Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

B&W hangsugárzók

Rothstein
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: -1

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Rothstein »

A CM1 mennyibe kerül?
"...ha megölsz néhányat gyilkos vagy, ha milliókat, hódító..."

Antal73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 12

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Antal73 »

Szép jó napot!

Önök nagyon sok esetben csak hallgatózni jönnek,

Múltkor voltam Aymaráéknál hallgatózni és ha már ott jártam elhoztam az utolsó darab RCD-02-est!

Sikerült meghallgatnom az új CM1-est és igencsak le voltam nyügözve! Fantaszikusan jól néz ki és gyönyörűen szól a kicsike, már nagyon várom hogy a CM7-es megérkezzen!

Tisztelettel
Antal

JohnBowers
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: JohnBowers »

Tisztelt 21st,

Nekünk minden ember számít,sokszor a komolytalan emberekből lesznek vásárlók s ha csak 2m hangfalkábelt vesznek, nekünk megérte. Mert nekünk fontos a kontaktus az emberekkel s nem magas lóról beszélő High-End guruk vagyunk akik osztják az észt és az igazságot.

J.B.

21st
Törzsvendég
Törzsvendég

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: 21st »

De ha gondolják akkor nagyon szívesen bevezetjük a demópénzt, bár van egy sanda gyanúnk, hogy Önök igen hamar lepattannánk a bemutatótermükröl,hisz Önök nagyon sok esetben csak hallgatózni jönnek
Tisztelt John Bowers úr!

Önnek talán hiányoznának ezek az emberek, akik komoly vásárlási szándék nélkül élnek vissza az Önök által nyújtott szolgáltatással?
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 10

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Ronin »

Nem egyszerű a kérdés. Ha lenne demópénz, akkor jóval kevesebben mennének be a boltokba hallgatózni és ezáltal sok potenciális vevő valószínűleg elveszne. Ha nincs demópénz, akkor meg mindenki elmegy és nagy rá az esély, hogy sokan meg az internetről rendelnek. Lassan szerintem ott tartunk, hogy boltot csak a High-End-nek lehet normálisan fenntartani, amit nem kapsz meg a netes áruházakban.

JohnBowers

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: JohnBowers »

Tisztelt Rajongóim! Önök valójában úgy gondolják ,hogy megoldás lehet a demóért való pénz kérés? Szerintem nem. A kedves "spóroló" elvtársaknak üzenem,hogy bátran gazdagítsák a szürkeimportot, nem mintha nem lennénk elég nagy szarban(gazdaság). Lassan elérjük azt hogy nem lesz hol meghallgatniuk az önök által kedvelt márkákat.mehetnek a mediába a teszkóba vagy az internetre!

De ha gondolják akkor nagyon szívesen bevezetjük a demópénzt, bár van egy sanda gyanúnk, hogy Önök igen hamar lepattannánk a bemutatótermükröl,hisz Önök nagyon sok esetben csak hallgatózni jönnek,gondolom nem tehetik meg hogy havi 20-30 ezer forintot kifizessenek erre a célra. Ugye-ugye??

J.B.

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

B&W hangsugárzók

De annyi lóvéból, mint amennyibe az állványok kerültek, sokat lehetett volna k*rvázni.
Annyi pénzből már rendes nőd is lehet.

Rothstein
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: -1

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Rothstein »

