Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Castle

tapaizo
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 73

Re: Castle

Hozzászólás Szerző: tapaizo »

Üdv. mindenkinek! :rolleyes:

Szemezek a Avon 5 dobozzal, esetleg tudna valaki néhány gondolatot írni róla? aki már hallotta, esetleg van is neki.
Nem találok használtan sehol, akinél meghallgathatnám, üzletben van, de oda meg végképp nem mehetek, meghallgatás nélkül meg nem veszek hangdobozt.

Tomtattoo
Isten Hozott! :)
Értékelés: 2

Re: Castle

Hozzászólás Szerző: Tomtattoo »

Nekem a Castle örök szerelem. Érdekes sztorival kezdődött. Úgy 13-15 éve még Londonban dolgoztam (tetoválással foglalkozom), és gondoltam "felspécizem" a stúdió hangtechnikáját. Az erősítő egy NAD volt, fejegységnek egy Marantz CDvalahány, drágább modell és mindezek egy pár Panasonic hangfalat hajtottak meg (olyanokat amelyeket drágább all-in-one készülékekhez adnak) amelyek cseppet sem ideálisan voltak elhelyezve, gyakorlatilag egy pulton álltak. Tulajdonképpen nem is szóltak rosszul arról nem is szólva hogy a stúdióba tökéletesen megfeleltek hiszen nem a zene volt a fő profilunk. Engem azonban nem hagyott nyugodni az "audiofil kisördög" és felugrottam az eBayre ahol láttam egy pár igen kopott külsejű, de műszakilag tökéletes Castle Durham dobozt. A licit 3 fonton állt, gondoltam rádobok pár pennyt és meglátjuk. Nos, megnyertem magamnak 3 font 80 pennyért. :D Másnap mentem is érte, az eladó csalódott volt, mondta is hogy ennyiért el sem adta volna de már késő. Bevittem őket a stúdióba, kicseréltem a Panasonicokat és teljesen megdöbbentem mennyire hihetetlenül jók azok a kis dobozok... Csak ültem és órákon keresztül hallgattam. Másnap kollégám akit egyáltalán nem érdekel a hifi, egyáltalán az otthoni zenehallgatás séta közben megállt a zenecucc mellett, hallgatta egy darabig majd annyit mondott "hát igen, ennyit számít ha egy doboz fából van.". Abban a pillanatban tudtam hogy jól választottam. :D Azóta volt még két pár Castle dobozom (York illetve Trent) és mindig elbűvölt a hangminőségük.

ata133
Értékelés: 0

Castle

Hozzászólás Szerző: ata133 »

Na igen. Valaki írhatna. Én nem megyek azért fel pestre hogy meghallgassam, ha úgy sincs pénz most rá ! Pénz nélkül hallgatózni meg cinkes nekem.

Fecke
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 4

Castle

Hozzászólás Szerző: Fecke »

Jöhetne valami teszt ,vagy valaki vélemény ,mennyire érdemes velük foglalkozni .
Tudom mennyek el hallgassam meg .
Castle Warwick 3 érdekelne ,partiban egy B&W 685-el ?
Mindkettőt meghallgatom ,de más véleményére is kíváncsi lennék , annyira nem értek én hozzá !?

Házimozi:Epson EH-TW 3200. Erősítő :onkyo TX-SR 707 , front: JamoC805, Center: Jamo D7, Sub : Jamo D6 , Hátér :Jamo D6, Supra hangfalkábel , Furutech xv1.3 10m Hdmi, Nordost wyrewizard 1m Hdmi, Inakustik Hdmi,
Média lejátszó: Dune smart D1
Tv Panasonic TX-P50GT60E
Munkahely : Rotal RA06, Hangfal B&W 602s3 Fapaci kábel
Kábel:Neotech KHS-188,
Tápkábel ?

