Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

B&W hangsugárzók

tannoy j303
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 135

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: tannoy j303 »

sziasztok! szeretnék érdeklődni valaki hallott-e már valaki bowers cdm 2 tipust,ez szerintem egy régi tipus,de lesz egy jóárasitva és kiváncsi lennék hogy bowers tulajok fülével milyen a hangja,valaki hallott e már személyesen.Mennyit érhet egy ilyen,nem eladni akarom mert kell egy kis monitor is már ,vagy jó lesz surroundnak még nemtudom.Több vélemény is jöhet,köszönöm szépen, egy linket találtam róla http://cgi.ebay.ch/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... otohosting

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Értékelés: 7027

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

Peter Gabriel,Real World stúdiójában is használnak B&W hangfalakat monitorozáshoz.

"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

Vendég

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Elsőként érdemes megnézni, mert ezekbe szoktak tenni ha jól tudom biztosítékot, lehet az ment ki....Annak a cseréje ha nem hoz eredményt akkor kell mélyebbre ásni...Ha garanciás akkor javaslom a szervizt, ha nem akkor pedig te magad megnézheted.Ha nem biztosíték akkor meg érdemes hozzáértők kezébe adni.

Fatboy
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Fatboy »

Nekem meg van egy ASW 650-es mélynyomóm, és most akadt egy kis gondom vele. Mivel itt B&W dobozokról van szó, ezért ide írom.

Eddig kifogástalanul működött, de most valamiért nem szólal meg. 3 hétig nem volt áram alatt, most hogy újra bekötöttem nem szuperál... Ha áram alatt van, power gomb világít szépen, de a jelet nem veszi akármire is kötöm rá. Csak akkor jelzi hogy jelet kapott (zölden világít), ha az RCA-t kihúzom vagy bedugom a szintén áram alatt levő készülékben. És így hát persze hogy nem jön belőle hang.

Az az érdekes, hogy egy JMLab mélynyomóval már jártam hasonlóan, azt hiszem 2 hónapig nem volt bekötve és mikor bekötöttem, azt be sem tudtam kapcsolni. Ott valami kondival volt a gond...

Lehetséges hogy ha sokáig nincs áram alatt, abban tönkremenjen valami?
Még nem vittem sehova, ha valakinek van valami tippje, mi nem stimmelhet és le is írná, azt megköszönöm!

zsola817
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 48

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: zsola817 »

Lehet, hülye kérdés lesz, de ide lehet tenni saját fotókat is?Vagy csak tapasztalatokat, illetve kérdéseket tenni?

Lehet akár saját fotókat is... De van külön galériás topik is a rendszereink számára.De néhány kép a dobozokról nyugodtan betehető...

Rendben, köszi Tigris!

Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni. Beszélgess egy csinos nővel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás.
-Alber Einstein-

Vendég

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Lehet, hülye kérdés lesz, de ide lehet tenni saját fotókat is?Vagy csak tapasztalatokat, illetve kérdéseket tenni?

Lehet akár saját fotókat is... De van külön galériás topik is a rendszereink számára.De néhány kép a dobozokról nyugodtan betehető...

zsola817
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 48

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: zsola817 »

Lehet, hülye kérdés lesz, de ide lehet tenni saját fotókat is?
Vagy csak tapasztalatokat, illetve kérdéseket tenni?

Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni. Beszélgess egy csinos nővel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás.
-Alber Einstein-

Eqx
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 5

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Eqx »

Nem pörög ez a topic, gondoltam beírok. Hozzám került az itt hirdetett 5.0 B&W szett. Tegnap este csak futólag tudtam bekötni kp 10-15 percre a 601S3 dobozokat. Meglepődtem. Gyári adatok alapján semmit nem vártam ettől a doboztól, főleg mélyek terén. Ennek ellenére egész szép mélyeket produkált és nagyon megfogottat ráadásul. Abban biztos vagyok, hogy a szobaakusztika rásegít a dologra elég sokat, 40hz körül és alatta egyértelmű kiemelés van. Amit én nagyon szeretek Jövő héten jobban fülvégre kapom őket, meg a 600S3-at is, eddig pozitívak a benyomásaim.

Rediscover music

norbi31
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 27

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

én is kiszúrtam! 

Tudtam,hogy te voltál :lol!:

ha nem szúrom ki, elrepül!

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: AVX »

én is kiszúrtam!

Tudtam,hogy te voltál :lol!:

norbi31
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 27

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

tegnap volt a fokusz-ban(pet shop boys-riport) :lol!: de a lényeg a stúdióban "monitorok"

én is kiszúrtam!

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

moja
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: moja »

tegnap volt a fokusz-ban(pet shop boys-riport) de a lényeg a stúdióban "monitorok" :lol!:

Úgy látom ez az Abbey Road-on lévő stúdió Londonban. A B&W referencia stúdiója.
Amúgy nagy UP a PSB-nek...
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables

v-tibor
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 4

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: v-tibor »

tegnap volt a fokusz-ban(pet shop boys-riport) :lol!:
de a lényeg a stúdióban "monitorok"

HIGH-END.

