Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
-
Vendég
Milyen lehet a Dali concept 1 a mostani bowers dm303-asomhoz képest?Hangban?
Basszus biztosan nincs benne igazán,de arra ott a sub.
Ha már cserélni akarsz, nézd meg Revox kisdobozait, amit árul.
Whisky hordóból készült S-A4SPT Pioneer hangfal szerintetek milyen, az ára elég magas, kb. 200 eFT?( Pioneer A6 erősítő, és P6 CD lejátszó mellé kellene)
- gottfriedg
- Nincs visszaút

- Értékelés: 0
Milyen lehet a Dali concept 1 a mostani bowers dm303-asomhoz képest?
Hangban?
Basszus biztosan nincs benne igazán,de arra ott a sub.
TV: Panasonic TH37PV7 AVR: H/K AVR4550 DVD: Yamaha DVD-S550 with Itepe v10/Bearing firmware Front: Polkaudio RTi6 Center: Polkaudio CSi5 Surround: Celestion F15 SUB: Clarus ALU sub
Te melyiket ajánlanád leginkább?
A 450-es yamit nem ismerem, de gondolom a 457-tôl nem áll túl messze, abból kiindúlva neked olyan hangfalak kellenek amelyek lágyabban szólnak, mert a yami odatesz moziban. Az SF-ek elég jó frekvenciaátvitellel rendelkeznek, meg kéne hallgatni ôket, de a helyedben vennék két jó frontot meg egy subot, aztán késôbb bôviteném.
Menj el és hallgasd meg a kiválasztott dobozokat egy yami 457-el (állítólag a 459-es yamik már másképp szólnak, azért nem ajánlóm) és dönts. A helyedben egy heco victa 500-as szettet vennék (80e), de állitólag a magnat szett (50e) sem olyan rossz, ennyi pénzért meg lehet, hogy simán megérné.
Milyen jó frontra és subra gondolsz?
Te melyiket ajánlanád leginkább?
A 450-es yamit nem ismerem, de gondolom a 457-tôl nem áll túl messze, abból kiindúlva neked olyan hangfalak kellenek amelyek lágyabban szólnak, mert a yami odatesz moziban. Az SF-ek elég jó frekvenciaátvitellel rendelkeznek, meg kéne hallgatni ôket, de a helyedben vennék két jó frontot meg egy subot, aztán késôbb bôviteném.
Menj el és hallgasd meg a kiválasztott dobozokat egy yami 457-el (állítólag a 459-es yamik már másképp szólnak, azért nem ajánlóm) és dönts. A helyedben egy heco victa 500-as szettet vennék (80e), de állitólag a magnat szett (50e) sem olyan rossz, ennyi pénzért meg lehet, hogy simán megérné.
de ha sztereóban kéne akkor clarus, heco hangfalakat ajánlanék, esetleg wharfedale diamond valamelyik szériája.
Egyet értek Blakey fórumtárssal
Most a Heco Victas is jó árba van... asszem 69 ért vesztegetik a Mediaba SUB nélkül...
az már elég komoly lehet...
Vitast nem tudom hogy lehet e még egyáltalán beszerezni... amilyen nekem van 700 asat semmiképpen... szntem(legalábbis újjonnan)
A Hivatalos forgalmazó már leszedte az oldaláról őket... mivel a victa váltotta fel...
körűl kell nézni
Én a Hecokat csak ajánlani tudom
Milyet szeretnél, 5.1 vagy 2.0 stb? Mekkora a keret?
mozi vagy zene?ha zene, milyen stílus?
mindkettő de inkább nagyobb rész a mozi
SYSTEM FIDELITY SF 2505 a saturnban 30e, ez 5.0-ás, nem ismerem, hogy milyen, de a paraméterek alapján nem lehet rossz, van egy magnat monitor 990 szett 50e, ill. van egy jamo szett 65-ért (ebbe mélynyomó is van), de ha sztereóban kéne akkor clarus, heco hangfalakat ajánlanék, esetleg wharfedale diamond valamelyik szériája.
ezek közül Te melyiket ajánlanád leginkább?Mondjuk a S.F.lenne 50-ért subbal.Jó tudom az én fülem dönt,de kíváncsi vagyok a véleményre.Esetleg ha másnak is van ezekről véleménye kérem írjon az is.Nagyon szívesen fogadom a tanácsokat,mert még kezdő vagyok ebben a témában.
SYSTEM FIDELITY SF 2505 a saturnban 30e, ez 5.0-ás, nem ismerem, hogy milyen, de a paraméterek alapján nem lehet rossz, van egy magnat monitor 990 szett 50e, ill. van egy jamo szett 65-ért (ebbe mélynyomó is van), de ha sztereóban kéne akkor clarus, heco hangfalakat ajánlanék, esetleg wharfedale diamond valamelyik szériája.
5.1 v 5.0 egyenlőre majd később sub.Hát sajnos igen kevés max.50000
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 744
Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono
Sziasztok !
Milyen hangfalat(szettet) javasoltok yamaha rx-v450-hez.Nem túl nagy a keret.Az sem baj ha használt max.jobban meg kell nézni kitől veszem na meg hallgatni.Bármilyen javaslatot szívesen veszek.
Ok Akkor mindegy
- GTomi
- V.I.P.