Vendég

Castle

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sziasztok !
Úgy látom újra forgalmazzák Magyarországon a Castle-márkájú hangfalakat.
Ráadásul szerintem hihetetlen jó áron !
Új széria náluk a Knight. Hihetelen olcsón Transmisson Line -os állódobozokkal!
Igazából azért írtam hogy felélesszem ezt a haldokló topikot.
Valamint nagyon kíváncsi lennék, van e tapasztalata valakinek ezekkel a dobozokkal.
Hangminőség? Ár-érték arány stb?

http://castle.try.hu/

http://www.castle.uk.com/

http://www.netdepo.hu/ (az árak miatt, érdemes megnézni)

Kiváncsi lennék a legnagyobb álló Knightra mit mutat egy Dyno A72SE-cucchoz képest.

Fecke
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 4

Castle

Hozzászólás Szerző: Fecke »

Budapesten náluk is lehet vásárolni.
http://www.korner-audio.com/

És hallgatozni is ?
Konkrétan polcsugárzokat keresek egy Rotel rA-06 hü társának

Házimozi:Epson EH-TW 3200. Erősítő :onkyo TX-SR 707 , front: JamoC805, Center: Jamo D7, Sub : Jamo D6 , Hátér :Jamo D6, Supra hangfalkábel , Furutech xv1.3 10m Hdmi, Nordost wyrewizard 1m Hdmi, Inakustik Hdmi,
Média lejátszó: Dune smart D1
Tv Panasonic TX-P50GT60E
Munkahely : Rotal RA06, Hangfal B&W 602s3 Fapaci kábel
Kábel:Neotech KHS-188,
Tápkábel ?

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1699

Castle

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Igen tudom több helyen is kaphatóak egyező áron, de hirtelen a netdepo jutott eszembe.

Bizony én is várom hogy valaki lefülelje őket működés közben.

Nem várni kell rá, hanem megfülelni.

ata133

Castle

Igen tudom több helyen is kaphatóak egyező áron, de hirtelen a netdepo jutott eszembe.

Bizony én is várom hogy valaki lefülelje őket működés közben.

BruceWayne
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 9

Castle

Hozzászólás Szerző: BruceWayne »

Knight2 What Hi-Fi

Személyes tapasztalatom ugyan nincs még velük, de a fenti előjelek miatt ígéretesnek tűnik a sorozat!

Vendég

Castle

Budapesten náluk is lehet vásárolni.
http://www.korner-audio.com/

ata133

Castle

Sziasztok !
Úgy látom újra forgalmazzák Magyarországon a Castle-márkájú hangfalakat.
Ráadásul szerintem hihetetlen jó áron !
Új széria náluk a Knight. Hihetelen olcsón Transmisson Line -os állódobozokkal!
Igazából azért írtam hogy felélesszem ezt a haldokló topikot.
Valamint nagyon kíváncsi lennék, van e tapasztalata valakinek ezekkel a dobozokkal.
Hangminőség? Ár-érték arány stb?

http://castle.try.hu/

http://www.castle.uk.com/

http://www.netdepo.hu/ (az árak miatt, érdemes megnézni)

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

Castle

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

...
Kapható ilyen még Magyarországon?
Egyáltalán gyártanak még?

A Castle név létezik, de őket is elérte a végzet: az IAG csoport (Wharfi, Mission, Quad...) részévé váltak.
A magyar disztribúciót régebben a Penna látta el, szerintem ők meg tudják mondani, van-e még itthon forgalmazás.

Az új Castle-nek semmi köze a régihez, így már nincs forgalmazásban itthon.
A Castle dobozok minősége kimagasló volt, érdemes a használtakkal foglalkozni.
Naim-ZU

forgi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5

Castle

Hozzászólás Szerző: forgi »

...

A Castle név létezik, de őket is elérte a végzet: az IAG csoport (Wharfi, Mission, Quad...) részévé váltak.
A magyar disztribúciót régebben a Penna látta el, szerintem ők meg tudják mondani, van-e még itthon forgalmazás.

Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek

Négy láb jó, két láb rossz

Voyager
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2120

Castle

Hozzászólás Szerző: Voyager »

...
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11108
Kapcsolat:

Castle

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

...

