Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

de ellenben nekem eszméletlenül teccik
Megy majd hozzá az Azur style

ha szépen szól és ócsó akkor ez lesz. meg egy Azur 540A
Hogyis mondjam. Nem tudom, hogyan félreérthetően, próbáljátok ne félreérteni... na jóvan... :kiraly:
Szóval egy CA nem tudom mennyire "való" egy Zaldekhez. Persze nincs olyan, h ez ehhez, az meg ahhoz... Én persze nem pofázok bele úgy, mint Leva. Mindenkinek maga kell, h eldöntse, h mit akar, mi tetszik neki. És ha tanácsokat kérsz, írjanak rá, ha meg nem akkor: NEM. UI:nem hallottam CA amplifiert.

golyani
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: golyani »

Wharfedale Zaldekről vélemény???azt írják a weben róluk h rockra meg dance zenére lett kitalálva. volt is egy a mediába szerintem meg fogom hallgatni.
a Z300-ról és a Z600-ról lenne szó nme tom melyiket láttam mediába de talán a kisebbet, ami egy álványra téve egész jó lenne :kiraly:

erre vki?

Szerintem elkepesztoen ronda. Ha a kulso nem szamit vagy le tudod takarni, hogy ne latszodjon, akkor hallgasd meg a zenekkel, amit szeretsz.

Udv
TB

meg hallgatom persze ha minden igaz akkor holnap du.
de ellenben nekem eszméletlenül teccik
ha szépen szól és ócsó akkor ez lesz. meg egy Azur 540A

Torkosborz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Torkosborz »

Wharfedale Zaldekről vélemény???azt írják a weben róluk h rockra meg dance zenére lett kitalálva. volt is egy a mediába szerintem meg fogom hallgatni.
a Z300-ról és a Z600-ról lenne szó nme tom melyiket láttam mediába de talán a kisebbet, ami egy álványra téve egész jó lenne

erre vki?

Szerintem elkepesztoen ronda. Ha a kulso nem szamit vagy le tudod takarni, hogy ne latszodjon, akkor hallgasd meg a zenekkel, amit szeretsz.

Udv
TB

Vendég

a Z300-ról és a Z600-ról lenne szó nme tom melyiket láttam mediába de talán a kisebbet, ami egy álványra téve egész jó lenne

erre vki?

Tucc-tucc zenére jó, meg ha mp3-at hallgatsz. Ezt én itt olvastam, és ez maradt meg.

golyani
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

erre vki?

Vendég

Newman csak nem voltál hallgatózni, hogy az RF-15-öt tervezed?
Szerintem biztos nem volt, mivel azt tervezi :kiraly:

Köszi, Skipper. Minden szó gondos megfogalmazás alapján íródott a fórumra.
1. Tervezem.
2. Meghallgatom.
3. Egy HA függvénnyel pedig megveszem.
Részemről ennyi. Nem nyitok vitát. Majd nyit Leva.

Vendég

Szerintem biztos nem volt, mivel azt tervezi :kiraly:
Igazi kritikus vagy, de azt humorosan teszed!

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 11

Hozzászólás Szerző: Skipper »

Szerintem biztos nem volt, mivel azt tervezi
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609

Vendég

Úgy belezúgtam a kinézet meg a vélemények alapján mint torkos borz a lengőajtóba Ott tartok hogy gyűjtök még 4 hónapot és megveszem teljes árba :kiraly:
Elég felületesek az ilyen szerelmek.
Régebben én is voltam így...de már kinőttem!

daniba
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: daniba »

Akkor egy WHarfedale  8.4 egy WH 20 szett és egy Klipsch rw 10 milyen összeállítás?
Hát, Te aztán nem adod alá! :kiraly:
Az 5.0 majdhogynem olcsóbb (most nem csekkolnám le), mint a sub eredeti áron. Ami persze NEM baj!! Csak Te tényleg nagyon belezúghattál a sub-ba.