Értelmes beszélgetés.
az
Gery Beard a tervező
szvsz nincs weboldala, ilyenek vannak csak pl.
Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono
Értelmes beszélgetés.
É tudod a webcímét?
- GTomi
- V.I.P.

Tudod-44 Gary hangfalak
ja, így már rögtön más
Tudod Gary hangfalak!
- GTomi
- V.I.P.

Valaki tudja esetleg hogy mi a Gary webcíme???
az mi vagy ki?
Valaki tudja esetleg hogy mi a Gary webcíme???
Megkérdezem itt is, egy ismerősnek felájánlottak egy pár 3 utas magnat bull 200 vagy hasonló nevű ütött-kopott 1979-es hangfalat 20.000Ft-ért.
Én azt mondtam neki, hogy adjon érte max 2000Ft-ot.
Ér egyáltalán ennyit?
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Jelenleg éppen 602-seim vannak. Ezek már túl nagyok (50 cm magasak), másrészt a magasai, kövezzenek meg érte, de nekem néhol kicsit zavaróak (fémesek, sziszegősek, nem természetesek). A 705-öt mindenképpen meghallgatom, de remélem nem ugyanazok a magassugárzói vannak...
Hallgass meg egy Dynaudio A42-t, vagy 52-t.
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
Hali Fiatalok!
Kis segítségre lenne szükségem. Költözés miatt kissé újra kell gondolnom audio cuccaimat. Szóval a helyzet az, hogy uszkve 40 m2-es helyiségbe kellene a (feleségem igényeit is figyelembe vevő ) kis helyigényű hangfal megoldás sztereó zenehallgatásra (ami jól szól akkor is, ha közel van a falhoz, esetleg éppen rajta van). A költségkeretem 200-220 k. A méret az 25*35*35 (SZ*MAG*MÉLY)lehet max. Amúgy mindenevők vagyunk zeneileg (rock, pop, komoly, stb).
Igazából ötleteket szeretnék, hogy mit menjek el feltétlenül meghallgatni.
Próbálj meg egy Epost, meg egy Dynaudiot is szerintem.
Dyno-t (audience 42-est) tudok szerezni meghallgatásra egy barátomtól , Epos-szal lehet, hogy bajban leszek.
B&W 600 sorozatból valami kisebbet ajánlanék.Esetleg 705-öst
Jelenleg éppen 602-seim vannak. Ezek már túl nagyok (50 cm magasak), másrészt a magasai, kövezzenek meg érte, de nekem néhol kicsit zavaróak (fémesek, sziszegősek, nem természetesek). A 705-öt mindenképpen meghallgatom, de remélem nem ugyanazok a magassugárzói vannak...