Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Celestion hangsugárzók
Celestion hangsugárzók
Lehet eladom a F-30-akat is. Mi lehet ennek a használt ára??
Megvettem a 30 -ast.73 volt az ára.
Mi az a négy csavar amit adtak hozzá?
Grat
Újonnan vetted?? A 4 csavart az aljába kell behajtani. Azokon kell állnia, így izolálod a padlótól. Sok sikert hozzá
Csaba04!
Csak frontokat vettél, zenehallgatásra lesz vagy mozi is.
Nincs aláírásod így nem tudom milyen cuccaid vannak hozzá?
Erölködő?
Celestion hangsugárzók
Gratula,
Milyen kábellel fogod összekötni???
Üdv a Celestion táborba.
Celestion hangsugárzók
Grat
Újonnan vetted?? A 4 csavart az aljába kell behajtani. Azokon kell állnia, így izolálod a padlótól. Sok sikert hozzá
Celestion hangsugárzók
Celestion hangsugárzók
Azért nem kell annyira szomorkodni,én ma rendeltem sötét alma színben a netdepo-tól F30-as szettet, kb félóra múlva jeleztek vissza, hogy oké.Holnap délután érkezik is
Akkó jó
Én KáCsában vettem kábelt, Neotech KS-0821-et ajánlottak hozzá, mög is forrasztották szépen.
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
Celestion hangsugárzók
Milyen kábeleket ajánlottok a frontokhoz és a centerhez???
CAT5
Celestion hangsugárzók
Ezt én is szomorúan hallom, mert még egy pár centerre vadászom!
Viszont Centerem már van (Köszi Tusi)
Azért nem kell annyira szomorkodni,én ma rendeltem sötét alma színben a netdepo-tól F30-as szettet, kb félóra múlva jeleztek vissza, hogy oké.Holnap délután érkezik is
Ha ott nem megy még láttam a muszakidepo.hu-n, tegnap még a satsystemnél is volt egy db szett
Milyen kábeleket ajánlottok a frontokhoz és a centerhez???
Celestion hangsugárzók
Adok helyette egypár D.I.Y. hangfalat
Celestion hangsugárzók
és mit szeretnél venni helyette?
csak nem f38-at?
(jó lenne, legalább be tudna róla valaki számolni hogy milyen)
Celestion hangsugárzók
Ha elég olcsóért adod, esetleg újra meglátogatlak
F30!
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
Celestion hangsugárzók
Celestion hangsugárzók
Celestion hangsugárzók
A "pár crenter" értelem szerűen surroundokat takar, csak nem tok írni.
Celestion hangsugárzók
Celestion hangsugárzók
Lehet esetleg arról tudni valamit hogy meddig forgalmazzák még a régi szériát?
Mielőtt eltűnik a piacról meg kell akkor venni a többi hangfalat is a front mellé.
Köszi
Ghostie
Akkor siess szerintem, mert már nemigazán rendelhető
Celestion hangsugárzók
Én ma hallgattam az F30-at, ami régebbi, és olcsóbb széria. Annak nagyon tetszett a hangja, és szvsz ár/érték arányban verhetetlen! Nem véletlenűl nagy név a piacon... A tapasztalataimat leírtam a Milyen hangfalakat? topicban
Nem olcsóbb széria a f30. Illetve nem alapból. Megjelenésekor 100e volt a f30 párja
Csak hát kifutott modell, kiszórják a maradékot
Lehet esetleg arról tudni valamit hogy meddig forgalmazzák még a régi szériát?
Mielőtt eltűnik a piacról meg kell akkor venni a többi hangfalat is a front mellé.
Köszi
Ghostie
Celestion hangsugárzók
Én ma hallgattam az F30-at, ami régebbi, és olcsóbb széria. Annak nagyon tetszett a hangja, és szvsz ár/érték arányban verhetetlen! Nem véletlenűl nagy név a piacon... A tapasztalataimat leírtam a Milyen hangfalakat? topicban
Nem olcsóbb széria a f30. Illetve nem alapból. Megjelenésekor 100e volt a f30 párja
Csak hát kifutott modell, kiszórják a maradékot
Celestion hangsugárzók
F 28-ról mi a véleményetek, van már valakinek?
Én ma hallgattam az F30-at, ami régebbi, és olcsóbb széria. Annak nagyon tetszett a hangja, és szvsz ár/érték arányban verhetetlen! Nem véletlenűl nagy név a piacon...
A tapasztalataimat leírtam a Milyen hangfalakat? topicban
Celestion hangsugárzók
F 28-ról mi a véleményetek, van már valakinek?
Celestion hangsugárzók
Az kevésbé fontos, engem a hangja érdekel
Különben is, ha ronda, azon segíte a hangszóróselyem, de ha gyönyörű, és baromi rondán szól, azon nem segít a dizájn
Vigyázz,ezen a fórumon ilyen beszólással kiesel a kosárkából!
Celestion hangsugárzók
Hazavágva nincsennek. Biztos ami biztos eladtam az erősítőmet és a külön equalizert is, és az új erősítőmön nincs is loudness.
Felégettem magam mögött az utat, nincs más hátra hozzá kell szokni a Hi-Fi hangzáshoz.
Na szóval cserélni nem akarok, de valószínűleg veszek majd hozzá egy szub-ot.
Mit gondoltok melyiket lenne érdemesebb?
MS 907-es vagy Celestion S80-as? Árban kb. ennyit tudok rá szánni.
Ja, és mégvalami. A házimozi kevésbé érdekel, inkább a többcsatornás zene az amit főként szeretnék majd hallgatni.
Üdv
Ghostie
Celestion hangsugárzók
Hát aztat nemtom. Csak elmentem előtte a MM-ben. Szólhat akár bárhogyan is
Celestion hangsugárzók
...Az igazság az hogy eddig én úgy hallgattam zenét, hogy rátettem loudnesst + mély és magas kiemelést az erősítőn + külön equlaizeren magas és mély kiemelést + ha még a forráson is lehetett állítani, ott is magas és mély kiemelés (pl. számítógép).
Ha ez így van,akkor miért hifi hangfallal próbálkozol?
Most jut eszembe,szólj Kleptonak,biztosan elcseréli veled a DIY hangfalát dögös basszusával.
Hát ha a Celestionok tényleg jól szólnak, és nincsenek a loudinessel hazavágva, akkor talán lehet róla szó
Celestion hangsugárzók
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Celestion új F 8-as szériájú hangfalairől (F18, F28, F38)?
Baromi ormótlan
Különben is, ha ronda, azon segíte a hangszóróselyem, de ha gyönyörű, és baromi rondán szól, azon nem segít a dizájn