Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Klipsch hangsugárzók
Klipsch hangsugárzók
pff, az engem is zavart baromira, hasonló megoldás született..
Klipsch hangsugárzók
úgyfest beléptem a Klipsch klubba.Nem volt rosz dontés
Szépen szólnak a "kicsik"
Mi a fene az a Hk erősítő bekapcsoló gombján??? Csak nem beszigszalagoztad, hogy a kék fény ne legyen zavaró?
Amp: Harman/Kardon AVR-235 Front: JBL Northridge E60 Surround: JBL Northridge E20 Center: JBL Northridge EC25 Subwoofer: Klipsch RW-10 Speaker Cable: Neotech OFC 2×4mm2 SUB Cable: Dietz Double Shielded OFC CD Player: Sony CDP-597 Blu-ray Player: LG BX580 LCD TV: LG 37LE7500 Interconnect Cables: in-akustik Monitor Symmetrical OFC Hi-Fi állvány: Söund Arts AP 3004 Hangfal állvány: Söund Arts SJ 1690
Klipsch hangsugárzók
úgyfest beléptem a Klipsch klubba.
Nem volt rosz dontés
Szépen szólnak a "kicsik"
TV: Panasonic TX28LK1P Projektor:Optoma HD70 Erősítő: Harman Kardon AVR 235 Front: Klipsch RF-15 Center: Klipsch RC-25 Surround: Jamo E 8SUR.2 DVD: Denon DVD-1930 Video: Panasonic NV-FJ 622 Sub : Mordaunt-Short 309W
Klipsch hangsugárzók
srácok, új mélysugárzók mikorra várhatók? az rw10 sztem most ennyiért túl drága..
Eladó az enyém 80-ér.
Amúgy én meg az RS-42t várom már. Hiú ábránd, de csak 100 alatt lesz az ára.. :kiraly:
Klipsch hangsugárzók
srácok, új mélysugárzók mikorra várhatók? az rw10 sztem most ennyiért túl drága..
- Khaosz
- V.I.P.
- Értékelés: 23
Klipsch hangsugárzók
Aki már szembesült az új szériával az igazán jelezhetnét hogy milyen,,,
Nem azt mondod, h nem cseréled le, mert nincs füled a jobbhoz?
Hát nem tudom, a kef IQ magasnam sokkal jobb nak találtam.
Inkább azt mondanám: Nem cserélném le ha nem lenne "hozzá kedvem". Itt anyagiakat értem, és azt ,hogyha nem lenne annyival jobb, hogy érdemesnek látnék belefektetni....
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax
Klipsch hangsugárzók
Nem azt mondod, h nem cseréled le, mert nincs füled a jobbhoz?
- Khaosz
- V.I.P.
Klipsch hangsugárzók
Volt a haverom szombaton nálam hangflakat hallgatni és el akarja vinni a Betakat. Elfogatható árban meg tundnék egyezni vele. Csak nem tudom mi legyen meg-váljak -e tőlük stb. Nekem kicsit keisebb hangal kellne 27nm ez óriásinak tartom. Most már jópár hangfalat meghallgattam, Polk, Dyno, Kef . Mindegyikben az tetszett, hopgy jóval részletezőbb volt a hangja viszint a brutálkodást (eminem, stb) , nem nagyon szerették kivétel talán a Polk. A Dynohoz meg még pluszban rengeteg pénzt kell befektetni (erölködő stb). Hát a következő körutamon a Klipsch-ek fognak áldozatul esni, kiváncsi vagyok rá, ha már ilyen sok jót olvastam róla. Igaz ez még egy hosszú folyamat, ki tudja mi lesz a vége
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax
Klipsch hangsugárzók
- volt-e valaki meghallgatni az uj Klipsch-eket? foleg a nagy allokra gondolok..
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
- Khaosz
- V.I.P.
Klipsch hangsugárzók
...és ezek sajnos még mindig darab bruttó árak.. lehetne pár/nettó hmmm
Bruttó az pont jó nem ? Mert ha netto ár lenne jönne rá még az ÁFA...
Most bruttó vagy nettó ár van az XMS-en feltüntetve ?
bye
újember kolléga arra gondolt, jó lenne, ha a tényleges(bruttó), eladási ár lenne a nettó ár.
Amúgy burttó darab van kint, természetesen.
Ha jól tudom egy időben darab netto ár volt kinn. Aztán szorozgathatott az ember. :kiraly:
Klipsch hangsugárzók
bye
újember kolléga arra gondolt, jó lenne, ha a tényleges(bruttó), eladási ár lenne a nettó ár.
[..]
Amúgy burttó darab van kint, természetesen.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 666
Klipsch hangsugárzók
bye
Rega Io / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
- Khaosz
- V.I.P.
Klipsch hangsugárzók
bye
Klipsch hangsugárzók
Nem tudja valaki mikorra várható a legkisebb újszériás álló front (RF-52) illetve surround (RS-42) az XMS kínálatában? Az RF-62 kicsit drága nekem...
