltott csövesre.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
AS hangdobozok
Ilyenkor tessék már leírni, hogy miről mire történt a váltás!
a hangszereknek sokkal nagyobb a teste, tere, felharmonikusai,
Egész biztos, hogy nem az erősítőé?
Ne hari!
AS hangdobozok
Az új erősítőmmel a komolyzenei felvételek új dimenzióba léptek, Döbbenetes javulás hallható: a hangszereknek sokkal nagyobb a teste, tere, felharmonikusai, csak pislogok...
Van pl egy asszem kínai dobcsoportos darab az Acoustic Reference című albumon, hát komolyan mondom, döbbenettel hallgattam, mennyire komolyabb lett a hangzás: a bőrök lecsengései, a dobok teste, a kis finom neszek, és egyáltalán az egész felvétel atmoszférája, az egész terem akusztikája megjelent, ahogy a sok dob együtt zeng, 'döng'...Több kategóriás az ugrás, úgy vélem.
És ebben a Mini a partner, neki köszönhető, hogy a CDken lévő zenékből egyre többet és többet ismerek meg. Döbbenetes, hogy végülis ezek a hangok eddig is ott voltak azon a fránya ezüst korongon, csak nem hallottam őket :-)
NAgyon örülök, hogy decemberben megléptem a vásárlását. Nem volt egyszerű az idáig vezető út-adós vagyok egy bővebb írással az utóbbi hónapokról, tanulságos történet :-)
A történetnek ezzel még nincs vége, CD futómű terén fogok váltani majd.
AS hangdobozok
... Igaza van annak, aki korában azt írta, hogy minnél jobb cuccok vannak a Mini előtt, az annál jobban szól. Ezt folyamatosan megtapsztalom a saját bőrömön/fülemen :-)...
Bizonyám, ez a fajta transzparencia és az a természetesség, ahogyan említésre méltó hibáktól mentesen csak "folyik" a zene, egyszerűen csodaládává teszik a Minit.
A jó kábel meg a rendszer sava-borsa, és ezt is érzi a fílinges kis Mini. A kábelirányra viszont legalább annyira háklis, mint a többi csúcsmonitor a Világon...
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.

- Értékelés: 211
AS hangdobozok
Szia Laci!
A héten felhívlak egy időpont egyeztetésre, ha neked is jó.
Természetesen, várom a hívásod!
E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151
"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."
Albert Einstein
AS hangdobozok
Szia Laci!
A héten felhívlak egy időpont egyeztetésre, ha neked is jó.
"Megszállhatsz a legdrágább hotelekben, tagja lehetsz egy óriás rockcsapatnak, híres lehetsz és felismerhetnek az utcán, meg minden, de amikor bemész a klotyóra a wc-papír az neked is wc-papír." - Hit Parader, 1989 by SLASH
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.

- Értékelés: 211
AS hangdobozok
Köszönöm, írtam neki.
Ment egy P.Ü.
Üdv:
Laci
E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151
"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."
Albert Einstein
AS hangdobozok
Barcza Lacinál érdekődj!
Z. É. T.
Köszönöm, írtam neki.
"Megszállhatsz a legdrágább hotelekben, tagja lehetsz egy óriás rockcsapatnak, híres lehetsz és felismerhetnek az utcán, meg minden, de amikor bemész a klotyóra a wc-papír az neked is wc-papír." - Hit Parader, 1989 by SLASH
AS hangdobozok
Hol tudnám meghallgatni a Mini esetleg a Midi dobozokat?
Barcza Lacinál érdekődj!
Z. É. T.
AS hangdobozok
Hol tudnám meghallgatni a Mini esetleg a Midi dobozokat?
...ééés hangfalkábelek különbségét is remekül lehet rajta hallani.
.......
. Igaza van annak, aki korában azt írta, hogy minnél jobb cuccok vannak a Mini előtt, az annál jobban szól. Ezt folyamatosan megtapsztalom a saját bőrömön/fülemen :-)
sajnos ezért megdorgáltak, pedig a mondat eleje úgy szól, hogy:
igényes az elektronikára.
a mondat után meg azt írtam: olcsó elektronikával nem jön ki a tudása.
Így teljes a kép.
AS hangdobozok
.......
. Igaza van annak, aki korában azt írta, hogy minnél jobb cuccok vannak a Mini előtt, az annál jobban szól. Ezt folyamatosan megtapsztalom a saját bőrömön/fülemen :-)
sajnos ezért megdorgáltak, pedig a mondat eleje úgy szól, hogy:
igényes az elektronikára.
a mondat után meg azt írtam: olcsó elektronikával nem jön ki a tudása.
