Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mélysugárzók
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Mélysugárzók
A 441-es Neotechnél gyengébbet semmiképpen se vegyél. ha tudsz forrasztani, akkor veszel kábelt, s két RCA csatit, bőven 10 alatt van így ez. Bár forrasztva sem drágább.
Anno én is ilyen Neotechet használtam, s teljesen elégedett voltam vele.
Ha egy olcsóbbat veszel, az az igazi pénzkidobás, így inkább spórolj egy ilyenre, mert ez örök darab lesz.
Naim-ZU
Mélysugárzók
Sziasztok!
A napokban fogok venni egy CAV W310 subot.
AZ AVR-en RCA kimenet van a SUB számára.
Elég egy szimpla RCA kábel az AVR és SUB közé?
Előre is köszönöm!
Tapasztalatból mondom, hogy azon nem érdemes spórolni.
Lehet, de a végeredmény egy határ sz.r lesz. Nekem 5000-es inakustik subkábelem volt, úgy voltam vele, hogy ahha jó ez, hallom a mélyeket rendesen. Aztán úgy alakult, hogy belerakták a darazsat a fülembe
Megvettem (illetve a Kácsánál csináltattam) egy - az aláírásomban leírt kábelt - és barátom! A mennydörgés kinyomja a levegőt a tüdődből, egy hegyomlásnál épp' csak a tapéta nem hámlik... Ennek fényében az 5000-es kábel nem ért egy fillért sem.
Ha olyat veszel, mint ami nekem van.... na azzal nem fogsz mellé. Egyébként asszem 2,5 méteres és 10000- volt, elég príma szorítós - aranyozott RCA-kal.
Remélem segítettem,
Üdv.: Csaba
Ezek szerint más is osztja a véleményem, csak én kicsit árnyaltabb voltam, mert azért az számításba kell venni bizonyos mértékig, hogy mennyibe kerül a sub és mennyibe a kábel.
...bár, láttunk már "karón varnyút" , hogy egy gyengébbnek elkönyvelt hangsugárzó a megfelelő környezetben kategóriát lépett fölfelé.
Sziasztok!
A véleményetek szerint elég rossz subot választottam?
Most a SUB kerül 44.900 HUF -ba akciósan. Ehhez képest egy 10.000 -es kábel már tényleg nem semmi.
De ha azt javasoljátok. hogy érdemes megvenni még e mellé a SUB mellé is, akkor meg fogom venni.
Üdv.
Mélysugárzók
Sziasztok!
Előre is köszönöm!
Lehet, de a végeredmény egy határ sz.r lesz. Nekem 5000-es inakustik subkábelem volt, úgy voltam vele, hogy ahha jó ez, hallom a mélyeket rendesen. Aztán úgy alakult, hogy belerakták a darazsat a fülembe
Megvettem (illetve a Kácsánál csináltattam) egy - az aláírásomban leírt kábelt - és barátom! A mennydörgés kinyomja a levegőt a tüdődből, egy hegyomlásnál épp' csak a tapéta nem hámlik... Ennek fényében az 5000-es kábel nem ért egy fillért sem.
Ha olyat veszel, mint ami nekem van.... na azzal nem fogsz mellé. Egyébként asszem 2,5 méteres és 10000- volt, elég príma szorítós - aranyozott RCA-kal.
Remélem segítettem,
Ezek szerint más is osztja a véleményem, csak én kicsit árnyaltabb voltam, mert azért az számításba kell venni bizonyos mértékig, hogy mennyibe kerül a sub és mennyibe a kábel.
...bár, láttunk már "karón varnyút" , hogy egy gyengébbnek elkönyvelt hangsugárzó a megfelelő környezetben kategóriát lépett fölfelé.
Mélysugárzók
Sziasztok!
Előre is köszönöm!
Remélem segítettem,
Mélysugárzók
Sziasztok!
Előre is köszönöm!
Egy jobb minőségű kábel azért nem árt.
Ne tegyél "tyúkbelet", amit készülékekhez mellékelnek.
Könnyen okozhat csalódást és döntő többségben ezt a subnak tudják be - pedig nem.
