Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
B&W hangsugárzók
- tannoy j303
- V.I.P.
- Értékelés: 135
B&W hangsugárzók
sziasztok! szeretnék érdeklődni valaki hallott-e már valaki bowers cdm 2 tipust,ez szerintem egy régi tipus,de lesz egy jóárasitva és kiváncsi lennék hogy bowers tulajok fülével milyen a hangja,valaki hallott e már személyesen.Mennyit érhet egy ilyen,nem eladni akarom mert kell egy kis monitor is már ,vagy jó lesz surroundnak még nemtudom.Több vélemény is jöhet,köszönöm szépen, egy linket találtam róla http://cgi.ebay.ch/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... otohosting
- ValhallA
- Tizezresek klubja
- Értékelés: 7027
B&W hangsugárzók
Peter Gabriel,Real World stúdiójában is használnak B&W hangfalakat monitorozáshoz.
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
B&W hangsugárzók
Elsőként érdemes megnézni, mert ezekbe szoktak tenni ha jól tudom biztosítékot, lehet az ment ki....Annak a cseréje ha nem hoz eredményt akkor kell mélyebbre ásni...Ha garanciás akkor javaslom a szervizt, ha nem akkor pedig te magad megnézheted.Ha nem biztosíték akkor meg érdemes hozzáértők kezébe adni.
B&W hangsugárzók
Nekem meg van egy ASW 650-es mélynyomóm, és most akadt egy kis gondom vele. Mivel itt B&W dobozokról van szó, ezért ide írom.
Eddig kifogástalanul működött, de most valamiért nem szólal meg. 3 hétig nem volt áram alatt, most hogy újra bekötöttem nem szuperál... Ha áram alatt van, power gomb világít szépen, de a jelet nem veszi akármire is kötöm rá. Csak akkor jelzi hogy jelet kapott (zölden világít), ha az RCA-t kihúzom vagy bedugom a szintén áram alatt levő készülékben. És így hát persze hogy nem jön belőle hang.
Az az érdekes, hogy egy JMLab mélynyomóval már jártam hasonlóan, azt hiszem 2 hónapig nem volt bekötve és mikor bekötöttem, azt be sem tudtam kapcsolni. Ott valami kondival volt a gond...
Lehetséges hogy ha sokáig nincs áram alatt, abban tönkremenjen valami?
Még nem vittem sehova, ha valakinek van valami tippje, mi nem stimmelhet és le is írná, azt megköszönöm!
B&W hangsugárzók
Lehet, hülye kérdés lesz, de ide lehet tenni saját fotókat is?Vagy csak tapasztalatokat, illetve kérdéseket tenni?
Lehet akár saját fotókat is... De van külön galériás topik is a rendszereink számára.De néhány kép a dobozokról nyugodtan betehető...
Rendben, köszi Tigris!
Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni. Beszélgess egy csinos nővel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás.
-Alber Einstein-
B&W hangsugárzók
Lehet, hülye kérdés lesz, de ide lehet tenni saját fotókat is?Vagy csak tapasztalatokat, illetve kérdéseket tenni?
Lehet akár saját fotókat is... De van külön galériás topik is a rendszereink számára.De néhány kép a dobozokról nyugodtan betehető...
B&W hangsugárzók
Lehet, hülye kérdés lesz, de ide lehet tenni saját fotókat is?
Vagy csak tapasztalatokat, illetve kérdéseket tenni?
Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni. Beszélgess egy csinos nővel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás.
-Alber Einstein-
B&W hangsugárzók
Nem pörög ez a topic, gondoltam beírok. Hozzám került az itt hirdetett 5.0 B&W szett. Tegnap este csak futólag tudtam bekötni kp 10-15 percre a 601S3 dobozokat. Meglepődtem. Gyári adatok alapján semmit nem vártam ettől a doboztól, főleg mélyek terén. Ennek ellenére egész szép mélyeket produkált és nagyon megfogottat ráadásul. Abban biztos vagyok, hogy a szobaakusztika rásegít a dologra elég sokat, 40hz körül és alatta egyértelmű kiemelés van. Amit én nagyon szeretek Jövő héten jobban fülvégre kapom őket, meg a 600S3-at is, eddig pozitívak a benyomásaim.
Rediscover music
B&W hangsugárzók
én is kiszúrtam!
Tudtam,hogy te voltál :lol!:
ha nem szúrom ki, elrepül!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
B&W hangsugárzók
tegnap volt a fokusz-ban(pet shop boys-riport) :lol!: de a lényeg a stúdióban "monitorok"
én is kiszúrtam!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
B&W hangsugárzók
tegnap volt a fokusz-ban(pet shop boys-riport) de a lényeg a stúdióban "monitorok" :lol!:
Úgy látom ez az Abbey Road-on lévő stúdió Londonban. A B&W referencia stúdiója.
Amúgy nagy UP a PSB-nek...
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
B&W hangsugárzók
tegnap volt a fokusz-ban(pet shop boys-riport) :lol!:
de a lényeg a stúdióban "monitorok"
HIGH-END.
