Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

B&W hangsugárzók

Vendég

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Mondjuk van benne valami. Annyit azért tegyünk hozzá hogy én meg is hallgattam Őket. Hallgatóztam 300-as meg 600-as szériát (S3 asszem) és Mission lett belőle. Szóval szerintem egy bizonyos ár alatt 100%, hogy jobb a Mission...
No valahogy így értettem én is. Az egy dolog h a 600-as szériából adnak el mennyiségre a legtöbbet (szvsz), de az az a része a dolognak, amire azt értettem, h tudásához képest nagyon drága és akkor maradjunk annál, h nem szar, de tudásához képest túl drága. Hallottam már 700-as és 800-ast is, de annyit nem h következtetni tudjak belőle szóval arról én viszont nem beszélek, h a felsőkategórában már jól teljesít-e vagy ott is vannak sokkal jobbak árában.

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 10

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Ronin »

ASW 600 SUB eladó nincsen valakinek?
Limarban nemrég volt egy eladó.

Rothstein
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: -1

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Rothstein »

ASW 600 SUB eladó nincsen valakinek?
"...ha megölsz néhányat gyilkos vagy, ha milliókat, hódító..."

Blitz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Blitz »

Mondjuk van benne valami. Annyit azért tegyünk hozzá hogy én meg is hallgattam Őket. Hallgatóztam 300-as meg 600-as szériát (S3 asszem) és Mission lett belőle. Szóval szerintem egy bizonyos ár alatt 100%, hogy jobb a Mission de felette a B&W. Nekem is a nagy álmom egy 803D (természetesen egy pár ) annak ellenére, hogy most Missionom van. Uh hajráf B&W

Erőlködö: SONY STR-DB790 QS
Front: Mission M32i
Füles: Sennheiser HD 595
mp3: iPod Video 30GB

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Ratman »

Mindenképp meghalóznám, de ahhoz kell utazni egy keveset. Most puhatolódzok . Hallottam már aszem valamelyik műszaki plázában, de nem koncentráltam akkor oda annyira.Úgy gondolon jó ára van, ezért is érdekelne....

Egy Mission-t Bówerre? Hát nem tudom.. ráadásul ez egy kis polcfal.. Nem hallottam még Mission-t, de az tuti jobb és ezért tudom kijelenteni egyértelműen, mert a Bower-nél keresve se találnék rosszabbat.

Tetszik hogy nem hallottál még mission-t de a bówer tuti szarabb! Ez elég mókás hozzászólás. :kiraly:

Ez csak most olvastam, de jó. Tetszik.

jankó31
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 8

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: jankó31 »

Tetszett már neked hangfal egyáltalán?
Dynaudio, Acoustic Energy Klipsch sem volt rossz a maga előny/hátrányával.

s70071: Én napok óta látok fenn AE-t az apróban. Akkor az szar?   
Newman
Ezek szerint..  Sőt, szerinted mér adom el?

Végig olvastam a legutóbbi hozzászólásom óta leírtakat, és érdekes véleményeket olvashattam, ill. tanulság is van. Köszi mindenkinek aki jószándékúan írt.

NEWMAN-T NEMÉRTEM IGAZÁN.....

Vendég

B&W hangsugárzók

QUOTE (ergo @ 2006 Nov 13 , 08:34)  

newman, nyugodj le.

hallottál már ilyen yamit?
vagy meghallgattad rea sw800-át?

QUOTE (Newman @ 2006 Nov 12 , 13:57)

"Nem. De sok emberrel beszéltem már személyesen, akikkel szóba kerültek Yamahák és ezen nagy modellek is. Nem össze olvasgattam innen onnan, hanem olyan emberekre támaszkodva írtam, akiknek hiszek.

Én nem fogok vitatkozni itten', nekem már nem jön be ez a vitatkozásosdi, de ti csak kűggyétek, engem nem érdekel."

A hozzászólást -Newman- szerkesztette a következő időpontban: 2006 Nov 13 , 10:23

2006. nov...

Sentinel
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 2

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Sentinel »

Annyi azért hozzátartozik az igazsághoz, hogy 602-t már hallottam jól szólni, csakhát még mindig az árral van probléma, tehát a silányt az árkategóriájában értettem, s azon belül főleg az állódobozokra, azokat általában könnyebb elrontani.

És tegyük hozzá azt is, hogy nagy különbségek vannak a szériák közt is, tehát egy 602 S2 sokkal jobban szól, mint az S1 vagy az S3. A 600-as szériában ez a legsikerültebb darab szvsz.
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)

Lada
Nincs visszaút
Nincs visszaút

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Lada »

a hangzása silány.

