Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mélysugárzók
-
Vendég
Mélysugárzók
Valóban van jobb neki, de erre nincs szüksége, azé adja el.
Ha má ott volt, persze, h kipróbáltuk.
Tbohler, ki kell ábrándítsalak, de valóban olcsóbb és jobb van neki.
Persze ehhez építeni kellett....
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Mélysugárzók
Biztos csak válogatós a szentem.
Vagy vett egy olcsóbbat és jobbat
Á de nem hiszem.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- Értékelés: 250
Mélysugárzók
Mintha vki mostanában agyalt volna Heco Vitas 25A-n.Most van az apróban 1 zsír új 35e-ért.
Épp csak ki lett próbálva.
Ez jól hangzik:
"épp csak ki lett próbálva", s másris eladja, mert annyira jó.
Naim-ZU
-
Vendég
Mélysugárzók
Mintha vki mostanában agyalt volna Heco Vitas 25A-n.
Most van az apróban 1 zsír új 35e-ért.
Épp csak ki lett próbálva.
Mélysugárzók
Most ahogy mondjátok! 279.99$-ért találtam Polk RTi 6-ost. Annak tudatában, hogy bratyómék kint élnek eléggé elgondolkodtató!
UPSakku.hu
Mélysugárzók
Venni szeretnék egy szolíd subot a házimozi rendszerembe, kicsit elgondolkodtam hát a Velodyne-okon..
Amitől rögvest ki is akadtam, a hivatalos forgalmazónál (StreamAudio) 78e Ft a legkisebb (VX10 S2), odaát USA-ban $144 az online üzletekben... Ez komoly? Okés, hogy van különbség de ez gatya.
OFFTOPIC:
Bátyám most hozatott objektívet meg vakut amcsiból (ha sikerült behozni még nem tudjuk ) itthon csak a vaku lett volna 100 ott mindkettőt megkapta annyiért a srác!
Mélysugárzók
Venni szeretnék egy szolíd subot a házimozi rendszerembe, kicsit elgondolkodtam hát a Velodyne-okon..
Amitől rögvest ki is akadtam, a hivatalos forgalmazónál (StreamAudio) 78e Ft a legkisebb (VX10 S2), odaát USA-ban $144 az online üzletekben... Ez komoly? Okés, hogy van különbség de ez gatya.
- Hasselbaink
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Mélysugárzók
Szevasztok,
Wharfedale 9.6 ost nézetm ki magamnak (20nm szoba, rap, goa, film, van már pana dmr eh 65 és egy th 42pv70).
Milyen subot javasoltok hozzá?
Nem vagyok vájtfülű, csak valami jobb cucc kellene ezekre a célokra és sokan javasolták a 9.6-t-egyelőre ez a befutó de ha van valami olcsóbb de hasonlóan megbízható, megköszönöm a választ
Ha van más javaslat egy jó és megbízható szettre(sub-bal együtt) fenti célokra, szívesen veszem.
Köszi előre is.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11298
- Kapcsolat:
Mélysugárzók
Sziasztok!Az lenne a kérdésem hogy nagy átlagban mekkora hatásfokkal üzemelhetnek a digitális erősítők? Lehet 85 vagy akár 90 %-os hatásfokuk? Vagy ennél kevesebb?
Szószerinti digitális erősítő nem létezik. A kapcsoló üzeműek 75-80 % hatásfokkal működnek.
Mélysugárzók
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy nagy átlagban mekkora hatásfokkal üzemelhetnek a digitális erősítők? Lehet 85 vagy akár 90 %-os hatásfokuk? Vagy ennél kevesebb?
- Hasselbaink
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Mélysugárzók
Szevasztok,
Wharfedale 9.6 ost nézetm ki magamnak (20nm szoba, rap, goa, film, van már pana dmr eh 65 és egy th 42pv70).
Milyen subot javasoltok hozzá?
Nem vagyok vájtfülű, csak valami jobb cucc kellene ezekre a célokra és sokan javasolták a 9.6-t-egyelőre ez a befutó de ha van valami olcsóbb de hasonlóan megbízható, megköszönöm a választ
Ha van más javaslat egy jó és megbízható szettre(sub-bal együtt) fenti célokra, szívesen veszem.
Köszi előre is.
Mélysugárzók
OFFTOPIC:
Megnéztem. Ráírva nincs, de a honlapon az áll, hogy árnyékolt.
Mélysugárzók
szvsz 100%, hogy árnyékolt
Úgy legyen.
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 713
Mélysugárzók
ha rá van írva, hogy árnyékolt, nincs, nem lehet gond vele, csak ha vmit nagyon elx@rtak.
ott szól a legjobban a mély, vagy az a hely "maradt" neki?
Nem néztem meg, hogy rá van-e írva.
Amúgy egy MS907W.
Nem ott szólna, hanem ott csak "tárolnám", amikor nem használom.
szvsz 100%, hogy árnyékolt
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
Mélysugárzók
ha rá van írva, hogy árnyékolt, nincs, nem lehet gond vele, csak ha vmit nagyon elx@rtak.
Nem néztem meg, hogy rá van-e írva.
Amúgy egy MS907W.
Nem ott szólna, hanem ott csak "tárolnám", amikor nem használom. Aztán filmnézéskor az előre kipróbált legjobban szóló helyre csak kiteszem és tádám.
Legalábbis ez a terv.
- GTomi
- V.I.P.

