A meghallgatást már várom, a részleteket majd privátban megbeszéljük.ANDS írta: ↑2019.04.03., szer. 15:37Nem kizárt, hogy az ízlésünkkel van a baj.
Hasonlóan jártam én is a HDVD 800-al. Először azt hittem, az én ízlésemmel van a baj.
Áthívtam egy fültársat.
Megnyugtatott, hogy jól hallom, és a HDVD 800 erősítője szerinte is gyengébb, mint a Violectric V100-as,
pedig 6,3- as jack kontra 4XLR hajtás. Ami hihetetlen ugyan, de meg kell hallgatni ezt a két cuccot egymás mellett.
600 eFt---- 180 eFt.......
A dac rész meg szintén nagyon gyenge.
Külföldi forumon is olvastam, nem értik, hogyan adhatott ki ilyen gyenge erősítőt a Sennheiser cég ehhez a fejeshez?
wittao írta: ↑2019.04.03., szer. 14:22En ezt ertem, csak kicsit ugy jott le nekem Mr. Collector szavaibol, hogy velhetoen az izlesemmel/unkkel lehet problema, ha a HDVA600-at nem halljuk jonak es esetleg a fent emlitett ket markat jobbnak halljuk. Tobben is meghallgattuk, mivel ahany ember jott hozzam hifis baratok kozul es felnyomtam a fejukre a HD800-at, ami HDVA600-rol ment es egyontetu volt a valasz, enyemmel megegyezo (termeszetesen nem sirtam el elotte a banatomat, mi a problemam).
Masik kint voltam most legutobb kulfoldon, ott is a HDVA600-800 parost szidta a kereskedo, mondta nem tudja veluk demozni a HD800-at, mert annyira nem jon be az embereknek (es raadasul azt hiszik a HD800-as ennyire rossz!).
Persze lehet ettol meg ennyi ember izlese rossz es Mr. Collectore jo.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fül és Fejhallgatók
-
MrCollector
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 584
Re: Fül és Fejhallgatók
Ha kérdésed van: 20/3383456
-
MrCollector
- Hazajáró lélek

Ha visszaolvasol leírtam én is, hogy a HDVD800/600 pont a HD800-al nem passzol szerintem sem teljes mértékben. Mindkettő steril, analitikus hangú.wittao írta: ↑2019.04.03., szer. 14:22En ezt ertem, csak kicsit ugy jott le nekem Mr. Collector szavaibol, hogy velhetoen az izlesemmel/unkkel lehet problema, ha a HDVA600-at nem halljuk jonak es esetleg a fent emlitett ket markat jobbnak halljuk. Tobben is meghallgattuk, mivel ahany ember jott hozzam hifis baratok kozul es felnyomtam a fejukre a HD800-at, ami HDVA600-rol ment es egyontetu volt a valasz, enyemmel megegyezo (termeszetesen nem sirtam el elotte a banatomat, mi a problemam).
Masik kint voltam most legutobb kulfoldon, ott is a HDVA600-800 parost szidta a kereskedo, mondta nem tudja veluk demozni a HD800-at, mert annyira nem jon be az embereknek (es raadasul azt hiszik a HD800-as ennyire rossz!).
-
MrCollector
- Hazajáró lélek