Annyi azért hozzátartozik az igazsághoz, hogy 602-t már hallottam jól szólni, csakhát még mindig az árral van probléma, tehát a silányt az árkategóriájában értettem, s azon belül főleg az állódobozokra, azokat általában könnyebb elrontani.
Persze, amit én annak tartok, az csak magánvélemény, vkinek az silány, amit én hallgatok.

:kiraly:
Mozi - Megjelenítő: Sony VPL-HW55ES Vászon: Elite Screens Electric125H
Proci: Emotiva UMC-1, Végfok: DIY 5 ch, FHangfalak: B&W CM8 S1+B&W LCR60 S3+B&W DM601 S3+Polk Audio PSW10, Lejátszó: HTPC
Hifi - DIY 2ch erősítő, DIY DAC, hangfalátváltó, Gigabyte Brix mini PC DIY-táppal (Daphile)

asa
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: asa »

QUOTE (ergo @ 2006 Nov 13 , 08:34)

newman, nyugodj le.

hallottál már ilyen yamit?
vagy meghallgattad rea sw800-át?

QUOTE (Newman @ 2006 Nov 12 , 13:57)

"Nem. De sok emberrel beszéltem már személyesen, akikkel szóba kerültek Yamahák és ezen nagy modellek is. Nem össze olvasgattam innen onnan, hanem olyan emberekre támaszkodva írtam, akiknek hiszek.

Én nem fogok vitatkozni itten', nekem már nem jön be ez a vitatkozásosdi, de ti csak kűggyétek, engem nem érdekel."

A hozzászólást -Newman- szerkesztette a következő időpontban: 2006 Nov 13 , 10:23

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

a hangzása silány.

Persze, amit én annak tartok, az csak magánvélemény, vkinek az silány, amit én hallgatok.
Naim-ZU

Lada
Nincs visszaút
Nincs visszaút

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Lada »

a hangzása silány.

Mozi - Megjelenítő: Sony VPL-HW55ES Vászon: Elite Screens Electric125H
Proci: Emotiva UMC-1, Végfok: DIY 5 ch, FHangfalak: B&W CM8 S1+B&W LCR60 S3+B&W DM601 S3+Polk Audio PSW10, Lejátszó: HTPC
Hifi - DIY 2ch erősítő, DIY DAC, hangfalátváltó, Gigabyte Brix mini PC DIY-táppal (Daphile)

Vendég

B&W hangsugárzók

A véleméynem az, hogy a 3-as és 6-os széria csak azért kerül annyiba amennyibe, mert Bower a neve,de a hangzása silány.A 603 S3-at senkinek nem ajánlanám jó szívvel, mondjuk félár alatt oké lehet.

Valami ilyesmit hadobáltam én is. Csak, h a legtöbb ember számára a 600-as Bówer is drága. És ha ez mégsem ad elég magas minőségi szintet, főleg, h pár betűért és egy "és" jelért fizettél súlyos pénzeket, akkor már falba vered a fejed. Mind1, jó h nem akkor jöttem rá, h milyen hangja van: MENNYI PÉNZÉRT, amikor már összeraktam belőle 5.1-et.

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

a Bower egy nagyon komoly cég, minőségi termékekekkel, de csak egy bizonyos szint felett.
A véleméynem az, hogy a 3-as és 6-os széria csak azért kerül annyiba amennyibe, mert Bower a neve,de a hangzása silány.
A 603 S3-at senkinek nem ajánlanám jó szívvel, mondjuk félár alatt oké lehet.
Naim-ZU

momba
Törzsvendég
Törzsvendég

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: momba »

Ezek szerint.. Sőt, szerinted mér adom el?
Ezt csak a pszichiátered tudhatja! Miért tőlünk kérdezed?
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup

dualcs5000
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 378

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: dualcs5000 »

...Pioneernél...

dualcs5000
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 378

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: dualcs5000 »

Valahogy soha nem venném a bátorságot ahhoz, hogy egy olyan gyártót mint pölö a BW, minősítsek úgy amblokk. Minden komolyabb (egyáltalán éveken át működő) gyártó képes egy-egy szegmensben (persze általában durva zsetonokat elkérve) igen színvonalas termékkel előjönni. Gondolj csak a "közepes" Philips, Philips High Fidelity Laboratories sorozatára, de láthatsz ilyet a Pineernél, vagy akkár a Sony-nál is.
A BW olcsóbb darabjai kompromisszumok a pénztárcád és a mínőség között. Van az az összeg, ahol már nem igen kell kompromisszumot kötni a mínőségben...
üdv: dualcs5000

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

B&W hangsugárzók

A másik, amit fontosnak tartok és nem mondtam el, hogy finomabban kellene fogalmaznod, mert baromira megtévesztő vagy mondjuk egy kezdő számára. Azért elég gyakran teszel meredek kijelentéseket. Végletekben élsz. Valami vagy k*rva jó, vagy k*rva szar. És ráadásul fél évre rá már teljesen mást írsz. Mint mondtam, nem érdekel mi a véleményed egy-egy termékről, de egy publikus fórumon azért ezt szvsz nem kéne!