Így teljes a kép.
AS hangdobozok
Konkrétumok emlegetése nélkül: a Mini remekül alkalmas összekötő kábelek különbségének meghallásához-is :-)
Újabb érdekes tapasztalattal lettem gazdagabb. Kimber tippjére beszereztem a Gotham hangfalkábelből, aminek rendkívül kedvező az ára. A kábel hangjáról a kábelezzünk topikban írtam bővebben.
Ami a Minivel kapcsolatos: a Gothammal eltűnt egyes magasak bántó éle, a zenébe még több élet költözött, ennek örülök a legjobban. Úgy néz ki, hogy a Mini felbontoképessége miatt a rendszerem hibái sokkal jobban előjöttek, mint a JBl-el. Ez jó is, meg nem is. Jó, mert érzem, hogyha végre meglesz a csöves erősítőm, akkor egy újabb nagy lépést teszek egy/a még jobb hang irányába. Amit a Mini sterilségének hallottam, az a CAT7 volt, és talán egy kicsit még nyers, bejáratatlan volta. Igaza van annak, aki korában azt írta, hogy minnél jobb cuccok vannak a Mini előtt, az annál jobban szól. Ezt folyamatosan megtapsztalom a saját bőrömön/fülemen :-)
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
AS hangdobozok
Akkor mától 400 + fa a mini, hátha jobban viszik....
Aztán meg csodálkoznál ha nem győznéd teljesíteni az előrendeléseket!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
AS hangdobozok
Akkor mától 400 + fa a mini, hátha jobban viszik....
teljesen egyetértek a fent írtakkal.
a viszonyítási alapom egy Quad 11L.
csak egy dologban tartom jobbnak a Quad-ot: a tere jobban tetszik, őszintén szólva nem hogy ebben a kategóriában, hanem úgy ámblokk nem hallottam még monitort, aminek ilyen jó tere lenne, mint a 11L-nek.
persze a mini, mélyben megfogottabb, gyorsabb, részletezőbb, transzparensebb, precízebb hang. és szerintem is jóval többet ér hangra, mint amennyibe kerül.
off:
Igen, engem is ez fogott meg, a QUAD tere szuperjó.
on
Szerintem az AS MINI nem azoknak való, akiknek a rendszere olcsó ( erősítő+dac+cd játszó+kábelek = 200 eft). Nekem ilyenem van, és ezen nem jött ki a tudása. Amikor úgy hallgattuk, hogy erőlködő 450, cd 280, dac 250, kábelek kb. 200-300, vagyis milla körül volt a rendszer, akkor ott nagyon kijött a tudása. Emiatt úgy gondolom, hogy nem a kispénzű, olcsó hangfalat keresgélőknek való, hanem aki a precíz hangot keresi, és igényes elektronikája van, de a hangfalra nem kar elkölteni egy millát ( használtan 400- 600 ezrest), na nekik való. Az AS MINI tere jobb volt, mint a millió forintért árult neptun-nak.
AS hangdobozok
teljesen egyetértek a fent írtakkal.
a viszonyítási alapom egy Quad 11L.
csak egy dologban tartom jobbnak a Quad-ot: a tere jobban tetszik, őszintén szólva nem hogy ebben a kategóriában, hanem úgy ámblokk nem hallottam még monitort, aminek ilyen jó tere lenne, mint a 11L-nek.
persze a mini, mélyben megfogottabb, gyorsabb, részletezőbb, transzparensebb, precízebb hang. és szerintem is jóval többet ér hangra, mint amennyibe kerül.
off:
Igen, engem is ez fogott meg, a QUAD tere szuperjó.
on
Szerintem az AS MINI nem azoknak való, akiknek a rendszere olcsó ( erősítő+dac+cd játszó+kábelek = 200 eft). Nekem ilyenem van, és ezen nem jött ki a tudása. Amikor úgy hallgattuk, hogy erőlködő 450, cd 280, dac 250, kábelek kb. 200-300, vagyis milla körül volt a rendszer, akkor ott nagyon kijött a tudása. Emiatt úgy gondolom, hogy nem a kispénzű, olcsó hangfalat keresgélőknek való, hanem aki a precíz hangot keresi, és igényes elektronikája van, de a hangfalra nem kar elkölteni egy millát ( használtan 400- 600 ezrest), na nekik való. Az AS MINI tere jobb volt, mint a millió forintért árult neptun-nak.