Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cerwin-Vega

Warbeast
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Cerwin-Vega

Hozzászólás Szerző: Warbeast »

Na, emberek. Mivel segítőkész és nagylelkű és zöldfülű vagyok, a közjó érdekében bárki által meghallgathatóvá teszem a cuccost. Hétfő, max kedden meg is lesz. Most fonogatom a kábelt hozzá. Szurkoljatok!

Warbeast

Cerwin-Vega

Na, valakinek ötlete arra, hogy megéri-e ezen csodálatos cuccost Hivox-oltatni?
Vagy ez is csak hallás alapján megy?

Warbeast

Cerwin-Vega

Na hát ja...amíg néztük a mátrixot, addig a frontok remekül adták magukat de a sub nagyon mócsingolt, nem illett a képbe, meg puffogós volt kissé. Bár sztem baromira nem volt normálisan belőve, de hát istenem!!!
Ha szerzel nekem Cerwin SUB-ot, megfizetem

_pp_
Fórumlakó
Fórumlakó

Cerwin-Vega

Hozzászólás Szerző: _pp_ »

Ahhan. Hát, lehet mondasz valamit. Nem tudom igazából menniyre fontosak az állványok. Lehet sokat számít, bár ha nagyon muszály, csináltatok (fater faművész ), amugy meg van hova rakni tartó nélkül is, lóvé meg szűken van.Nem tom. Egyre jobban undorodom a Magnat-tól.

Ja hogyha meg tudod oldani az állványt maszekba, akkor én a helyedben azt sem venném meg. Főleg, ha van hova rakni .

A magnat kapcsán meg csak annyit, hogy tavaly vettem egy monitor 990 szettet. Tudom, hogy nem egy nagy szám, sőt, de a bennük lévő 20cm-es hsz-któl többet vártam. Szinte mintha ott sem lettek volna. A frekvenciaátvitele szvsz 90hz-nél megállt, és kopogott, mintha egy borral félig töltött hordó lett volna (bár az lett volna ). Szerintem a subja(i) sem sokkal nagyobb eresztések. Talán az egyetlen pozitívuma a terhelhetősége. De itt jön az aranyszabály, meg kell hallgatni.
Bár én úgy gondolom, a Cerwinek jobbat érdemelnek, mondjuk ezt.

pp

Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood

Warbeast

Cerwin-Vega

Ahhan. Hát, lehet mondasz valamit. Nem tudom igazából menniyre fontosak az állványok. Lehet sokat számít, bár ha nagyon muszály, csináltatok (fater faművész ), amugy meg van hova rakni tartó nélkül is, lóvé meg szűken van.
Nem tom. Egyre jobban undorodom a Magnat-tól.

_pp_
Fórumlakó
Fórumlakó

Cerwin-Vega

Arra esetleg valaki, hogy melyik megoldással járok jobban?

Szerintem a "C" opció, vagyis Cerwin 5.0 szett+állványok= xxx+yyy Forint. Én hagynám az a magnat subot.

Már csak egy kérdés: Megoldanád nekem a kétismeretlenes egyenletet? Vagyis: x=?; y=? .

pp

Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood

Warbeast

Cerwin-Vega

Én nyitott vagyok mindenre, de ez csak egyszeri alkalom, és csak egy házimozi cuccról van szó, magányszemélytől. Sajnos nem forgalmazó a lelkem
De utánajárok, hogy neki honnan van, hátha tud segíteni. Bár erre elég kis esélyt látok.
Arra esetleg valaki, hogy melyik megoldással járok jobban?
Cerwin 5.0 szett= xxx Forint
vagy
Cerwin 5.0 szett+Magnat 300 =xxx+yyy Forint
vagy
Cerwin 5.0 szett+állványok= xxx+yyy Forint
vagy
Cerwin 5.0 szett+Magnat 300+állványok= xxx+yyy+yyy Forint?

Na?

HU_DW
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Cerwin-Vega

Hozzászólás Szerző: HU_DW »

Én is érdeklődtem a Cerwin iránt, de a volt forgalmazó (showtechnik) már nem forgalmazza őket. Én most autóhifit akarok majd Cerwinből (egyszer hallottam és beleszerettem), de megbízható boltot még nem találtam. Közkinccsé tehetnéd a forrást

Amp: Harman/Kardon AVR-235 Front: JBL Northridge E60 Surround: JBL Northridge E20 Center: JBL Northridge EC25 Subwoofer: Klipsch RW-10 Speaker Cable: Neotech OFC 2×4mm2 SUB Cable: Dietz Double Shielded OFC CD Player: Sony CDP-597 Blu-ray Player: LG BX580 LCD TV: LG 37LE7500 Interconnect Cables: in-akustik Monitor Symmetrical OFC Hi-Fi állvány: Söund Arts AP 3004 Hangfal állvány: Söund Arts SJ 1690

_pp_
Fórumlakó
Fórumlakó

Cerwin-Vega

Ha megkaparintom végre, akkor lehet jönni bátran bármikor

Warbeast

Cerwin-Vega

De ha Pesti vagy, szívesen elviszlek téged is, de én voltam ott hamarabb ;D
Hát sajnos nem pesti vagyok, meg - egy kicsit megnyugtatlak - még a zs sincs meg rá. Egyenlőre csak meghallgatni szeretném, elsősorban azt a típust, amit írtam.
Az ötletem a www.avforum.no-ról jött. A norvégok elég nagy hányada a cerwin-t használja, és kíváncsivá tettek . Meg a cerwin amcsi weboldalán nem is kerül sokba: 300 USD egy pár ezekből a kis dobozkákból. Az 50e HUF alatt van, gondoltam egy hallgatást megér. De nem tudom hol.