Mikor én írok valamiről mindig megpróbálom hasonlítani valamihez és az általam tapasztalt (hallott) különbségeket felvázolni. Ez szerintem lényegesen jobb támpontot ad, mint ha csak a saját szájízem szerinti jellemzést adnék. Már csak azért is, mert a végső hangot az erősítő és a fejhallgató előtt lévő elemek is alapvetően befolyásolhatják. Ezek pedig általában mindenkinél mások és mások.avl2 írta: ↑2019.04.03., szer. 14:05hát nem ?wittao írta: ↑2019.04.03., szer. 13:55Az enyemmel? Es amikor Te hasonlitasz ossze fejeseket ott abbol indulunk ki, hogy a Te izlesed etalon, vagy hogy? :) oMrCollector írta: ↑2019.04.03., szer. 13:45" az én ízlésemnek megfelelően ezek sokkal jobbak voltak a HDVA600-nál"
Na ez a lényeg.
Ez alapján viszont nem igazán szabadna konkrétan kijelenteni valamiről, hogy nem jó. Mert mi van, ha az ízléssel van a baj?![]()
nekem az en izlesem "etalon", neked a Tied, neki az öve, stb.
talan az etalon szo nem a legjobb, de a legmérvadóbb; hiaba tetszik mindenkinek, ha nekem nem
...az aztan megint egy erdekes kerdes, hogy sokszor nem mi minösitünk, hanem a mi iteletünk minösit minket (nem is hifi cucc kapcsan, hanem hogy Bach / Bartok / Picasso / ... valamije tetszik-e, ertjük-e, elértünk-e odáig vag forditva: GYözike, fogalmam sincs ja de: Pákó (én kerek elnezest) munkassaga tetszik-e
..es hogy erdemes-e, mennyire az "izlest" vagy inkabb müertest fejleszteni (miattam lehet ez gasztro, bor-sznobsag, stb. is)
-
MrCollector
- Hazajáró lélek

Hát ez az! Hogy lehet az, hogy ami az egyiknek tetszik a másiknak nem? Hogyan lehet az, hogy az egyszeri ember ellentmondásba keveredik neves tesztoldalak véleményével? Sőt még ők is egymáséval!wittao írta: ↑2019.04.03., szer. 13:55Az enyemmel? Es amikor Te hasonlitasz ossze fejeseket ott abbol indulunk ki, hogy a Te izlesed etalon, vagy hogy? :) oMrCollector írta: ↑2019.04.03., szer. 13:45" az én ízlésemnek megfelelően ezek sokkal jobbak voltak a HDVA600-nál"
Na ez a lényeg.
Ez alapján viszont nem igazán szabadna konkrétan kijelenteni valamiről, hogy nem jó. Mert mi van, ha az ízléssel van a baj?![]()
Mikor leírod azt, hogy jobban szólt az nekem nem mond semmit. Mitől szólt jobban? Mi volt a különbség? Tisztább, levegősebb, részlettelibb volt a hang? Dinamikusabb, teltebbek a mélyek? Esetleg melegebb, barátságosabb, "analógosabb" a hangzás?
Tévedés ne essék nem tisztem védeni a Sennheiser erősítőit. Csak szeretnék tisztább képet kapni a dologról és ezt nem lehet egy szóval elintézni (jobb/rosszabb).
Nem kizárt, hogy az ízlésünkkel van a baj.
Hasonlóan jártam én is a HDVD 800-al. Először azt hittem, az én ízlésemmel van a baj.
Áthívtam egy fültársat.
Megnyugtatott, hogy jól hallom, és a HDVD 800 erősítője szerinte is gyengébb, mint a Violectric V100-as,
