Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

B&W hangsugárzók

Cyrin
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 2

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Cyrin »

Jó régen hallottam azt a Jadis Orchestra dobozt az Auditóriumban, nagyon tetszett. Ha jól tudom ennek a doboznak van "szőrös" kevlár mélyközepe ugye?
Ilyen

Sajnos már régóta nem gyártják, és használtan sem igazán van. Nem véletlenül

Nemrég volt egy használt az Audioline-ban, de lehet azóta eladták.
no hifi, no cry...

Vendég

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Igen erre gondoltam

Sentinel
Fórumlakó
Fórumlakó

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Sentinel »

Jó régen hallottam azt a Jadis Orchestra dobozt az Auditóriumban, nagyon tetszett. Ha jól tudom ennek a doboznak van "szőrös" kevlár mélyközepe ugye?
Ilyen

Sajnos már régóta nem gyártják, és használtan sem igazán van. Nem véletlenül
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)

Vendég

B&W hangsugárzók

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 10

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Ronin »

hát, én a hangfalamat nem cserélném le. A többit igen
váó!

Sentinel
Fórumlakó
Fórumlakó

B&W hangsugárzók

Kiváncsi lennék ,hogy van e a fórumon valaki aki évek óta elégedetten hallgatja a rendszerét és nem cserélne le benne semmit ??!!!
hát, én a hangfalamat nem cserélném le. A többit igen
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)

BubóDoki
Isten Hozott! :)
Értékelés: 1

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: BubóDoki »

Valaki korábban írta itt a fórumon, hogy ha azt akarod, hogy a tiéd legyen a legjobb hangfal, ne hallgasd meg másét!
Nem hallgatnám én , de úton-útfélen mindig belebotlok valakiébe ! Hiába , ha az embernek hasonszőrű ismerősei vannak mindig ez a vége : vagy az enyémet hallgatják vagy én hallgatom másét . Ha az ember elindul a lejtőn lefelé , akkor ez csere az csere !! Kiváncsi lennék ,hogy van e a fórumon valaki aki évek óta elégedetten hallgatja a rendszerét és nem cserélne le benne semmit ??!!!

Sentinel
Fórumlakó
Fórumlakó

B&W hangsugárzók

Valaki korábban írta itt a fórumon, hogy ha azt akarod, hogy a tiéd legyen a legjobb hangfal, ne hallgasd meg másét!
Hát igen, vigyázni kell ezekkel a hallgatózásokkal.

A hifistából a legnehezebb kiirtani az örökös elégedetlenséget

Lex
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Lex »

Üdvözlettel: Lex

BubóDoki

B&W hangsugárzók

Én nem tuningolnám a helyedben. Sok dologgal lehetne javítani rajta. Akár kábelek, erősítő, elhelyezés. 
Ha esetleg megint erre jársz, akkor hozz saját lemezeket. Tesómtol átcipelem az ő 603S3 falait és összevetjük. így érezheted a két hangfal közötti difit és a te, illetve az itteni 603 + elektronika,elhelyezés,kábelek közötti difit is. Ha itt jobbnak érzed a 603 hangját, akkor lehetne nálad is próbálkozni ezzel-azzal. (szvsz)

Köszi ! Ezt még megbeszéljük !

BubóDoki

B&W hangsugárzók

Tüske , gránitlap , átkábelezés , faltól elhúzás , pár varázsige már megvolt . Lehet ,hogy mégis csak cserélnem kell ?

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

B&W hangsugárzók

Én nem tuningolnám a helyedben. Sok dologgal lehetne javítani rajta. Akár kábelek, erősítő, elhelyezés.

Ha esetleg megint erre jársz, akkor hozz saját lemezeket. Tesómtol átcipelem az ő 603S3 falait és összevetjük. így érezheted a két hangfal közötti difit és a te, illetve az itteni 603 + elektronika,elhelyezés,kábelek közötti difit is. Ha itt jobbnak érzed a 603 hangját, akkor lehetne nálad is próbálkozni ezzel-azzal. (szvsz)

Sentinel
Fórumlakó
Fórumlakó

B&W hangsugárzók

Évek óta elégedetten hallgatok sztereó zenét B&W 603 s3-on . Azonban amióta szerencsém volt Ronin 804-eseit hallani / köszönet érte / azóta egy kis hiányérzetem van . Az a dinamika , ahogy a semmiből előrobbannak a gitárhúrok .... Mivel pár évig nem akarok hangfalakat cserélni , érdeklődnék , hogy van e valakinek tapasztalata a 603 s3 hangjának javításáról , komolyabb tuningolásáról ? Nem a "megszokott " / tüske ,gránitlap , átkábelezés / tuningokra gondolok .
Azért hiába tuningolod, nem lesz belőle 800-as sorozat.

Esetleg lehet erősítőt, hangfalkábelt cserélni, hogy kihozd a maximálisat a dobozaidból. Vagy gyűjteni kell egy másik hangfalra Az a legjobb tuning

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

BubóDoki, szerintem kezd a tüskékkel. ha nem padlószőnyegen áll akkor jótékony hatása van a hangra. Továbbá a faltól minimum 40 cm-re húzd el.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

BubóDoki

B&W hangsugárzók

Évek óta elégedetten hallgatok sztereó zenét B&W 603 s3-on . Azonban amióta szerencsém volt Ronin 804-eseit hallani / köszönet érte / azóta egy kis hiányérzetem van . Az a dinamika , ahogy a semmiből előrobbannak a gitárhúrok .... Mivel pár évig nem akarok hangfalakat cserélni , érdeklődnék , hogy van e valakinek tapasztalata a 603 s3 hangjának javításáról , komolyabb tuningolásáról ? Nem a "megszokott " / tüske ,gránitlap , átkábelezés / tuningokra gondolok .

denon25
Értékelés: 0

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: denon25 »

Nem tudja valaki, hogy használtan milyen árban lehetne szerezni 604 s3mat?