Te használtan vennéd, vagy újonnan?

pp

Ez egy használt szett. Egy Onkyo nagy és durva erősítőn voltak, bár sztem a kábelezése igen gané volt, így kívülről. Amúgy ez egy gyorshallgatás volt, egy mátrix DVD-be tekintettünk bele. Ez arra volt jó, hogy a csörömpölő üveget, meg a verekedős részt végignézzük. Csilingelt és ütött. Ennyi
Ha megkaparintom végre, akkor lehet jönni bátran bármikor

_pp_
Fórumlakó
Fórumlakó

Cerwin-Vega

De ha Pesti vagy, szívesen elviszlek téged is, de én voltam ott hamarabb ;D
Hát sajnos nem pesti vagyok, meg - egy kicsit megnyugtatlak - még a zs sincs meg rá. Egyenlőre csak meghallgatni szeretném, elsősorban azt a típust, amit írtam.
Az ötletem a www.avforum.no-ról jött. A norvégok elég nagy hányada a cerwin-t használja, és kíváncsivá tettek . Meg a cerwin amcsi weboldalán nem is kerül sokba: 300 USD egy pár ezekből a kis dobozkákból. Az 50e HUF alatt van, gondoltam egy hallgatást megér. De nem tudom hol.

Te használtan vennéd, vagy újonnan?

pp

Warbeast

Cerwin-Vega

Ahamm. Hát, ahogy mondod. Nekem nincs viszonyítási alapom. Lehet akkor az lesz, hogy marad a Vega! szett, a sub nélkül. Gondolom elég nehéz túladni rajta. Találtam Power Cube 12-őt, de sokba van nekem (~45k-ra tartja a skac...)
Szemeztem a Yamaha 215 meg 315-ösökkel, de nem hallottam túl sok jót róluk. Kár. Az erősítőik nem rosszak.

norbi31
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 27

Cerwin-Vega

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

a Magnatot én is úgy hallottam, hogy erős, de nem egy nagyon minőségi cucc.

még csak erősnek sem mondanám...

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

Warbeast

Cerwin-Vega

Ohh. Hát, a Magnatot én is úgy hallottam, hogy erős, de nem egy nagyon minőségi cucc.
Szerintetek akkor inkább a Heco, mint a 300-as? A Cerwin-eket egyenlőre titkolom, mert még elhappolják előlem. De ha Pesti vagy, szívesen elviszlek téged is, de én voltam ott hamarabb ;D

norbi31
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 27

Cerwin-Vega

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

nekem volt 750-es yamahám és volt magnat motion sub 300a is.
a magnatot hamar eladtam a yami vagy 3 évig volt meg.

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

_pp_
Fórumlakó
Fórumlakó

Cerwin-Vega

MAGNAT SUB
Hali!

Ha már ez a kategória subban, akkor szvsz inkább heco. Arra azt mondják, hogy "olcsó" és jó. Mármint a többihez képest.

Nekem is lenne egy kérdésem a CV-ákkal kapcsolatban: Hol tudtad meghallgatni ezeket a dobozokat? Én is szemeztem egy időben ezzel, de nem tudtam rájönni, hogy hogyan juthatnék hozzá, így letettem róla. De most hátha...

pp

Warbeast

Cerwin-Vega

Nah, ez a nap is eljött. Volt szerencsém meghallgatni a cuccost. Hát, nekem eszméletlen volt, lehet egy audiofilnek nem az. Mindegy. Jól szólnak, és külsőre sem utolsók.
Másik dolog:
Volt mellettük egy MAGNAT SUB is, 30-as dübörgővel, de nem találtam rajta hirtelen a típusjelzést. Szerintem Monitor 300A sub lehetett. Javítsatok ki, ha tévedek.
A Magnatról valaki véleményt?

Warbeast

Cerwin-Vega

A témát azért bátorkodtam létrehozni, mivel egyrészt szerény jómagam éppen egy ilyen típusú szettet tervezek beszerezni, másrészt pedig nem találtam topikot ezzel a szerintem eléggé jelentős márkával kapcsolatban.
Ide lehetne az okos és tapasztalt hifiőrültek és decibelzsonglőrök megjegyzéseit bevésni, hogy ha valaki keres, az találjon is választ a témában.
Szóval.
A kiszemeltjeim:

Cerwin-Vega CLS-10
200W, 38Hz-20kHz, 3-way front, 90db érzékenység.
CLS-10

Cerwin-Vega LS-8
125W, 40Hz-20khz, 2-way surround.
LS-8

Cerwin-Vega LS-5C
~125W, 50Hz-20kHz, Árnyékolt, 6.5" 2-way center.
LS-5C

Az erősítőm Yamaha RX-V750. Más kütyü nem lesz a rendszerben, esetleg egy SUB, ha nem menne elég mélyre. Ha valakinek tapasztalata, észrevétele van, vagy csak szimplán birtokol hasonló típust, az írjon!
Köszi előre is!

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”