pedig 6,3- as jack kontra 4XLR hajtás. Ami hihetetlen ugyan, de meg kell hallgatni ezt a két cuccot egymás mellett.
Külföldi forumon is olvastam, nem értik, hogyan adhatott ki ilyen gyenge erősítőt a Sennheiser cég ehhez a fejeshez?
Áthívtam egy fültársat.
wittao írta: ↑2019.04.03., szer. 14:22En ezt ertem, csak kicsit ugy jott le nekem Mr. Collector szavaibol, hogy velhetoen az izlesemmel/unkkel lehet problema, ha a HDVA600-at nem halljuk jonak es esetleg a fent emlitett ket markat jobbnak halljuk. Tobben is meghallgattuk, mivel ahany ember jott hozzam hifis baratok kozul es felnyomtam a fejukre a HD800-at, ami HDVA600-rol ment es egyontetu volt a valasz, enyemmel megegyezo (termeszetesen nem sirtam el elotte a banatomat, mi a problemam).
Szerintem igen-
-de HDVD 800-al hasonlítottuk össze.
[/quote]
És mikor összehasonlítottátok a HDVA600-al akkor azzal néztétek?
[/quote]
-de HDVD 800-al hasonlítottuk össze.
Persze, a Viloectric V281 is, és az OPPO HA-1 is jobban szól XLR módban..MrCollector írta: ↑2019.04.03., szer. 12:28....
Azért csak előrejelzésnek elmondom, hogy a HDVD800 az XLR kimeneteken klasszisokkal jobban szól, mint a 6.3-as jack-en.
[/quote]
És mikor összehasonlítottátok a HDVA600-al akkor azzal néztétek?
[/quote]
hát nem ?wittao írta: ↑2019.04.03., szer. 13:55Az enyemmel? Es amikor Te hasonlitasz ossze fejeseket ott abbol indulunk ki, hogy a Te izlesed etalon, vagy hogy? :) oMrCollector írta: ↑2019.04.03., szer. 13:45" az én ízlésemnek megfelelően ezek sokkal jobbak voltak a HDVA600-nál"
Na ez a lényeg.
nekem az en izlesem "etalon", neked a Tied, neki az öve, stb.
talan az etalon szo nem a legjobb, de a legmérvadóbb; hiaba tetszik mindenkinek, ha nekem nem
...az aztan megint egy erdekes kerdes, hogy sokszor nem mi minösitünk, hanem a mi iteletünk minösit minket (nem is hifi cucc kapcsan, hanem hogy Bach / Bartok / Picasso / ... valamije tetszik-e, ertjük-e, elértünk-e odáig vag forditva: GYözike, fogalmam sincs ja de: Pákó (én kerek elnezest) munkassaga tetszik-e
..es hogy erdemes-e, mennyire az "izlest" vagy inkabb müertest fejleszteni (miattam lehet ez gasztro, bor-sznobsag, stb. is)
Szerintem is sokkal jobbak voltak a HDVA600-nál az AVA és a Pointe Personal akár HD800-al akár Beyer T1-el hallgatva. (mondjuk csőkészlet az egyikben sem a gyári volt)MrCollector írta: ↑2019.04.03., szer. 13:45" az én ízlésemnek megfelelően ezek sokkal jobbak voltak a HDVA600-nál"
Na ez a lényeg.
Sok régi kacat.(Na jó azért van pár új cucc is.) Kár is velük foglalkozni, de én el vagyok velük.
Nem mindig a drágább cucc a jobb, néha vannak kivételek......
Nem mindig a drágább cucc a jobb, néha vannak kivételek......
-
MrCollector
- Hazajáró lélek

