Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
Tudnátok segíteni?A hangfalállványom föl van töltve homokkal de úgy gondolom
hogyha homok+sörét mixxel lenne feltöltve az jobb lenne.Kérdésem hogy hol lehet-ha lehet-beszerezni sörétet (külön).köszi
OFF:Feltettem már a kérdést egy forumtársnak is aki biztos ismer forrást de hát válaszra sem méltatott...Gondolom csak azért jár ide hogy "segítsen" másoknak...
Akinek inge vegye magára!
Mennyit szánsz rá?5.1, 6.1, 5.0, 6.0 jöjjön ki belőle?
Milyen zenéket akarsz hallgatni rajta?
Szóba jöhet-e szatelites rendszer mélynyomóval, vagy ragaszkodsz az álló frontokhoz?
hát ha lehet valami szar akkor az a satelites verzió. (szerintem)
Ezt így azért nem jelenteném ki. Elvileg a homogén surround hangtér kialakításához a legideálisabb 5 egyforma doboz (5.1-nél) és egy jófajta aktív sub. Satoknál nem csak a gagyi műanyag dobozokra lehet gondolni. Vegyük pl. a B&W 686-osait, a hozzájuk való centerrel és a sorozat subjával. Erre azért (főleg mozizáshoz) nem lehet mondani, hogy gagyi. Vagy a Mission, Acoustic Energy, Tannoy, Mourdaunt Short márkákból is összedobható hasonló rendszer. És most csak a még aránylag megfizethető márkákból emeltem ki párat. Minden csak a ráfordítható pénzösszeg nagyságától függ. Az MM-es és Cora-s (ésatöbbi) gagyi műanyag noname 5.1 sub-satok viszont valóban semmire sem jók.
Front-end: - Erősítő: Sony TA-FA1200ES Hangsugárzók: - Kábelek: Siltech New York Füles: Sennheiser HD-525 TV: Panasonic TH-37PV70
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
sziasztok!ilyen 5.1-em van: Teufel CEM PE, tudom, h nem nagy cucc, de ebben az árkategóriában sztem elég jó! Esetleg vki hallott már ilyet? Örülnék ha vki tudna véleményt mondani!
az a gyanúm, kicsi rá az esély...
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
sziasztok!
ilyen 5.1-em van: Teufel CEM PE, tudom, h nem nagy cucc, de ebben az árkategóriában sztem elég jó! Esetleg vki hallott már ilyet? Örülnék ha vki tudna véleményt mondani!
előre is köszi
Már a jövő sem a régi...
Én is ezen voltam egy kicsit úgymond kiakadva csak úgy magamban csendesen mert a fickó egyébként elég jól informáltnak tűnt tehát nem kezdő, és így fikázta le csak úgy a dalit hogy azt nem szabad venni mert nyílván ők nem forgalmazzák! Az megint más ha tényleg tudatlanságból mondja mert nem is hallott róla vagy mittudom én de ez így egy kicsit sok volt nekem, pedig még tervezek majd vissza menni ha már meglesz a pénz hogy még egyszer kipróbáljam a lehetőségeket! Utána meg az volt a vicces hogy elmentem egyből utána saturnba és kipróbáltam és érdekes módon nem volt annyira szőrnyű mint ahogy azt a fickó leírta!
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11007
- Kapcsolat:
Nem elég hogy szűk a piac , alig akad vásárló az úgymond hifi-high-end rendszerekre, még egymást, egymás dolgait is a alázzák a kereskedők, így teljes a bizalmatlanság.szvsz
Ezek összefüggenek. Mivel itthon kicsi a vásárlóerő, a kereskedők ádázabb harcot kénytelenek folytatni a kuncsaftokért, mint nyugatabbra, ahol a több vásárló miatt simán megélnek egymás mellett a márkák. Minderre persze több módszer is létezik.
