Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Celestion hangsugárzók

Psysoul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2

Celestion hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Psysoul »

A Satsystemnélk én épp a múlt héten jártam, de nem Celestion ügyben, és abszolút készséges volt az eladó. Mindent elmondott, tanácsot is adott, összeállította a kért rendszert. Akkor egy szub-szat drágább rendszert hallgattam, de valószínűleg visszamegyek, hogy megnézzem magamnak a Celestion F hangfalakat.Az F30-as és csatolmányai jó áron (120) kaphatók náluk, és szerintem egy átlagos szobába nem is lesz szükségem a 38-as álló hangfalakra.
Elsősorban jazzt, jazz-rockot hallgatok (nézek), de a klasszikus rock zene (Deep Purple, Led Zeppelin, Pink Floyd stb.) is sokszor szól nálunk. Egy Denon 19.. erősítő/lejátszó pároshoz szeretném venni az 5.1 rendszert.
Viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy ha SACD-t akarok hallgatni, akkor nem szükséges-e ugyanolyan frekvenciatartomány lesugározni képes hátsó hangfal? Elég a polcra pakolható kis Celestion is?

Nekem f30-asok vannak, egy átlagos szobában szerintem ezek teljesen jól szólnak

5.1-es cuccoknál általában a surround hangfalat csak effektekre használják, zenei dvd-knél is legtöbbször ez van, sajna sacd ügyben nemtudok nyilatkozni, de szerintem teljesen jók a polcsugárzók zenéhez is (magában is jól szól pl az f10-es, csak kevés a mély..).

Egyébként csak mozihoz szoktak ajánlani teljesen ugyanolyan 4 hangfalat, és akkor homogén az egész dolog..de szerintem mindenképp érdemes megvenni az f30as+f10+center dolgot.

Erősítőt ott ajánlották? Én h/k-t ajánlanék, persze mert nekem ez van (illetve még 1-2 fórumtársunknak), és a celikkel nagyon szépen szól, de persze ha van lehetőséged mindkettővel hallgasd meg.
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110

nemecsek
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Celestion hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: nemecsek »

A Satsystemnélk én épp a múlt héten jártam, de nem Celestion ügyben, és abszolút készséges volt az eladó. Mindent elmondott, tanácsot is adott, összeállította a kért rendszert. Akkor egy szub-szat drágább rendszert hallgattam, de valószínűleg visszamegyek, hogy megnézzem magamnak a Celestion F hangfalakat.
Az F30-as és csatolmányai jó áron (120) kaphatók náluk, és szerintem egy átlagos szobába nem is lesz szükségem a 38-as álló hangfalakra.
Elsősorban jazzt, jazz-rockot hallgatok (nézek), de a klasszikus rock zene (Deep Purple, Led Zeppelin, Pink Floyd stb.) is sokszor szól nálunk. Egy Denon 19.. erősítő/lejátszó pároshoz szeretném venni az 5.1 rendszert.
Viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy ha SACD-t akarok hallgatni, akkor nem szükséges-e ugyanolyan frekvenciatartomány lesugározni képes hátsó hangfal? Elég a polcra pakolható kis Celestion is?

Acme
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 500

Celestion hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Acme »

Celestion Rulez!
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600

"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln

Psysoul
V.I.P.
V.I.P.

Celestion hangsugárzók

Jelenleg úgy érzem, hogy ha fejlesztem az F30-akat (azaz lecserélem) az  F38  lesz az első amit számba veszek.

OFFTOPIC:

Jó nagy szád lehet

Hát ha én lecserélem az F30-akat, akkor az kb jósok év múlva lesz...talán klipscre, vagy bw-re =]

bár addig sokminden változhat...
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110

Acme
V.I.P.
V.I.P.

Celestion hangsugárzók

Ige, csak sajna a SZobÁM nem elég nagy hozzá!
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600

"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 11

Celestion hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Skipper »

Jelenleg úgy érzem, hogy ha fejlesztem az F30-akat (azaz lecserélem) az F38 lesz az első amit számba veszek.

OFFTOPIC:

Jó nagy szád lehet
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609

Acme
V.I.P.
V.I.P.

Celestion hangsugárzók

Én is szívesen maghallgatnám , csak a Satsystemsben nem voltak bekötve, és nem akartam őket szekálni, meg időm se volt.
Jelenleg úgy érzem, hogy ha fejlesztem az F30-akat (azaz lecserélem) az F38 lesz az első amit számba veszek.

zsola
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: -4

Celestion hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: zsola »

JÓ LENNE HA MEGHALLGATNÁD....KÍVÁNCSI VAGYOK NAGYON A VÉLEMÉNYEDRE

Acme
V.I.P.
V.I.P.

Celestion hangsugárzók

ja, el akartam adni a SONY ERÖLKÖDŐT, de többen is lebeszéltek róla, tehát megtartom, talán jó páros lesz az F38-al  
Az F38-ak nagyon meggyőzően festenek, tegnap néztem (sajnos nem hallgattam őket a Satsystemben. Nem ismerem a Sonydat, de szerintem mindenképpen adj neki esélyt, már csak azért is, mert én egy DB790-nel hajtom az F30-akat, és azok nagyon jól érzik magukat a Sonyval. Mondjuk nekem mindig is tetszett a "Sony hangzás"

zsola
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Celestion hangsugárzók

ja, el akartam adni a SONY ERÖLKÖDŐT, de többen is lebeszéltek róla, tehát megtartom, talán jó páros lesz az F38-al

zsola
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Celestion hangsugárzók

engem meggyőzött, pár héten belül megveszem (ismét megyek pestre)

Ha nem titok mekkora szobába lesznek? És mivel fogod őket hajtani?

a szoba 6x3.5
a 3.5-ös falon van a hifi

még nem veszek új erősítőt addig a SONY-val fogom nyomni
de tervben van 1 DENON 2106-os

de itt már tanácstalan vagyok azért, mert olvastam valahol hogy szeptember környékén jönnek az új erölködők (új szabvány új erölködő)

tehát az erölködő lesz legvégül meg, de DENON-ban gondolkodom

Acme
V.I.P.
V.I.P.

