Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
Az oválhangszórók Infinity-k?
Mind Infinity ))
Az "oval-mely" a kozep (Injection Molded Graphite) es a magas is (EMIT).
Az oválhangszórók Infinity-k?
Én mindig futárral hozatom el a német eBay-ről vett cuccokat. Még soha nem volt problémám vele. Persze, a szállítás árát előre megkérdezem és belekalkulálom a teljes árba.
Leutod nekem ?
En egy kukkot sem tudok nemetul, mindig az ismerosom segitett.
Ezert elotte meg kellene kerdezni mennyi MO.-ra a posta.
Bar ez nem nagyon szamit mert, nagyon nagy szuksegem van erre a termekre.
A ket kozepsugarzo kell ide : http://web.interware.hu/hugi0/oval.jpg
Tudom, hogy ez kicsit off, de hangszorokrol van szo!
Tudna nekem segiteni egy Bp-i. lakos ?
Egy baratom Accountjaval szoktunk licitalni, es az o ismerose szokta hazahozni a termekeket.
Gyermeke szuletett, es így nemtudom megoldani a behozatalt.
Talaltam ugyan egy ceget aki kimondottan ezzel foglalkozik de Okt.25.-ig nem valalnak megbizast. (http://www.eurocent.hu/)
"kingjaffe" neven vagyunk regisztralva, 55 vasarlas (52 ertekeles - 100%).
Erre a termekre lenne szuksegem:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... :IT&ih=019
Termeszetesen a licitalas erteket elore atadom (kb. 15-20 euro +posta).
Kerem aki tud segiteni az irjon a:
hugi00 kukac gmail pont com -ra
vagy hivjon:
06 20 539 60 87 -es szamon.
Elore is koszonom a segitseget !
Én mindig futárral hozatom el a német eBay-ről vett cuccokat. Még soha nem volt problémám vele. Persze, a szállítás árát előre megkérdezem és belekalkulálom a teljes árba.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Tudom, hogy ez kicsit off, de hangszorokrol van szo!
Tudna nekem segiteni egy Bp-i. lakos ?
Egy baratom Accountjaval szoktunk licitalni, es az o ismerose szokta hazahozni a termekeket.
Gyermeke szuletett, es így nemtudom megoldani a behozatalt.
Talaltam ugyan egy ceget aki kimondottan ezzel foglalkozik de Okt.25.-ig nem valalnak megbizast. (http://www.eurocent.hu/)
"kingjaffe" neven vagyunk regisztralva, 55 vasarlas (52 ertekeles - 100%).
Erre a termekre lenne szuksegem:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... :IT&ih=019
Termeszetesen a licitalas erteket elore atadom (kb. 15-20 euro +posta).
Kerem aki tud segiteni az irjon a:
hugi00 kukac gmail pont com -ra
vagy hivjon:
06 20 539 60 87 -es szamon.
Elore is koszonom a segitseget !
egy másik forumon leltem rá: "LFE=Low Frequency Effects, vagyis a .1 csatorna. Ha bepipálod, akkor a .1 csatorna jelét a front hangfalakra/fejhallgatóra keveri rá."
sajna nekem ez kilőve, mert nem bírnák a satelitjeim!
Már a jövő sem a régi...
már megoldottam a problémát...
szia,
és mi volt a megoldás, mivel nem tudom miről is van szó.
már megoldottam a problémát...
Már a jövő sem a régi...
Hi Cifu, üdv néked itt is!
beírom ide is (bocsi ha már volt): vki tud segíteni, h mi az az LFE mélynyomó? (WinDVD alatt találtam egy ilyen beállítást és nem tom mit takar: 0.1 küldése (LFE méynyomó) hangfalakhoz/fejhallgatóhoz))
Már a jövő sem a régi...
Hát átnéztem a vadászboltokat amiknek van internetes lapjuk és nem találtam külön sörétet csak töltényt de próbálkozom tovább.Remélem itt Belgiumban is vannak vadászboltok és beszerezhető a cucc mert ha Magyarországról kell hozatnom... Négy lába van mindkét hangfalállványnak az összesen 8 ugyhogy 8-16 doboz biztos kell.Ha sikerült szereznem akkor majd megosztom veletek a tapasztalatokat.Köszi mindenkinek a segítséget!
A magyar jogszabályok nem teszik lehetővé, hogy a vadász magának készítsen lőszert, így hivatalosan a lőszerek elemei sem kaphatóak külön (hüvely, lövedék, hajtótöltet, gyutacs), legfeljebb pult alatt.
