Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
B&W hangsugárzók
B&W hangsugárzók
Sziasztok!
Nem ismerem a márkát, még nem halottam és könnyen nem is tudom meghallgatni.
Nyilatkozna vki a 601-es S2 és a 602-es S2-ről?
Mi jellemző rájuk? Hangzásvilág, miben jók-rosszak?
Azt halottam h túlzó a magasuk és tartós hallgatásnál (kb 1óra) már zavaró, ingerlő.
Thx
A 602 S2 a 600-as sorozat legjobbja szvsz.
Kellemes, meleg hangzásvilág, nem túl transzparens, nem túl definiált mélytartomány, de abszolút hallgatható. Magasakkal szerintem nincs baj.
Miben más a 603as sorozat?
Inkább a 602 s3-asra lennék kiváncsi.
Miben más az s2-höz képest?
B&W hangsugárzók
Sziasztok!
Azt halottam h túlzó a magasuk és tartós hallgatásnál (kb 1óra) már zavaró, ingerlő.
Thx
Kellemes, meleg hangzásvilág, nem túl transzparens, nem túl definiált mélytartomány, de abszolút hallgatható. Magasakkal szerintem nincs baj.
Miben más a 603as sorozat?
B&W hangsugárzók
Sziasztok!
Thx
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
B&W hangsugárzók
Sziasztok!
Thx
- JohnBowers
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
B&W hangsugárzók
Természetesen további infó nálunk az Aranykéz u.-i üzletünkben is kapható!
- JohnBowers
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
B&W hangsugárzók
Tisztelt Uraim!
Mint ahogy sejteni lehetett és ahogy az alább írtakban írták, új 600-as széria lesz.
A hivatalos bemutatóra még várni kell, kb. májusig,de némi előzetes információt elárulhatok, hogy a találgatásoknak elejét vegyük:)
A 300-as sorozat megszűnik, nem is lesz utódja. Ezentúl a B&W belépő szériája a 600-as lesz.
DM 600 S3-ból 686
DM 601 S3/DM 602 S3-ból 685
DM 602.5 S3/DM 603 S3-ból 684
DM 604 S3-ból 683
LCR 60 S3 > HTM 62
LCR 600 S3 > HTM 61
ASW 600 > ASW 608
ASW 650 > ASW 610
ASW 675 > ASW 610 XP
A dobozok egy picit keskenyebbek lesznek,de mélyebbek, a magassugárzók neodymium mágnest kapnak,komolyabb-egyszerűbb elsőrendű kersztváltók lesznek, már ahol lehet, az összes hangszórót áttervezték nagyobb mágnest kapott mindegyik,a 683 és a HTM 61-ben FST kevlár lesz.A 683-ban az eddigi alu mélyek helyett alu/papír/kevlar mélyek lesznek Nem lesznek látható csavarhelyek sokkal letisztultabb formát kapnak a dobozok. A család 4 színben lesz kapható: világos tölgy, fekete kőris, vörös cseresznye(régi calvados) és wenge! Az aktív mélyek mindegyike IcePower digitális kapcsolású lesz 20-25-25cm-esek, 200-200-és 2x200w-osak.
Az árakról még nincs pontos infó,drágább lesz némelyik doboz,de álatalában hasonló, mint a régi 600-asok.
Hát hirtelen ennyi infó,ja tényleg csak május lesz az első megjelenés így addig a hangról mi sem tudunk mit mondani.
A régi 600-asok még akciósan kaphatóak-már amelyikből még van vagy tudnak még küldeni.A 300-asok is nagyon jó áron vihetőek.
Nem tudom olvastak-e már a Signature Diamond jubileumi hangsugárzóról,a honlapunkon van némi infó, és nálunk az üzletben is lesz, remélhetőleg nemsokára. Ha van rá vevő tudunk hozni a limitált 600db-ból
Üdv: J.B.
B&W hangsugárzók
Ronin:Nincs valami híred a 600s3 sorozatot váltó új dobozok érkezéséről? Elvileg már nagyon akciós hangulatban vannak az annexnél az s3 dobozok.
Még annyit, hogy decemberben még nem tudták, hogy lesz új széria, amikor akciózni kezdtek. Szerintem nyárra már kaphatóak lesznek az új dobozok.
Egyszer régebben kérdeztem az egyik üzletükben a srácoktól egy erősítővel kapcsolatban valamit, de még nem is hallottak arról a darabról. Vittem nekik a netes cikkről egy printet, hogy képben legyenek.
B&W hangsugárzók
Ronin:Nincs valami híred a 600s3 sorozatot váltó új dobozok érkezéséről? Elvileg már nagyon akciós hangulatban vannak az annexnél az s3 dobozok, hiányos is a paletta, de csak annyit mondanak, hogy nemsokára -az én annexes kapcsolatom meg már régen nem ott dolgozik.
A sajtóbemutató illetve az érkezés már itt lehet a közelben.
Pontosan nem tudom mikor jönnek az új falak, de bent az aymaránál sem tudták. Azt mondta a srác, hogy egy brossúrát már kaptak, amit le kellett fordítani és nem S4 lesz a nevük, hanem valami ilyesmi hogy: 684,683,682 (ez csak példa, de a lényeg, hogy egy plusz számot fog kapni).
A 300-as széria eltűnik. Nem is lesz helyette semmi.