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Castle

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Az egykori HiFi Magazin főszerkesztője Darvas László mondta nekem a nyár elején, hogy az ember minél többet megtapasztal a zenehallgatás terén, annél kevésbé képes bármiről is határozottan véleményt mondani.
Hát igen ezzel én is így vagyok, bár a tapasztalatom nyílván össze sem hasonlítható, az álatad említett személlyel. Odáig jutottam, hogy csak annyit merek mondani, hogy éppen az adott körülmények között mit tapasztaltam és már magamban sem vagyok biztos. Pl rájöttem, hogy ami 5 perc hallgatás után elkápráztat, az hosszú távon lehet, hgy nem jó.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

Vendég

Castle

Turbo:

veled személyesen az ég egy adta világon semmi bajom sincs még ha a látszat azt is mutatja :-)

Engem a fórumokon oly sokszor látható sommás vélemény-nyilvánítás zavar sokkal inkább ("wazze leverte, mint állat") és ezirányú dúltságomat most éppen rajtad kellett valahogy levezetni :-(
Bizony az audio-vizuális világ nem fekete-fehér, mint ahogy ezt helyesen állítod.

Na ennyi az egész, nem érdemes vele többet foglalkozni. Ha a csendben itt olvasgatók csak egy hangyafaroknyival átgondoltabban fogalmaznak a jövőben, már nem volt hiábavaló a történet. Még ha soha többet nem vesznek Castle-t akkor is.

kf

Turbo
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 90

Castle

Hozzászólás Szerző: Turbo »

"Azért ajánlottam fel a meghallgatást, mert véltem feltételezni, hogy esetleg érdekelni fog, tényleg igaz-e, amikor azt mondjuk, hogy az általad hallott körülmények alapján nem lehet megitélni semmilyen doboz hangját... ... De vagy nem érdekel, hogy igazunk van-e, vagy olyan biztos vagy a véleményedben, hogy tudod semmilyen módon, semmilyen meghallgatás nem tudna meggyőzni az állításod ellenkezőjéről."

A dolgok sohasem feketék vagy fehérek, mintahogy ez sem. Azt nem mondanám, hogy nem érdekel hogyan szólnának más körülmények között, már csak azért sem mert már hallottam (soxor hallom egyféleképpen) és már véleményt is írtam róla. Viszont annyira valóban nem foglalkoztatott a dolog, hogy ezért elbumlizzak valahová, főleg miután így nekemestetek. A vicces az, hogy most már egyre jobban kiváncsivá tesz a dolog...

"...ezért némileg keserű a szám íze. Pedig a Richmond 3i messze többet érdemel a potenciális vásárlók figyelméből, mint amit e hajcihő kapcsán kapott."

Hidd el a negatív reklám is jó reklám, és ezt nem én találtam ki. Akit érdekel az amúgyis elment volna meghallgatni, akit meg eddig nem az mostmár csakazért is alapon, hogy neki is legyen véleménye róla.

Üdv
Turbo

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Castle

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Az egykori HiFi Magazin főszerkesztője Darvas László mondta nekem a nyár elején, hogy az ember minél többet megtapasztal a zenehallgatás terén, annél kevésbé képes bármiről is határozottan véleményt mondani. Már akkor is sejtettem, hogy ez igen nagy igazság.

OFFTOPIC:

Én az egyetemen is így vagyok. Minél többet tudok a szakterületemről annál jobban érzem azt, hogy még mennyi mindent kell tanulnom és mennyire nem értek hozzá.

Vendég

Castle

Penna: Sajnálom, hogy megsértődtél, nem volt szándékomban megsérteni. A meghallgatással azért nem éltem, mert én nem vagyok potenciális vásárló, a kis dobozok nem az én világom.
Turbo:

Azért ajánlottam fel a meghallgatást, mert véltem feltételezni, hogy esetleg érdekelni fog, tényleg igaz-e, amikor azt mondjuk, hogy az általad hallott körülmények alapján nem lehet megitélni semmilyen doboz hangját (ha már a fórumozásnak egymás segítéséről, meg a tapasztaltabbak véleményének az esetleges megfontolásáról van szó). De vagy nem érdekel, hogy igazunk van-e, vagy olyan biztos vagy a véleményedben, hogy tudod semmilyen módon, semmilyen meghallgatás nem tudna meggyőzni az állításod ellenkezőjéről. Ez teljesen rendben van, törvényes álláspont mindkettő, ezért is mondtam, hogy ha nem, hát nem.

