Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Clarus hangfalak
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Clarus hangfalak
Ma délelőtt sikerült belehallgatnom a Clarus IO. 5.0-ás szettbe.
Yamaha dvd volt a forrás és egy H/K 132 volt a vas.
Az első dolog hogy egy jó sub mindenképp kell mellé, és kisebb szobákba ajánlom.
Sajnos egy 0 km-es szettről volt szó így nem nagyon lehet végleges véleményt mondani.
A magasak nagyon jók de a front mélyközepe elég vékony.
Viszont a Hátterek és a center nagyon jól sikerült darabok.
"Kis" méretükhöz képest nagyon jó a hangjuk és "él bennük a hang".
A kidolgozás első osztályú, és elég masszívak a dobozok is.
Ami ebben az osztályban nem általános dolog.
A dobozok tere viszont nagyon jó ami jellemző a Clarus minden termékére.
Szóval a Clarus belépő dobozait nem lehet összekeverni a "kommersz" gyártók belépőivel.
Az árérték aránya nagyon jó de azért kezdő mozinak ajánlom.
Ja és ez csak az én privát véleményem.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- supercharley
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Clarus hangfalak
Tisztelt supercharley!
Mint Clarus fórummoderátor remélem, hogy problémája hamarosan megoldódik Viszonteladó kollegák már reagáltak a problémára, nem tisztem ebbe belefolyni, csak egy kérésem volna: az összes topikunkba nem szükséges beírni. A clarus hangfalak a fő topic, itt kérném folytatni, s a kiegészítőkből, illetve általunk forgalmazott termékek topikból törölném, mivel nem érzem odavalónak. Természetesen innen nem törlöm.
Üdvözlettel
Bóta József
Egyetértek.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Clarus hangfalak
Tisztelt supercharley!
Mint Clarus fórummoderátor remélem, hogy problémája hamarosan megoldódik Viszonteladó kollegák már reagáltak a problémára, nem tisztem ebbe belefolyni, csak egy kérésem volna: az összes topikunkba nem szükséges beírni. A clarus hangfalak a fő topic, itt kérném folytatni, s a kiegészítőkből, illetve általunk forgalmazott termékek topikból törölném, mivel nem érzem odavalónak. Természetesen innen nem törlöm.
Üdvözlettel
Bóta József
Naim-ZU
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Clarus hangfalak
Igazán köszönöm 'tbohler' védelmező szavait! Nem volt ugyan szükséges, de tényleg jól esett, mégha 'csórikám' is lettem a végére. Most bármit írok, azzal megbántok valakit, de szótlanul sem tudom hagyni, hogy akárki rám mutogasson.
Rolandnak megköszönöm hogy ilyen türelmes volt és csak most hivatkozott rám a gyártóm/nagykerem fórumán. Üzleti partneremnem pedig köszönöm hogy még ilyen kényes helyzetben sem feledkezik meg viszonteladójáról.
Egy apró megjegyzést tennék csupán amit úgy gondolom ki kell javítanom, hogy a leírtakban a tényeknél maradjunk: 400.000Ft 80%-a nem 250.000. De mivel nem is erről folyik a társalgás, hát talán ez nem is lényeges annyira.
További szép napot Mindenkinek!
Bartók Béla
CinemAgria Kft. Eger
'a viszonteladó'
A "csórikám"-at nem rossz értelmében használtam. Ha így jött le akkor bocsi.
És megvédeni sem akartam senkit mondván nem is az én posztom és közöm sincs hozzá, de sokan nincsenek tisztában azzal a ténnyel hogy itt kevés ember dolgozik és minden kézimunkával történik.
Hát még egyszer bocs.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Clarus hangfalak
Igazán köszönöm 'tbohler' védelmező szavait! Nem volt ugyan szükséges, de tényleg jól esett, mégha 'csórikám' is lettem a végére.
Most bármit írok, azzal megbántok valakit, de szótlanul sem tudom hagyni, hogy akárki rám mutogasson.
Rolandnak megköszönöm hogy ilyen türelmes volt és csak most hivatkozott rám a gyártóm/nagykerem fórumán. Üzleti partneremnem pedig köszönöm hogy még ilyen kényes helyzetben sem feledkezik meg viszonteladójáról.