Celestion hangsugárzók

Celestion a király   

kökény
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 66

Celestion hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: kökény »

Nah ja, főleg jazz és instrumentális zenénél vérzik el a wharfi mellette.

Celestion a király 

Ezzel a kiejelentéssel csak egyetérteni tudok.

Psysoul
V.I.P.
V.I.P.

Celestion hangsugárzók

az F30-ast már korábban meg tudtam hallgatni, ez a doboz sokkal erőteljesebbelég meggyőző a mélytartomány és nagyon lágy a hangja

volt még 1 warfi 9.5 is bekötve, hozzá mérten a varfiból mintha hiányztott volna közép teljesen

(jazz és instrumentális zene volt a teszt)

Hát igen..úgylátszik warfi 9.5 ugyanolyan mint a 8.4...kicsit hiányoznak a közép hangok, igaz a mély meg ki van emelve.

Celestion a király

Acme
V.I.P.
V.I.P.

Celestion hangsugárzók

Ha nem titok mekkora szobába lesznek? És mivel fogod őket hajtani?

Acme
V.I.P.
V.I.P.

Celestion hangsugárzók

Azért satsystemtől mást vártam volna, amikor én odamentem, igaz személyesen akkor teljesen korrektek voltak, megmutogatta egy eladó a dolgokat, teszteltünk 1-2 hangfalat..aztán megvettem a celestionöket 

Én is csalódtam a Satsystem-ben, mert velem is rendesek voltak amikor ott jártam, most pedig a surroundjaimat (F15 ) is náluk tervezem megvenni.

kökény
V.I.P.
V.I.P.

Celestion hangsugárzók

Most látom, hogy a sub topicban már fellőtték neked ezt a kérdést.
Akkor a kérdés már nem kérdés.

kökény
V.I.P.
V.I.P.

Celestion hangsugárzók

hangfalat..aztán megvettem a celestionöket   

Szia, látom hasonló cuccaid vannak, mint nekem
Az aláírásomból kiderül, hogy szubom még nincs, látom, hogy neked Celi S80 sub van.
Írnál róla egy pár dolgot, bevált? maradjak márkán belül, vagy akkor már ennyi pénzért a fórumon kedvelt MS907W vegyem?

Előre is köszi.

Psysoul
V.I.P.
V.I.P.

Celestion hangsugárzók

gratula! 
hát igen, iylenek a magyar kereskedők.. tisztelet a kivételnek!

Azért satsystemtől mást vártam volna, amikor én odamentem, igaz személyesen akkor teljesen korrektek voltak, megmutogatta egy eladó a dolgokat, teszteltünk 1-2 hangfalat..aztán megvettem a celestionöket

addig persze akár úgy is vehették volna hogy csak nézelődök és nincs nálam pénz...

richies
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Celestion hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: richies »

gratula!

hát igen, iylenek a magyar kereskedők.. tisztelet a kivételnek!
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )

zsola
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Celestion hangsugárzók

nos...
érdeklődtem

írtam a satsystem-nek egy e-mailt, hogy pár nap múlva megyek a fővárosba...stb...meg tudnám e hallgatni.....

NEKIK OLYAN JÓL MEGY (GONDOLOM) HOGY VÁLASZRA SEM MÉLTATTAK

NO ERRŐL ENNYIT FŐ A "BIZNIC".....ÍGY IS LEHET.......

kis keresgélés után(ekkor már pesten voltam, a párom meg a gép előtt pécsen)
találtunk egy szakboltot (elektro store), ahol biztosítottak, árulnak F38-as Celestiont és meg is hallgatható
"(legalább fél órán át nyúztuk az eladókat és a dobozt)"
nagyon segítőkészek voltak

elmentem (tünk - a tesómmal voltam) és meg is tudtam hallgatni a kiszemeltet

az F30-ast már korábban meg tudtam hallgatni, ez a doboz sokkal erőteljesebb
elég meggyőző a mélytartomány és nagyon lágy a hangja

volt még 1 warfi 9.5 is bekötve, hozzá mérten a varfiból mintha hiányztott volna közép teljesen

(jazz és instrumentális zene volt a teszt)

Acme
V.I.P.
V.I.P.

Celestion hangsugárzók

passz. Nem ismerek olyat, akinek van. Nézz neten boltot ahol árulják (pl Satsystem) és köttesd be velük. Biztos segítenek.

zsola
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Celestion hangsugárzók

zsola
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Celestion hangsugárzók

hővő héten megyek a fővárosba
tudnátok abban segíteni hogy tudnám meghallgatni az F38-ast?
(celestion)

előre is köszi

Vendég

Celestion hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

OFFTOPIC:

Ha valakit érdekl esetleg egy pár F 30, akkor az Adás vételben megtalál

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”