Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Klipsch hangsugárzók
Klipsch hangsugárzók
HU_DW: Rendelesre eleg hamar meg tudjuk hozni ha valaki mindenkepp ilyeneket szeretne.
gunit: igen jott, ez mar az RW12D
Klipsch hangsugárzók
H.András Rw 12-es subot kaptatok?
Klipsch hangsugárzók
Reference sorozatból lesznek esetleg kisebbek? Pl. RF-52, RS-42 stb? Nekem a többi túl nagy:(
Amp: Harman/Kardon AVR-235 Front: JBL Northridge E60 Surround: JBL Northridge E20 Center: JBL Northridge EC25 Subwoofer: Klipsch RW-10 Speaker Cable: Neotech OFC 2×4mm2 SUB Cable: Dietz Double Shielded OFC CD Player: Sony CDP-597 Blu-ray Player: LG BX580 LCD TV: LG 37LE7500 Interconnect Cables: in-akustik Monitor Symmetrical OFC Hi-Fi állvány: Söund Arts AP 3004 Hangfal állvány: Söund Arts SJ 1690
Klipsch hangsugárzók
http://www.klipsch.com/products/details/rt-10d.aspx
jott ebbol a szornyetegbol is. 3db brutal tanyer van benne, usb, meg meromikrofon, valszeg nem egy rossz darab
Klipsch hangsugárzók
Egy ideig nem tudtunk Klipsch cuccokat rendelni rajtunk kivulallo okok miatt, de vegre ujra erkezett egy nagy szallitmany az RF sorozatbol, megjottek az uj melyladak is.
Az alsobb kategoriakkal nem akarunk foglalkozni, mert mar annyira jo arban vannak a referencia sorozat darabjai, hogy nem erdemes a kicsiket valasztani.
Handras voltam, ahogy elnezem Balagee hasznalta a gepemet forumozasra...
Árak mennyire frissek a honlapon?
Teljesen. Hamarosan felrakom az uj melyladakat is.
Klipsch hangsugárzók
Egy ideig nem tudtunk Klipsch cuccokat rendelni rajtunk kivulallo okok miatt, de vegre ujra erkezett egy nagy szallitmany az RF sorozatbol, megjottek az uj melyladak is.
Az alsobb kategoriakkal nem akarunk foglalkozni, mert mar annyira jo arban vannak a referencia sorozat darabjai, hogy nem erdemes a kicsiket valasztani.
Árak mennyire frissek a honlapon?
Marantz SR6004 + Heed Canopus, Dactilus3, Onkyo DX7222 cd, Klipsch RP-8000F, Klipsch RC35, Klipsch RB25
Klipsch hangsugárzók
Projektor: JVC X30 Vászon: Projecta Homescreen Deluxe HTPC: I7-4790k+ GT1070 Hang: Yamaha 595A + Proson Stadium 6.1
Klipsch hangsugárzók
Csak nem nagyon árulják már, vagy csak én nem találtam? Link?Köszi
http://store-wizard.com/cgi-bin/atlanti ... 0716322009
erosito: Harman Kardon HK980, front: Klipsch SF-1, sub: Klipsch RW-10 | kabelek sub: neutrik front: neotech 4mm
Klipsch hangsugárzók
Csak nem nagyon árulják már, vagy csak én nem találtam? Link?
Köszi
Klipsch hangsugárzók
Mennyi lehet most a reális ára egy garanciális RW10 subnak?
- ezt a piac hatarozza meg, a kereslet es kinalat merteke.
- ugye a tobbit nem kell reszletezni amugy a listaarabol lehet kovetkeztetni.
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Klipsch hangsugárzók
Mennyi lehet most a reális ára egy garanciális RW10 subnak?
Klipsch hangsugárzók
Nem tom hogy XMS-esek olvassák e még a topicot de egy próbát megér.
Van még az xms-ben RSX-5 és RCX-4 hangfal esetleg?
Én a napokban néztem a felujított üzletüket. Én azon is csodálkoznék, ha még egyáltalán forgalmaznak Klipsch-t. A képeken én csak Apple-t láttam. De ez biztos nem így van.
Klipsch hangsugárzók
telefon, vagy ímél neki, hogy kapj kérdést a válaszodra?
Na neeee tényleg?

Gondoltam azért itt is megpróbálom
A400, Dactilus, 575A, M12.2
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 667
Klipsch hangsugárzók
telefon, vagy ímél neki, hogy kapj kérdést a válaszodra?
Rega Io / amp4you / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Klipsch hangsugárzók
A400, Dactilus, 575A, M12.2
Klipsch hangsugárzók
Üdv,
hangfal vásárlás előtt állunk és egy kis segítséget szeretnénk kérni.
Ausztriában a Saturban 199 €\db-ért lehet venni KLIPSCH F-1 hangfalat.
Ismeri valaki? Mit lehet róla tudni?
Előre is kösz!
Kráfli
az en hangfalam az sf-1 utodja. masabb design elemekkel
sf-1 meglehetosen kellemes doboz, amugy elado
erosito: Harman Kardon HK980, front: Klipsch SF-1, sub: Klipsch RW-10 | kabelek sub: neutrik front: neotech 4mm
Klipsch hangsugárzók
Üdv,
Előre is kösz!
Kráfli
Valami új design (bár azt írják a honlapjukon, hogy 2004-től gyártják, én még nem láttam)- nekem teszik. A szokásos 2 woofer helyett csak 1 van, a bass reflex elől helyezkedik el. Specifikációk alapján (amit a klipsch nem a hasára csapva ad meg) egész jónak tűnik, a 38 Hz-es alsó freki határ tekintélyes, 93 dB-es hangnyomás úgyszintén. Ezért az árért jó bolt lehet.
Marantz SR6004 + Heed Canopus, Dactilus3, Onkyo DX7222 cd, Klipsch RP-8000F, Klipsch RC35, Klipsch RB25
Klipsch hangsugárzók
Valami nagyon új lehet..Ha jól emlékszem a Reference (RF) széria alatt helyezkedik el.
Klipsch hangsugárzók
Üdv,
Előre is kösz!
Kráfli
Klipsch hangsugárzók
Hali,Tudunk valamit a Klipsc-SS1 rol?
Van valakinek,hallotta valaki?
TV: Panasonic TX28LK1P Projektor:Optoma HD70 Erősítő: Harman Kardon AVR 235 Front: Klipsch RF-15 Center: Klipsch RC-25 Surround: Jamo E 8SUR.2 DVD: Denon DVD-1930 Video: Panasonic NV-FJ 622 Sub : Mordaunt-Short 309W
- olcsoprojektor
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Klipsch hangsugárzók
Ismeri valaki az energy-speakers hangfalakat? Vélemények?
A honlapjukon azt mondják hogy Klipsch company.
- kaltenpeti
- Fórumlakó
- Értékelés: 22
Klipsch hangsugárzók
helo. nem igazán ismerem a Klipschet, nem hallottam még őket szolni, de nagyom tetszik a designja. érdekelne hogy ezek a cuccok melyik területre vannak fejlesztve? film v zene?
Film...
szerintem attól függ, hogy melyik széria.
Klipsch hangsugárzók
helo. nem igazán ismerem a Klipschet, nem hallottam még őket szolni, de nagyom tetszik a designja. érdekelne hogy ezek a cuccok melyik területre vannak fejlesztve? film v zene?
legyen inkább mindkettő
Klipsch hangsugárzók
Film. De olyan szinten, mint ahogy a Yamaha erősítők is filmre javasoltak igazából. Ez persze nem jelenti azt, h együtt az ütős kombó mozira, csak egy hasonlat volt.