Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
Nem nem fejlődőm vissza :kiraly: :foto: Csak megdöglött az egyik sony minihifink és azt szeretném potolni vele!
Mekkora szobába teszed?
Sziasztok!Vettem itt a fórumon egy Sony TA F120 -as erősítőt és ehhez szeretnék majd valami dobozokat venni!Esetleg valami ötlet vagy tanács,hogy mi lenne jó hozzá?Álló vagy valami kisebb monitor doboz?Előre is köszönöm!
Te visszafelé fejlődsz, h ilyeneket veszel? Nem az erősítő határozza meg mekkora doboz kell mellé, illetve nem csak az...Kis térbe alapból nem tesz az ember nagy álló dobozt, mert nem fog jól zenélni...Átlagos nappaliba meg inkább ízlés dolga, de ez mellé a Sony mellé meg gyakorlatilag tök mindegy, mert nem a minőségi zene fog megszólalni vele...Házibulizni nagy dobozokkal jó vele... :kiraly:
Nem nem fejlődőm vissza :foto: Csak megdöglött az egyik sony minihifink és azt szeretném potolni vele!
Sziasztok!Vettem itt a fórumon egy Sony TA F120 -as erősítőt és ehhez szeretnék majd valami dobozokat venni!Esetleg valami ötlet vagy tanács,hogy mi lenne jó hozzá?Álló vagy valami kisebb monitor doboz?Előre is köszönöm!
Te visszafelé fejlődsz, h ilyeneket veszel? :foto: Nem az erősítő határozza meg mekkora doboz kell mellé, illetve nem csak az...Kis térbe alapból nem tesz az ember nagy álló dobozt, mert nem fog jól zenélni...Átlagos nappaliba meg inkább ízlés dolga, de ez mellé a Sony mellé meg gyakorlatilag tök mindegy, mert nem a minőségi zene fog megszólalni vele...Házibulizni nagy dobozokkal jó vele... :kiraly:
Racepower hasonlóképpen vélekedett mint én...Nekem a forgalmazó is elmondta a régebbi Lx70 sokkal jobb volt, mint ezek az újabb 71, etc...Mint írtam a nagy Onkyiókat nem ismerem,de az biztos, h zeneileg ezek sem éllovasok, még ha mozira jók is...Denonból én is a régebbi nagyobb vasakat ajánlom.De sokkal jobb és merészebb vállalkozás lenne egy olcsóbb 919-es Pioneer és egy külön sztereó erősítő..A kis pio a mozit tökéletesen kielégíti, zenére meg ott lenne a sztereó lánc... :kiraly:
Ahol a dalit árulják minden bizonnyal a Denont fogják pussolni mellé, ami nem feltétlen jó választás...Magad dönts ne hagyd, h a kereskedő befolyásoljon...
Állítsd be rendesen az időzónát és/vagy a téli időszámítást.
csak egy gyors kérdés:
ez system itt miért mutat egy órával későbbi időt? (Cairo-it nézzük :kiraly: )
My Webpage - fotóim
CA, AZUR840, 740C, 340T + Tannoy Rev.Signature DC6T, QED biwire
Sziasztok !
Szerintem senki nem sért meg senkit azzal ha itt elmondja az ő saját véleményét, hogy neki mi jön be a legjobban és pontosan ez az amit én szerettem volna megtudni és pontosan ez az amivel nem is jutottam sokkal előbbre. Hisz most van egy rakat jó ötlet/javaslat. ---->> A lényeg: meg kell hallgatni őket!
Dali Ikon6-t veszek az tuti - újat. (Asszony már bepróbálkozott hogy a gangon alszok a hülye tornyaimmal együtt
Arról tud valaki véleményt formálni hogy milyenek a Dali Ikon sub-ok és vokálok? (respect: RACPOWER )
:foto:
Képzeljétek egy olyan marha apróság is bejött hogy ezek a fajta - komolyabb erősítők az eredetileg nálunk lévő állványra - nem férnek el :kiraly:
Erősítő terén továbbra is kicsit tanácstalan vagyok,PIO LX71-et hallottam PIO rendszerrel - hát nem fogott meg, Denon 3808 esetleg 3310 és az Onkyo 876,/1007 maradtak, most a H/K-jal belement a bogár a fülembe
(Régebben egyébként volt egy egyszerű kis rendszerem Yamaha kis szatellitek (4db), Denon avr-1306-al. center+ sub)
hát, most már dönteni kell !36_7_11.gif' />
Az biztos hogy erősítő terén kell az hogy legyen dinamikája, (please mods ne küldjetek milyen erősítőt-t topicba), HDMI 1.3, ki-be, (távirányíthatós legyen asszony miatt , ), de lehetőleg semelyik tartományban ne legyen kihangsúlyozott dominanciája, egyenletesen dinamikusan és tisztán szóljon, ércesség és tompa lágyság nélkül, letisztult, egyszerű és szép hangok. Ezek a szempontjaim.