06-1-239-6761
ui: én odaadom neked a hangfalaimat az új száriás falak megfelelőjének új áráért. Persze csak ha nem tudsz várni. Én tudok várni.
Azt mondják egyelőre nem rendelnek belőlük mert nincs rá kereslet Lehet hónapok múlva lesznek csak:(
Most az RF-62-vel szemzek, de ahhoz elvileg RC-62 center és RS-52 surroundot ajánlanak, és így már 400ezer lenne a rendszer! Úgy már túl sok... Bár szerintem lehet, hogy az RF-62-höz is elég lenne az RC-52 és az RS-42...
Hát akkor veszel most egy RF-62-t és vársz a 42 háttér és 52 centerre. De ha most nem veszel 62-t akkor lesz majd 52-es front is. Mindenképpen várni kell vmire mert RF62-es szettet akkor nem tudsz venni.
Javaslatom (amit nem kell megfogadni csak átgondolni ): vegyél RF62-t és RC-62-t és majd tök ráérősen! gyűjt RS-52re. (52-es háttér sztem kell a 62 fronthoz, mert alapból is kisebb a hátsók membránja mint a hozzávaló frontja, szóval ha 62-es fronthoz 42-es hátteteret veszel, akor az "két mérettel" lesz kissebb).
ui: most elvagyok surroundok nélkül. Sztem kicsi a szobám hozzá.
Klipsch hangsugárzók
Nem tudja valaki mikorra várható a legkisebb újszériás álló front (RF-52) illetve surround (RS-42) az XMS kínálatában? Az RF-62 kicsit drága nekem...
06-1-239-6761
ui: én odaadom neked a hangfalaimat az új száriás falak megfelelőjének új áráért. Persze csak ha nem tudsz várni. Én tudok várni.
Azt mondják egyelőre nem rendelnek belőlük mert nincs rá kereslet Lehet hónapok múlva lesznek csak:(
Most az RF-62-vel szemzek, de ahhoz elvileg RC-62 center és RS-52 surroundot ajánlanak, és így már 400ezer lenne a rendszer! Úgy már túl sok... Bár szerintem lehet, hogy az RF-62-höz is elég lenne az RC-52 és az RS-42...
TV: Samsung Qled 82" Hangfalrendszer: Martin Logan 60XT 50XT FX Szub: SVS SB-3000 Erősítő: Anthem MRX 540 Végfok: AUDIOPHONICS MPA-M250NC Lejátszó: Nvidia Shield TV
Klipsch hangsugárzók
06-1-239-6761
Klipsch hangsugárzók
TV: Samsung Qled 82" Hangfalrendszer: Martin Logan 60XT 50XT FX Szub: SVS SB-3000 Erősítő: Anthem MRX 540 Végfok: AUDIOPHONICS MPA-M250NC Lejátszó: Nvidia Shield TV
Klipsch hangsugárzók
ne vicceljetek, hogy az rb-61 darabára 70ezer forint!!!!!???????
akkor én még jobban megfogtam a _Ninja lábát mint gondoltam a 2 két rb25ömmel?? (60k -> 30k/db)
Denon pma 495R- technics 1210 mk2 - technics 1200 mk2, ecler smac32- concord pro- om djs- pro style- technics rp-dh 1200- klipsch rb-25
Klipsch hangsugárzók
De, hogy rövidrezárjam, "én álló front, mélynyomó nélkül" dolgot legszívesebben stereo erősítőre kötnék. Hamár 5.1 akkor lehetőleg centerrel azonos hszót használó frontok, mélynyomó és di/bipól háttér a nekem favorit konfiguráció.
Igen, igen, igen! Tag beszél a centerből, kamera vált... tag már a jobb (álló) frontból beszél... Nyilván észreveszem,de észreveszek mást is...(remélem érted )
Szerintem csak arréb kéne vinni centertől............ üssem ki az oldalfalakat?
Továbbá nekem nem jönnek be a polcsugárzók. Lehet cserélni kéne? Neeem, má megin'?
ui: rw10-et tartok, de még mindig egy kis szobába.
Klipsch hangsugárzók
Kifejtenéd, h számomra is érthető legyen?
Ad1) Hát aki RW12-őt tart egy kis szobában is, az szereti a szép mélyhangokat.
Ad2) Hamár 5.1 rendszert szeretsz, akkor tényleg az a legjobb, ha álló front kb azonos a centerrel hangszínben. A jelenlegi azonos, egy RF82 már elütne.
De, hogy rövidrezárjam, "én álló front, mélynyomó nélkül" dolgot legszívesebben stereo erősítőre kötnék. Hamár 5.1 akkor lehetőleg centerrel azonos hszót használó frontok, mélynyomó és di/bipól háttér a nekem favorit konfiguráció.
Klipsch hangsugárzók
Mindössze Newmant próbáltam rávezetni, hogy az ő stílusához maradjon inkább az eddigi rendszerénél.
Kifejtenéd, h számomra is érthető legyen?