Mélysugárzók
Ki mit tud a subok mágneses árnyékolásáról?A konkrét kérdés az lenne, hogy tarthatom-e a mélynyomót a tv alatt, amikor nem használom (gyerekek és helyhiány miatt), vagy ártanak egymásnak? Persze mozizásnál "helyre tenném" a mélynyomót, ahol jól szól és olyankor valszeg nem is a tv-n nézem a filmet, így egyszerre egyik lenne működésben.
Érvek pro és contra?
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
Mélysugárzók
Ki mit tud a subok mágneses árnyékolásáról?
A konkrét kérdés az lenne, hogy tarthatom-e a mélynyomót a tv alatt, amikor nem használom (gyerekek és helyhiány miatt), vagy ártanak egymásnak? Persze mozizásnál "helyre tenném" a mélynyomót, ahol jól szól és olyankor valszeg nem is a tv-n nézem a filmet, így egyszerre egyik lenne működésben.
Érvek pro és contra?
- GTomi
- V.I.P.

Mélysugárzók
Sziasztok !! Valamelyik nap azon godnolkoztam,hogy a Szub om alá
rakatok hangfal tüskéket :
Kinek mi a véleménye róla ??
Ja kinek miéyen Sub Kábele van ? ?
kipróbálhatsz még járólapot, vagy gránitlapot is alá.
-
Vendég
Mélysugárzók
Parketám van ! a másik meg az,hogy 6 os biztosnági üveglapból akarok a szub alá rakatni egy üveg lapot,de ugy hogy ki van furva a négy széle és igy akarom rá rakatni a tüskéket ,ez most lehet nagyon Kinainak ,hangzik de majd meglátjátok,ha megcsináltam akkor felrakom a képeket ide !!
Gyereket most mennem kell STRANDRA MERT Ötmillió fok van a szobában !
Egy ÜVEGLAPOT teszel a sub alá?? Az üveg rideg azt nagyon nem javaslom. Üveglapot? Jól értem? Ha parkettád van akkor inkább egy vastag szőnyeget tennék alá vagy mi.
Jó strandot, én tegnap égtem le. Nálam tök hűvös van a szobába.
Mélysugárzók
A tüskékéről: igen, sokkal pontosabb lesz a mélyebb, tisztább, sokkal valóságosabb, nem olyan elomlós. ha parketta van, akkor kötelezőnek tartom. Ha a lágy, puha mélyeket részested előnyben, akkor ne is vegyél tüskéket sztem.
Köszönöm mindenkinek a véleményét !!
Parketám van ! a másik meg az,hogy 6 os biztosnági üveglapból akarok a szub alá rakatni egy üveg lapot,de ugy hogy ki van furva a négy széle és igy akarom rá rakatni a tüskéket ,ez most lehet nagyon Kinainak ,hangzik de majd meglátjátok,ha megcsináltam akkor felrakom a képeket ide !!
Gyereket most mennem kell STRANDRA MERT Ötmillió fok van a szobában !
Legyetek jók és jó Hétvéégt mindenkinek !
üdv.Janika !
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- Értékelés: 250
Mélysugárzók
rakatok hangfal tüskéket
Nálam a tüskékkel szárazabb,feszesebb,tisztább a mély,egyébként rendszerfüggő.
Newman által ajánlott drót,nagyon jó ár-érték aránnyal bír.
Nekem is ilyen subkábelem van, én is csak ajánlani tudom.
A tüskékéről: igen, sokkal pontosabb lesz a mélyebb, tisztább, sokkal valóságosabb, nem olyan elomlós. ha parketta van, akkor kötelezőnek tartom. Ha a lágy, puha mélyeket részested előnyben, akkor ne is vegyél tüskéket sztem.
Naim-ZU
rakatok hangfal tüskéket
- heineken
- Fórumlakó

- Értékelés: 160
Mélysugárzók
rakatok hangfal tüskéket
-
Vendég
Mélysugárzók
Neotech KHS-441SM-t tudom ajánlani (Kácsa-Audio). 1277 ft / m + kb 1500 ft az egy pár RCA csati rá + 500 ft a rászerelése. Egyszer volt egy olcsó gagyi kék Dietz kábelem, az után nagyon sokat javul egy ilyen kábel után a hang (mélyebbre ment, erősebb is lett a hangja, mondhatni magabiztosabb)... A tüskének viszont nem sok értelmét látom. Legalábbis én szőnyegen semmit nem tapasztaltam, talán anélkül volt vmivel jobb, h miben nem tudom, mert nem hagytam rajta a tüskét (járt a subhoz). Talán keményebb volt a hangja? Passz, de én jobban szeretem a puha elterülő mélyet, egy sub főleg filmek alatt annyira ne legyen feszes. Azért szét se kell esni. Lényegében én 5 ezret biztos nem adnék érte ezek tudtában érte így látatlanba. De attól még te kipróbálhatod. A kábelt viszont melegen ajánlom. Tudom már a nagymamám is erre húzza ki az trikómat miután kimosta, de nekem nagyon bevált!
Mélysugárzók
Sziasztok !!
Valamelyik nap azon godnolkoztam,hogy a Szub om alá
rakatok hangfal tüskéket :
Kinek mi a véleménye róla ??
A Tüskék darabja 1300 Ft !
A Subbom meg itt lenne :
Elég jó kis Sub nincs vele gondom ! csak feldobná ..
tüskék