B&W hangsugárzók
Pénteken jó zsúfolt programotok lesz, gondolom a 602 S2 már sok lenne a jóból.
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
B&W hangsugárzók
Köszönöm a lehetőséget, de csak később lenne rá időm. NZS
Jobb is a jövőhét,mert ma is többen jönnek.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
B&W hangsugárzók
Köszönöm a lehetőséget, de csak később lenne rá időm.
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
B&W hangsugárzók
Nekem 602 S2 van. Ma kicsit javult a hangja. Új Jungson kábeleket kapott. Előtte csak mozira használtam. Szívesen összeereszteném a kis favorit 3/5-el.Béla tett olyan felelőtlen kijelentést, hogy lehetséges, bár már csak az M1-el tudnám összevetni. Azt is akkor, ha hazaér Miskolcról.
NZS
Holnap meghallgatahatod mindkettőt.
Hozd be a tied
Webáruház:
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
B&W hangsugárzók
Nekem 602 S2 van. Ma kicsit javult a hangja. Új Jungson kábeleket kapott. Előtte csak mozira használtam. Szívesen összeereszteném a kis favorit 3/5-el.Béla tett olyan felelőtlen kijelentést, hogy lehetséges, bár már csak az M1-el tudnám összevetni. Azt is akkor, ha hazaér Miskolcról.
NZS
teljesen más karakter a két doboz. A bower sokkal dinamikusabb, nagyobb energiát tud leadni.
Naim-ZU
B&W hangsugárzók
Nekem 602 S2 van. Ma kicsit javult a hangja. Új Jungson kábeleket kapott. Előtte csak mozira használtam. Szívesen összeereszteném a kis favorit 3/5-el.
Béla tett olyan felelőtlen kijelentést, hogy lehetséges, bár már csak az M1-el tudnám összevetni. Azt is akkor, ha hazaér Miskolcról.
NZS
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
B&W hangsugárzók
Erdeklodnek, hogy megtudja-e valaki mondani, hogy nagy altalanossagban a B&W hangfalak milyen gyartmanyu erositoket szeretnek?
igen előfordulhat.
Kifejezetten jól szólnak Rotellel, Harmannal, Arcammal.
Naim-ZU
B&W hangsugárzók
Erdeklodnek, hogy megtudja-e valaki mondani, hogy nagy altalanossagban a B&W hangfalak milyen gyartmanyu erositoket szeretnek?
B&W hangsugárzók
Valaki tudna véleményt mondani a 602 s3-as hangfalakról?Kis szobába kellene, mindenféle zenéhez.
Nekem is ilyen van és nem rossz hangfal alapból sem. Az én szobámban az akusztika miatt kicsit felerősödött a búgóssága, de hivox tuning(gondolom a csillapítóanyagcsere segített) után sokkal precízebb lett.
- Andromedius
- Nincs visszaút
- Értékelés: 4
B&W hangsugárzók
Valaki tudna véleményt mondani a 602 s3-as hangfalakról?Kis szobába kellene, mindenféle zenéhez.
Nekem is az van, és nagyon jó hangja van.
Speciel nagy szobába is elég, nem csak kis szobába.
Nekem van még 600 S3-as is, és hangra még az is bőven elég lenne egy nagy nappliba, ha azt használnám a sztreó rendszerhez.
Zene: "Az élet csak arasznyi repülés földtől a földig. A világnak mindegy hogy meddig élsz. De neked és nekem ez az egyetlen, az első és utolsó bevetés"
Film: "Nem a munkád vagy. És nem is a bankszámlád. Nem a kocsid vagy. És nem is a tárcád tartalma."
Film: "Nem a munkád vagy. És nem is a bankszámlád. Nem a kocsid vagy. És nem is a tárcád tartalma."
B&W hangsugárzók
A 602 kimondottan egy jó kis darab zenei téren. Nem nyúlhatsz nagyon mellé vele.
Így van, bár az S2-es még jobb, ha be tudsz olyat szerezni (ritka).
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
B&W hangsugárzók
A 602 kimondottan egy jó kis darab zenei téren. Nem nyúlhatsz nagyon mellé vele.
Mozi - Megjelenítő: Sony VPL-HW55ES Vászon: Elite Screens Electric125H
Proci: Emotiva UMC-1, Végfok: DIY 5 ch, FHangfalak: B&W CM8 S1+B&W LCR60 S3+B&W DM601 S3+Polk Audio PSW10, Lejátszó: HTPC
Hifi - DIY 2ch erősítő, DIY DAC, hangfalátváltó, Gigabyte Brix mini PC DIY-táppal (Daphile)
Proci: Emotiva UMC-1, Végfok: DIY 5 ch, FHangfalak: B&W CM8 S1+B&W LCR60 S3+B&W DM601 S3+Polk Audio PSW10, Lejátszó: HTPC
Hifi - DIY 2ch erősítő, DIY DAC, hangfalátváltó, Gigabyte Brix mini PC DIY-táppal (Daphile)