Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Klipsch hangsugárzók
Klipsch hangsugárzók
Nem KSW-10-re hanem 15-re
Klipsch hangsugárzók
Számítunk Newman kollégára!
Kíváncsi leszek mikor lesz fent az övé az Adás-Vétel topicban...
Ha arra célzol, h eladom az RW10-em, h KSW15-re cseréljek, akkor nagyon tévedsz.
Klipsch hangsugárzók
Számítunk Newman kollégára!
Kíváncsi leszek mikor lesz fent az övé az Adás-Vétel topicban...
Klipsch hangsugárzók
Felkerült az adásvételbe egy nagyon kellemes klipsch sub
Tv: SonyKV-29C3K Erösítö: Pioneer VSX-D1011 Stereo: Grommes PG6 x2 Front: Klipsch RF-7 Center: Klipsch rc-35 Háttér: Klipsch RS-7 Back soround : Quadral Aurum 3 x2 Sub: Klipsch RSW-12 DVD: Denon 3910 Kábelek: VDH - The clearwater, Neotech KS-1034M
Klipsch hangsugárzók
.... lefoglaltam már rég az rb-25öt
Denon pma 495R- technics 1210 mk2 - technics 1200 mk2, ecler smac32- concord pro- om djs- pro style- technics rp-dh 1200- klipsch rb-25
Klipsch hangsugárzók
Ja amúgy van még 2 db Rb 25 ha érdekel akcióban 60 000 ért párban....
persze h érdekel!!!!!
írj privátot!!!!!!!!! hol mi mennyi, mikor, meddig!!!!!
www.xms.hu (X-MultimedaShop)
Amíg el nem fogy. Hallottad, még egy pár van.
Szerintem hívd fel őket, honlapon van telszám. Ninja amúgy ott dolgozik. Kérdéses, h mikor jár effelé, ezért válaszoltam helyette, mert különben életed nagy és egyben utolsó lehetőségét hagyod ki. :)
Az is megeshet, h ma vki bemegy a boltba és elviszik. :smile19:
privit írtam már neki, de biztosra nem tudok semmit mondani, mert likviditási gondom van. de remélem megoldom és hétfőn már nyitásra ott leszek :smile19:
Denon pma 495R- technics 1210 mk2 - technics 1200 mk2, ecler smac32- concord pro- om djs- pro style- technics rp-dh 1200- klipsch rb-25
Klipsch hangsugárzók
a fekete jelölések a hangfalak helyei a hátsók persze egyvonalba kerülnek majd
...
modósítás: ez itt nagyon off sorry
Ebből ki nem veszek semmit. Sztem folytass(uk)d a hangsugárzó elhelyezés topicban, ott többen reagálnak, mert itt tényleg off , éppen ezért ott szabadabban lehet beszélni. Meg addigra vmi egyszerűbb képet is kapunk. (a jobb hátsó sarokban egy dobogóra kell felmenni az ágyadhoz? )
OFFTOPIC
bizony ott egy dobogó van az ágyamhoz , de kényszermegoldás mert ez egy második szint és alatta lévő helység boltíves és azt nemakartam szétverni
"Ha a gazdagok harcolnak a szegények ellen, akkor azt háborúnak nevezik. Ha pedig a szegények küzdenek a gazdagok ellen, azt terrorizmusnak hívják."
Klipsch hangsugárzók
persze h érdekel!!!!!
www.xms.hu (X-MultimedaShop)
Amíg el nem fogy. Hallottad, még egy pár van.
Szerintem hívd fel őket, honlapon van telszám. Ninja amúgy ott dolgozik. Kérdéses, h mikor jár effelé, ezért válaszoltam helyette, mert különben életed nagy és egyben utolsó lehetőségét hagyod ki. :)
Az is megeshet, h ma vki bemegy a boltba és elviszik. :smile19:
Klipsch hangsugárzók
persze h érdekel!!!!!
Klipsch hangsugárzók
...
Ebből ki nem veszek semmit. Sztem folytass(uk)d a hangsugárzó elhelyezés topicban, ott többen reagálnak, mert itt tényleg off , éppen ezért ott szabadabban lehet beszélni. Meg addigra vmi egyszerűbb képet is kapunk. (a jobb hátsó sarokban egy dobogóra kell felmenni az ágyadhoz? )
Klipsch hangsugárzók
"Ha a gazdagok harcolnak a szegények ellen, akkor azt háborúnak nevezik. Ha pedig a szegények küzdenek a gazdagok ellen, azt terrorizmusnak hívják."
Klipsch hangsugárzók
2. nem mutatna jól a hátsó soundarts állványon
Ezért kell a falra tenni.
sajna az nem megoldható
majd csinálok képet a szobáról és akkor hátha lesz valami jó tipped az elhelyezés szempontjából
Klipsch hangsugárzók
Ezért kell a falra tenni.