Az egykori HiFi Magazin főszerkesztője Darvas László mondta nekem a nyár elején, hogy az ember minél többet megtapasztal a zenehallgatás terén, annél kevésbé képes bármiről is határozottan véleményt mondani. Már akkor is sejtettem, hogy ez igen nagy igazság.

Azt soha nem gondoltam, hogy potenciális vásárló vagy, viszont úgy látom hogy a segítségeddel a potenciális vásárlót is sikerült elbizonytalanítani és ezért némileg keserű a szám íze. Pedig a Richmond 3i messze többet érdemel a potenciális vásárlók figyelméből, mint amit e hajcihő kapcsán kapott.

kf

Turbo
Fórumlakó
Fórumlakó

Castle

Penna: Sajnálom, hogy megsértődtél, nem volt szándékomban megsérteni. A meghallgatással azért nem éltem, mert én nem vagyok potenciális vásárló, a kis dobozok nem az én világom. Viszont Newmannak én is többször ajánlottam, hogy tegye meg. A Penna munkáját nem kivánom minősíteni, hiszen ez a fórum nem erről szól, és én meg nem voltam ott az első kapavágástól, hogy mit, hogyan csináltak. Én kizárólag a hangdobozokról kivántam értekezni.
AT: Végre egy normális hozzászólás. Nem arról volt szó, hogy nem értem mit akarsz mondani, hanem a lekezelő, gúnyos stílusod miatt akadtam ki.

Ez az egész fórumosdi arról kellene, hogy szóljon, hogy segítsünk egymásnak. Nem pedig arról, hogy rögtön a sárba döngöljük a másikat, mert az szerintünk marhaságot ír.

Azt hiszem már eléggé szét off-oltuk ezt a topikot, úgyhogy részemről tényleg ennyi.

Öszintén kiváncsi vagyok már egy olyan valakinek a véleményére, aki "ideális" körülmények között meghallgatta az ominózus dobozt.

Üdv
Turbo

Vendég

Castle

Döntsétek el, hogy ez a topic Penna vagy Castle címet viselje, aztán tartsátok hozzá magatokat, lécci!
Én már úgyse olvaom...

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11108
Kapcsolat:

Castle

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Döntsétek el, hogy ez a topic Penna vagy Castle címet viselje, aztán tartsátok hozzá magatokat, lécci!

Vendég

Castle

Penna: Teljesen igazad van, az otthoni meghallgatás, pláne hosszabb távon lenne az ideális. Ehhez képest Te magad mondtad egy másik topikban, hogy nállatok is azt ajánlják a betérő kuncsaftnak, hogy először nállatok hallgatozzon. Márpedig az nem az otthona. Meg, hogy a kölcsönadásnak milyen buktatói vannak. (Esetleges nem látható sérülés, karcolás, stb.) A legtöbb kereskedőnél ez még opció szinten sem merül fel. 
Gordon314: Bármi előfordulhat, de nem tartom valószínűnek. Azért a pirosat a pirosba bedugni nem túl bonyolúlt. A lehallgatási poziciórol meg csak annyit, hogy ez a hangmérnök munkahelye. Egy televízióban ami ugye "Broadcast". Azt hiszem joggal elvárhatná az ember, hogy ez jóval az átlagos minőség felett áljon. Ehhez képest itt vesézi még az egyik építő is, hogy teljesen alkalmatlan a zenehallgatásra. Nem baj, tévézni jó lesz...

AT: Nos megpróbálnám összefoglalni a Te eddigi renkívül "építő" jellegü hozzászólásaidat, mint ahogyan azt oly frappánsan velem kapcsolatban megjegyezted. Megtudtuk, hogy Somogybabodra ne menjünk Ferrarival, valamint, hogy Moszkvában Mercedest osztogatnak és hogy a projektort semmiképpen sem nézzük napfényben. A hasonlataid csodálatosak és remekül előrevittek mindenkit a Castle falakkal kapcsolatos kérdéseink megválaszolására.  