Szép kereskedői hozzáálás, hogy a konkurens márkát szidja porig, s csak az a jó, amit ő árul. mellékesen legalább tudatlan is az illető. Ismerősömnek Dali Euphoniája volt, olyan 2 milliós kaeegóriájú dobozról van szó, s hát a hangja is nagyon komoly volt.
Amit írsz, az sajnos nagyon így van . Nem elég hogy szűk a piac , alig akad vásárló az úgymond hifi-high-end rendszerekre, még egymást, egymás dolgait is a alázzák a kereskedők, így teljes a bizalmatlanság.szvsz
Ráadásul ehhez még az is hozzátartozik, hogy a magyar vásárló mindig a legolcsóbb helyről szerzi be a dolgait, teljesen mindegy van-e garancia, vagy nincs...
George
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Szép kereskedői hozzáálás, hogy a konkurens márkát szidja porig, s csak az a jó, amit ő árul. mellékesen legalább tudatlan is az illető. Ismerősömnek Dali Euphoniája volt, olyan 2 milliós kaeegóriájú dobozról van szó, s hát a hangja is nagyon komoly volt.Mozira alkalmasabb a nagyobb doboz, de zenén porrá verné az állványos, az biztos. Állványnak minimum 30-at kell számolni. De 20 mm felett már kevés lenne a mélye.
Illetve a rendszeredbe lehet jobban jársz 1 állóval.
Én is csodálkoztam rajta de inkább nem álltam le vitázni vele! Emiatt gondolom én is hogy nem biztos hogy jó lenne a polc pedig biztos hogy nagyon esztétikus is lenne meg minden de nekem a mozi is fontos bár igaz hogy egyszer külön rendszert szeretnék mozira és sztereóra is de lehet hogy ott is hasonló térbe kerülne és akkor meg nem lenne jó egy nagyobb dobozt venni a kevés mély miatt! Meg nekem bejön ez a 606-os jamo és még benne is van az árban, mondjuk a mission M33i doboza elég szépen szólt csak kérdés hogy az én rendszeremben is szólna-e olyan jól!
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Cobalt!Mint minden a hangfalválasztás is ízlés (és pénztárca) függő. Ha neked a jamo tetszik, akkor azt kell megvenni. csak a füledre szabad hallgatnod, persze úgy, hogy több másik termékkel is összehasonlítod.
Az álló kontra polcsugárzó ügyben nagyon fontos, hogy mekkora szobába teszed. A saját tapasztalatom, hogy hasonló árkaetgóriájú típusokból a polc nagyságrenddel zeneibb, jobb hangot ad.
Igen én is ezt gondolom csak sokszor hallottam már hogy érdemtelenül szólnak le úgy hangfalakat úgy hogy nem is hallották vagy mert nekik nem jött be (hifibarlangban pl az eladó úriember a sárga földig alázta a dalit hogy nem szabad kipróbálni se mert hogy szar meg a dali nem tett le semmit eddig az asztalra pl high endben bezzeg a mission meg a tannoy meg mindenki adja el a dalikat! Itt is furcsán néztem de inkább ráhagytam a dolgot)! De nem is érdekes megbeszéltük a dolgot! Hát tulajdonképpen csak elgondolkodtam rajta a jamo árlistát nézegetve és láttam hogy ez a polc sugárzó is 80-ba van csak ez már concert sorozatú és elgondolkodtam rajta hogy milyen lehet egy jó álványon! Itt a bibi hogy az álvány még egy vagyon lenne hozzá és lehet hogy sokba lenne már úgy! Egyébként olyan nagyjából 16-17 nm helyre lesz a cucc ahol most is van de azért ki tudja hogy egyszer hová költözök akkor meg nem szeretnék újat venni mert hogy kevés oda vagy valami! Meg egy ilyen "kis" polcsugárzó nem kevés mozihoz dinamikában pl?
Szép kereskedői hozzáálás, hogy a konkurens márkát szidja porig, s csak az a jó, amit ő árul. mellékesen legalább tudatlan is az illető. Ismerősömnek Dali Euphoniája volt, olyan 2 milliós kaeegóriájú dobozról van szó, s hát a hangja is nagyon komoly volt.
