Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
... Valahogy nálam ez csak negatív jelző marad.
OFFTOPIC:
Jogos,mivel az is.Az iszonyatosan "jó",az valahogy olyan,mint a jószagú "xar",vagy szép "vínasszony"...
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
egyik havaromat nem lehet lebeszélni arról hogy szobába ne discohangfalat vegyen zenéhez. mindenáron az kell neki mert hogy nnak milyen jók a basszusai. én nem látom jól a helyzetet hogy úgyse fognak neki jól szólni, vagy neki van igaza hogy jók azok egy szobába?
A Media Marktban van 30 ezer környékén ilyen szörnyűség, ha már ragaszkodik hozzá, legalább sokat ne fizessen ki érte.
Naim-ZU
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
iszonyatosan fog szólni.
Iszonyatosan jól vagy iszonyatosan rosszul?
ozeviktor tppje talált.
Már többször elkövettem ezt a hibát, hogy csak azt írom iszonyatosan. Valahogy nálam ez csak negatív jelző marad.
Naim-ZU
iszonyatosan fog szólni.
Iszonyatosan jól vagy iszonyatosan rosszul?
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
egyik havaromat nem lehet lebeszélni arról hogy szobába ne discohangfalat vegyen zenéhez. mindenáron az kell neki mert hogy nnak milyen jók a basszusai. én nem látom jól a helyzetet hogy úgyse fognak neki jól szólni, vagy neki van igaza hogy jók azok egy szobába?
iszonyatosan fog szólni.
Naim-ZU
Erre mondják, hogy "okos ember a más kárán tanul, a hülye a sajátján se". A tanulópénzt meg kell fizetni.
Üdvözlettel: Lex
Hello.Ha ez a négy közül kéne választanom zenére egyértemüen a Canton Ergo 700at venném.Volt Cantonom több is és nagyon kiegyenlitett hangja van.Nagyon jol szol egy eltalált erösitövel.Én is Canton hangfalat tervezek a Jamo s606 helyet.
Amp:Marantz PM-16
Cd:Marantz CD-17
Tuner:Sony ST-SB920QS
Cabel:V.D.H D352, V.D.H Combination
Speaker:Tannoy 638 �s Magnat MSP 110(MagnatSpecialProduct)
ha ez ennyire nem ismert , akkor tudnátok-e abban segíteni, hogy Wharfedale Diamond 8.4 vagy Heco Victa 700? sajnos eddig csak papírból ismerkedem a termékekkel, hallani még egyiket se (kacérkodom még Canton Ergo 700 Dc vagy Canton LE 109-el, de ezek már nagyon feszegetnék a családi mosolyt...), a Wharf-ot talán meg tudnám hallgatni egy MM-ben (ami persze nem az igazi, Hecot pedig nem nagyon láttam a környékünkön). alapvetően csak stereo-ban gondolkozom 1 kb 32 nm-es szobában (ami konyhával van egyben)
köszi
hello,
ismeri vki a dragonaudio hangfalait? vagy esetleg hallotta is?
konkrétan a dream 3-ról lenne szó most.
köszi
Ok, már megrendeltem. Lezárt az ügy.
Körülnéztem már de az eddigi legolcsóbb ajánlat 9900 volt valami kis Logitech-ért. Annyit meg közel se adok érte. Inkább csinálok én valami kis hangszórót.
nem vagy egyszerű eset...
ennyi pénz hifiben és hosszútávon gondolkodva manapság azért nem egy eltúlzott beruházás
Tedd fel a fejedre!!!
És az hogy szólna?? Azé hallani is akarom
Körülnéztem már de az eddigi legolcsóbb ajánlat 9900 volt valami kis Logitech-ért. Annyit meg közel se adok érte. Inkább csinálok én valami kis hangszórót.
Akkor még mindíg marad amit Fapaci ajánlott, valami olcsó füles és csutka hangerő.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11023
- Kapcsolat:
Mi lenne, ha körülnéznél néhány boltban?
Ez lehet, hogy eszébe jutott, csak azt nem vágja melyikben..
Komolyabb számtech boltokban biztosan van néhány. Fukarban vagy 5-6 fajtát láttam pl. pár hete.
Ez lehet, hogy eszébe jutott, csak azt nem vágja melyikben..
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11023
- Kapcsolat:
És zsebrevágható kicsit hol kapok-?
Nekem nem válaszol senki?
Elég speciális a kérdésed, a legtöbb embernek szerintem nincs ilyen tapasztalata
Nekem nem válaszol senki?
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Nos félreértések elkerülése végett. Ez nem az én cumóm hanem a spanomé, nekem a kistestvére van csak viszont meg kellene halgatni őket mielőtt "beszól" az arc valakinek . Szerintem nem kell egy kis kedvenccel mondjuk falat döntögetni viszont nem árt ha vannak tartalékok. A hangszórók számát illetőleg nem tudok mit felelni mert nem vagyok akkora guru mint eggyesek viszont sok méregdrága cuccot halottam már igen cudarul szólni. A Clarus nem tartozik sem a méregdrága sem a rosszul szóló dolgok közé. A design-rol meg csak annyit hogy van akinek bejön és van akinek nem de szerintem egy hangfal elsősorban használati tárgy és másodsorban dísztárgy (nekem tetszenek). Egy rendszert nem azért vesz az ember hogy nézegesse hanem hogy halgassa. Nem azért ajnározom a Clarust mert nekem van valami közöm a céghez vagy ijesmi hanem azért mert maradéktalanul meg vagyok elégedve a termékeikkel (kicsitöl a nagyig). És nem a nevet kell megfizetni (egyenlőre) hanem a minőséget. Szó-szó én csak a véleményemet szoktam elmondani és ha nem tetszik hát ez van. Ja és attol hogy valamiböl több van nem biztos hogy az rossz. (ha elromlik valami legalább van pótalkatrész )
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
És zsebrevágható kicsit hol kapok-?