"De ha úgy gondolod, hogy van olyan hangfal, ami jobban szólna ott a stúdió tetején (nagyjából ebben az árkategóriában), akkor szerintem most rögtön szóljál KF-nek, aki jutalék fizetése fejében ezután azt a jobbat fogja árulni wink.gif"
Ezt muszály volt pontosan idéznem. Nos itt az alternatíva, kimondottan stúdióra tervezve, elülső reflexnyilásokkal, (nyugodtan rátolhatod a falra nem lesz dobozhangja). Ezt egy másik melóhelyemen hallgatom, szintén nagyon magasan van, igaz állványon a falra tolva. (Nem a Penna építette) Röviden szól mint a disznó. Bővebben: a közepe nem olyan szépen részletező mint a Richmond, de az összkép sokkal jobb. És még mielőtt megkérdezed, nem viszem haza és nem hasonlítom össze a Pleludiummal. Viszont lenne nekem is egy kérdésem: hallottad egyáltalán bármilyen körülmények között szólni a Richmond-ot? :smile19:

Turbo:

Te aztán nehéz eset vagy :-) Mintha mindenáron valami hibát próbálnál bennünk és a Richmondban találni. De megint megpróbálom megmagyarázni....

1. A meghallgatás kapcsán azt írtam, hogy első lépcsőnek szoktuk ajánlani a nálunk történő meghallgatást, utána a második lépcső az otthoni próba. Kár, hogy már nem lehet visszaolvasni, mit írtam. Azért szükséges az első lépcső mert pár esetben legalább az ki tud derülni, hogy van-e esélye és értelme az otthoni meghallgatásnak. Az öszekarcolt doboz pedig azért hagyott bennünk mély nyomot, mert a Penna tulajdonosának saját használatú, utolsó tiszafából készült Proac doboza volt. A Proac azóta sem gyárt tiszafa hangfalat, és nem iks fog, mert kihalt ez a fajta tiszafa, ezért különösen nagy becsben tartottuk. (Azon már meg sem ütközünk, hogy összemaszatolt, tiszta por, piszok eszközöket kapunk néha vissza, elszakított dobozban, hiányzó tartozékokkal. A higiénia, az eszközök tisztán tartása sokaknak snassz sajnos... Lehet egyszer majd lefotózzuk a visszakapott cuccokat és közzé tesszük elrettentő példaként.)

2. A studió, aminek a vezérlőjéről beszélünk napi 24 órában élő műsorakat ad és rögzít a műteremből. Ennek folytán egyáltalán nem szempont, hogy zenén hogy szól, mivel az élő beszédet kell érteni benne és érezni a szintjének a legapróbb változását. Ezért kifejezetten olyan hangfalat választottak, aminek a közepe a lehető legjobb, még több, mint két méter magasból is. Nem volt szempont, hogy úgy szóljon, mint egy "disznó". Azt pedig Te is elismerted, hogy a Richmond közepe jó. Ez volt az igény, ilyet adtunk el. Pont. Ragozhatjuk akármeddig is. Mivel a studióba szánt aktiv hangfalak közül árulunk M-Audiot, Behringert, Mackiet, F.A.R-t, Miller and Kreiselt, Questedet ezért tudtunk volna mit ajánlani, ha az igény úgy kivánja. Nem kivánta.

3. A televíziók vezérlőinek a "hangminőségét" semmiképpen sem ugyanazzal a mércével lehet megitélni, mint az otthoni zenehallgatásét. Elárulom Neked, hogy vannak olyan lebony studiók, közvetítőkocsik, ahol a rackbe szerelt 1U-2U magas aktiv hangfalpárral monitoroznak, ami 3-5-szor annyiba kerül, mint a Richmond. Mert ez a lepraktikusabb. Nézd meg egyszer a Wohler honlapját. Azzal dicséri a gyártó a hangját: "Excellent high-frequency response reveals potential problems with audio whine or hiss". Vagyis a kiváló magas átvitel megkönnyíti a potenciális zaj problémák felfedezését. Na a világ legismertebb (és messze legdrágább) rackes aktiv hangfalainak a gyártója ezt tartja az egyik legfontosabb érvének...