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

B&W hangsugárzók

Úgy látszik sok hülye megvette a Házimozi újságot. Persze megértelek.. mindenki a saját szarát védi.
1. Én nem újságok és mások véleménye alapján választok hahngfalat, mint egyesek.

2. Nem védek én semmit. Baromira nem érdekel ki mit gondol a BW-ről vagy bármi másról és képzeld, azt is tiszteletben tartom, hogy neked nem tetszik. Szerinted meg akartalak én valaha is győzni, hogy vegyél BWt? Az elsőnél is szóltam, hogy hallgass meg mást is, ne rohanj egyből a boltba, miútán nálam hallottad őket. De te akkor sem hallgattál rám.

Vendég

B&W hangsugárzók

Szvsz a hirdetések száma elsősorban az eladott mennyiségen múlik, nem pedig a készülék minőségén. Ha sok BW hirdetés van, akkor az valszleg annak a hozama, hogy jóval többet értékesítettek belőle, mint pl. az AE-ből.
Úgy látszik sok hülye megvette a Házimozi újságot. Persze megértelek.. mindenki a saját szarát védi.

Többire nem tudok mit írni, több erőfeszítést nem adok bele, h meggyőzzek itt bárkit is arról, h... ezt sem folytatom. Felesleges.

szerk:
s70071: Én napok óta látok fenn AE-t az apróban. Akkor az szar?
Ezek szerint.. :kiraly: Sőt, szerinted mér adom el?

s70071
Nincs visszaút
Nincs visszaút

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: s70071 »

Egy Mission-t Bówerre? Hát nem tudom.. ráadásul ez egy kis polcfal.. Nem hallottam még Mission-t, de az tuti jobb és ezért tudom kijelenteni egyértelműen, mert a Bower-nél keresve se találnék rosszabbat.

Azért ez meredek állítás...

Jó, mivel annyira rossz, h mindenki eladja, lásd: hifi-falu is tömve van vele. :kiraly: Úgy persze h megéri megvenni, féláron. Persze úgy már nehezen, olyan áron már nem olyan egyszerű jobbat kapni.

ui: acoustic energy hangfalat látni hirdetni? Én nem nagyon látok (láttam még).. Egy illető keres EVO3-at, de ennyi. Bár ellenpéldám is van: dyno szokott lenni gyakran és az jó cucc. Vagy mindenki rájön, h mégsincs hozzá erőműve és eladja (bár az nem a hangfal hibája, hanem emberünké ).

Én napok óta látok fenn AE-t az apróban.
Akkor az szar?

s70071
Nincs visszaút
Nincs visszaút

B&W hangsugárzók

Már majdnem meg kellett szólaljak, de más is gondolkodik szerencsére.

Sentinel
Fórumlakó
Fórumlakó

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Sentinel »

Jó, mivel annyira rossz, h mindenki eladja, lásd: hifi-falu is tömve van vele. Úgy persze h megéri megvenni, féláron. Persze úgy már nehezen, olyan áron már nem olyan egyszerű jobbat kapni. 
ui: acoustic energy hangfalat látni hirdetni? Én nem nagyon látok (láttam még).. Egy illető keres EVO3-at, de ennyi. Bár ellenpéldám is van: dyno szokott lenni gyakran és az jó cucc. Vagy mindenki rájön, h mégsincs hozzá erőműve és eladja (bár az nem a hangfal hibája, hanem emberünké ).

Oké, tehát minden hangfal jó, amit nem adnak el, és minden hangfal rossz, amit eladnak, kivéve a Dyno...
frankó
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)

s70071
Nincs visszaút
Nincs visszaút

B&W hangsugárzók

Jó, mivel annyira rossz, h mindenki eladja, lásd: hifi-falu is tömve van vele. Úgy persze h megéri megvenni, féláron. Persze úgy már nehezen, olyan áron már nem olyan egyszerű jobbat kapni. 

Szvsz a hirdetések száma elsősorban az eladott mennyiségen múlik, nem pedig a készülék minőségén. Ha sok BW hirdetés van, akkor az valszleg annak a hozama, hogy jóval többet értékesítettek belőle, mint pl. az AE-ből.

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

B&W hangsugárzók

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”