Egy apró megjegyzést tennék csupán amit úgy gondolom ki kell javítanom, hogy a leírtakban a tényeknél maradjunk: 400.000Ft 80%-a nem 250.000. De mivel nem is erről folyik a társalgás, hát talán ez nem is lényeges annyira.
További szép napot Mindenkinek!
Bartók Béla
CinemAgria Kft. Eger
'a viszonteladó'
CinemAgria Kft.
- supercharley
- Újonc fórumos
Clarus hangfalak
Még egyszer elnézést kérünk! Részünkről mielőbb rendezzük a dolgot.
Ja, és még valami! Ugyan általában távol áll tőlem hogy kérés nélkül más belügyeibe ártsam magamat, de volna néhány jó tanácsom:
- keress egy pár jó embert(ne sajnáld rá az időt),
- fizesd meg őket(ne sajnáld rá a pénzt),
- tanulj meg bízni bennük(idővel menni fog),
- tanuld meg irányítani őket(talán ez is menni fog)
mert már elértétek azt a méretet(rendelési mennyiségben), ahol már az eddigi módszereitek kevesek. Ha mindent Te magad akarsz csinálni, akkor abba hamarosan belefulladsz, vagy nem fogod tudni tartani a színvonalat. Hidd el, mindenki pótolható, Te is. Ha egy nagyobb cég elvezetésére már nem vagy képes, mert nem rendelkezel a megfelelő szemlélettel, akkor erre a posztra is lehet találni embert, Te pedig lehetsz csak pusztán tulajdonos.
Tudom miről beszélek, láttam már eleget, tapasztaltam már eleget!
Bocs, a belepofázásért, de talán elgondolkodsz rajta, vagy csak megerősít abban amit már egyébként is tudsz/sejtessz!
- supercharley
- Újonc fórumos
Clarus hangfalak
Nos nem csak erre reagálva írok.
Ez tény hogy sokszor csúszik a szállítás és teljesítés.
Ami sok esetben kényelmetlen és bosszantó dolog.
De tudni kell hogy ez egy "kis cég" (maga a gyártó cég).
Kevés alkalmazottal és "kevés" vezetővel.
Az "AGY" csinál szinte mindent és nem is adja ki a kezéből, minden kézzel készül.
Minden termék ki van próbálva nem csak szúrópróba szerűen hanem valóban minden egyes darab meg van hallgatva.
Felmerült már bennem is hogy miért egy ember vállalja magára az összes feladat nagy részét de ehhez nem értek.
Sokszor van hogy a kereskedőket ill viszonteladókat szidják ill. piszkálják olyan dolgokért amiről nem tehetnek csorikáim.
Ja és ezt úgy írom hogy semmi közöm a céghez semmilyen szinten.
Ill. mégis van mert boldog tulaja vagyok az általuk gyártott és forgalmazott terméknek, amivel maradéktalanul meg vagyok elégedve.
És mikor ajánlom valakinek a termékeket nem azért teszem mert bármilyen hasznom van belőle, hanem azért mert meg vagyok elégedve a termékek színvonalával (ár-érték arányával, design, stb).
Köszönöm és bocs a zavarásért.
Teljesen igazad van, én is ezt látom! De arról csak Ő tehet("az AGY"), ha nem tudja, vagy nem meri kiadni a munkákat másnak. Ebbe vagy bele fog fulladni, vagy ilyen vitás ügyei lesznek mint az enyém is. Be kell látni, hogy egy cégméret fölött már nem lehet, és nem is szabad mindent egyedül csinálni. Keresni kell megfelelő embereket a feladatokra(persze ez is idő, de majd később megtérül).
Az átvett cuccokkal én is maradéktalanul elégedett vagyok, főleg ezért sajnálom hogy ilyen kellemetlen vitás ügyünk van, és hogy ezt már ilyen fórumon kellett szellőztetnem, de úgy tűnik hogy talán ennek lesz meg a kívánt eredménye!
- supercharley
- Újonc fórumos
Clarus hangfalak
Egyébként az erősítő majdnem teljesen elkészült, amire előre közöltük, hogy sokat kell várni! Te azt mondtad ráér és Te mondtad le közben, egyéb dolgokra hivatkozva.
