Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mélysugárzók
Mélysugárzók
Az árketegóriával semmire sem megyünk, tervezek én olyan szubot, ami tisztes haszonnal kiskerben 50-60 000,-ért bőven a 150-200 e. fölötti ellenfelekre vár. Szóval.... Ilyen az élet.
Egyébként gondolom tudnak ők is... valamit, ami mozizásra még talán jó is, mer robban, dübörög meg mifene, de igazi szub nem ettől lesz belőle.
Lehetséges, de én a többi subot hallottam a tied nem.
Ez az élet és marketing egyben.
Neked legalább van tisztességes hm-ed otthon, nekem csak játék hangfal.
Én szeretem a sajátom a tied nem hallom, de boztosan bika lehet
nekem ez is megfelel, mert nem tudok tervezni és építeni(sajnos)
Ha lehetne én is magamnak készíteném el a legjobbat, ez az igazság
De nem feltétlenül kell másét teljesen lefikázni
Bocs
-
Vendég
Mélysugárzók
Az árketegóriával semmire sem megyünk, tervezek én olyan szubot, ami tisztes haszonnal kiskerben 50-60 000,-ért bőven a 150-200 e. fölötti ellenfelekre vár. Szóval.... Ilyen az élet.
Egyébként gondolom tudnak ők is... valamit, ami mozizásra még talán jó is, mer robban, dübörög meg mifene, de igazi szub nem ettől lesz belőle.
Mélysugárzók
Vagy az ész és a pontos mélyátvitel. Nem is tudom. NNajó nem zavarok tovább. Tudom itt mások az igények, csak úgy szóltam, hogy ti is tudjátok azért ezek a "wharfi" és "velo" mélyek igen messze vannak a jótól. Még a középkategóriától is.
Komolyan érdekellne te mit tartasz jónak 100-120eFt-ig, a nem DIY kategóriában??
Nem gondolod te sem, hogy a Velodyne( persze nem az chtxx szériában) nem tud HÁZIMOZI subwofert gyártani, hogyhogy messze vannak a középkategóriától és jótól??
George
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Mélysugárzók
Vagy az ész és a pontos mélyátvitel. Nem is tudom. NNajó nem zavarok tovább. Tudom itt mások az igények, csak úgy szóltam, hogy ti is tudjátok azért ezek a "wharfi" és "velo" mélyek igen messze vannak a jótól. Még a középkategóriától is.
shalafi66
Miért, a te igényeid mi elégíti ki?
Nálad mi a jó?
Hol kezdődik?
-
Vendég
Mélysugárzók
Mélysugárzók
Szia,
Én TAU-val hasonlóan gondolkozom.
A velo 8-as az nagyon is elég, mert manapság nem a méret a lényeg.
Én a warfit is hallottam, de nekem nem volt szimpatikus a hangja. (kicsit puffogós).
Vagy még maradhat a Monitor Audio Bronz, ami csodálatosan szól!
Nekem ~40m2 környékére kell a velo 12, de ez a velo közel 2 millás szett mellett is szépen segítette a mélyeket.
Nem mindig a net az olcsó.
Nézz körül a környéketeken és hallgass meg pár terméket.
Nekem is Warfim van de Zaldek
A hanerő legyen veled
Mélysugárzók
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
-
Vendég
Mélysugárzók
A Velodyne 8R-en gondolkoztam, de őszintén szólva keveslem a 20-as mélynyomót. (Persze lehet, hogy ez hülyeség...)
(az.)
10-20nm-re? bőven...
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Mélysugárzók
Köszönöm a gyors válaszokat.
Martin Logan? Hááát, azért a lakást nem szándékozom eladni... az tényleg nagyon a keret felett van.
A Velodyne 8R-en gondolkoztam, de őszintén szólva keveslem a 20-as mélynyomót. (Persze lehet, hogy ez hülyeség...) Viszont egy dolog nem szimpatikus benne, ha igaz: mintha nem lenne árnyékolt, azért ennyiért elvárnám.
Mélysugárzók
én ezt venném meg!
Mélysugárzók
a 139-től már nincs messze.
de már az is "horribilis"
Mélysugárzók
használt?
Mélysugárzók
a dinamo 150ezerbe kerül
tippem 100ért: Velodyne CHT-8R 104ezer
a 139-től már nincs messze.
Mélysugárzók
a dinamo 150ezerbe kerül
tippem 100ért: Velodyne CHT-8R 104ezer
Mélysugárzók
A jelenlegi rendszer Wharfedale Diamond 9.1-ek, 9CS, egy Yamaha 459-es erősítőn.
A szoba nem túl nagy, olyan 10-12nm.
akkor gondolkozz kissebben!
fölöslegesen ne költsrá annyit. nem jönne ki a különbség ezek között.
de ha ebben az árfekvésben gondolkozol, akkor Martin Logan Dynamo.
Mélysugárzók
Tiszteletem mindenkinek!