NZS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 14

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: NZS »

Pénteken jó zsúfolt programotok lesz, gondolom a 602 S2 már sok lenne a jóból.
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...

AVX
V.I.P.
V.I.P.

B&W hangsugárzók

Köszönöm a lehetőséget, de csak később lenne rá időm. NZS

Jobb is a jövőhét,mert ma is többen jönnek.

NZS
V.I.P.
V.I.P.

B&W hangsugárzók

Köszönöm a lehetőséget, de csak később lenne rá időm.
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...

AVX
V.I.P.
V.I.P.

B&W hangsugárzók

Nekem 602 S2 van. Ma kicsit javult a hangja. Új Jungson kábeleket kapott. Előtte csak mozira használtam. Szívesen összeereszteném a kis favorit 3/5-el.Béla tett olyan felelőtlen kijelentést, hogy lehetséges, bár már csak az M1-el tudnám összevetni. Azt is akkor, ha hazaér Miskolcról.
NZS

Holnap meghallgatahatod mindkettőt.
Hozd be a tied

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

Nekem 602 S2 van. Ma kicsit javult a hangja. Új Jungson kábeleket kapott. Előtte csak mozira használtam. Szívesen összeereszteném a kis favorit 3/5-el.Béla tett olyan felelőtlen kijelentést, hogy lehetséges, bár már csak az M1-el tudnám összevetni. Azt is akkor, ha hazaér Miskolcról.
NZS

teljesen más karakter a két doboz. A bower sokkal dinamikusabb, nagyobb energiát tud leadni.
Naim-ZU

NZS
V.I.P.
V.I.P.

B&W hangsugárzók

Nekem 602 S2 van. Ma kicsit javult a hangja. Új Jungson kábeleket kapott. Előtte csak mozira használtam. Szívesen összeereszteném a kis favorit 3/5-el.
Béla tett olyan felelőtlen kijelentést, hogy lehetséges, bár már csak az M1-el tudnám összevetni. Azt is akkor, ha hazaér Miskolcról.
NZS

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

Erdeklodnek, hogy megtudja-e valaki mondani, hogy nagy altalanossagban a B&W hangfalak milyen gyartmanyu erositoket szeretnek?
igen előfordulhat.
Kifejezetten jól szólnak Rotellel, Harmannal, Arcammal.
Naim-ZU

Zizi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 1

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Zizi »

Erdeklodnek, hogy megtudja-e valaki mondani, hogy nagy altalanossagban a B&W hangfalak milyen gyartmanyu erositoket szeretnek?

Mathias
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 274

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Mathias »

Valaki tudna véleményt mondani a 602 s3-as hangfalakról?Kis szobába kellene, mindenféle zenéhez.

Nekem is ilyen van és nem rossz hangfal alapból sem. Az én szobámban az akusztika miatt kicsit felerősödött a búgóssága, de hivox tuning(gondolom a csillapítóanyagcsere segített) után sokkal precízebb lett.

Andromedius
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 4

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Andromedius »

Valaki tudna véleményt mondani a 602 s3-as hangfalakról?Kis szobába kellene, mindenféle zenéhez.

Nekem is az van, és nagyon jó hangja van.

Speciel nagy szobába is elég, nem csak kis szobába.

Nekem van még 600 S3-as is, és hangra még az is bőven elég lenne egy nagy nappliba, ha azt használnám a sztreó rendszerhez.
Zene: "Az élet csak arasznyi repülés földtől a földig. A világnak mindegy hogy meddig élsz. De neked és nekem ez az egyetlen, az első és utolsó bevetés"
Film: "Nem a munkád vagy. És nem is a bankszámlád. Nem a kocsid vagy. És nem is a tárcád tartalma."

Sentinel
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 2

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Sentinel »

A 602 kimondottan egy jó kis darab zenei téren. Nem nyúlhatsz nagyon mellé vele.

Így van, bár az S2-es még jobb, ha be tudsz olyat szerezni (ritka).
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)

Lada
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 8

B&W hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Lada »

A 602 kimondottan egy jó kis darab zenei téren. Nem nyúlhatsz nagyon mellé vele.
Mozi - Megjelenítő: Sony VPL-HW55ES Vászon: Elite Screens Electric125H
Proci: Emotiva UMC-1, Végfok: DIY 5 ch, FHangfalak: B&W CM8 S1+B&W LCR60 S3+B&W DM601 S3+Polk Audio PSW10, Lejátszó: HTPC
Hifi - DIY 2ch erősítő, DIY DAC, hangfalátváltó, Gigabyte Brix mini PC DIY-táppal (Daphile)

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”