My Webpage - fotóim
Megmondom őszintén én a véleményemet direkt privátban írtam meg neki hogy ne sértsek meg senkit meg nehogy az jöjjön le én sztárolom az onkyot.
Én csak annyit írtam neki a mostani piok állítólag nincsennek ott hangban mint az lx 50 60 70 mint a 71 től felfelé de mégjobban mint a 2011 és az ax5.
LX 60 at hallottam monitor audioval tényleg jól passzoltak.
A mostani piokról azt hallottam sokkal szervízigényesebbek mert nagyobb meghibásodásuk. Valamint az új széria a digit erősítő miatt nem annyira zenei de mozira jó.
A denon a mostani szériából szintén elég sok elromlik, valamint a hangjuk sem olyan jó mint a kikiáltott 3805.
Igaz a 3805 öt nem hallottam de nekem a többi hangra mozierősítők közül egy sem jön be, számomra élettelen száraz túl nyugodt semleges hangzás és dinamika sincs.
A yamahák jók állítólag csak szerintem ha megnézzük az áraikat hogy egy 3900 as 500 többe kerül akkor azt mondom annyit nem ér.
A HK ból az újak igaz hogy tudják az új hangformátumokat de nekem a régebbi HK AVR 7000 sokkal jobban tetszett.
És erre mondtam neki azt az onkyo elég jól meg van építve.
Kemény hang igaz , de a dali lágy és épp ezért jól kiegészítik egymást.
És ha teheti hallgassa meg, akár nálam is.
Na meg még azt mondtam hogy a dali ikon 6 szerintem igényli a rendes hangfalkábelt.
Tűzállót kifejezetten nem szereti.
Azért jó hangfal vélemyénem szerint mert ha rendesen meg van támogatva nagyon all rounder, mindenféle zenei stílust szépen megesz.
És azt mondtam neki én majdnem azért nem vettem ikont mert pont denon 2308 al volt és annyira borzalom volt számomra hogy ott is hagytam majd akkor jutott eszembe hogy talán mással is ki kellene próbálni.
És az onkyoval jó párosításnak találtam.
Volt nálam már 1 2 fórumos, direkt nem írom le a nevét nehogy részrehajlás legyen, nekik bejött ezzel a párosítással a hangjuk.
Inkább úgy fogalmaznék, eleve előítélettel jöttek és ha nem is borultak le az onkyo 876 elé de kellemesen csalódtak.
Szerintem ez nem rossz azért.
De soha nem mondtam ettől nincs jobb.
Ennyi az az én véleményem.
Remélem ezzel nem sértettem meg senkit. :kiraly: :foto:
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Kiegészíteném tigris véleményét azzal hogy a H/K vasak is nagyon korrektek (az x55-ös sorozatot nem ismerem de az elődökből hallottam már párat), mint mozin mint zenén!
A Yamahának is vannak jó vasai, de egyik gyártó alap vasát ajánlom (ott különbség sincs...).
Néztél ill. hallgattál már valamilyent?
Új vagy használt, keret, igények? :kiraly: :foto:
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Sziasztok!
Szeretnék valami komolyabb cuccot venni magamnak otthonra.
35m2 - házimozi és zene hallgatás (nem feltétlen 50-50)
Dali Ikon6 -ot szemeltem ki magamnak.
Erősítő kérdéses.
Hallottam olyanokat hogy Denon a a legjobb hozzá, meg a Pio LX71/72 se rossz, de ezek elég horror árban vannak. Mások szerint az Onkyo az ideális választás!
Szívesen meghllgatnám hozzáértő sokat hallott emberek véleményét!
:kiraly:
kösz!
b
Az Ikon nem válogatós, gyakorlatilag azt teszel elé ami neked a legjobban bejön...A Pioneerok jók, csak nem ez a széria, keress az előzőből azok sokkal jobbak...LX50, 60, 70...Szerintem a Denonból is jobbak a régebbi szériás darabok...Az Onkyo felől megoszlanak a vélemények, én annyira nem ismerem az újakat...Racepower tud mesélni, neki Onkyo van, de szerintem ezek zeneileg nem túl jók.
Sziasztok!
Szeretnék valami komolyabb cuccot venni magamnak otthonra.
35m2 - házimozi és zene hallgatás (nem feltétlen 50-50)
Dali Ikon6 -ot szemeltem ki magamnak.
Erősítő kérdéses.
Hallottam olyanokat hogy Denon a a legjobb hozzá, meg a Pio LX71/72 se rossz, de ezek elég horror árban vannak. Mások szerint az Onkyo az ideális választás!
Szívesen meghllgatnám hozzáértő sokat hallott emberek véleményét!
:kiraly:
kösz!
b
My Webpage - fotóim
Polkaudio monitor 50-et valakinek sikerült már meghallgatóznia?Valami vélemény lenne róla?
Nem jó...Elég ennyi? Mozira elmegy, de nem zenél...
Ennyire rossz ez a hangszóró?
Mozira kéne 80 százalékba.
