Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dali hangsugárzók
Dali hangsugárzók
Úgy gondoltam nyitok egy topicot ennek a hangfalcsaládnak. Nekem is dalik muzsikálnak otthon, egy AXS szett és nagyon meg vagyok velük elégedve.
Ide lehet bekarcolni az összes dali hangfalakkal kapcsolatos akármiket, ki mivel hajta őket , van-e , nincs-e , jajhaggyálmárkellafenénekdali.. stb.
Egyébként egy dán hangfalgyártó a dali, Én régebben csak a drága-drága kategóriában találkoztam a hangfalaikkal, de csináltak pár elérhető árú szettet is szerencsére.
Hivatalos honlap: Dali
Dali hangsugárzók
Ármány és cselszövevény!
Valaki megvette helyettem a Dali szettet
Más alternatíva után kell nézzek.
TV: JVC 28' Erősítő:Denon AVR-1705 DVD:Pana RV32 Vidijó: Aiwa FX 5200 Mély: WH210 Hang: Wharfedale Valdus 400, 200, Center:WH20, BCenter:Valdus
Dali hangsugárzók
Nekem Dali Blue szettem van (5005, r1000, c1000) és tökéletesen meg vagyok velük elégedve. (Hip-hop, RnB, pop, film). Professzionális hangváltó és belső kábelezés, kettős kábelezhetőség. Még nincs mélynyomóm (és az biztos sokat fog dobni rajta), de így is megmozgatja néha az ablakot.
Kösz a reflektálást!
Amit én néztem ki butább a tiednél, de még így is jobb lehet, mint az alap konfig ezek szerint. A héten dől el, hogy sikerül- e "megkancafüléznem" a dolgot.
TV: JVC 28' Erősítő:Denon AVR-1705 DVD:Pana RV32 Vidijó: Aiwa FX 5200 Mély: WH210 Hang: Wharfedale Valdus 400, 200, Center:WH20, BCenter:Valdus
Dali hangsugárzók
Mi a helyzet? Mi történt a diamondjaiddal?
semmi, nagyon meg vagyok elégedve velük!
(de az a régi, idézett beírás pont az előtt született pár héttel, h végül Kecskeméten, a Mekkában meghallgattam és megvettem volna egy 8.4, 8C, 8.2 összeállítást...)
Dali hangsugárzók
sajnos a szegedi mm-ban egyaltalan nem lattam kef-t. allvanyosnal jobban szeretnek allo hangszorot, tehat akkor mar inkabb q3. ez ugyan joval dragabb a dali-nal, de meg ki tudnam csongetni - am mivel a center is 100 rugo, igy mar sajnos valszeg megis lotavolon kivul van.
Viszont ha tetszik a Q és megtudod venni az egész szettet egyben akkor jelentősen olcsóbban tudod megvenni szettárban. pl a Netdeponál. Kérj tőlük árajánlatot.
pl nekem 450 volt a Q7Q1Q9c a 520 helyett.
sajnos a szegedi mm-ban egyaltalan nem lattam kef-t. allvanyosnal jobban szeretnek allo hangszorot, tehat akkor mar inkabb q3. ez ugyan joval dragabb a dali-nal, de meg ki tudnam csongetni - am mivel a center is 100 rugo, igy mar sajnos valszeg megis lotavolon kivul van.
Ha a Q árban sok, próbáldd ki a Kef Codát. Vagy ott van még a Phonar Volume2. ez 120 és a centere se 100 mint a Qnak, hanem olyan 50-60. állítólag nagyon fekszenek neki azok a zenék amiket hallgatsz. s ugyan abszolút nem ismerem, de nem hagynám ki a meghallgatásról a Polkaudio R30,R50-et sem. Ha pesti vagy keresd fel az Oktogon Audiót, azok árulnak phonart is, meg polkot is így egyszerre lecsekkelheted őket. ha szerencséd van, még talán Wharfedale Pacific Evokat is találhatsz amit szintén nem hagynék ki. legalábbis a 20as modellt (kb. 120e), mert az EVO 30-40 árából már mást vennék. és a center ehhez is olyan 60k.
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1685
Dali hangsugárzók
Ha a Q árban sok, próbáldd ki a Kef Codát. Vagy ott van még a Phonar Volume2. ez 120 és a centere se 100 mint a Qnak, hanem olyan 50-60. állítólag nagyon fekszenek neki azok a zenék amiket hallgatsz. s ugyan abszolút nem ismerem, de nem hagynám ki a meghallgatásról a Polkaudio R30,R50-et sem. Ha pesti vagy keresd fel az Oktogon Audiót, azok árulnak phonart is, meg polkot is így egyszerre lecsekkelheted őket. ha szerencséd van, még talán Wharfedale Pacific Evokat is találhatsz amit szintén nem hagynék ki. legalábbis a 20as modellt (kb. 120e), mert az EVO 30-40 árából már mást vennék. és a center ehhez is olyan 60k.
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1685
Dali hangsugárzók
Dali hangsugárzók
Nekem Dali Blue szettem van (5005, r1000, c1000) és tökéletesen meg vagyok velük elégedve. (Hip-hop, RnB, pop, film). Professzionális hangváltó és belső kábelezés, kettős kábelezhetőség. Még nincs mélynyomóm (és az biztos sokat fog dobni rajta), de így is megmozgatja néha az ablakot.
Erősítő: Yamaha RXV-440RDS; kábel: NeoTech KS-1032M; front: Dali Blue 5005 Jubi; center: Dali C-1000 Jubi; rear: Dali R-1000; TV: Samsung WS32Z068P; VCR: Samsung SV-661GX; DVD - Airis L103E.
Dali hangsugárzók
Szerbusztok!
Láttam a MM-ben Dali szettet (két álló front, két sourrond, egy center). Az ára 70ezer környékén mozog. Az AXS szériára hasonlít a weblapjuk tanusága szerint. Ez a normál ára ennek, vagy valamit elnéztem? Illetve a szokásos kérdés: jól szólnak, megéri-e stb. Erre használnám 50-50% zene-mozi. Zene: rock, komoly, kevés elektronikus. Az alant feltüntetett konfigurációhoz lenne.
Köszönöm az esetleges válaszokat!