Lehet, hogy meglep, de egy átlagos televíziós rendszer beruházásánál a hangeszközökre igen ritkán szánnak teljes beruházási összeg 4-5%-nál többet. A Te munkaadódnál ez kb 2% volt. A 32 csatornás hangkeverővel meg az analóg-AES / EBU hangkonverterekkel, beleértve az összes mikrofont is.

4. Idáig a véleményedet a tapasztalatlanság számlájára írtam, de egyre inkább a meggyőződésem, hogy némi rosszindulat vagy sértődöttség is motivál, mással nem tudnám megmagyarázni a "broadcast" minőség és a mi rendszerépítői tevékenységünk emlegetését. Szóval, ezúton kérném, hogy a jövőben mellőzd a televíziós rendszerépítő tevékenységünk minősítését. Ezt csak a megrendelőnek van joga minősíteni, ő meg azóta újabb százmilliót meghaladó összegben rendelt több részletben is mindenfélét nálunk. Például egy komplett második tévécsatornát.

5. Az építő jellegű hozzászólásokkal semmi problémám. Az persze feltünt,hogy a többszörösen is felajánlott Richmond meghallgatási lehetőségekkel nem kivántál élni. Így aztán tekintsd őket tárgytalannak. Megsértődtem.

kf

Turbo
Fórumlakó
Fórumlakó

Castle

Bocs, de már nem bírtam megállni.

Newman: Légyszi menj már el, és hallgasd meg végre azt az átkozott dobozt és írd le a véleményed. Előre is kösz.

Penna: Teljesen igazad van, az otthoni meghallgatás, pláne hosszabb távon lenne az ideális. Ehhez képest Te magad mondtad egy másik topikban, hogy nállatok is azt ajánlják a betérő kuncsaftnak, hogy először nállatok hallgatozzon. Márpedig az nem az otthona. Meg, hogy a kölcsönadásnak milyen buktatói vannak. (Esetleges nem látható sérülés, karcolás, stb.) A legtöbb kereskedőnél ez még opció szinten sem merül fel.

Gordon314: Bármi előfordulhat, de nem tartom valószínűnek. Azért a pirosat a pirosba bedugni nem túl bonyolúlt. A lehallgatási poziciórol meg csak annyit, hogy ez a hangmérnök munkahelye. Egy televízióban ami ugye "Broadcast". Azt hiszem joggal elvárhatná az ember, hogy ez jóval az átlagos minőség felett áljon. Ehhez képest itt vesézi még az egyik építő is, hogy teljesen alkalmatlan a zenehallgatásra. Nem baj, tévézni jó lesz...

AT: Nos megpróbálnám összefoglalni a Te eddigi renkívül "építő" jellegü hozzászólásaidat, mint ahogyan azt oly frappánsan velem kapcsolatban megjegyezted. Megtudtuk, hogy Somogybabodra ne menjünk Ferrarival, valamint, hogy Moszkvában Mercedest osztogatnak és hogy a projektort semmiképpen sem nézzük napfényben. A hasonlataid csodálatosak és remekül előrevittek mindenkit a Castle falakkal kapcsolatos kérdéseink megválaszolására. :kiraly:

"De ha úgy gondolod, hogy van olyan hangfal, ami jobban szólna ott a stúdió tetején (nagyjából ebben az árkategóriában), akkor szerintem most rögtön szóljál KF-nek, aki jutalék fizetése fejében ezután azt a jobbat fogja árulni wink.gif"
Ezt muszály volt pontosan idéznem. Nos itt az alternatíva, kimondottan stúdióra tervezve, elülső reflexnyilásokkal, (nyugodtan rátolhatod a falra nem lesz dobozhangja). Ezt egy másik melóhelyemen hallgatom, szintén nagyon magasan van, igaz állványon a falra tolva. (Nem a Penna építette) Röviden szól mint a disznó. Bővebben: a közepe nem olyan szépen részletező mint a Richmond, de az összkép sokkal jobb. És még mielőtt megkérdezed, nem viszem haza és nem hasonlítom össze a Pleludiummal. Viszont lenne nekem is egy kérdésem: hallottad egyáltalán bármilyen körülmények között szólni a Richmond-ot? :smile19:

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”