Vagyis, ha mindenhol-máshol befolyással van az átvitelre, akkor pont itt miért ne lenne.
Mélysugárzók
Sziasztok!
Előre is köszönöm!
- Polk87
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 0
Mélysugárzók
mennyi az a jó pénz?
35ezeré!
Na valaki tud mondani valamit róla?
TV: LG 32LG2000, ERŐSÍTŐ: Denon AVR-1610, HANGFALAK: Front: Polk Audio Monitor 50, Center: Polk Audio CS1, Surround: Polk Audio Monitor 30, Sub: CAV W310.
- Polk87
- Lefelé a lejtőn
Mélysugárzók
mennyi az a jó pénz?
35ezeré!
TV: LG 32LG2000, ERŐSÍTŐ: Denon AVR-1610, HANGFALAK: Front: Polk Audio Monitor 50, Center: Polk Audio CS1, Surround: Polk Audio Monitor 30, Sub: CAV W310.
Mélysugárzók
mennyi az a jó pénz?
- Polk87
- Lefelé a lejtőn
Mélysugárzók
Üdv.
Na szóval lenne egy Polkaudio PSW202 sub jó pénzé, mi a véleményetek róla?
Mélysugárzók
Jó kis hangkártya ez az soundblaster X-fi, tökéletesen lehet rajta vágni a sub kimenetet 10hz-től 200hz-ig, szóval nem baj ha nem túl hatásos a w310 crossja.
Ha még van Pesten,akkor meg is hallgatom jövöhéten, nem várok tovább a polk psw111-re.
Már csak a kis 14-15m2-es szobám miatt félek,ne legyen túl kicsi.
Mélysugárzók
Jó sub, de 20 m2 fölött már inkább a nagyobb (310).
- Polk87
- Lefelé a lejtőn
Mélysugárzók
Jó csel, ha az ember egy kicsit unatkozik mikre képes, a kényelemért.
Csak most azt várnám hogy, valami úton módon kicsit meg hosszabbítanák az akciót, mondjuk úgy március közepéig, tudom hülyeség.
Nagyon szeretnék egyet, de most a pénztálca nem engedi. Mert sok elment a Polk Audio rendszerre, és március elején lesz lóvé, ha értitek, mert én nem vagyok az a nagyon jól élő emberke.
Mélysugárzók
Akkor ezek szerint jó sub ennyiért, látom hogy, te moddoltad, mit csináltál vele, és mivel lett jobb?
Nem kell nagy dologra gondolni. Mindössze annyi történt, hogy kikötöttem az erősítőből a hangszórót, és a CAV 2086-os sub végfokára kötöttem rá. Így lett passzív.
Nem azért alakítottam át, mert így jobb, egyszerűen azért, mert így ha bekapcsolom az erősítőt, nem kell külön a sub-ot.
- Polk87
- Lefelé a lejtőn
Mélysugárzók
Akkor ezek szerint jó sub ennyiért, látom hogy, te moddoltad, mit csináltál vele, és mivel lett jobb?
Mélysugárzók
Mennyivel "rosszabb" a 300-as?
Kisebb, a fázis két fokozatban állítható (0, 180).
50 W-tal kisebb a teljesítménye (ebből gondolom, hogy az erősítő felépítése is más).
Tesóméknak van valami hitachi, vagy mi, házimozi szett és ahhoz egy kis 16cm mély van, és elég jó a mély, pedig nekik nagyobb a szobájuk.
Ettől szerintem jobb, mivel az egybegyúrt cuccokhoz nem valami kóser subokat adnak (döng, dübörög...stb)
öblös tőle a hang, de az nem az a hang, amit Te szeretnél. - szerintem.
Kinézetre pontosan olyan, mint a 310-es.
Ugyanazt tudom róla leírni, mint Clide a 310-esről, így csak pár szó:
pontos, gyors, határozottan odateszi magát, ha kell.
Tud érzékien duruzsolni, meg ha kell "kalapácsütés szerű" meglepetéseket okozni.
Nem azt mondom, hogy ettől nincs jobb, sőt.... ez csak belépő szintű, de abban szinte biztos vagyok, hogy
29900-ért - vagy mennyi most az ára - nem kapsz jobbat.