Pontosítsunk:
1. valóban közöltétek hogy sokat kell majd várni, és vártam is több mint egy évet, persze a "sok" egy relatív fogalom,
2. egy majdnem elkészült erősítővel ugye nem érek semmit,
3. az ÁLTALAD megadott végső elkészülési határidő előtt már legalább egy fél évvel folyamatosan azt a választ kaptam hogy már majdnem kész az erősítő, szerintem nem csoda hogy akkor azt mondtam hogy nincs tovább! Ráadásul előre meg volt beszélve, hogyha arra az időpontra sem adod át az erősítőt, akkor visszafizetitek az árát(és ezt az időpontot TE határoztad meg!)
4. nem hivatkoztam egyéb dolgokra, azt mondtam ha elkészül az erősítő akkor átveszem, de ha nem akkor vissza a pénzt!
Egyébként nekem nem dolgom hogy átlássam a Ti és a Viszontealdótok közötti kapcsolatot. Én a Ti kapcsolatotokból azt látom hogy jól lehet egymásra mutogatni.
Rendezzétek egymás között, és ne engem küldözgessetek a mindig a harmadikhoz.
Remélem a leírtak szerint valóban rendezitek végre a dolgokat.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Clarus hangfalak
Nos nem csak erre reagálva írok.
Ez tény hogy sokszor csúszik a szállítás és teljesítés.
Ami sok esetben kényelmetlen és bosszantó dolog.
De tudni kell hogy ez egy "kis cég" (maga a gyártó cég).
Kevés alkalmazottal és "kevés" vezetővel.
Az "AGY" csinál szinte mindent és nem is adja ki a kezéből, minden kézzel készül.
Minden termék ki van próbálva nem csak szúrópróba szerűen hanem valóban minden egyes darab meg van hallgatva.
Felmerült már bennem is hogy miért egy ember vállalja magára az összes feladat nagy részét de ehhez nem értek.
Sokszor van hogy a kereskedőket ill viszonteladókat szidják ill. piszkálják olyan dolgokért amiről nem tehetnek csorikáim.
Ja és ezt úgy írom hogy semmi közöm a céghez semmilyen szinten.
Ill. mégis van mert boldog tulaja vagyok az általuk gyártott és forgalmazott terméknek, amivel maradéktalanul meg vagyok elégedve.
És mikor ajánlom valakinek a termékeket nem azért teszem mert bármilyen hasznom van belőle, hanem azért mert meg vagyok elégedve a termékek színvonalával (ár-érték arányával, design, stb).
Köszönöm és bocs a zavarásért.
Clarus hangfalak
Na, most lett már elegem, ezért néhány mondatban leírnám a tapasztalataimat, illetve a véleményemet a Clarusról.Nemrégen új építkezésbe kezdtem, és új hangrendszert akartam kiépíteni. Egy régi barátomnál érdeklődtem, ő forgalmazza és ezért ajánlotta is a Clarust. Meghallgattam több helyen, tetszett. Tetszett a support is, az a sokféle lehetőség vásárlásra, visszavásárlásra, cserére vonatkozóan, hogy kijöttek előtte megtekinteni a helyszínt, és úgy ajánlottak rendszert. Megrendeltem egy 7.1 �es Clarus hangrendszert, Clarus erősítőt, Optoma projektort, vásznat. Természetesen szerződést kötöttünk , és a teljes vételárat kifizettem előre(2 millió forint) 2006 szeptemberében. Jelentős kedvezményt kaptam az előrefizetés, és a folyamatos(1 éven belüli) teljesítés okán. A hangfalakat időben meg is kaptam, minőségi kifogásom nincs, azóta is boldogan használom őket. A projektort hasonlóképpen.
A baj az erősítővel van(volt). Azt nem sikerült elkészíteni többszöri határidő módosítással sem. Hosszas huzavona után végül abban maradtunk hogy visszafizetik az árát(400 Eft). Ez volt 2007. november elején. 2007 december közepéig megkaptam belőle 250 Eft-ot, a maradék 150 Eft azóta sem. A barátom azt mondja hogy nem tud mit tenni, mert az általam előre kifizetett vételárnak csak egy töredéke lett az övé, a többit a Clarus vitte el. Azt mondja beszéljek a Clarus-al. Bizony beszélnék én, de már általában fel sem veszik a telefonomat, ha felveszik, akkor pedig ilyen-olyan ok miatt nem tudok azzal beszélni akivel szeretnék. Ha mégis tudok az illetékessel beszélni akkor csak ígéreteket kapok, és persze nem történik semmi továbbra sem(ez a dolog jellemző volt abban az időszakban is amikor még nem a pénzem, hanem az erősítőm után futottam).