Mozira alkalmasabb a nagyobb doboz, de zenén porrá verné az állványos, az biztos. Állványnak minimum 30-at kell számolni. De 20 mm felett már kevés lenne a mélye.
Illetve a rendszeredbe lehet jobban jársz 1 állóval.
Naim-ZU
Cobalt!Mint minden a hangfalválasztás is ízlés (és pénztárca) függő. Ha neked a jamo tetszik, akkor azt kell megvenni. csak a füledre szabad hallgatnod, persze úgy, hogy több másik termékkel is összehasonlítod.
Az álló kontra polcsugárzó ügyben nagyon fontos, hogy mekkora szobába teszed. A saját tapasztalatom, hogy hasonló árkaetgóriájú típusokból a polc nagyságrenddel zeneibb, jobb hangot ad.
Igen én is ezt gondolom csak sokszor hallottam már hogy érdemtelenül szólnak le úgy hangfalakat úgy hogy nem is hallották vagy mert nekik nem jött be (hifibarlangban pl az eladó úriember a sárga földig alázta a dalit hogy nem szabad kipróbálni se mert hogy szar meg a dali nem tett le semmit eddig az asztalra pl high endben bezzeg a mission meg a tannoy meg mindenki adja el a dalikat! Itt is furcsán néztem de inkább ráhagytam a dolgot)! De nem is érdekes megbeszéltük a dolgot! Hát tulajdonképpen csak elgondolkodtam rajta a jamo árlistát nézegetve és láttam hogy ez a polc sugárzó is 80-ba van csak ez már concert sorozatú és elgondolkodtam rajta hogy milyen lehet egy jó álványon! Itt a bibi hogy az álvány még egy vagyon lenne hozzá és lehet hogy sokba lenne már úgy! Egyébként olyan nagyjából 16-17 nm helyre lesz a cucc ahol most is van de azért ki tudja hogy egyszer hová költözök akkor meg nem szeretnék újat venni mert hogy kevés oda vagy valami! Meg egy ilyen "kis" polcsugárzó nem kevés mozihoz dinamikában pl?
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Cobalt!
Mint minden a hangfalválasztás is ízlés (és pénztárca) függő. Ha neked a jamo tetszik, akkor azt kell megvenni. csak a füledre szabad hallgatnod, persze úgy, hogy több másik termékkel is összehasonlítod.
Naim-ZU
Nem, sőt én is próbálok óvatosan fogalmazni, bár kis merészség van bennem, mert nekem is volt Jamom. Lehet hogy tényleg valakinek ez tetszik, de ahogy látom nem is Neked szólt az írásom, mert Te tényleg meghallgattál pár másik márkát, hanem csak attol intem óva a többieket, hogy elhamarkodva, kapkodva vegyenek bármit is. Egyébként azt hiszem hogy most már próbál váltani a Jamo, talán kicsit összekapja magát... a sok gagyi doboza után...
Tudom hogy nem nekem címezted ezért is írtam ha esetleg megbántalak téged vagy bárkit akkor ne haragudjatok nem azért írtam csak engem egy picit zavar hogy sokan úgy írják a véleményt hogy azt hallották a jamok gyengék és ez alapján már el is van intézve a márka ami szerintem nem fair! Nekem pl az S 606-os tulképpen (ha jobban nem is tetszik) semmivel se szólt rosszabbul a Dali C6-nál és a dali 20-al még drágább is (igaz a C6-ot most hallottam először de azért sikerült több stílussal is kipróbálni, csak sztereóba meg dali concept subbal is) pedig nagyon sokan azt állítják hogy nem lehet egy lapon említeni a kettőt. Biztos vannak akik úgy gondolják hogy hülye vagyok meg botfülü lehet igazuk is van de nekem mégis az tetszik meg volt már más is így vele! Na mindegy a lényeg elhangzott örülök hogy nincs semmi harag vagy hasonló egyébként én is szivesebben venném pl a mostani új Jamo C 4-es szériát (mégiscsak concert sorozat meg minden fityfene) de még semmi árbeli infó nincs róla. Egyébként melyik lehetne jobb választás a mostani rendszerembe az S 606-os álló 80-ért vagy esetleg (elgondolkoztam csak rajta egyenlőre) C 603 polc 80-ért meg hozzá még valahogy álvány?