" az én ízlésemnek megfelelően ezek sokkal jobbak voltak a HDVA600-nál"
Na ez a lényeg.
Ez alapján viszont nem igazán szabadna konkrétan kijelenteni valamiről, hogy nem jó. Mert mi van, ha az ízléssel van a baj?
Na ez a lényeg.
Ez alapján viszont nem igazán szabadna konkrétan kijelenteni valamiről, hogy nem jó. Mert mi van, ha az ízléssel van a baj?
-
MrCollector
- Hazajáró lélek

És mikor összehasonlítottátok a HDVA600-al akkor azzal néztétek?ANDS írta: ↑2019.04.03., szer. 11:00Persze, a Viloectric V281 is, és az OPPO HA-1 is jobban szól XLR módban..MrCollector írta: ↑2019.04.03., szer. 08:38Azért csak előrejelzésnek elmondom, hogy a HDVD800 az XLR kimeneteken klasszisokkal jobban szól, mint a 6.3-as jack-en.
Azt hiszem, pár éve már írtam erről, amikor a Vio V100 -asról váltottam a V281- re.tottyi írta: ↑2019.04.03., szer. 08:21......Violectric 100 és Vio 281 összehasonlítása[/color][/b].
....
En erre a Violectric osszehasonlitasra nagyon kivancsi vagyok mert nekem a 200-as van es van-e ertelme illetve biztos van csak mekkora az a kulonbseg a ketto erosito kozott es mivel a HD800-as is jelen lesz mert en ezt szeretnem beszerezni igy nagyon varom a tesztet.![]()
A V281 kb. 2 db V200-as. Szimmetrikusan sokkal jobban hajtja a fejest.
A V00- as is jó, de ott csak 6,3- as jack csati van.
Szerintem el lehet lenni a V100+ Hd800-as párossal is.
Nyilván, sokkal jobban szól egy szimmetrikus kábellel a V281- el, de akkor érdemes egy jobb dac- ot is venni.
Számolj, megéri e?
V100- 180 eFt
V281- 600 eFt.
Szimmetrikus kábel kb. 90 eFt.
Jobb dac: +300eFt- től felfelé.
Ez persze csak az én véleményem, de akkor is, nagyjából 1 millával többet kell beletolni a fejhallgató árán felül.
Új árak az erősítő és a kábelek,itthon alig hirdetnek V281- est.
Dac- ot meg túrhatsz valamit használtan.
Persze, a Viloectric V281 is, és az OPPO HA-1 is jobban szól XLR módban..MrCollector írta: ↑2019.04.03., szer. 08:38Azért csak előrejelzésnek elmondom, hogy a HDVD800 az XLR kimeneteken klasszisokkal jobban szól, mint a 6.3-as jack-en.
Dunakeszi lakom.
HD 800 van most itt,
hozzá a szimmetrikus gyári kábele, + asszimetrikus gyári kábele,
+ Furutech iHP-35 szimmetrikus kábel.
-
MrCollector
- Hazajáró lélek

Azért csak előrejelzésnek elmondom, hogy a HDVD800 az XLR kimeneteken klasszisokkal jobban szól, mint a 6.3-as jack-en.
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 965
Április 10. után nálam megoldható a Violectric 100 és Vio 281 összehasonlítása.ANDS írta: ↑2019.03.31., vas. 23:43...MrCollector írta: ↑2019.03.30., szomb. 20:36...
A Violectric V281-es meg persze már másik kategória- hangban. Árban kb. ugyanannyiba kerül.
Egyszer szívesen benne lennék egy ilyen összehallgatásban.
Az Oppo-t már eladta, aki idehozta egy teszt erejéig, azt nem tudom prezentálni, de ha van HDVD nálad, azzal össze tudjuk hallgatni.
Dacnak egy Zodiac Antelope Plus van, de
egy fanatikus barátom lehet elhozná az Esoteric D70-est.
[/quote]
En erre a Violectric osszehasonlitasra nagyon kivancsi vagyok mert nekem a 200-as van es van-e ertelme illetve biztos van csak mekkora az a kulonbseg a ketto erosito kozott es mivel a HD800-as is jelen lesz mert en ezt szeretnem beszerezni igy nagyon varom a tesztet.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
-
MrCollector
- Hazajáró lélek

