Én is pár napon belül megkapom a custom upgrade kàbelem a kácsàtól ebből a vezetőből ,kiváncsi leszek rá.Tul írta: ↑2020.02.04., kedd 17:11Aune S6 az erősítő. Ezért is mertem leírni egy ilyen, elsőre abszurdumnak tűnő felvetést, két ennyire más kvalitású füles kapcsán.
Nincs kétségem afelől, hogy melyik a jobb, a T1, vagy a HD58X. A kérdés, hogy anélkül, hogy tovább invesztálnék komponensekbe, melyik összeállítás fog jobban tetszeni.
A HD tényleg fergetegesen sokat javult az új kábelnek köszönhetően, nagyon kellemes hallgatni az Aunéval. A T1 más liga, kérdés, hogy nem lesz-e annyira kevés, ami előtte van, hogy a Senni kellemes karaktere jobban vonzzon.
A T1-hez is készítek kábelt, természetesen szimmetrikusat, rendeltem 6m-t a korábban itt emlegetett Viablue fejhallgató kábelből. Alig várom, hogy megkapjam és összerakjam, addig járatom a Beyerdynamicot.
Már régóta szemezek egy jobb Beyerrel, mert sokszor felhoztad, mikor a HD800-am, vagy az Audeze XC-m jött szóba. És mivel a tőled vett OPPO HA-1 és a PM2 esetében is bejött, amit mondtál, éltem egy nagyon jó lehetőséggel.
https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/kco-hp ... to-kabel-m