Hi,

nekem a 601-sek sa-n állnak, 20 ezer volt párja, és szerintem korrekt.Egy 800-as sorozathoz viszont már a gyári állványokat venném,mivel a hangfal már más kategóriát képvisel, ezek már "megérdemlik".
Viszont még 1 dolog: baráti társaságom mindegyikének van valamilyen hangrendszere, de állványuk nincsen 1 db se. tehát egyrészt vagy nincs rá pénzük, vagy igényük. Persze amikor nálam hallgatóznak, mindig elmondják, hogy "...bakker, mostmár tényleg veszek állványokta..." de ez még nem történt meg.Van 1 ismerősöm, régen nagyon szegények voltak, el volt ámulva a 601 -től,aztán fingom nincs hogy , de dőlni kezdett a lóvé.Egy napon bevásárolt, 4 db 805-t, centert, subot, ami hát nem két forint, plusz H/K cuccokat.na, azóta már nem is ismer.Ezt csak azért írtam, hogy biztos jól szólt a cucc( én már nem hallottam), de valszeg csak mutatóba vette, divatból, überelésből.Szarintem ki se használja,de mindegy. Ő megtehette, megtette. De annyi lóvéból, mint amennyibe az állványok kerültek, sokat lehetett volna k*rvázni.
"...ha megölsz néhányat gyilkos vagy, ha milliókat, hódító..."

Antal73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 12

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Antal73 »

Hi!

Én leírtam, hogy nem feltétlen jobb a 805. Azt kéne eldönteni, hogy mire is lesz valójában. Valami stílusirányzatot mondhatnál nekünk Antal.
Klasszikus zenén kívül, Aerosmith-től kezdve Diana Krall-on át ZZ Top-ig szinte mindent hallgatok!

A szoba nincs több 20 négyzetméternél, de ennek ellenére (lehet hogy rosszul teszem! ) padlón álló hangsugárzót szeretnék!

Egyéb elektronikám, illetve elképzeléseim: Cyrus AV Master előfok, Rotel RB-870BX végfok (szeretném egy RB-1070-re cserélni), Technics SL-PS770D CD játszó (Rotel RCD-06 lenne az utód).

Köszönettel
Antal

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

B&W hangsugárzók

Rockra pl. nem nagyon ajánlanám a 805-öt, de pl. kis szobában egy klasszikus vagy populáris zenére jó választás lehet.

Annyiszor leírtam, hogy felejtsük már el azt a hülyeséget, hogy klasszikus zenére elég a kisdoboz. Az összes zenei műfaj közül a klasszikus zene igényli a LEGJOBBAN a nagy hangtömeget és a meglévő sávszéleket!

Akkor pontosítok. Egy Rock zenét én nem bírnék Bass nélkül meghallgatni. Engem nagyon idegesítene, ha nem lenne tömege a hangnak. Egy klasszukus zenéhez másképp állok, ott kevésbé zavar. A pop nóták mélyei meg amúgy is túlvezéreltek, szóval arra még jó is a kis hangfal.

21st
Törzsvendég
Törzsvendég

B&W hangsugárzók

A 805 még több is lesz, hiszen állvány sem ártana hozzá. Egy ilyen kaliberű doboz alá pedig nem biztos, hogy 20eFt-os állványt kéne rakni. A gyári állványa viszont elég drága (120eFt), viszont azzal mutatna igazán jól és nem egy rossz állványról van szó. Nekem a 705-höz volt FS700-as állványom. Az is 80eFt újonnan, viszont ezért a pénzért legalább egy jó állványt kaptál.
Miért gondolod, h ő is elszórja a pénzét egyetlen pár hangfal állványra, ami 80eFt, bocs, most 120 (ennyi volt az erősítőm, gondolom ez többet hozzátesz a hanghoz ). Nem értem mi a gond a Sound Arts állvánnyal (nem csillog-villog, mint egy B&W? ), 33-ér lehet kapni olyan masszívat, ha feltöltöd homokkal, h ha az lekönyököli a Bówer állványt, neki se fog felállni többet. Sat-ba is SA állványon volt a 805, amikor megnéztem, nem hiszem h ettől szólt volna szarul (ez félreérthető, nem szólt szarul).

