Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
B&W hangsugárzók
B&W hangsugárzók
Feltételezem a CM lesz a jobb. Érdekes lenne, ha a kisebb kategóriás jobban szólna. Ugyan úgy ha 700-at veszel, az még jobb, ha meg 800-at, az meg annál is jobb lesz. Egyszerű a képlet.
B&W hangsugárzók
Használt piacon van egy két jó vas:
Harman/Kardon AVR-7000RDS - nincs ár
Denon AVR-3806 - 180eFt
Onkyo TX SR805 - 200eFt
Most többet nem találok, de biztos van/lesz.
Én tuti használtan vennék valami nagyobb gépet.
Denon igen.
B&W CM7-vagy-683???............... : smile53:
már mint ,hogy melyik jobb inkább zene hallgatásra-jazz-akusztikus-meg egy kis házimozi-inkább-zenék.
HIGH-END.
B&W hangsugárzók
Azért nem tapadnék le 1 márkánál.
De amúgy denon esetében van már új 3800-as modell is, az legalább tud egy két új formátumot. Az kicsit túlszalad az áron.
Vagy van még az aprón egy 8001-es Marantz erősítő.
B&W hangsugárzók
Denon AVR-3806 - 180eFt
Onkyo TX SR805 - 200eFt
Denon igen.
HIGH-END.
B&W hangsugárzók
Denon AVR-3806 - 180eFt
Onkyo TX SR805 - 200eFt
Denon igen.
HIGH-END.
B&W hangsugárzók
Denon AVR-3806 - 180eFt
Onkyo TX SR805 - 200eFt
B&W hangsugárzók
Minek kell neked 200W/ csatorna? Multiplexet akarsz üzemeltetni?
ui.: és akkor szerintem ne ilyen kis dobozokat vásárolj, mert akkora teret szerintem nem hangosítanak be rendesen.
Most azt mondod h. nem elég a 2*200Welső +200W mélynyomó effektív telejítmény nem elég egy 30m2 es nappaliba?
Nem hinném, hogy ezt akarta mondani. Inkább csak arra volt kiváncsi, minek Neked 200 W és miből fogsz ekkora (valós) teljesítményt kiszedni. Ezzel már házat lehet bontani.
Na valaki csak meg értette a mondandóm.
B&W hangsugárzók
nem kell a 200 watt, nincs szükség rá, nem kell 200w, 200W túl sok, nem kell...
Amúgy 250e a limit? Használt is jöhet?
(lex: értettem én miért írt 200W-ról, csak kicsit kötekedős kedvemben voltam. )
B&W hangsugárzók
Mondtam, hogy félreértés van köztetek.
Rothstein ezt írta:
ha csak mozira kellene akkor meg esteleg Pioneer-t, de ott is csak 200 fölött.
Ezt értette félre home, mert 200 W-nak értette eFt helyett:
Tudnál mondani pontos típust? Nézegettem az erősítők teljesítményét, de nem találtam olyat ami 200 W ot tudna erősíteni csatornánként. DE 250e nél többet nem akarok kiadni érte.
És innen ment mindenki a hülyeség után.
Tehát tessék normális dolgokat ajánlani home-nak. Nem kell 200 WATT. Nincs 200 Watt. Nem kell 200 Watt. Ismételjétek.
Üdvözlettel: Lex
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11003
- Kapcsolat:
B&W hangsugárzók
ui.: és akkor szerintem ne ilyen kis dobozokat vásárolj, mert akkora teret szerintem nem hangosítanak be rendesen.
Most azt mondod h. nem elég a 2*200Welső +200W mélynyomó effektív telejítmény nem elég egy 30m2 es nappaliba?
Nem hinném, hogy ezt akarta mondani. Inkább csak arra volt kiváncsi, minek Neked 200 W és miből fogsz ekkora (valós) teljesítményt kiszedni. Ezzel már házat lehet bontani.
B&W hangsugárzók
B&W hangsugárzók
Tx.Sr803- Onkyo Erősítő... ez olyan 2 kiló körül mozog.Ettől többet meg ne is szerintem.