Ezt az egészet azért írom le, mert már szeretném valamivel kényelmetlenebbé tenni számukra ezt az áldatlan állapotot, hátha végre rendeznénk már a függőben lévő ügyeinket.
Az elején azt írtam hogy a véleményemet is leírom a Clarus-ról, de nem vonok le végkövetkeztetést, azt hiszem hogy mindenki le tudja vonni magának.
Clarus részről lehet hogy úgy fogják érezni hogy nem korrekt hogy teleszórom az internetet ezzel a dologgal, de az sem korrekt ahogyan ők viselkednek velem.
Konkrét neveket a Clarus részéről, és a forgalmazó részéről szándékosan nem írtam, legközelebb már fogok azt is.
Én azért aláírom:
Simon Roland
Elnézést kérünk a kellemetlenségért!
Már beszéltünk a viszonteladóval, aki ezt az egészet intézte és a jövőhét folyamán rendezzük a történetet, legalábbis részünkről biztosan. A pénz nagy része már vissza lett fizetve a viszonteladónak és ez a 150.000 Ft jórészt nem a Clarus sara. Arra vártunk, hogy kiderüljön végre, hogy ebből a tételből (az egész ajánlatból az erősítőre eső rész) mi a mi részünk, amit vissza kéne még adni. Mi a gyártói ár 80%-át visszafizettük a viszonteladónak, ez az a 250.000 Ft amit megkaptál. Hiszen a végár egy része nyilván a viszonteladónál marad árrésként! Ezt igazából nem velünk kéne egyeztetni, hanem a viszonteladóval aki intézte az eladást és mi meg rendezzük a viszonteladóval. Tényleg sajnálatos, hogy így alakult a dolog és azon vagyunk, hogy rendezzük! Jövőhét elejéig leegyeztetjük a viszonteladóval, hogy akkor kinek mennyit kell ebből állnia.
Időnként szoktunk késni, ezért elnézést kérünk mindenkitől, de szerencsére van mit csinálni! Sokszor nagyon el vagyunk havazva. Egyébként az erősítő majdnem teljesen elkészült, amire előre közöltük, hogy sokat kell várni! Te azt mondtad ráér és Te mondtad le közben, egyéb dolgokra hivatkozva. Az hogy a telefonokat időnként nem veszik fel, előfordul én (Pesten vagyok a bemutatóteremben) sem tudom mindig elérni a gyártót, mert nagy a telefon forgalma és sokszor munka közben találom, amikor nem tudja felvenni.
Még egyszer elnézést kérünk! Részünkről mielőbb rendezzük a dolgot.
- supercharley
- Újonc fórumos
Clarus hangfalak
Na, most lett már elegem, ezért néhány mondatban leírnám a tapasztalataimat, illetve a véleményemet a Clarusról.
Nemrégen új építkezésbe kezdtem, és új hangrendszert akartam kiépíteni. Egy régi barátomnál érdeklődtem, ő forgalmazza és ezért ajánlotta is a Clarust. Meghallgattam több helyen, tetszett. Tetszett a support is, az a sokféle lehetőség vásárlásra, visszavásárlásra, cserére vonatkozóan, hogy kijöttek előtte megtekinteni a helyszínt, és úgy ajánlottak rendszert. Megrendeltem egy 7.1 es Clarus hangrendszert, Clarus erősítőt, Optoma projektort, vásznat. Természetesen szerződést kötöttünk , és a teljes vételárat kifizettem előre(2 millió forint) 2006 szeptemberében. Jelentős kedvezményt kaptam az előrefizetés, és a folyamatos(1 éven belüli) teljesítés okán. A hangfalakat időben meg is kaptam, minőségi kifogásom nincs, azóta is boldogan használom őket. A projektort hasonlóképpen.