Miért baj az ha valakinek a Jamo tetszik? Én most tervezem egy S 606-os vásárlását és elmentem kipróbálni egy két cuccot (teszem hozzá hogy ezt nagyon ritkán tudom megtenni és sokszor eladó függő hogy sikerül-e, lásd fiatal vagyok és emberszámba se vesznek néha) és hallottam egy két elméletileg nagyobb márkát mint a Jamo pl Mission, Tannoy, Mordaunt Short vagy Dali a 606-os árkategóriájában de ami jobban tetszett az lehet hogy azért volt mert 200 ezres sztereó erősítőről (Marantz)hallottam szintén hasonló kategóriás cd lejátszóról és nem a sajátomhoz közelítő hm erősítőről meg dvd lejátszóról. Ezek közül a Tannoy és a Mission volt az ami jobban tetszett mint a Jamo de ezek az említett erősítővel és cd játékossal szóltak szóval nem 1306-os denonon meg pio 696-os dvd-n mert gondolom azon nem lenne annyira kimagasló! Szóval attól még hogy jamo szerintem nem kellene ennyire leírni (nem feltétlenül rád gondolok de sokan a név miatt csak ennyit mondanak hogy: Jamo? Az egy rakás sz@r!) mert mindeninek más a hallása és lehet másnak pont a jamok hangzásvilága jön be attól függetlenül hogy hol árulják őket. Ennyi ez csak kikívánkozott belőlem remélem nem sértettem vagy bántottam meg senkit, ha igen akkor elnézést érte!
Nem, sőt én is próbálok óvatosan fogalmazni, bár kis merészség van bennem, mert nekem is volt Jamom. Lehet hogy tényleg valakinek ez tetszik, de ahogy látom nem is Neked szólt az írásom, mert Te tényleg meghallgattál pár másik márkát, hanem csak attol intem óva a többieket, hogy elhamarkodva, kapkodva vegyenek bármit is. Egyébként azt hiszem hogy most már próbál váltani a Jamo, talán kicsit összekapja magát... a sok gagyi doboza után...
Igazad van, a tipikus kompresszált tucatzene nálam is harmatosan szól, cserébe a számítógépes hangfalrendszeremmel is házat bont. Amit szóvátettem, hogy sokan a Fukar-MediaMarkt-EW háromszögben nézegetnek jellemzően Jamokat, és így fogalmuk se lehet mi az hogy hifi. Szerintem ki lehetne írni az ajánló topicok elejére, hogy mielőtt kérdezel hallgass meg egy komoly rendszert. Hogy legyen honnan elindulni.
Miért baj az ha valakinek a Jamo tetszik? Én most tervezem egy S 606-os vásárlását és elmentem kipróbálni egy két cuccot (teszem hozzá hogy ezt nagyon ritkán tudom megtenni és sokszor eladó függő hogy sikerül-e, lásd fiatal vagyok és emberszámba se vesznek néha) és hallottam egy két elméletileg nagyobb márkát mint a Jamo pl Mission, Tannoy, Mordaunt Short vagy Dali a 606-os árkategóriájában de ami jobban tetszett az lehet hogy azért volt mert 200 ezres sztereó erősítőről (Marantz)hallottam szintén hasonló kategóriás cd lejátszóról és nem a sajátomhoz közelítő hm erősítőről meg dvd lejátszóról. Ezek közül a Tannoy és a Mission volt az ami jobban tetszett mint a Jamo de ezek az említett erősítővel és cd játékossal szóltak szóval nem 1306-os denonon meg pio 696-os dvd-n mert gondolom azon nem lenne annyira kimagasló! Szóval attól még hogy jamo szerintem nem kellene ennyire leírni (nem feltétlenül rád gondolok de sokan a név miatt csak ennyit mondanak hogy: Jamo? Az egy rakás sz@r!) mert mindeninek más a hallása és lehet másnak pont a jamok hangzásvilága jön be attól függetlenül hogy hol árulják őket. Ennyi ez csak kikívánkozott belőlem remélem nem sértettem vagy bántottam meg senkit, ha igen akkor elnézést érte!