Warfi PC 10+ -t hallgattad már? Én persze nem, de mégis egységes rendszered lenne.. Bár ha tényleg csak filmezel, akkor nem valószínű, h hangkarakterisztikailag észrevennél egy más márkajelű mélyládát. A mélyláda kilóghat a sorból, lehet más márkajelű, ha muszáj, azt a legkevésbé észrevenni, h nem ugyanaz az elem foglal helyet az 5.0-n kívül (5.0 tényleg legyen egy márka, sőt ha lehet az egy szérián belüli összeaállítás).

RW10-et biztos hallgattál, ha már így dúl a love. Ha pedig mégsem jön össze a Klipsch, mielőtt bármit is veszel, bárki tanácsára: HALLGASD MEG.

Úgy belezúgtam a kinézet meg a vélemények alapján mint torkos borz a lengőajtóba Ott tartok hogy gyűjtök még 4 hónapot és megveszem teljes árba

Vendég

Khaosz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 23

Hozzászólás Szerző: Khaosz »

Szaisztok,

tegnap volt egy kis zenehallgatás, összeültünk munkatársakkal, kis borozgatás stb. Infinity-t hasonlítottuk össze Quadral- al. Persze még lejátszókat is teszteltünk meg kábeleket. A kábelek terén ténylegesen lehet hallani a különbséget, igaz azért oda is kell figyelni. A hagfalak terén meg kiváncsi voltam, miben is különbözik a két hagfal egymástól.

A Qaudralok álló hangfalak voltak 2db 20cm méllyel így mély terén nem volt kétséges, hogy a Beta20-at ami polchagfal megveri . A magas terén nagyon érdekes volt a helyzet. Én erre voltam legjobban kiváncsi. Az Infinity-ben sajnos hiányzott a mas tartomány legteteje . A Quadralokban ot volt. Viszint a egyes lemezek esetében pl. Lorenna McKennit túl sok volt a magas és erős éneklés esetén a bántó volt. Itt a jobban tetszett a "visszafogottabb" magas a Betában.

Rock zene esetében a totálisan a Quadral volt jobb :kiraly: . A Betában a cintányér nem cintányér volt . Totál visszafogott volt tompa volt. Lehet CS122-es kábel majd javít rajta.

Majd hétvégén meghallgatok egy JM LAB hangfalat (remélem jól írtam). Kiváncsi vagyok, hogy mit fogok hallani.

A dilemma már megfogalamazódott bennem. Nem tudom mi is fontos nekem a térhangzás, vagy a zenehallgatás. Az biztos, hogy zenét sokkal többet hallgatok mint filmet nézek. Szerintem legközelebb egy sztereo rendszerbe fogok befektetni és a házimozit hanyagolni fogom, már csak az a kérdés, hogy érdemes-e ha a zeneanyagomnak a 90% MP3 és az igazán jó zenéket veszem meg eredeti CD-n ami közel 30 lemezt tesz ki. MP3 esetében főleg számitógépről halgatva az igazi minőséget meg el lehet felejtni.

Valahol én kicsit elégedetlen vagyok általában mindennel. A jó minőséget akarom de hatalmas összegeket nem akarok abba fektetni, hogy néha az eredeti CD-et meghallgatom, mivel jórészt MP3-at hallgatok. A magasproblémát meg egy kicsit tudtam javítani kis kiemeéssel amit tudom, h "vétek", de igazából MP3 hallgatás is kicsit vétek számitógépről,,,

Kicsit zagyva vagyok kicsit olyna KHAOSZOS :smile19:
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax

Vendég

Akkor egy WHarfedale  8.4 egy WH 20 szett és egy Klipsch rw 10 milyen összeállítás?
Hát, Te aztán nem adod alá! :kiraly:
Az 5.0 majdhogynem olcsóbb (most nem csekkolnám le), mint a sub eredeti áron. Ami persze NEM baj!! Csak Te tényleg nagyon belezúghattál a sub-ba.

Warfi PC 10+ -t hallgattad már? Én persze nem, de mégis egységes rendszered lenne.. Bár ha tényleg csak filmezel, akkor nem valószínű, h hangkarakterisztikailag észrevennél egy más márkajelű mélyládát. A mélyláda kilóghat a sorból, lehet más márkajelű, ha muszáj, azt a legkevésbé észrevenni, h nem ugyanaz az elem foglal helyet az 5.0-n kívül (5.0 tényleg legyen egy márka, sőt ha lehet az egy szérián belüli összeaállítás).

