Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Clarus hangfalak

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

Clarus hangfalak

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

Ha jól látom mostanában elég sokan cserélnek Clarus-ra...  Jól gondolom? 

Szerencsére jól.
S sok van, ami nem jelenik meg a fórumokon.

Majd a hét végén fotózok egy (új) Athlast is, ha érdekel.
Naim-ZU

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Clarus hangfalak

Hozzászólás Szerző: Doky »

Ha jól látom mostanában elég sokan cserélnek Clarus-ra...
Jól gondolom?
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.

Clarus hangfalak

Köszönöm. Már hiányoltalak Doky.
Hagyjuk a kacsingatást, mert az asszony lassan már kiteszi a szűrömet a hülyeségeimmel együtt. Remélem, sokáig örömöm lelem a Rheában és nem kell cserélni. Esetleg még a subot kellene clarus-ra cserélni minimális ráfizetéssel.

Na hogy haladsz a bejáratásban?
Naim-ZU

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.

Clarus hangfalak

Érdeklődnék Pü ment
Ment válasz.
Naim-ZU

Vendég

Clarus hangfalak

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Érdeklődnék Pü ment

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Clarus hangfalak

Hozzászólás Szerző: AVX »

Csak nehogy bukta legyen és mire gazdira talál a H/K addigra elvigyék a CAV-ot(okat)!

mi eladtuk az összes bemutató darabot egy hét alatt.

glali210
Isten Hozott! :)
Értékelés: 2

Clarus hangfalak

Hozzászólás Szerző: glali210 »

végre megérkeztek az új dobozok Titán pro se holnapra teszek fel képeket.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Clarus hangfalak

Köszi a véleményeket. A CAV nagyon szép, igen gondolkozok. De előbb el kell adni az enyémet.
Csak nehogy bukta legyen és mire gazdira talál a H/K addigra elvigyék a CAV-ot(okat)!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

almera28
Értékelés: 0

Clarus hangfalak

Hozzászólás Szerző: almera28 »

Köszi a véleményeket. A CAV nagyon szép, igen gondolkozok. De előbb el kell adni az enyémet.

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.

Clarus hangfalak

Sziasztok! 
Clarus Rhea 5.0-ás szettem van, hozzá H/K AVR130-as erősítőm. Picit kevés az erősítő teljesítménye, bár ahol most lakok (tiszti szálló), úgyis ritkán hajthatom meg őket. ATC-nek van most egy igen jó ajánlata: a CAV1086-os erőlködő kb.150e helyett, 79e-be kerül. Annak már utána néztem, h a frontokon a jelenlegi 40 helyett 150W-ot tud, de vajon minőségben milyen lenne ehhez a hangfalhoz? Tudom,h a H/K-Clarus párosítás nagyon tuti (igaz doky?), vajon sokkal jobb-e ez hangot tekintve is? Bóta Józsi, mások?
Köszi!

Én is csak a nagyobb Cav gépeket ismerem, azok jól együtt tudtak működni a Clarus dobozokkal.
Naim-ZU

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Clarus hangfalak

Az biztos hogy meghajtaná a Rhea-t a CAV rendesen, de sajnos nem hallottam még (csak a sztereókba kóstoltam bele Béláéknál... akárhányszor voltam náluk!).
A CAV A12-es sztereót hallottam... és az nekem bejött, de ebből vétek lenne bármire is következtetni!

Szerintem nem válogatós a Clarus, és szerintem nem kell olyan sokat hozzá tenned a 130-ashoz hogy meg legyen a CAV.

almera28
Értékelés: 0

Clarus hangfalak

Hozzászólás Szerző: almera28 »

Sziasztok!

Clarus Rhea 5.0-ás szettem van, hozzá H/K AVR130-as erősítőm. Picit kevés az erősítő teljesítménye, bár ahol most lakok (tiszti szálló), úgyis ritkán hajthatom meg őket. ATC-nek van most egy igen jó ajánlata: a CAV1086-os erőlködő kb.150e helyett, 79e-be kerül. Annak már utána néztem, h a frontokon a jelenlegi 40 helyett 150W-ot tud, de vajon minőségben milyen lenne ehhez a hangfalhoz? Tudom,h a H/K-Clarus párosítás nagyon tuti (igaz doky?), vajon sokkal jobb-e ez hangot tekintve is? Bóta Józsi, mások?
Köszi!

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.

Clarus hangfalak

Azt hiszem egy szót lehagytál   

Ezt a poént nem hagyhattam ki.

Egyébként a Clarus mozis dobozok nagyon népszerűek.
Hál istennek pár dobozhoz mi szállítjuk a hangszórókat ,így biztosan tudom,hogy tudnak jó dobozak csinálni.

Vannak olyan Hivi hangszórók, amit a gyártó szívesen használ,s én is úgy hallottam, hogy megérik a befektetést, mivel a gyártó ügyes,s a hangszórók is jók.
Naim-ZU

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.

Clarus hangfalak

Szia!Szerintem elég komoly a Titán sub is,nekem kb egy éve volt de az egyik ismerösöm vett egy Titán Pro-t (hát igen), össze se lehet hasonlítani a két subot!És gyorsan le is cseréltem!Jelenleg két Titán Pro subom van,ha tehet elsőre is Titán Pro-t vegyél!A Pro jobb zenére,zsírosabb komolyabb mélyei vannak,sokkal mélyebre le megy mint a Titán.Sokkal pontosabb és sokkal terhelhetőbb mint a sima Titán.De ha csak a simára van pénzed az is nagyon jó választás.Én semmi pénzért nem adnám el a 2subomat!30 négyzetméterbe bontani lehet velük!Szerintem nagyon komoly subokat gyárt a clarus.Még a Rea Pro is elég jó a mérete is emészhetőbb!Mert elég nagy darabok a subok.Halottam,hogy Rea Pro komolyabb mint a sima Titán.
A Rhea Pro nekem is jobban tetszik, mint a Titen.
2 darab meg egyszerűen durva.