Az enyémben 2 db 16-os van, s a szubtartományba is lemegy a hangja.
Amúgy a madonna cd pont a lehető legjobb-vagy legrosszabb példa, ugyanis a jobb, zeneibb rendszeren iszonyat szarul fog szólni, mert a műanyag hangzás csak a rosszabb(diszkós) hangú rendszereken szól úgy, ahogy.
Igazad van, a tipikus kompresszált tucatzene nálam is harmatosan szól, cserébe a számítógépes hangfalrendszeremmel is házat bont. Amit szóvátettem, hogy sokan a Fukar-MediaMarkt-EW háromszögben nézegetnek jellemzően Jamokat, és így fogalmuk se lehet mi az hogy hifi. Szerintem ki lehetne írni az ajánló topicok elejére, hogy mielőtt kérdezel hallgass meg egy komoly rendszert. Hogy legyen honnan elindulni.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Egy biztos, igazi mélyhangokhoz membrán átmérőre van szükség. (2x 20 cm)
+ 2 woofer nyílás... az E 680 -nál verhetetlen!
Igen, a mélyhangokhoz membrán kell, de a zenéhez meg nem igazán az a lényeg. Na mindegy. Csak gonoszkodom.
Majd eccer hallgass meg 1-2 komolyabb rendszert is, akkor érteni fogod.
Az enyémben 2 db 16-os van, s a szubtartományba is lemegy a hangja.
Amúgy a madonna cd pont a lehető legjobb-vagy legrosszabb példa, ugyanis a jobb, zeneibb rendszeren iszonyat szarul fog szólni, mert a műanyag hangzás csak a rosszabb(diszkós) hangú rendszereken szól úgy, ahogy.
Naim-ZU
Igen, a mélyhangokhoz membrán kell, de a zenéhez meg nem igazán az a lényeg. Na mindegy. Csak gonoszkodom.
Majd eccer hallgass meg 1-2 komolyabb rendszert is, akkor érteni fogod.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
A nappalid 45 mm plusz a többi összenyitott helyiség? A többi helységet is bele kell számolni, de nem teljes légköbméterrrel.
A Rhea pro sub gyorsabb hangú, mint ez a régebbi típusú Titan. Amúgy mindketttő bivalyerős,.
A 45m2 kb az összes, nem nagyon van más nyitva.
Meglátom, hogy hol tudok hallgatózni és az fog dönteni.
Más fórumon, aki már több sub-ot használt és hallott, ő hallott ebben az árkategóriában lekoppanni ládáát, de nem a velodyne-t.
Szerinte ver mindent
most már ő is velo 10-es használ
Nézelődtem és a látottak alapján nem lehet rossz.
De meg kell hallgatni másokat is hátha jobban bejön.
Persze mondani sem kell hogy hasonló cuccal mint a sajátod.
Ja és a membránméret egy dolog.
Az erősítő szerintem lényegessebb.
A tartalék sosem árthat.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
A nappalid 45 mm plusz a többi összenyitott helyiség? A többi helységet is bele kell számolni, de nem teljes légköbméterrrel.
A Rhea pro sub gyorsabb hangú, mint ez a régebbi típusú Titan. Amúgy mindketttő bivalyerős,.
A 45m2 kb az összes, nem nagyon van más nyitva.
Meglátom, hogy hol tudok hallgatózni és az fog dönteni.