Korábban már nagyon sokat segítettek nekem itt a fórumon, s most egy újabb kér(d)éssel fordulnék a csapathoz.
Igazából már tavasszal érdeklődtem, de sajna a család akkor megvétózta a dolgot. Most remélem összejön.
Tehát mélysugárzót szeretnék vásárolni. Korábban a terv a Wharfedale SW150 / Yamaha SW515 környéke volt. Most úgy néz ki, mehetek kicsit feljebb is, de sajna ahogy néztem, igazából itt elég nagy ugrás lenne (árban) a következő lépcsőfok.
Amit hallottam (és bele is szerelmesedtem) az egy Klipsch RW-10d volt, de annak már horribilis az ára (130 körül). (Mellesleg majdnem lerendeltem x..-től, mert a webáruházban 113 van, na mondom legfeljebb nem eszem egy darabig (rámfér...), de mint kiderült, az 139, ahogy a főoldalon is van, csak a webáruházban elírták... )
A max ár valahol 100 körül lenne, de tényleg tanácstalan vagyok, mit is lenne érdemes megvenni. Sajnos próbálgatásra, hallgatásra több mint korlátozottak a lehetőségeim és nem is ismerem túlzottan a kínálatot.
A jelenlegi rendszer Wharfedale Diamond 9.1-ek, 9CS, egy Yamaha 459-es erősítőn.
A szoba nem túl nagy, olyan 10-12nm.
Mélysugárzók
Szerencsémre kertes házban lakom és CSAK 1 szomszéd van ő is 50m-re.
Hogy nekem ilyen miért nem jon ossze.......
UI:
Legyen benne sok oromod!
OFFTOPIC:
Szerencsére nekem sincsenek ilyen jellegű gondjaim max egy két hozzászólás napokkal később anyumnak hogy látom (vagy hallom) a Balázska megérkezett!
Mélysugárzók
Hogy nekem ilyen miért nem jon ossze.......
UI:
Legyen benne sok oromod!
Mélysugárzók
Köszönöm mindenkinek a segítségét és tanácsát, mely kialakította bennem a Velo megvásárlását.KÖSZÖNÖM
Legyen benne örömöd Az tuti h a környezetedben élőknek, úgy 20-50m-es sugárban, nem lesz
Tehát csak rajtam és a szüleimen múlik minden.
ui:
Illetve ahogy a ház bírja
Mélysugárzók
Köszönöm mindenkinek a segítségét és tanácsát, mely kialakította bennem a Velo megvásárlását.KÖSZÖNÖM
Legyen benne örömöd Az tuti h a környezetedben élőknek, úgy 20-50m-es sugárban, nem lesz
Mélysugárzók
Sziasztok,
Úgytűnik a sub vásárlása célgyenesbe érkezik.
Találtam Nyíregyházán 1 házimozi szaküzletet, ahol megveszem a Velodyne CHT12R-t.
A srác nagyon készséges és az üzlet költözése közben is a segítségemre volt.
Elmentünk 3 általa épített szettet megnézni, és a velo volt a tuti!
Tartaléka és ereje hihetelen. 35m2-en kb.50% hangerőn csodálatos élényben részesített. Soha nem gondoltam volna h lehet hasonlót hallani és érezni.
Lehet h kicsit sok is lesz a 12-es, de inkább több legyen, mint kevesebb.
Most hallottam, hogy mi az az igazából tervezett és szobához igazíttott rendszer.A saját hangfalaim nagyon gagyik lesznek mellette, de sebaj legalább a sub király lesz.
Köszönöm mindenkinek a segítségét és tanácsát, mely kialakította bennem a Velo megvásárlását.
KÖSZÖNÖM
Nagyon szívesen, így legalább már hallottad és tudod mit is veszel
George
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Mélysugárzók
Korrekt a srác,én is tőle vásárolok.
A házamat is ő építi!
Király, akkor ketten is ismerjük
- heineken
- Fórumlakó

- Értékelés: 161
Mélysugárzók
Sziasztok,
Találtam Nyíregyházán 1 házimozi szaküzletet, ahol megveszem a Velodyne CHT12R-t.
Korrekt a srác,én is tőle vásárolok.
A házamat is ő építi!
Mélysugárzók
Sziasztok,
Tartaléka és ereje hihetelen. 35m2-en kb.50% hangerőn csodálatos élényben részesített. Soha nem gondoltam volna h lehet hasonlót hallani és érezni.
Lehet h kicsit sok is lesz a 12-es, de inkább több legyen, mint kevesebb.
Most hallottam, hogy mi az az igazából tervezett és szobához igazíttott rendszer.A saját hangfalaim nagyon gagyik lesznek mellette, de sebaj legalább a sub király lesz.
Köszönöm mindenkinek a segítségét és tanácsát, mely kialakította bennem a Velo megvásárlását.
KÖSZÖNÖM