Naim-ZU

glali210
Értékelés: 2

Clarus hangfalak

Hozzászólás Szerző: glali210 »

Szia!Szerintem elég komoly a Titán sub is,nekem kb egy éve volt de az egyik ismerösöm vett egy Titán Pro-t (hát igen), össze se lehet hasonlítani a két subot!És gyorsan le is cseréltem!Jelenleg két Titán Pro subom van,ha tehet elsőre is Titán Pro-t vegyél!A Pro jobb zenére,zsírosabb komolyabb mélyei vannak,sokkal mélyebre le megy mint a Titán.Sokkal pontosabb és sokkal terhelhetőbb mint a sima Titán.De ha csak a simára van pénzed az is nagyon jó választás.Én semmi pénzért nem adnám el a 2subomat!30 négyzetméterbe bontani lehet velük!Szerintem nagyon komoly subokat gyárt a clarus.Még a Rea Pro is elég jó a mérete is emészhetőbb!Mert elég nagy darabok a subok.Halottam,hogy Rea Pro komolyabb mint a sima Titán.

Vendég

Clarus hangfalak

Köszönöm.
Már hiányoltalak Doky.
Hagyjuk a kacsingatást, mert az asszony lassan már kiteszi a szűrömet a hülyeségeimmel együtt. Remélem, sokáig örömöm lelem a Rheában és nem kell cserélni. Esetleg még a subot kellene clarus-ra cserélni minimális ráfizetéssel.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Clarus hangfalak

Szepi0808!

Azzal kezdeném hogy gratulálok!
És biztos vagyok benne hogy meg leszel elégedve a hanggal... de a kisördög ott lesz a fejedben... és kacsintgatni fogsz felfelé...
Nehéz őket jól fotózni, mint a AR előlap fényezését...Nekem sem sikerült valami jól, de itt talán látszik a hangszóró keret színe és kivitele...

Hát igen... de nekem tetszenek...

Vendég

Clarus hangfalak

Köszönöm a jó kívánságokat.
Este érek haza ezért csak 1-2 órát tudom járatni, de semmi kivetni valót nem hallok a hangjában. Ennek nagyon örülök, mert ha bejáratósan nem tetszene, utána sem sokat változna. Annyit észrevettem, hogy a magas hangok finomodtak a mélyek pedig lágyultak és mélyebbre mennek.
Valaki mondana véleményt a Titán subról, aki már hallotta vagy talán hasonlított össze vele egy kategóriában lévő subbal?
Karcsival beszéltem és azt mondta, hogy a titán pro nagyon ott van. De arra még nem lenne lóvém, ezért először sima titán és azt megpróbálja úgy megcsinálni, hogy később a pro hangszóróját bele lehessen rakni.
A mozi szoba saját készítés. A ház mellé toldott garázsból csináltam. Amikor jött a baba, akkor így bővültünk, hogy azt be építettem, mert korábban már csináltam egy nagyobb garázst. Tavasszal megcsinálom a folyékony textiltapétázást a hangelnyelés céljából, utána számomra tökéletes lesz.
Nem ide tartozik, de az egyik havernál megcsináltuk a textiltapétázást és teljesen megváltozott a szoba akusztikája. Nem pattogtak a hangok, fellágyult a hangzás szóval sokkal jobb lett.
Ha valaki vásárlás előtt áll és szeretné hallania Rhea szettet, annak állok rendelkezésére. Délborsodban lakom, priviben egyeztetünk.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Clarus hangfalak

Ezt a poént nem hagyhattam ki.

Egyébként a Clarus mozis dobozok nagyon népszerűek.
Hál istennek pár dobozhoz mi szállítjuk a hangszórókat ,így biztosan tudom,hogy tudnak jó dobozak csinálni.

Z.É.T. (exAtcBp)
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 211

Clarus hangfalak

Hozzászólás Szerző: Z.É.T. (exAtcBp) »

OFFTOPIC:

Két napja egy bejáratás nélküli JA 88E-vel próbáltam őket, sokkal jobb volt, mint egy Yamaha nagymoziserősítővel, de azzal is nagyon szeretik anyumék...

E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151

"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."

Albert Einstein

Z.É.T. (exAtcBp)
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 211

Clarus hangfalak

Hozzászólás Szerző: Z.É.T. (exAtcBp) »

A képek nem lettek valami jó minőségűek.
Nehéz őket jól fotózni, mint a AR előlap fényezését...

Nekem sem sikerült valami jól, de itt talán látszik a hangszóró keret színe és kivitele...

Szüleimnek állítottunk össze néhány éve elöl Rhea, hátul Callisto 6.0-át...

Sok örömet kívánok a cucchoz!

E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151

"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."

Albert Einstein

Antos
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 24

Clarus hangfalak

Hozzászólás Szerző: Antos »

Nekem nem jön be a Clarus
van akinek meg igen

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Clarus hangfalak

A képek nem lettek valami jó minőségűek.
Komoly mozis szobád van

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Clarus hangfalak

Nekem nem jön be a Clarus
van akinek meg igen

Antos
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 24

Clarus hangfalak

Hozzászólás Szerző: Antos »

Nekem nem jön be a Clarus oldala. Talán most frissítik,alakítják át? Kíváncsi vagyok milyen lesz.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”