Klipsch hangsugárzók
1-2 hét és kint lesznek az XMS -en.
köszi, addig még úgyis gondolkozom
Klipsch hangsugárzók
Ezt ebben a formában felejtsd el... néz körül a Klipsch honlapján már csak az új szériás referencia hangfalak vannak , azok között keresgélj.
oké, csak az újaknak nemlátom sehol az árait és így nehéz választani
1-2 hét és kint lesznek az XMS -en.
Tv: SonyKV-29C3K Erösítö: Pioneer VSX-D1011 Stereo: Grommes PG6 x2 Front: Klipsch RF-7 Center: Klipsch rc-35 Háttér: Klipsch RS-7 Back soround : Quadral Aurum 3 x2 Sub: Klipsch RSW-12 DVD: Denon 3910 Kábelek: VDH - The clearwater, Neotech KS-1034M
Klipsch hangsugárzók
Ezt ebben a formában felejtsd el... néz körül a Klipsch honlapján már csak az új szériás referencia hangfalak vannak , azok között keresgélj.
oké, csak az újaknak nemlátom sehol az árait és így nehéz választani
Klipsch hangsugárzók
UI:miért nem dipol hátteret tervezel, ha már 70% a mozi? Filmek térhangjait jobban vagyis pont h nem olyan jól közvetítik. Úgyértem, h a dipol "rosszabbul" pozicionál, ezáltalan jobb lesz a filmek hátsó szándékai (hangjai).
két akadálya is van a dipolnak
1. az ára
Klipsch hangsugárzók
hali klipsh rajongók
egy ilyen szett vásárlásán töröma fejem:
front: Klipsch RF-25
rear: Klipsch RB-15
center: Klipsch RC-25
ez ha jól számolom a az xms-nél 240e huf, szerintetek ezek így jók lennének együtt? mozi-zene arány 70%-30%
Klipsch hangsugárzók
ez ha jól számolom a az xms-nél 240e huf, szerintetek ezek így jók lennének együtt? mozi-zene arány 70%-30%
Sztem így tökéletes.
De sajnos már nem nagyon vannak ilyen hangfalai, de majd Ninja megmondja a frankót. Új széria van, tudod.
UI:miért nem dipol hátteret tervezel, ha már 70% a mozi? Filmek térhangjait jobban vagyis pont h nem olyan jól közvetítik. Úgyértem, h a dipol "rosszabbul" pozicionál, ezáltalan jobb lesz a filmek hátsó szándékai (hangjai).
Klipsch hangsugárzók
Nosza.
Klipsch hangsugárzók
hali klipsh rajongók
egy ilyen szett vásárlásán töröma fejem:
front: Klipsch RF-25
rear: Klipsch RB-15
center: Klipsch RC-25
Klipsch hangsugárzók
Akit érdekel, újítottak a Klipsch honlapon. Az új hangfalak spec-jei is fent vannak már. Végre.
De korántsem vannak még készen a frissítéssel, subok és stb. még nincsenek felrakva.
- Érdekes, h az RF-10-es szettet meghagyták. Sajnos úgyérzem, h az RS-25-ös háttérnek én már bottal sem üthetem a nyomát.
- RF-5-öt megértem, h kivették, de az RF-7-et is?
Nem vették ki csak más számozást kapott..
Klipsch hangsugárzók
Klipsch hangsugárzók
Shane: RB-25öt még nem hallottam, de 602-est igen. Ez utóbbi annyira nem terhelhető.. A Klipsch-ek annál inkább (most típustól függetlenül). B&W nem az a DJ-s típusú hangfal. Annál inkább szobadísz. Az új termékek minden bizonnyal 3 évig újfent tartani fogják az árukat. Mint most is így volt, feltételezem a következő szériaváltásnál is az utolsó ~két hónapban lesznek a nagy akciók. Addig nem hiszem h várható. De majd Ninja..
RB-25 helyett a RB-51 vagy RB-61 lesz/van. Szerintem és nagyon úgy néz ki, h átfedés van igazából sztem az RB-51-nél vmivel jobb az RB-25, de az RB-61-nél vmivel gyengébb. Ezért árat sem tudok tippelni (nem akarok hülyeséget mondani, az új árakra én is nagyon-nagyon kíváncsi vagyok).
Amennyire le lehetett terhelni annyi nekem elég volt, hisz itthonra kell!!!
KÖzepe milyen van olyan részletgazdag mint a b&w-nek??
Máshol azzal riogatnak hogy mély és magas hangkiemeléses és alig van közepe..... ha így van nem veszem meg, akkor inkább F2, vagy warfi 9.2.
előre is köszi mindenkinek!!
ciao
Aki ezt mondta neked annak üzenném : nem kéne piszkálni az erősítőn a kiemelést:-) . Amúgy bejössz a boltba és meghallgatod ez adja meg legegyszerűbben a választ a kérdésedre...