Azért azt leírhatnád, hogy milyen hangsugárzód van jelenleg, és mi a célterület, zene+mozi vegyesen, ha igen, milyen arányban, vagy csak tisztán zene?joseph66 írta: ↑2021.01.02., szomb. 22:48Köszönöm az útbaigazítást! Nézni fogom a használt hangfal hirdetéseket. Biztosan lesz olyan, ami az én pénztárcámhoz illeszkedik.zoli73 írta: ↑2021.01.02., szomb. 22:11Való igaz, a jelen helyzetben, nem nagyom tudunk kereskedőkhöz menni hallgatózni, tehát ez is a használtakra tereli a figyelmet.joseph66 írta: ↑2021.01.02., szomb. 21:55
Szerintem még jó ideig nem tudok (tudunk) menni hangfalakat hallgatni. Természetesen használt is szóba jöhet, de még nem találtam megfelelőt. Itt hallottam a több basszust:
https://youtu.be/FDbiLcG2n-E
Tudom, így nem szabad hangfalat venni. Most viszont nem nagyon van más választásom.
Véleményem szerint, ezek a videok csak tájékoztató jellegűek, személy szerint én, ilyenek alapján semmit sem vennék.
Ahogy írod, a mostani állódoboz, de amik felé kacsingatsz azok állvanyosok. Biztosan váltasz ebbe az iranyba, vagy jó lehet ez is, az is?
Ha mozi erősítővel hajtod, akkor feltételezhetően mozizol is, és akkor használsz sub-ot is. Ez csak a mozizásnál kap szerepet, vagy a zenehallgatásnál is?
Ezeket a körülményeket nem árt tisztázni, így még pontosabb képet kaphatunk, és talán még konkrét sugárzókat is tudunk ajánlani.