Visszavonom a Rotel erősítőt, azt inkább akkor kéne nézegetni szerintem, ha komolyabb B&W-d lennének. Nekem Tx-sr702 van és bőven elég. A 6-os szériámat hajtja meg moziban, és korrekt. Zenére kicsit éles,de nagyon pontos. Moziban meg szerintem kategóriájában tuti befutó....Egy ismerősömnek is 6-os szériája van, bár neki ő 600e forintos erősítővel nyomja, és meg kell mondjam, nem igazán hallani a különbséget,talán max annyi, hogy az övébe több tartalék van, de minek,mivel a hangfalak meg nem bírják... Marantz-ot, H/K-t nem ajánlanék a B&W-hez,bár gondolom ezt is sokan másképp gondolják... Még annyi ha inkább a zene fontosabb, nézhetsz esetleg Denon-t, de azok meg moziba gyengécskébbek, szerintem jócskán...(De hangsúlyozom, itt nem az 1 millás cuccairól beszélek...)
"...ha megölsz néhányat gyilkos vagy, ha milliókat, hódító..."
B&W hangsugárzók
Tudnál mondani pontos típust? Nézegettem az erősítők teljesítményét, de nem találtam olyat ami 200 W ot tudna erősíteni csatornánként. DE 250e nél többet nem akarok kiadni érte.
B&W hangsugárzók
B&W hangsugárzók
Szerintem Onkyo-t nézz, vagy Rotel-t de utóbbi drágácska, de megéri a pénzt. Onkyo-ból viszont valami nagyobbat nézz 200e fölött , ha csak mozira kellene akkor meg esteleg Pioneer-t, de ott is csak 200 fölött.
Sub pedig mindenféleképpen kell, az sem lesz olcsó sztori...
"...ha megölsz néhányat gyilkos vagy, ha milliókat, hódító..."
B&W hangsugárzók
ÜDV mindenkienk!
Segítségeteket/javaslataitokat szeretném kérni! Rádióés házi mozi erősítőt keresek B&W hanfalakhoz, de nem tudom melyik a megfelelő választás. Egy 30m2 es nappaliba lenne egy pár 683 front hangsugárzó, de nem tudom h. megéri-e , és h. szól. Érdemes mellé mélynyomót venni? Tudnátok tapasztalatokat mondani?
előre isköszi a válaszokat.
B&W hangsugárzók
Attól függ. Ha fizettek érte, akkor nem, illetve akkor teljesen mind1
Egyébként is mindegy. Az a lényeg, hogy tetszik -e a hangja NEKED
Na ja. Lehet majd egyszer csak az érdekesség kedvéér én is meghallgatom, bár a régi 600-as szériából igazán csak a 602 tetszett, de az is inkább zuzatásra volt jó. Amint finom zene került rá, már hiányoltam a részleteket. Persze ez a legalsó széria, nyílván nem lehet olyan, mint a csúcsmodell.
B&W hangsugárzók
Egyébként is mindegy. Az a lényeg, hogy tetszik -e a hangja NEKED
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
B&W hangsugárzók
- B&W 685 EISA dij: "Best European Compact Loudspeaker 2007-2008"
És most ez jó nekünk?
B&W hangsugárzók
És most ez jó nekünk?
B&W hangsugárzók
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
B&W hangsugárzók
Ratman: szerintem is, a 600-as széria történetében, az S3-asnak volt a legszebb designja.
és az 602 S2-esnek a legjobb hangja...
Évekig volt olyanom, mai napig nem értem miért fényezi mindenki, persze biztos is, hogy nem jól társítottam, pedig ha tízféle erősítővel nem próbáltam akkor egyel sem. (lehet, hogy húsz, de már nem tudom pontosan, csöves viszont nem volt közte)
Eleinte persze én is imádtam, de később nagyon fárasztotta érzékeny füleimet.
Nekem is az S3 tetszett legjobban, de abból már kimaradtam. Ez az új design szerintem erős visszalépés. Legjobb példája annak, mikor valamit kényszerből állandóan újítgatnak, aztán egyszer csak mikor már nincs hova szépíteni az adott dizájnt, visszalépés lesz belőle.
B&W hangsugárzók
Felmegyek pestre és lenyomlak snookerbe, mint szél.
Minek ahhoz feljönni? Neten is lehet
Áááá, az nem olyan. Az olyan, mint a telefon-szex és a szex.
B&W hangsugárzók
Felmegyek pestre és lenyomlak snookerbe, mint szél.
Minek ahhoz feljönni? Neten is lehet
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)