Más fórumon, aki már több sub-ot használt és hallott, ő hallott ebben az árkategóriában lekoppanni ládáát, de nem a velodyne-t.
Szerinte ver mindent
most már ő is velo 10-es használ
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Szerintem elég pontosan és gyorsan dolgozik.De meg kell hallgatni.
Ja és itt nem rossz az ár (Clarus-nál nemrég volt áremelés )
http://www.digitalplaza.hu/main.php?tem ... 0&mit=2269
Igen, az ára sokkal jobb.
Most kérdeztem utána és nekem a szoba mérete miatt nem érdemes ekkora membrán, mert nem tudja a 35Hz alatti hangokat a szoba hosszában lefuttatni, vagy vmi ilyesmi.
Én nem értek hozzá, de a membrántmérő és a szoba hossza valamint a sub által leadott alacsony freki szorosan kapcsolódik és u.mond nem szólja ki magát.
Naim-ZU
Szerintem elég pontosan és gyorsan dolgozik.De meg kell hallgatni.
Igen, az ára sokkal jobb.
Most kérdeztem utána és nekem a szoba mérete miatt nem érdemes ekkora membrán, mert nem tudja a 35Hz alatti hangokat a szoba hosszában lefuttatni, vagy vmi ilyesmi.
Én nem értek hozzá, de a membrántmérő és a szoba hossza valamint a sub által leadott alacsony freki szorosan kapcsolódik és u.mond nem szólja ki magát.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Szerintem elég pontosan és gyorsan dolgozik.
De meg kell hallgatni.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Mouse.Ehez a térhez valóban komolyabb sub kell.
A Clarus Rhea Pro-t vagy a Titan-t érdemes meghallgatózni.
Ezek már nem hazudnak.
A Klipsch-et egyszer hallottam (Nad cuccal) de nem jött ba annyira mint a Clarus sub-ok.
Talán egy kicsit elfogult vagyok mert a spanomnál elég sokat hallgatom de nem eleget.
És nagyon korrekt.
De ez megint csak egy vélemény.
Ja és elfogulatlan véleményt ne várj senkitöl mert mindig van egy valami amit favorizál az ember.
Ui.: Talán néz ill. hallgas meg a "Házimozi Show"-n egy párat a lehetséges jelöltek közül .
És lehet hogy olyan fog megtetszeni amire nem is gondoltál volna.
A Clarus titan II Sub hasonló árkategória, de nem vagyok benne biztos , hogy azt a hatalmas mebránt megfelelő dinamikával kezeli az erősítője.
Az tuti, hogy nagyot szólhat, de milyen gyors?
Azért nagyon vágja a vizet
- Lenzingh
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 3
Köszi a válaszokat!
Képzeljétek végül is egy Jamo E 680 hagzásvilága jött be nagyon....
Sziasztok!
Hmm. Miért érzem úgy, hogy szereted a techno zenét?
Egyáltalán nem szeretem a techno zenét, ebben tévedsz. Elsőként egy Madonna CD-t tettem be.
Egy picit még rádobtam, mivel az S 606-os-ból szinte hiányzik a közép tartomány.
Az E 680 -nak a mélyei is szebbek, és a magasról nem is beszélek (DTT rendszer).
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Mouse.
Ehez a térhez valóban komolyabb sub kell.
A Clarus Rhea Pro-t vagy a Titan-t érdemes meghallgatózni.
Ezek már nem hazudnak.
A Klipsch-et egyszer hallottam (Nad cuccal) de nem jött ba annyira mint a Clarus sub-ok.
Talán egy kicsit elfogult vagyok mert a spanomnál elég sokat hallgatom de nem eleget.
És nagyon korrekt.
De ez megint csak egy vélemény.
Ja és elfogulatlan véleményt ne várj senkitöl mert mindig van egy valami amit favorizál az ember.
Ui.: Talán néz ill. hallgas meg a "Házimozi Show"-n egy párat a lehetséges jelöltek közül .
És lehet hogy olyan fog megtetszeni amire nem is gondoltál volna.