Úgy mondom, h ebben az árkatban vannak sokkal de sokkal jobb dobozok, főleg ha használtat nézel, de újban is...
Polkaudio monitor 50-et valakinek sikerült már meghallgatóznia?Valami vélemény lenne róla?
Ennyire rossz ez a hangszóró?
Mozira kéne 80 százalékba.
Polkaudio monitor 50-et valakinek sikerült már meghallgatóznia?
Valami vélemény lenne róla?
Vásárlás előtt mindenképpen meg akarom hallgatni őket a saját erősítőmmel.
S40 az olyan, mint a fehér holló. Sehol nincs . Se új, se használt, pedig valóban nem lehet rossz. Ha esetleg tudtok eladó AR dobozokról nyugodtan szóljatok :kiraly:
én az s40 et hallottam, de lenyűgözött. :kiraly:
Az nagyon mozis hangú, pont arra született, hogy lenyűgözzön.
Mozira kevés jobb dobozt tudok amúgy. Az 50-es zeneibb,s nagyvonalúbb.
hallottam az s50 et is de szerintem 18nm re már az sok volt
OFFTOPIC:
BÓTAJÓZSEF, ment privát. :kiraly:
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Az nagyon mozis hangú, pont arra született, hogy lenyűgözzön.
Mozira kevés jobb dobozt tudok amúgy. Az 50-es zeneibb,s nagyvonalúbb.
Naim-ZU
Eléggé képben vagyok az AR tulajdonságaival, volt is nekem, egyik barátomnak pedig mindig volt valamelyik típus. A szériából a legjobb szerintem a 20, s az 50. A 30 is jó, a 40-et én nem igazán szerettem meg.
Az 50-es mozira, s zenére is jobb, mint a kisebb (30), csak jó erősítő kell hozzá. Nagyon zenei hangot produkál, s mozin is komoly. Manapság nem sok hangfal van az újak közt, ami ezt tudná fél millió alatt.
Akkor azt mondod, hogy spóroljak az s50-re? 100k-ra tartja a gazdája. Nekem csak egy pio sa8800-asom van. Nem tudom, hogy elég lesz-e neki....Másik erősítőre meg nem nagyon van pénzem. Eladni pedig nem szeretném.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Eléggé képben vagyok az AR tulajdonságaival, volt is nekem, egyik barátomnak pedig mindig volt valamelyik típus.
A szériából a legjobb szerintem a 20, s az 50. A 30 is jó, a 40-et én nem igazán szerettem meg.
Az 50-es mozira, s zenére is jobb, mint a kisebb (30), csak jó erősítő kell hozzá. Nagyon zenei hangot produkál, s mozin is komoly. Manapság nem sok hangfal van az újak közt, ami ezt tudná fél millió alatt.
Naim-ZU
50-50% mozi/zene. Viszont ha kiegészülne egy subbal az ar S30, akkor már jó lenne sztem. Meg tudom hallagatni mindegyiket. Szeged-Miskolc-Sopron. Jobb helyen nem is lehetnének :foto: Nehéz dolog lesz.
Off. Egyébként építesz még doky? Vannak a szekrény alján shalától vett hangszórók. Ha csinálsz egy jobbat, mint az AR akkor üzleteljünk 15R618, 25R672 meg van egy 170es is csak nem tudom a típusát :kiraly: Egy dx25-öt meg veszek melléjük
A sub-ot hogyan kötnéd a rendszerbe?
Egyébként nem rossz elképzelés, de lehet hogy akkor az S50-el beljebb lennél...
OFFTOPIC:
Én egy "másik" Doky vagyok, nem építek (sajnos nem értek hozzá, és lehetőségem sincsen...).
Ha stereózom, akkor menne az sa-ról a zene, ha mozizom, akkor meg a vsx 1017-ről a mozi. Mondjuk egyenlőre csak a stereo bővülne.
Egyébként lehet, hogy jobban járnék az s50-nel,de kétszer annyiba kerül, mint az s30. Pénz az meg mindig kevés van. A sub pedig ráér.
Elnézést, hogy összekevertelek benneteket...
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
50-50% mozi/zene. Viszont ha kiegészülne egy subbal az ar S30, akkor már jó lenne sztem. Meg tudom hallagatni mindegyiket. Szeged-Miskolc-Sopron. Jobb helyen nem is lehetnének :foto: Nehéz dolog lesz.
Off. Egyébként építesz még doky? Vannak a szekrény alján shalától vett hangszórók. Ha csinálsz egy jobbat, mint az AR akkor üzleteljünk 15R618, 25R672 meg van egy 170es is csak nem tudom a típusát :kiraly: Egy dx25-öt meg veszek melléjük
A sub-ot hogyan kötnéd a rendszerbe?
Egyébként nem rossz elképzelés, de lehet hogy akkor az S50-el beljebb lennél...
OFFTOPIC:
Én egy "másik" Doky vagyok, nem építek (sajnos nem értek hozzá, és lehetőségem sincsen...).
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.