A baj az erősítővel van(volt). Azt nem sikerült elkészíteni többszöri határidő módosítással sem. Hosszas huzavona után végül abban maradtunk hogy visszafizetik az árát(400 Eft). Ez volt 2007. november elején. 2007 december közepéig megkaptam belőle 250 Eft-ot, a maradék 150 Eft azóta sem. A barátom azt mondja hogy nem tud mit tenni, mert az általam előre kifizetett vételárnak csak egy töredéke lett az övé, a többit a Clarus vitte el. Azt mondja beszéljek a Clarus-al. Bizony beszélnék én, de már általában fel sem veszik a telefonomat, ha felveszik, akkor pedig ilyen-olyan ok miatt nem tudok azzal beszélni akivel szeretnék. Ha mégis tudok az illetékessel beszélni akkor csak ígéreteket kapok, és persze nem történik semmi továbbra sem(ez a dolog jellemző volt abban az időszakban is amikor még nem a pénzem, hanem az erősítőm után futottam).
Ezt az egészet azért írom le, mert már szeretném valamivel kényelmetlenebbé tenni számukra ezt az áldatlan állapotot, hátha végre rendeznénk már a függőben lévő ügyeinket.
Az elején azt írtam hogy a véleményemet is leírom a Clarus-ról, de nem vonok le végkövetkeztetést, azt hiszem hogy mindenki le tudja vonni magának.
Clarus részről lehet hogy úgy fogják érezni hogy nem korrekt hogy teleszórom az internetet ezzel a dologgal, de az sem korrekt ahogyan ők viselkednek velem.
Konkrét neveket a Clarus részéről, és a forgalmazó részéről szándékosan nem írtam, legközelebb már fogok azt is.
Én azért aláírom:
Simon Roland
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Clarus hangfalak
Szia!Ezt szoktuk használni 6. csatornának, hátsó centernek, a hangszórói ugyanazok, mint amik a Charonban vannak.
De sima háttérnek is lehet használni ilyet, ha vkinek nincs szüksége dipolra.
Gratula az 1000-hez!
Köszi, esetleg a méretekről valamit tudsz írni?
Szia Doky!
Ez a háttérsugárzó a Surround back-1AL
Méretei mag/szél/mély (cm): 34/34/14
Amúgy az összes háttérsugárzó benne van a letölthető pdf katalógusunkban a 22-23. oldalon. :-)
Itt a link:
http://www.clarus.hu/download/clarus_ka ... _kicsi.pdf
Köszönöm , átsiklottam felette.
Látom megint van H/K AVR 135 feketében.
Nagyon jó vas, főleg ezért az árért.
Nem értem az embereket mert ilyen jó ár-érték arányban nem kapnak jó dobozokat.
Én azt hittem hogy már alig van az akciós készletből. Szal nem értem hogy mi van?
Clarus hangfalak
Sziasztok!
Feltöltöttem a Clarus Io tesztet a honlapra, itt van a link, innen letölthető:
http://www.clarus.hu/download/clarus_io_teszt.pdf
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Clarus hangfalak
Szia!Ezt szoktuk használni 6. csatornának, hátsó centernek, a hangszórói ugyanazok, mint amik a Charonban vannak.
Gratula az 1000-hez!
Szia Doky!
Amúgy az összes háttérsugárzó benne van a letölthető pdf katalógusunkban a 22-23. oldalon. :-)
Itt a link:
Szia!
Köszi a kiegészítést!
Naim-ZU
Clarus hangfalak
Gratula az 1000-hez!
Szia Doky!
Itt a link:
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Clarus hangfalak
Gratula az 1000-hez!
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Clarus hangfalak
Szia!
Ezt szoktuk használni 6. csatornának, hátsó centernek, a hangszórói ugyanazok, mint amik a Charonban vannak.
Gratula az 1000-hez!
Naim-ZU
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Clarus hangfalak
Szia Józsi.
Tudnál ezzel kapcsolatban írni véleményt és méreteket.
Mert nem találtam róla sokmindent.
Mik a tapasztalatok vele kapcsolatban?
Miben különbözik a hangszóró készlet a Charonhoz képest?
Köszönöm.
Ja és ez az 1000. hozzászólásom.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Clarus hangfalak
KÉTBÉ segítségével megoldódni látszik a feltöltés problémája, köszi a fáradozást!
Józsi
A Clarus Io tesztje:
53_55_clarus.pdf
Naim-ZU
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Clarus hangfalak
Túl nagy méretű, s pdf, így nem engedte a fórummotor felrakni, de holnapra megoldom, s fent lesz a teljes cikk.De köszi az előzetest!
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Clarus hangfalak
Előzetes a "Digitális Házimozi" cikkéhez.Még nincs fent.
