.OFFTOPIC:
Köszönöm szépen mindenkinek, aki tanáccsal látott el. Tannoy F4-es lett a vége és úgy érzem nagyon, de nagyon nem fogom megbánni
Ezek szerint bejött a hangja?!
Mivel hallgattátok meg és mi volt ami megfogott?
Szia Doky!
Erősítő Cambridge Audio AZUR 740A volt. A cd lejátszó valami alap Denon lehetett, de arra nem is nagyon figyeltem, illetve meghajtottuk ám a Sandisk Sansa Clip zenelejátszómmal csak a próba kedvéért.
Különböző kábelekkel hallgattuk. A sima kábel sajnos gyengusz volt, mert kevéske volt a mélye. Azután jött egy titkosított DiY kábel és megjött hirtelen minden. A tér kitágult, a basszus lágyan simogatott..... Kész voltam. Meghallgattuk 15nm-es szobában is. Itt már nem volt olyan jó a hangja, de sajnos az akusztika már csak ilyen. Ha nálam is így fog szólni, akkor az már nagyon rendben van.
Érdekes módon a srácok szerint a zenelejátszó sokkal tisztább, szebb hangot adott mint a cd. Lehet, hogy megnézem, tudhat-e a zenelejátszó testvére nagyobb jelerősséget, mert ha nem kéne széthajtanom az erősítőt bizony azt használnám forrásnak. Rátölteném a zenéket usb-n, a későbbiekben közétolnék egy DAC-ot... Iszonyatosan szép volt a hangja szerintem is. Ezen még gondolkodok, de majd fel is vetem az ötletet a számítógépes zenehallgatási fórumban. Addig egyelőre kíváncsi vagyok, hogy mit tud így a hangfal. Van benne tartalék az biztos. Egyszer meg kell hallgatnod!
840A-volt
A fene rágja meg. Kezdő fórumos átka úgy látom...
Egyszerűbb lett volna azt mondani, hogy inkább kérdezzen téged.
Amúgy még lusta voltam kimászni és kiszedni a kocsiból, inkább jöttem fórumozni.
Holnap szerintem beszerzem mellé az 500-as Denon-t, mert a NAD-ot elvitték és sokáig nem bírom nézni, hogy itt magányoskodjon.
Amúgy meg örülj, hogy vittem magammal a nagymacskát, mert csak úgy szórja a drótjait.
:kiraly:
Csak úgy potyogtatja magából Itt hagyta a hálózatit Amit annyira nem bánok, este vettem észre.
Miért nem vetted ki a kocsiból? El ne lopják... Nekem meg most nem maradt semmi, majd héten remélem már meglesz, mert addig csak az unatkozás van