Sörétes lőszernél nem is jellemző annyira az, hogy valaki otthon gyártson magának (golyós lőszernél a hüvelyek újrahasznosíthatóak, és elég drágák ahhoz, hogy megérje őket újratölteni - külföldön, a sörétes patron viszont műanyag hüvelyű, csak a hüvelyfenék van fémből).
Nem ismerem a Belga szabályozást, de szvsz ott könnyebben szerezhetsz ilyesmit.
Nappali: TV: LG 42LF65 // Erősítő: Onkyo SR-605E // Front: Yamaha NS-555 // Center és Back Center: Yamaha NS-444C // Surround: Yamaha NS-333 // Sub: Yamaha FSW-YST100
Számítógépszoba: Monitor: LG 42LF65 // Erősítő: Onkyo SR-505E // Front: Heco Victa 700 // Center: Heco Victa 100 // Surround: Heco Victa 500 // Back Surround: Heco Victa 200
- Lenzingh
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 3
Az enyémben 2 db 16-os van, s a szubtartományba is lemegy a hangja.
Amúgy a madonna cd pont a lehető legjobb-vagy legrosszabb példa, ugyanis a jobb, zeneibb rendszeren iszonyat szarul fog szólni, mert a műanyag hangzás csak a rosszabb(diszkós) hangú rendszereken szól úgy, ahogy.
Igazad van, a tipikus kompresszált tucatzene nálam is harmatosan szól, cserébe a számítógépes hangfalrendszeremmel is házat bont. Amit szóvátettem, hogy sokan a Fukar-MediaMarkt-EW háromszögben nézegetnek jellemzően Jamokat, és így fogalmuk se lehet mi az hogy hifi. Szerintem ki lehetne írni az ajánló topicok elejére, hogy mielőtt kérdezel hallgass meg egy komoly rendszert. Hogy legyen honnan elindulni.
Szia. Ebben tévedsz.
3 hónapon keresztül keresgéltem hagfalakat, a megfizetehető kategóriában.
A Polkaudio-tól kezdve JBL E90, E80, E60; Jamo E 750, S 606, E 680 Annex-nál. Surányi HiFi-nél Polkudio, Rubicon. Toshibashop-ban: Magnat Quantum 505, 508, Heco Victa 700.
Igazából láthatod, hogy eléggé "középkategóriában" gondolkodtam.....
Egy dolgot nyugodtan állíthatok: A rengeteg hanfalmárka közül mindenki vegye azt amelyik tetszik neki és a pénztárcája is megengedi. Ahány ember annyi fül!
Semmi értelme a másik hagfalát fikázni!!
UI: Ez a hangfal most 98.000 Ft / pár áron kapható.
Az általatok fikázott "multiban" tévedésből darab áron (49900) kaptam meg a 2 db (pár) E -680 at. Szerintem megérte elmenni........
Sziasztok!
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 671
Remélem itt Belgiumban is vannak vadászboltok és beszerezhető a cucc
OFFTOPIC:
ha hamarosan szakadás lesz, még akkor is jól jöhet
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Hát átnéztem a vadászboltokat amiknek van internetes lapjuk és nem találtam külön sörétet csak töltényt de próbálkozom tovább.Remélem itt Belgiumban is vannak vadászboltok és beszerezhető a cucc mert ha Magyarországról kell hozatnom...
Négy lába van mindkét hangfalállványnak az összesen 8 ugyhogy 8-16 doboz biztos kell.Ha sikerült szereznem akkor majd megosztom veletek a tapasztalatokat.Köszi mindenkinek a segítséget!
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
MÉH telepen van mindenféle ólom.
Hátha találsz, vagy tudnak segíteni hogy foglalkozik-e valaki a közelben "öntéssel".
(fémöntöde)
Egy próbát megér ?!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Gondolom hogy a söréttel még nehezebbé tudom tenni az állványokat és így pontosabb,megfogottabb lesz a hang de persze még nem próbáltam majd elválik.Szóval vadászboltban lehet külön kapni sörétet?Utánna nézek...
Köszönöm a segítséget punish3r!
majd jelezd, ha tudtál venni! asszem ilyen 100-as vagy 50-es kiszerelésben van (pár 100 Ft), de gondolom akkor neked kell pár doboz!
Már a jövő sem a régi...
Gondolom hogy a söréttel még nehezebbé tudom tenni az állványokat és így pontosabb,megfogottabb lesz a hang de persze még nem próbáltam majd elválik.
Szóval vadászboltban lehet külön kapni sörétet?Utánna nézek...
Köszönöm a segítséget punish3r!