Clarus Io – kedvező árú „belépő” házimozi szett a Clarus-tól
2008. Február 27., Szerda 13:22
Az Io hangsugárzó szett a Clarus megújult „belépő” szintű házimozi hangsugárzó szettje, mellyel a nem túl széles választékot nyújtó, alacsony árú, de minőségi házimozi hangsugárzók piacát szeretnék bővíteni. A belépő szint itt ne tévesszen meg senkit, mert ez a jelző jóval inkább az árára vonatkozik, mintsem az összeállítás minőségére vagy kivitelére. A dobozok burkolata ebben az esetben is, mint ahogy ezt a Clarus-tól már megszokhattuk, valódi fafurnér és minőségi asztalosmunka eredménye.
A szett padlón álló 2 utas bass-reflex rendszerű frontsugárzókkal, 2 utas bass-reflex, mágnesesen árnyékolt centersugárzóval és 2, 3 illetve 4 darab szintén 2 utas, bass-reflex monitor háttérsugárzóval rendelkezik, attól függően, hogy hány csatornás rendszert szeretnénk. A szett alapból 5.0-ás, 6.0-ás, 7.0-ás kivitelben rendelhető, melyhez tetszőleges subwoofert választhatunk a Clarus széles palettájáról. Ez többnyire a helyiség méretétől függ, ezért is nem készült a szett mellé egy kis sub, mert egy nagyobb-, jobb subwooferrel akár nagyobb helyiségeket is kiszolgálhat. A Clarus Io szettek árai 5.0 – 83.000 Ft, 6.0 – 97.000 Ft és a 7.0-ás – 111.000 Ft.
Túl nagy méretű, s pdf, így nem engedte a fórummotor felrakni, de holnapra megoldom, s fent lesz a teljes cikk.
De köszi az előzetest!
Naim-ZU
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Clarus hangfalak
Előzetes a "Digitális Házimozi" cikkéhez.
Még nincs fent.
Clarus Io – kedvező árú „belépő” házimozi szett a Clarus-tól
2008. Február 27., Szerda 13:22
Az Io hangsugárzó szett a Clarus megújult „belépő” szintű házimozi hangsugárzó szettje, mellyel a nem túl széles választékot nyújtó, alacsony árú, de minőségi házimozi hangsugárzók piacát szeretnék bővíteni. A belépő szint itt ne tévesszen meg senkit, mert ez a jelző jóval inkább az árára vonatkozik, mintsem az összeállítás minőségére vagy kivitelére. A dobozok burkolata ebben az esetben is, mint ahogy ezt a Clarus-tól már megszokhattuk, valódi fafurnér és minőségi asztalosmunka eredménye.
A szett padlón álló 2 utas bass-reflex rendszerű frontsugárzókkal, 2 utas bass-reflex, mágnesesen árnyékolt centersugárzóval és 2, 3 illetve 4 darab szintén 2 utas, bass-reflex monitor háttérsugárzóval rendelkezik, attól függően, hogy hány csatornás rendszert szeretnénk. A szett alapból 5.0-ás, 6.0-ás, 7.0-ás kivitelben rendelhető, melyhez tetszőleges subwoofert választhatunk a Clarus széles palettájáról. Ez többnyire a helyiség méretétől függ, ezért is nem készült a szett mellé egy kis sub, mert egy nagyobb-, jobb subwooferrel akár nagyobb helyiségeket is kiszolgálhat. A Clarus Io szettek árai 5.0 – 83.000 Ft, 6.0 – 97.000 Ft és a 7.0-ás – 111.000 Ft.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Clarus hangfalak
ÁRUHITEL LEHETŐSÉG!
A miskolci bolton keresztül lehetőség nyílik a Budapest Bankon keresztül áruhitelre történő vásárlásra is. Természetesen nem csak Clarus hangfalakra szól ez a lehetőség, hanem projektorra, vászonra, elektronikára, bármely más, általunk forgalamzott hangfaltípusra is.
Naim-ZU
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Clarus hangfalak
Az IO sorozatú, belépő szintű, s árú hangfalszettünk bemutatója, s tesztje a Digitális HM áprilisi számában kerül megjelenésre. Elöljáróban annyit, hogy nagyon pozitív kritikát kapott. Jópár megrendelés érkezett már rá, az akció keretében még van néhány szett. 83.000 ft az 5.0 szett ára, álló fronttal, fafurnéros kivitelben.
Naim-ZU