Ez a véleményem róla, az én rendszeremben, passzívként használva.
üdv.
szami
Mélysugárzók
Akkor lehet hogy maradok a CAV W300-nál.Valaki tud róla mondani valamit, hogy milyen?
Röviden: felejtős.
CAVBoy-nál érdeklődj!
Mélysugárzók
Köszi,erre kiváncsi vagyok, bár tényleg elmondta ATC BP (bocsi,de nem tudom a neved ) hogy ez egy gyengesége.
Egyébként nem mondanám gyengeségnek, mert abból az erősítőből van több, aminél ez állítható...
Mélysugárzók
Akkor lehet hogy maradok a CAV W300-nál.Valaki tud róla mondani valamit, hogy milyen?
Röviden: felejtős.
Mélysugárzók
Nos,ha már a cav-ok vannak porondon, akkor én is emliteném a w310-et, korrekt tájékoztatást adott telefonon át is ATC BP
Elméletileg a szürője nem vág elég meredeken,ezért olyan erősítőkhöz ajánlott,ami levágja a sub felső tartományát.
Nos, nekem JA-66C-m van,szóval nem rendelkezik sub kimenettel,hanem a hangkártyám (Soundblaster Xfi XtremeGamer) mélykimenetéről használnám zenére.
Szerintetek ennél a hangkarinál lehet állitani a vágást? Vagy nem? Hétvégén leszek csak annál a gépnél.
Clide, próbáltad csak a saját szüröjével,vagy nem?
Ha a kártyának ez kimondottan a mély kimenete, akkor az alapból már vágott ...
Mélysugárzók
Nos,ha már a cav-ok vannak porondon, akkor én is emliteném a w310-et, korrekt tájékoztatást adott telefonon át is ATC BP
Elméletileg a szürője nem vág elég meredeken,ezért olyan erősítőkhöz ajánlott,ami levágja a sub felső tartományát.
Nos, nekem JA-66C-m van,szóval nem rendelkezik sub kimenettel,hanem a hangkártyám (Soundblaster Xfi XtremeGamer) mélykimenetéről használnám zenére.
Szerintetek ennél a hangkarinál lehet állitani a vágást? Vagy nem? Hétvégén leszek csak annál a gépnél.
Nem próbáltam, belőttem az erősítőn a 80 Hz-et, aztán hadd menjen.
De ki fogom próbálni.
Köszi,erre kiváncsi vagyok, bár tényleg elmondta ATC BP (bocsi,de nem tudom a neved ) hogy ez egy gyengesége.
Mélysugárzók
Nem próbáltam, belőttem az erősítőn a 80 Hz-et, aztán hadd menjen.
De ki fogom próbálni.
- Polk87
- Lefelé a lejtőn
Mélysugárzók
Értem, akkor most már csak lóvé kéne és jöhetne is ,
mivel az a legkevesebb.
Mélysugárzók
Mennyivel "rosszabb" a 300-as? Mondjuk ezzel a 300-al se lennék csalódott, mivel most nincs semmilyen mély ládám, lehet hogy ez is elég lenne.Tesóméknak van valami hitachi, vagy mi, házimozi szett és ahhoz egy kis 16cm mély van, és elég jó a mély, pedig nekik nagyobb a szobájuk.
Akkor lehet hogy maradok a CAV W300-nál.
Valaki tud róla mondani valamit, hogy milyen?
Tedd be a 310-et, a kicsiknek elfogy a szusza és akkor meg hiányérzeted lesz...Nem baj az ha van tartalék szerintem.Nem lesz nagy az a 18 négyzetméterre.
- Polk87
- Lefelé a lejtőn
Mélysugárzók
Mennyivel "rosszabb" a 300-as? Mondjuk ezzel a 300-al se lennék csalódott, mivel most nincs semmilyen mély ládám, lehet hogy ez is elég lenne.
Tesóméknak van valami hitachi, vagy mi, házimozi szett és ahhoz egy kis 16cm mély van, és elég jó a mély, pedig nekik nagyobb a szobájuk.
Akkor lehet hogy maradok a CAV W300-nál.
Valaki tud róla mondani valamit, hogy milyen?