Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
B&W hangsugárzók
B&W hangsugárzók
Neked vmi nagy 600-as volt előtte nem?
Pioneer kis házimozi rendszer.
Jó nagy lépés lesz ez minőségben
Hitachi PJ-TX100; Projecta HomeScreen High Contrast D 220x124; Pioneer DV-575A; HTPC: P4/3.0; H/K AVR-435; B&W 705; Wharfedale WH-20 surrond; Hivox Lupus USB
B&W hangsugárzók
Jó az a kis 705. Kicsit kevés a mélye...
Hááát. Amikor nálad voltam, azért nem volt kicsi mélye (podrace ).
B&W hangsugárzók
A képen nem cseresznye színű van, de mindegy. Jó az a kis 705. Kicsit kevés a mélye, de talán a felsőbb tartomány részben kárpótol érte. Mondjuk szvsz Rockra nem nagyon ajánlott, inkább a lightosabb műfajokat szereti (talán elsősorban pop és klasszikus).
B&W hangsugárzók
4 db lesz vagy már beraktad aláírásba?
Átírtam, hogy nyugodtan alhass
Megtisztelő.
ui: Neked vmi nagy 600-as volt előtte nem?
B&W hangsugárzók
Átírtam, hogy nyugodtan alhass
2 db lesz, később fali háttérsugárzót szeretnék, DS 7-est vagy DS 6-ost. A DS 7-es talán jobban passzolna a 705-öshöz, de kétszer annyiba kerül, mint a DS 6-os. Nem tudom, hogy van-e akkora különbség, hogy megérje?
Hitachi PJ-TX100; Projecta HomeScreen High Contrast D 220x124; Pioneer DV-575A; HTPC: P4/3.0; H/K AVR-435; B&W 705; Wharfedale WH-20 surrond; Hivox Lupus USB
B&W hangsugárzók
Akkor üdvözölek a 705-ösök táborában
Köszi!
Még kb. két hét, mire megjön.
Pont ez a cseresznye színű lesz nekem is
B&W hangsugárzók
Akkor üdvözölek a 705-ösök táborában
Köszi!
Még kb. két hét, mire megjön.
Pont ez a cseresznye színű lesz nekem is
- menyuslight
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 169
- Kapcsolat:
B&W hangsugárzók
Aymara Aranykéz utca!!!!Nagyon rendesek hozzáértök segitenek.
Köszi!
Pont ma voltam Náluk.
Rendeltem is egy 705-öst
Akor üdvözölek a 705-ösök táborában
Proci: ............. Lejátszó:Oppo 205 Projektor:Sony VPL XW 7000 Vászon:Screenline: 21:9 microperforált Tápszűrő: Torus Power Amp: Primare 30.7 Amp 2: Primare 30.7 Front: MILLER & KREISLER S150 Rear: M&K Sound S150 Atmos M&K Sound MP 150
Sub: SVS 4000
B&W hangsugárzók
Aymara Aranykéz utca!!!!Nagyon rendesek hozzáértök segitenek.
Köszi!
Pont ma voltam Náluk.
Rendeltem is egy 705-öst
- menyuslight
- Kezdő Fórumlakó
- Kapcsolat:
B&W hangsugárzók
Nem tudjátok, hol lehet meghallgatni b&w-ket?
Kerestem az Aymarát, de kaptam egy címet a Fehérvári úton és egyet a Dohány utcában
Egyet ne tegyél, a satsystem-et hagyd ki, ott parasztok igáznak.
Ezzel egyetértek! Én ott vettem az enyéim és még sok minden mást, de soha többet, nem veszek ott semmit, akkora suttyók!
Jajaja, szépen foglamazva: nagy f@ssz@PÓK.
Aymara Aranykéz utca!!!!
Nagyon rendesek hozzáértök segitenek.
Proci: ............. Lejátszó:Oppo 205 Projektor:Sony VPL XW 7000 Vászon:Screenline: 21:9 microperforált Tápszűrő: Torus Power Amp: Primare 30.7 Amp 2: Primare 30.7 Front: MILLER & KREISLER S150 Rear: M&K Sound S150 Atmos M&K Sound MP 150
B&W hangsugárzók
Kerestem az Aymarát, de kaptam egy címet a Fehérvári úton és egyet a Dohány utcában
Ezzel egyetértek! Én ott vettem az enyéim és még sok minden mást, de soha többet, nem veszek ott semmit, akkora suttyók!
Jajaja, szépen foglamazva: nagy f@ssz@PÓK.
B&W hangsugárzók
Ha jól rémlik, a Dohány utcai bolt megszűnt (a Zsinagógánál volt). Vagy az az Annex volt?
Annex mellett elmentem 3 hónapja (dohány utca). Van telefon is eme csodás bolygón.
B&W hangsugárzók
Ha jól rémlik, a Dohány utcai bolt megszűnt (a Zsinagógánál volt). Vagy az az Annex volt?
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
B&W hangsugárzók
Köszi!
Akkor esetleg más lehetőség?
B&W hangsugárzók
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
B&W hangsugárzók
B&W hangsugárzók
B&W hangsugárzók
El tudnátok nekem magyarázni egészen pontosan, hogy mondjuk 800D-nél meg Nautilusnál(Snail) hogyan működik a külsö crossover(!), meg a kapcsolás milyen sorrendben történik....??
Hát persze!
Így könnyebben tudnak a Sonido-nál váltót készíteni bele!
- menyuslight
- Kezdő Fórumlakó
- Kapcsolat:
B&W hangsugárzók
Keresek bower 705-öst
Ha valaki tudna segiteni nagyon hálás lennék
- DigitalSTD
- Fórumlakó
- Értékelés: 4
B&W hangsugárzók
El tudnátok nekem magyarázni egészen pontosan, hogy mondjuk 800D-nél meg Nautilusnál(Snail) hogyan működik a külsö crossover(!), meg a kapcsolás milyen sorrendben történik....??
B&W hangsugárzók
Mondjuk én ha egyszer veszek egy komoly szubot akkor zártat szeretnék mindenképp!
Én is!
Látom te is sejtesz valamit
a zártak gyorsak és "precízek", és szerintem nem puffogósak, ahogy én eddig hallottam azt az 1db bw-t eddig, ennyit szűrtem le belőle nem?
Denon pma 495R- technics 1210 mk2 - technics 1200 mk2, ecler smac32- concord pro- om djs- pro style- technics rp-dh 1200- klipsch rb-25
B&W hangsugárzók
A kérdés mondjuk így szólt: ,,mekkora szub kellene BW-ből ide?''
- igen... tudok olvasni..
- nem veletlenul irtam amit irtam
de mindegy...
- ha mindegy lett volna nem tetted volna szova
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
B&W hangsugárzók
Mondjuk én ha egyszer veszek egy komoly szubot akkor zártat szeretnék mindenképp!
Én is!
Látom te is sejtesz valamit
Under Construction
B&W hangsugárzók
Én is!
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
B&W hangsugárzók
Under Construction