A fórum egyik nagy előnye, hogy visszakereshetőek a beszélgetések, csak azért javasoltam neki, mielőtt nagyon belemenne, hogy lássa mit rágtunk le veled anno ebben a topicban, ami nem halott, csak most nincs mit megbeszélni, ami nem azt jelenti, hogy attól nem lesz az, ha újra átbeszéled mással, amit már mindannyiunkkal megtettél. Felőlem azt csinálsz, amit akarsz, ezt most is vallom, csak ugyan azt a csontot ne rágcsáljuk sokadszorra. Ennyit kérek. Az a helyiség, ahol hallgatod a 150-eseket, teljesen alkalmatlan egy ekkora doboz elhelyezésére, ezt többször megbeszéltük. (Ld tökfőzelék). Javaslatot tettünk erre is, de te a legjobbat akartad. Nem magad számára a legjobbat, hanem az általánosan elfogadott legjobbat. Aztán ez végig ment a dac-on, a kábeleken, pc-n. Most meg van, amid van, tetszik, ahogy tetszik. Biztos, h kurvajó! Biztos! Biztos, h neked való? Nem. Biztos, h oda való? Nem. Én így gondolom, de a kattogásodból csak megerősítést nyerek.tottyi írta: ↑2025.04.02., szer. 15:14Ezt epp Te irtad "Nem mindegy neked, h ki mit miért csinál?". Nem mindegy neked, hogy most itt beszelgetunk?! Ugy is halott ez a topik, most ha minden uj tagnak azt fogod mondani, hogy ezt mar kibeszeltuk es nezze at a topikot akkor megint csak nem lesz beszelgetes. En elhiszem, hogy ideges vagy amiert most az emberek csak veszekednek de mi itt egyenlore csak beszelgettunk es en csak filozofaltam, senkinek nem akarom megmondani, hogy mit csinaljon. Kerdeztek, valaszoltam az, hogy en igy gondolkodom azzal nem tudok mit csinalni hacsak nem csendben maradni de akkor megint nem lesz beszelgetes. Nem zavarunk egyenlore senkit, elvagyunk, legalabb is reszemrol.Vinkler írta: ↑2025.04.02., szer. 14:45Olvass vissza és meg fogod érteni, h miről írtam.mikro makro írta: ↑2025.04.02., szer. 12:52Szerintem csak benne van a bogár a fülében, hogy hátha jobb lenne egy kisebb rendszer+szub konfig.
Bízom benne, h egyszer megtalálod a békédet.