Nem ismerem a szóban forgó B&W gyári hangfal állványt, de azon kívül, hogy esztétikailag messze felülmúlja a Söund Arts termékeit, feltételezhető, hogy akusztikailag a 805-höz van hangolva. Egy állvány (legyen szó hangfal- vagy készülékállványról) éppen úgy beleszól a rendszer hangjába, mint a rendszer bármely más eleme. Nem véletlen, hogy a komolyabb állványokat (pl. Mana) hosszas fejlesztő munkát követően dobják piacra, és minden egyes apró részletére külön figyelmet fordítanak (felhasznált anyagok, formák, illesztési pontok, elcsatolás stb.) Söund Arts-éknál ez a folyamat abból áll, hogy fognak egy szegvasat vagy zártszelvényt, méretre vágják, megheggesztik, oszt jól van. Úgy sikerül, ahogy sikerül. Ettől függetlenül megérik az árukat a Söund Arts vasak, mivel tényleg elég olcsón beszerezhetőek, de egy több százezres állvány adott esetben pont annyival lehet jobb ezeknél, mint amennyivel többe kerül.

21st
Törzsvendég
Törzsvendég

B&W hangsugárzók

Rockra pl. nem nagyon ajánlanám a 805-öt, de pl. kis szobában egy klasszikus vagy populáris zenére jó választás lehet.

Annyiszor leírtam, hogy felejtsük már el azt a hülyeséget, hogy klasszikus zenére elég a kisdoboz. Az összes zenei műfaj közül a klasszikus zene igényli a LEGJOBBAN a nagy hangtömeget és a meglévő sávszéleket!

21st
Törzsvendég
Törzsvendég

B&W hangsugárzók

Ezeket a boltokat valaki fenttartja (most újat mondtam gondolom ). Csinálhatna ő is internetes áruházat, mert ugye az nem tartana semmiből és a kiadásai is jócskán csökkennének. De mi az a plusz, amit nyújt a plusz pénzedért? Nem az, hogy kedvesek az eladók (már ha azok), mert ez mellékes, hanem hogy meghallgathatod a cumót. Itt nem az eladókról van szó, hanem hogy az a cég biztosítja neked az akár több órás hallgatózást is. Persze, mondhatod, hogy még meggondolod, de ez szerintem akkor is etikátlan. Ha mindenki így gondolkodna, akkor az összes boltal rendelkező kereskedő kihalna és maradna a vak választás lehetősége.
Én ezt meghagyom másoknak és ha már pénzt szórok ilyen dolgokra, akkor azt olcsóbb helyen teszem (vagy rájöttem, h csak használtan ha lehet). Andix-al értek egyet. De abban igazad van, h kihalnának ezek a boltok, mert x és x leírtad... írtam fent, h ezt meghagyom másnak (inkább máshol veszem meg, ugyanannyiért a jobbat).

Ezért csinálnám én úgy, hogy ha hi-fi kereskedő lennék (már úgy értem olyan, aki komolyabb színvonalú, drágább cuccokat árul), hogy pénz kérnék a demóért. Ez az összeg vásárlás esetén végül természetesen levonásra kerülne a készülék árából.

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

B&W hangsugárzók

...én sem alszok rosszul éjszaka. :kiraly:
Én meg pont jól aludnék, h meghallgattam, tetszett és olcsóbb helyen is volt raktáron. Örülnék, h holnap már hozná is a futár.

De nem vásárolunk egyformán.

Tőled nem félnek az eladók, hogy egyszer elmész meghallgatni majd a neten megrendeled. Már ők is tudják, hogy nem szánod drága idődet hallgatózásra, te egyből megrendeled netről, aminek szimpatikusan cseng a neve.

Vendég

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

...én sem alszok rosszul éjszaka.
Én meg pont jól aludnék, h meghallgattam, tetszett és olcsóbb helyen is volt raktáron. Örülnék, h holnap már hozná is a futár.

De nem vásárolunk egyformán.

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

B&W hangsugárzók

Nem azt mondom, hogy én nem az olcsóbb helyről venném meg a hangfalat, hanem azt, hogy akkor nem "használnám ki" a másik keredkedőt. Tudom, hogy ő ilyen szempontból ugyan úgy jár, de legalább én sem alszok rosszul éjszaka.

