Ha lehetőségem lesz, kipróbálok egy Heed végfokot.
Kis teljesítményű csöves biztosan nem tudja megszólaltatni....

Heed.lac írta: ↑2024.05.01., szer. 20:33Köszönöm, én konkrétan a BC2 ideális erősítő párját keresem.
Tonya azt hallgat, tudom.
Jelenleg egy diy csöves előfokkal, és egy kis Linn végfokkal (csak 2x50W) használom, elég jó így is.
Korábban a 2x110W-os Sansui BA-F1 végfokkal ment.
Arra vagyok kíváncsi, van-e ennél jobban odaillő végerősítő (esetleg integrált) az alsóbb árszegmensben.
Köszönöm.![]()
Nem tudom mennyire jó az a hang a 80-as években, amit 90-ben egy Triangle Comete megaláz?!
Mostanaban ezekkel hajtottam Spendorokat nagy megelegedessel:
5000€ alatt ezt igy kell ertelmezni?
Hogy bejön-e a BBC vonal, őszintén szólva nem tudom. Volt Harbeth 40.1-em, 40.2-m, engem hosszabb távon valahogy nem kaptak el. Valahogy nem jött velük az az érzés, hogy ez nekem szól, hogy te jó ég, milyen könnyen utat talál hozzám a zene és milyen könnyen tudok kapcsolódni a zenéhez.xilop írta: ↑2023.10.28., szomb. 21:29Valószínűleg nagy külömbség nem lehet közöttük, (mint általában a több gyártó álltal készített LS3/5a gyártási paraméterek betartásával)sokat nem tévedhet velük senki, ha valakinek bejön a BBC vonal, és erről meggyőződött egy elözetes hangfalválasztással, pl. BC1, vagy egyéb Spendor modell képességei meggyőzték akkor ez egy végállomás.
Nekem nem volt birtokomban, de ismerős körben volt alkalmam meggyőződni tudásáról.
Hali Toki,
Alapjában véve elégedett vagyok a Dave saját hangerőszabályozásával, főleg mióta Sutemenyx kolléga tápegységével használom. Nálatok mi a tapasztalat a Pass előfokkal, merre viszi hangját?
Tévedésből használtam egy ideig szubot közelébe se voltak annak a mélynek amit az ar3/a csinál és ez is a zene része.vazze írta: ↑2022.01.01., szomb. 10:02project6 írta: ↑2021.12.29., szer. 10:35vazze írta: ↑2021.12.29., szer. 10:00
Hogy melyik milyen cég arról az ott dolgozókat kellene megkérdezni.
Például milyen a fizetés , milyenek a munkakörülmények , vannak-e lehetőségek továbbképzésekre , munkaruha , egyéb juttatások…
He meg a termék a kérdés akkor kinek a pap kinek a papné , van aki sörös és van aki boros , van aki dízelpárti és van aki benzin , halászlé vagy pacal stb…
Összetett igen a Spendor,Rogers,Harbeth a világ legjobb studió monitor sugárzói erre kell használni mint annó írták az Acoustis Researcról "a legjobb hangszorórendszer amit otthoni zenehallgatáshoz tudtunk csinálni" bármilyen jó is ,és mindig ott vannak a nagy JBl ek Altec Lansingok is amik teremhangosításra készűltek nem szólva a nagyobb Tannoyokról amik szintén nem tizenvalahány négyzetméteres helyekre készűltek,igen kinek a pap kinek a papné lehet választani.
Ettől függetlenűl kétlem,hogy egy kis studiómonitor a 20 cm es mélysugárzójával,bármilyen jó is getto mélyeket csinálna.
A BBC monitoroknál sosem volt cél a getto mélyek lesugárzása , azokhoz amúgy is szub kell.
project6 írta: ↑2021.12.29., szer. 10:35vazze írta: ↑2021.12.29., szer. 10:00
Hogy melyik milyen cég arról az ott dolgozókat kellene megkérdezni.
Például milyen a fizetés , milyenek a munkakörülmények , vannak-e lehetőségek továbbképzésekre , munkaruha , egyéb juttatások…
He meg a termék a kérdés akkor kinek a pap kinek a papné , van aki sörös és van aki boros , van aki dízelpárti és van aki benzin , halászlé vagy pacal stb…
Összetett igen a Spendor,Rogers,Harbeth a világ legjobb studió monitor sugárzói erre kell használni mint annó írták az Acoustis Researcról "a legjobb hangszorórendszer amit otthoni zenehallgatáshoz tudtunk csinálni" bármilyen jó is ,és mindig ott vannak a nagy JBl ek Altec Lansingok is amik teremhangosításra készűltek nem szólva a nagyobb Tannoyokról amik szintén nem tizenvalahány négyzetméteres helyekre készűltek,igen kinek a pap kinek a papné lehet választani.
Ettől függetlenűl kétlem,hogy egy kis studiómonitor a 20 cm es mélysugárzójával,bármilyen jó is getto mélyeket csinálna.