- heineken
- Fórumlakó
- Értékelés: 153
Tudnátok segíteni?A hangfalállványom föl van töltve homokkal de úgy gondolomhogyha homok+sörét mixxel lenne feltöltve az jobb lenne.Kérdésem hogy hol lehet-ha lehet-beszerezni sörétet (külön).köszi
Miért jobb ez mint a homok?
Miért jobb ez mint a homok?
Tudnátok segíteni?A hangfalállványom föl van töltve homokkal de úgy gondolomhogyha homok+sörét mixxel lenne feltöltve az jobb lenne.Kérdésem hogy hol lehet-ha lehet-beszerezni sörétet (külön).köszi
OFF:Feltettem már a kérdést egy forumtársnak is aki biztos ismer forrást de hát válaszra sem méltatott...Gondolom csak azért jár ide hogy "segítsen" másoknak...
Akinek inge vegye magára!
sörétet vadászboltban tudsz venni!
Már a jövő sem a régi...
Sziasztok,
Nem tud valaki Nyíregyháza vagy Debrecen környékén 1 jó házimozis boltot, ahol a klips vagy velodyne-t lehet venni halgatózni?
Köszi
Klipsch falakat valószínüleg csak Pesten,a Velodyne-t pedig tudod.
Anyagi kereted nem ismerem,de érdemes lenne meghallgatnod mást márkákat is.
Régebben volt Debrecenben 1 bolt, de csak a neten volt, telefonra és e-milra nem válaszolnak.
Pesten van több hely, de most az nincs közel.
Azért leht, hogy meg kellene a klipset is nézni.
1 másik fórumon modják h felveszi a versenyt a veloval.
- heineken
- Fórumlakó
- Értékelés: 153
Sziasztok,
Nem tud valaki Nyíregyháza vagy Debrecen környékén 1 jó házimozis boltot, ahol a klips vagy velodyne-t lehet venni halgatózni?
Köszi
Klipsch falakat valószínüleg csak Pesten,a Velodyne-t pedig tudod.
Anyagi kereted nem ismerem,de érdemes lenne meghallgatnod mást márkákat is.
Sziasztok,
Köszi
Tudnátok segíteni?A hangfalállványom föl van töltve homokkal de úgy gondolom
hogyha homok+sörét mixxel lenne feltöltve az jobb lenne.Kérdésem hogy hol lehet-ha lehet-beszerezni sörétet (külön).köszi
OFF:Feltettem már a kérdést egy forumtársnak is aki biztos ismer forrást de hát válaszra sem méltatott...Gondolom csak azért jár ide hogy "segítsen" másoknak...
Akinek inge vegye magára!
Mennyit szánsz rá?5.1, 6.1, 5.0, 6.0 jöjjön ki belőle?
Milyen zenéket akarsz hallgatni rajta?
Szóba jöhet-e szatelites rendszer mélynyomóval, vagy ragaszkodsz az álló frontokhoz?
hát ha lehet valami szar akkor az a satelites verzió. (szerintem)
Ezt így azért nem jelenteném ki. Elvileg a homogén surround hangtér kialakításához a legideálisabb 5 egyforma doboz (5.1-nél) és egy jófajta aktív sub. Satoknál nem csak a gagyi műanyag dobozokra lehet gondolni. Vegyük pl. a B&W 686-osait, a hozzájuk való centerrel és a sorozat subjával. Erre azért (főleg mozizáshoz) nem lehet mondani, hogy gagyi. Vagy a Mission, Acoustic Energy, Tannoy, Mourdaunt Short márkákból is összedobható hasonló rendszer. És most csak a még aránylag megfizethető márkákból emeltem ki párat. Minden csak a ráfordítható pénzösszeg nagyságától függ. Az MM-es és Cora-s (ésatöbbi) gagyi műanyag noname 5.1 sub-satok viszont valóban semmire sem jók.
Front-end: - Erősítő: Sony TA-FA1200ES Hangsugárzók: - Kábelek: Siltech New York Füles: Sennheiser HD-525 TV: Panasonic TH-37PV70
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 671
sziasztok!ilyen 5.1-em van: Teufel CEM PE, tudom, h nem nagy cucc, de ebben az árkategóriában sztem elég jó! Esetleg vki hallott már ilyet? Örülnék ha vki tudna véleményt mondani!
az a gyanúm, kicsi rá az esély...
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
sziasztok!
ilyen 5.1-em van: Teufel CEM PE, tudom, h nem nagy cucc, de ebben az árkategóriában sztem elég jó! Esetleg vki hallott már ilyet? Örülnék ha vki tudna véleményt mondani!
előre is köszi
Már a jövő sem a régi...