Vendég

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Ezeket a boltokat valaki fenttartja (most újat mondtam gondolom ). Csinálhatna ő is internetes áruházat, mert ugye az nem tartana semmiből és a kiadásai is jócskán csökkennének. De mi az a plusz, amit nyújt a plusz pénzedért? Nem az, hogy kedvesek az eladók (már ha azok), mert ez mellékes, hanem hogy meghallgathatod a cumót. Itt nem az eladókról van szó, hanem hogy az a cég biztosítja neked az akár több órás hallgatózást is. Persze, mondhatod, hogy még meggondolod, de ez szerintem akkor is etikátlan. Ha mindenki így gondolkodna, akkor az összes boltal rendelkező kereskedő kihalna és maradna a vak választás lehetősége.
Én ezt meghagyom másoknak és ha már pénzt szórok ilyen dolgokra, akkor azt olcsóbb helyen teszem (vagy rájöttem, h csak használtan ha lehet). Andix-al értek egyet. De abban igazad van, h kihalnának ezek a boltok, mert x és x leírtad... írtam fent, h ezt meghagyom másnak (inkább máshol veszem meg, ugyanannyiért a jobbat).

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

B&W hangsugárzók

Én leírtam, hogy nem feltétlen jobb a 805. Azt kéne eldönteni, hogy mire is lesz valójában. Valami stílusirányzatot mondhatnál nekünk Antal.

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

Ja és bocs az előző off-ért!
Szerintem a 800-as Bowerek már komoly cuccok, és én biztos 805-öt vennék, nem 704-et, bár azét azt jó lenne tudni mekkora helyiségbe lenne, ha összejönne a pénz rá.
Naim-ZU

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.

B&W hangsugárzók

Nem az, hogy kedvesek az eladók (már ha azok), Hát azért ez alapvető elvárás egy eladóval szemben, mert pl. ha csak 10 ezerért akarok venni 1 kábelt(na nem túl jó példa tudom) akkor is szakértő és kedves kiszolgálást szeretnék. nem lehet tudni, hogy később nem hagyok-e ott 100ezreket.
De ha bunkók, mert van ilyen, akkor soha többet nem megyek oda.
Naim-ZU

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

B&W hangsugárzók

Vázolom neked, mielőtt nekünk ugrassz!

andix
Törzsvendég
Törzsvendég

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: andix »

Ja még annyit, hogy egyetértek abban, hogy nem etikus meghallgatni pl. az aymarában a hangfalakat, aztán megrendelni neten.
Merthogy?? Nem értem ezt. Menj csak el, hallgasd meg, és a végén távozz úgy, hogy ezt még meg kell rágnom egyszer, oszt ennyi. Ne legyetek már ilyen etika izék.. Ha annyival többet nyújt az a kereskedő a plussz árért, akkor majd vázolja neked ezt.

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

B&W hangsugárzók

Viszont egy digitalko is ad garit. Ha egy éven belül történik az eset, akkor szerencséd van. Ha utánna, akkor viszont sz*ptad. Magyar gari a bowerekre 5 év. Ez azért valóban nem mindegy, de talán ha 1 évig nincs gondod vele, akkor utánna sem nagyon lesz.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 668

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Ja még annyit, hogy egyetértek abban, hogy nem etikus meghallgatni pl. az aymarában a hangfalakat, aztán megrendelni neten
Én is így gondolom, plusz az se mind1, hogy magyar garancia van rá, bár egy hangfalnál ez talán nem annyira fontos, elviekben nehezen romolhat el.

max, "eredeti", gyártási hiba lehet, ami néha-néha előfordul, itt is előfordult már egyszer-egyszer a fórumon.
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.

B&W hangsugárzók

Ja még annyit, hogy egyetértek abban, hogy nem etikus meghallgatni pl. az aymarában a hangfalakat, aztán megrendelni neten Én is így gondolom, plusz az se mind1, hogy magyar garancia van rá, bár egy hangfalnál ez talán nem annyira fontos, elviekben nehezen romolhat el.
Naim-ZU

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”