RW10-et biztos hallgattál, ha már így dúl a love. Ha pedig mégsem jön össze a Klipsch, mielőtt bármit is veszel, bárki tanácsára: HALLGASD MEG.

golyani
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Wharfedale Zaldekről vélemény???
azt írják a weben róluk h rockra meg dance zenére lett kitalálva. volt is egy a mediába szerintem meg fogom hallgatni.

daniba
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Skacok a 7en tervezek hangfalakat venni. Így lőttem be magamnak.  Front Wharfedale 8.4 . Center WH 2.  Sub Klipsch RW 10.  Surroundba meg a jelenlegi 2 Jamo álló E 430 as hangfalamat szánom. 
Leírnátok mi a véleményetek az összeállításról.

Elég vegyesfelvágott!
Mekkora szobába pakolnád be?

Leva ezt a vegyesfelvágott dolgot kifejthetnéd :kiraly:

Én nem Leva vagyok.

Ami a lényeg, nem lesz egységes a hangképed. Különböző hangszóró készlettel
vannak ellátva (más gyártó ill. sorozat).Tehát:
-más hangkarakterisztikával rendelkeznek, más érzékenységgel esetleg még az impedancia sem lesz megfelelő.
Egy jó erölködővel sok mindent be lehet lőni, de nem mindent.
Bár "ízlések és pofonok", lehet hogy valakinek így is megfelel.

Majd a hozzá értők kiegészítik vagy kijavítják a mondandómat.

Ok köszi.

Akkor egy WHarfedale 8.4 egy WH 20 szett és egy Klipsch rw 10 milyen összeállítás?

norbi31
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 27

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

Skacok a 7en tervezek hangfalakat venni. Így lőttem be magamnak.  Front Wharfedale 8.4 . Center WH 2.  Sub Klipsch RW 10.  Surroundba meg a jelenlegi 2 Jamo álló E 430 as hangfalamat szánom. 

Elég vegyesfelvágott!

Én nem Leva vagyok.

Ami a lényeg, nem lesz egységes a hangképed. Különböző hangszóró készlettel
vannak ellátva (más gyártó ill. sorozat).Tehát:
-más hangkarakterisztikával rendelkeznek, más érzékenységgel esetleg még az impedancia sem lesz megfelelő.
Egy jó erölködővel sok mindent be lehet lőni, de nem mindent.
Bár "ízlések és pofonok", lehet hogy valakinek így is megfelel.

Majd a hozzá értők kiegészítik vagy kijavítják a mondandómat.

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

daniba
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Elég vegyesfelvágott!

Marci,az eb
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Marci,az eb »

ezt a 13cm-t megindokolnád???(jelenlegi is akkora)

Ez elég gáz! :kiraly:

mos mér?????

Aszongyák, nem a méret a lényeg...

golyani
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Ez elég gáz!

mos mér?????

norbi31
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 27

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

Ez elég gáz!

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

golyani
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

ezt a 13cm-t megindokolnád???
(jelenlegi is akkora)

Vendég

leva te láttad a képeket! és ha oda raknám a 3 szekrény közé a polcokra 2 polcsugárzót? de az a baj h nincs ebbe a szar citybe olyan bolt ahol van olyan hangfal amit meg akarok hallgatni úgy látom h pestre fogok menni vmikor.

Én mindenképp a polcsugárzót tartom a legideálisabb választásnak, de abból is talán 13 cm-eset vennék. Utána játszhatsz, hogy hol a legjobb! Ennél jobb megoldást én sem tudok!

golyani
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

leva te láttad a képeket! és ha oda raknám a 3 szekrény közé a polcokra 2 polcsugárzót? de az a baj h nincs ebbe a szar citybe olyan bolt ahol van olyan hangfal amit meg akarok hallgatni
úgy látom h pestre fogok menni vmikor.

daniba
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Elég vegyesfelvágott!

40 m2

Vendég

Elég vegyesfelvágott!

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”