Április 10. után nálam megoldható a Violectric 100 és Vio 281 összehasonlítása.ANDS írta: ↑2019.03.31., vas. 23:43...MrCollector írta: ↑2019.03.30., szomb. 20:36...
A Violectric V281-es meg persze már másik kategória- hangban. Árban kb. ugyanannyiba kerül.
Az Oppo-t már eladta, aki idehozta egy teszt erejéig, azt nem tudom prezentálni, de ha van HDVD nálad, azzal össze tudjuk hallgatni.
[/quote]
Merre felé vagy? Fejhallgatód van most valami?
...MrCollector írta: ↑2019.03.30., szomb. 20:36...
[/quote]
Április 10. után nálam megoldható a Violectric 100 és Vio 281 összehasonlítása.
- cat7505
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 52
off on
na végre csak megtaláltam, néhány év után...
-ki gondolta volta hogy fejhallgatók, a hangsugárzók alatt van?
A HiFi alatt meg nincs semmi ami hangkeltő eszköz...
off off
Nemrég -némi kattintgatás után- hozzám került egy sennheiser HD565 ovation igen jó állapotban
(licitáltam jó pár használt HD800-ra, de mind túlárazott lett a végén,
-talán a nagyfőnök nem hagyja, hogy "hanyag módon" kihagyjak pár tanulós lépcsőfokot ? )
a lényeg: emlékeim szerit azon nem túl sok helyen ahol komolyabb említést tesznek a HD565-ról,
egyesek bizonyos szempontból még a HD600/650-ek fölé is helyezik
-ezt majd kompetens személy cáfolja, vagy erősítse meg
Másik dolog: eddig volt egy Beyer 990 pro-m, már látom miért van leszólva a "V-karakterisztika" miatt,
de én nem vagyok benne biztos hogy ez (igazi) akkora gond, főleg hogy a sennheiser közép tartománya
-egyenlőre- elég zavaró. Van ugyan jobb/több részlete, de mégis érzek benne
valami hiányt ?kitakarást? is....ezt most még nem tudom definiálni.
na végre csak megtaláltam, néhány év után...
-ki gondolta volta hogy fejhallgatók, a hangsugárzók alatt van?
A HiFi alatt meg nincs semmi ami hangkeltő eszköz...
off off
Nemrég -némi kattintgatás után- hozzám került egy sennheiser HD565 ovation igen jó állapotban
(licitáltam jó pár használt HD800-ra, de mind túlárazott lett a végén,
-talán a nagyfőnök nem hagyja, hogy "hanyag módon" kihagyjak pár tanulós lépcsőfokot ? )
a lényeg: emlékeim szerit azon nem túl sok helyen ahol komolyabb említést tesznek a HD565-ról,
egyesek bizonyos szempontból még a HD600/650-ek fölé is helyezik
-ezt majd kompetens személy cáfolja, vagy erősítse meg
Másik dolog: eddig volt egy Beyer 990 pro-m, már látom miért van leszólva a "V-karakterisztika" miatt,
de én nem vagyok benne biztos hogy ez (igazi) akkora gond, főleg hogy a sennheiser közép tartománya
-egyenlőre- elég zavaró. Van ugyan jobb/több részlete, de mégis érzek benne
valami hiányt ?kitakarást? is....ezt most még nem tudom definiálni.
Intuitív és autodidakta alkotó (DIY-er), középsúlyú pákaforgató,
holisztikus szemléletű gondolkodó, spirituális anyag suttogó…
mellesleg nem vagyok százas, sosem voltam olyan gyenge IQ-ra
holisztikus szemléletű gondolkodó, spirituális anyag suttogó…
mellesleg nem vagyok százas, sosem voltam olyan gyenge IQ-ra
-
MrCollector
- Hazajáró lélek

Tegnap ismét sikerült meghallgatnom valami újdonságot.
A Focal Clear, amit a szakoldalak eléggé dícsérnek, pozitív élményekkel gazdagított. A hangja előremutató, dinamikus, telt mélyekkel és kristálytiszta magasokkal. Sajnos a színpad szélessége nem volt a legnagyobb, de mélységében elég jól ábrázolta a dolgokat. Megépítése példás, mint az elődeinek. Szuper hordtok is jár hozzá. Viszont a gyári kábel ismételten elvérzett a saját gyártású mellett, nem is kicsit. Kb. 10 perc után vissza is került a dobozába.
Az ára borsos, 500000 Ft. De úgy látszik sajnos ezt a minőséget, vagy akár rosszabbat is, már csak ezen az árszinten lehet elérni.
A Focal Clear, amit a szakoldalak eléggé dícsérnek, pozitív élményekkel gazdagított. A hangja előremutató, dinamikus, telt mélyekkel és kristálytiszta magasokkal. Sajnos a színpad szélessége nem volt a legnagyobb, de mélységében elég jól ábrázolta a dolgokat. Megépítése példás, mint az elődeinek. Szuper hordtok is jár hozzá. Viszont a gyári kábel ismételten elvérzett a saját gyártású mellett, nem is kicsit. Kb. 10 perc után vissza is került a dobozába.
Az ára borsos, 500000 Ft. De úgy látszik sajnos ezt a minőséget, vagy akár rosszabbat is, már csak ezen az árszinten lehet elérni.
-
MrCollector
- Hazajáró lélek