Avr:                     Denon Avr-1912

Front:                  B&W Dm603s3,  

Surround:            Klipsch SS-1

Headphone:        Sennheiser Hd380 pro

Lemezjátszó:       Technics sl-1200mk5
Hangszedő:         Ortofon Concord Dj

menyuslight
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 169
Kapcsolat:

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: menyuslight »

Köszönöm az értékes hozzászólásokat.
Proci: ............. Lejátszó:Oppo 205 Projektor:Sony VPL XW 7000  Vászon:Screenline: 21:9 microperforált  Tápszűrő: Torus Power  Amp: Primare 30.7 Amp 2: Primare 30.7  Front: MILLER & KREISLER S150  Rear: M&K Sound S150  Atmos M&K Sound MP 150
Sub: SVS 4000

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

B&W hangsugárzók

Meg amúgy sem érnél semmit a rolós megoldással. Attól még a hangfalakat nem tudnád jobb helyre rakni (szvsz).

Vendég

B&W hangsugárzók

Túlságosan nem tudod a faltól elvinni őket, mert jobb oldalon ajtó van.
Ezt figyelmen kívül hagytam.

Csináld azt szerintem, hogy arra az állványra tedd a hangfalakat, amin a TV van...
Szerintem - és sajnos - ezzel nem megy sokkal előbbre. De a könyves kipróbálással lehet tenni egy próbát. Bárhova is teszed a szobában, azzal a szoba összképén tudsz csak rontani sajnos, ami gondolom neked sincs ínyedre, mint nekem sem. Részben ezért sem eröltettem annyira a projektor dolgot, mikor kihalt belőle a lámpa. A nagy vászon, eléggé megköti a kezet, főleg mint nálam: alszok a szobában, PC is ott van. Ruhás szekrény, egyszóval a szobám: ALL IN. Ki is raktam a projektor. Majd veszek valamikor egy bazi nagy TV-t (40"/42" max. 50") és nézem 2,5 - 3m-ről. Ez van, ha az embernek nincs szerencséje a szobájával vagy ha nincs külön moziszobád. Rolós vászon nekem meg nem kell azután, h használtam fél évig egy fix HomeScreen-t.

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

B&W hangsugárzók

Valahogy így gondolnám. így is közel lesznek kicsit a hátsó falhoz, de szerintem sokkal jobb lesz. Annyira tedd ki az állvány szélére, amennyire csak lehet. És így a jobb oldali is kijön a sarokból.

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

B&W hangsugárzók

Én is úgy gondolom, hogy baromi közel van a falhoz. A jobb oldali meg a sarok miatt baromira búghat. Megoldás a jó elhelyezés, csak ez nálad nem olyan egyszerű, ahogy látom. Túlságosan nem tudod a faltól elvinni őket, mert jobb oldalon ajtó van.

Csináld azt szerintem, hogy arra az állványra tedd a hangfalakat, amin a TV van, csak rakj alá valamit még, hogy magasabbra kerüljön. Pár könyvet, vagy hasonlót. Ha úgy jó, akkor oda kéne készíttetni valami állványt.

Vendég

B&W hangsugárzók

De az is igaz, hogy egy határ után baromira ízlés dolga is a választás.
Sajnos ez a határ nem a Bower 600-as szériától számolandó, hanem annál jóval drágább hangfalaktól. Vagy az illetőnek botfüle van.

Menyuslight: egy ilyen drága hangfalat felra tettél? És olyan magasra? És a jobb hangfal még sarokban is van. Vegyél egy állványt és minden megoldódik. Na jó, ez nem ilyen egyszerű. Először szerezz kölcsön egy állványt, ha tudsz... Ha nem, akkor tedd rá székekre vagy mittudomén'. Annak az alja legyen kb. 60 max 80 cm magasan és mehet rá a hangfal... Látom lent van egy TV is, magasan van/lesz a vászon úgy, ha leveszed a hangfalakat egy állványra. A TV nem kellett volna oda, lejjebb tenni a vásznat és állványra tenni a hangfalakat.

Sentinel
Fórumlakó
Fórumlakó

B&W hangsugárzók

Szerintem a fal közelsége lesz a ludas

menyuslight
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Kapcsolat:

B&W hangsugárzók

A fotó régen készült.A hangsugárzó lejebb került 1 méterrel.
Proci: ............. Lejátszó:Oppo 205 Projektor:Sony VPL XW 7000  Vászon:Screenline: 21:9 microperforált  Tápszűrő: Torus Power  Amp: Primare 30.7 Amp 2: Primare 30.7  Front: MILLER & KREISLER S150  Rear: M&K Sound S150  Atmos M&K Sound MP 150

menyuslight
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Kapcsolat:

B&W hangsugárzók

Aymaránál vásároltam
2x6 neotec hangsugárzó lábel+banán dugó by kácsa audio
Falra van fölszerelve igy közel a falhoz
ui:tegnap javult egy kicsit a halyzet.A reflex nyilásba bekerül a gyárilag adott szivacsdugó.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”