Nekem egy Woo 6SE van, azzal is máshogy szól. De ízlések és pofonok.wittao írta: ↑2019.03.30., szomb. 20:42Pointe Personal (eredeti csövekkel)MrCollector írta: ↑2019.03.30., szomb. 20:37Milyen csövest szeretnél venni?wittao írta: ↑2019.03.30., szomb. 19:54Nekem HDVA 600-zal vannak tapasztalataim (ugyan nem sok). Megdobbento volt, hogy hogyan tud egy ilyen multu gyarto ilyen rossz termeket osszehozni...
A HD800 tetszett, de vegul inkabb elengedtem a temat. A ket csovi erositobol ha lesz elado amik tetszettek, akkor lecsapok rajuk es vadaszok valami fejest hozza. Ha nem lesz es ugy allok anyagilag akkor STAX lesz a felsobb szegmensbol.
AVA HP04
Nekem ezekkel nagyon tetszett a HD800. Egészen más arcát mutatta a fejes, és sokkal-sokkal jobban tetszett a HDVA600-nál.
-
MrCollector
- Hazajáró lélek

Milyen csövest szeretnél venni?wittao írta: ↑2019.03.30., szomb. 19:54Nekem HDVA 600-zal vannak tapasztalataim (ugyan nem sok). Megdobbento volt, hogy hogyan tud egy ilyen multu gyarto ilyen rossz termeket osszehozni...
A HD800 tetszett, de vegul inkabb elengedtem a temat. A ket csovi erositobol ha lesz elado amik tetszettek, akkor lecsapok rajuk es vadaszok valami fejest hozza. Ha nem lesz es ugy allok anyagilag akkor STAX lesz a felsobb szegmensbol.
-
MrCollector
- Hazajáró lélek

Én még Violectric-et nem hallottam, de szerintem a HDVD800 pont a HD800 szériához nem passzol azoknak akik túl analitikusnak találják a hangját. Szerintem részletező és steril a hangja.ANDS írta: ↑2019.03.30., szomb. 18:24Sennheiser HD 800- as fejhallgatóval, szimmetrikusan hajtva.
Megdöbbentő, hogy a HDVD 800 milyen kevés részletet mutat meg a felvételből egy Violectric V100- hoz képest.
A beépített dacja is nagyon gyengén szerepelt.
Mondjuk nincs vele semmi probléma, csak vagy a fejhallgató sikerült szuperjóra, vagy a
a hozzá tervezett erősítőbe nem tették bele a munkát/energiát/pénzt, hogy méltó legyen a fejeshez.
Az OPPO HA-1- el is kipróbáltuk, az is jobbnak bizonyult, mint a HDVD 800.
A Dac-ja tényleg lehetne jobb (én sem azt használtam), de az szerintem a készülék 1/4-ét teszi ki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MrCollector 2019.03.30., szomb. 20:40-kor.
- alto
- Törzsgárda

- Értékelés: 3614
- Kapcsolat:
Maximálisan egyetértek. Az ár és a hangminőség általában erős korrelációt mutat, de a HDVD 800 kivétel ez alól, a hangja a fele árú készülék szinvonalán, vagy az alatt van. Az erősítő része sem egy bajnok, de a DAC-ja egyenesen kritikán aluli.ANDS írta: ↑2019.03.30., szomb. 18:24Sennheiser HD 800- as fejhallgatóval, szimmetrikusan hajtva.
Megdöbbentő, hogy a HDVD 800 milyen kevés részletet mutat meg a felvételből egy Violectric V100- hoz képest.
Mondjuk nincs vele semmi probléma, csak vagy a fejhallgató sikerült szuperjóra, vagy a
a hozzá tervezett erősítőbe nem tették bele a munkát/energiát/pénzt, hogy méltó legyen a fejeshez.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Sennheiser HD 800- as fejhallgatóval, szimmetrikusan hajtva.
-
MrCollector
- Hazajáró lélek

És ez miben nyilvánult meg? És milyen fejhallgatókkal?