Köszi az infot
B&W hangsugárzók
Ronin:Nincs valami híred a 600s3 sorozatot váltó új dobozok érkezéséről? Elvileg már nagyon akciós hangulatban vannak az annexnél az s3 dobozok.
Még annyit, hogy decemberben még nem tudták, hogy lesz új széria, amikor akciózni kezdtek. Szerintem nyárra már kaphatóak lesznek az új dobozok.
B&W hangsugárzók
Ja,ok, csak mert én azt hittem,hogy az agyongyötört,"megmutatjuk a vevőnek,hogy ezzel rombolni is lehet" típusú kiállítási darabok.602.5 hez bevállalható szerinted?
Szerintem fogalmam nincs
Meg kéne hallgatni. Ránézésre szimpi, meg adatokra, de az egy dolog.
Amúgy nem hiszem hogy mostanában sokat romboltak vele, mert nincs is bekötve, hanem inkább csak dísz szerepet tölti az üzlet közepén a bejárat előtt. A másik darab meg lehet hogy a raktárban fekszik.
B&W hangsugárzók
Ronin:Nincs valami híred a 600s3 sorozatot váltó új dobozok érkezéséről? Elvileg már nagyon akciós hangulatban vannak az annexnél az s3 dobozok, hiányos is a paletta, de csak annyit mondanak, hogy nemsokára -az én annexes kapcsolatom meg már régen nem ott dolgozik.
Pontosan nem tudom mikor jönnek az új falak, de bent az aymaránál sem tudták. Azt mondta a srác, hogy egy brossúrát már kaptak, amit le kellett fordítani és nem S4 lesz a nevük, hanem valami ilyesmi hogy: 684,683,682 (ez csak példa, de a lényeg, hogy egy plusz számot fog kapni).
A 300-as széria eltűnik. Nem is lesz helyette semmi.
B&W hangsugárzók
ha kiállítási darab,akkor már valszeg leszakadt a tekercse gondolom...Hát kár..
hmm?
Ezt miért mondod? Még van 2 darab mint írtam. Nem használtak (tehát elmiletileg nem visszavásárolt termékek), hanem a boltban vannak bent. Mi bajuk lenne ott? Nem romlanak meg.
Ja,ok, csak mert én azt hittem,hogy az agyongyötört,"megmutatjuk a vevőnek,hogy ezzel rombolni is lehet" típusú kiállítási darabok.
602.5 hez bevállalható szerinted?
"...ha megölsz néhányat gyilkos vagy, ha milliókat, hódító..."
B&W hangsugárzók
Nincs valami híred a 600s3 sorozatot váltó új dobozok érkezéséről?
Ezek milyen széria nevet kapnak vagy kaptak?
Nem tudom. Annyit hallottam, hogy nem 600s4. Sőt, ha jól belegondolok, gyakorlatilag ezzel össze is foglaltam amit jelenleg tudok a témáról.
B&W hangsugárzók
Nincs valami híred a 600s3 sorozatot váltó új dobozok érkezéséről?
Ezek milyen széria nevet kapnak vagy kaptak?
B&W hangsugárzók
Ronin:
Nincs valami híred a 600s3 sorozatot váltó új dobozok érkezéséről? Elvileg már nagyon akciós hangulatban vannak az annexnél az s3 dobozok, hiányos is a paletta, de csak annyit mondanak, hogy nemsokára -az én annexes kapcsolatom meg már régen nem ott dolgozik.
B&W hangsugárzók
ha kiállítási darab,akkor már valszeg leszakadt a tekercse gondolom...Hát kár..
hmm?
Ezt miért mondod? Még van 2 darab mint írtam. Nem használtak (tehát elmiletileg nem visszavásárolt termékek), hanem a boltban vannak bent. Mi bajuk lenne ott? Nem romlanak meg.
B&W hangsugárzók
http://www.bwspeakers.com/downloadFile/ ... SW2500.pdf
Köszönöm a segítséget,de szerintem ez 22nm-re kicsit sok,mármint 700 Watt.Amugy originált dobozokról van szó,vagy használt kiállítási darabról? Mert be kell valljam 90 ropi nem sok ezért,mégha nem is mai modell...
Kiállítási darab. Az eladó srác nekem azt mondta, hogy elég gyenge, ezért nem ajánlja mozira. Bár szerintem kicsit félreérthető volt, mert előtte egy 703,804S,802D demón voltam és mondta, hogy ezeket a hangfalakat nem tudja kiegészíteni (közben a 802-re mutatott), inkább sub-sat rendszerhez ajánlja. Én gondolom, hogy átlag rendszerbe jó lehet ez a sub, az meg más kérdés, hogy 802 mellég már nem fog senki ilyet venni.
Lehet érdemes lenne telón érdeklődnöd. Nekem első ránézésre szimpatikus volt, na meg az sem utolsó, hogy anno ez azért nem lehetett egy rossz doboz. A CDM NT szériához készítették. Azt váltotta a 700-as széria, ott pedig a ASW 700 a kisebb sub, ami 400eFt körül van.
Köszönöm a segítséget,nem is tudom,ha kiállítási darab,akkor már valszeg leszakadt a tekercse gondolom...Hát kár...
Amugy 602.5-hez kéne.
B&W hangsugárzók
Köszönöm a segítséget,de szerintem ez 22nm-re kicsit sok,mármint 700 Watt.Amugy originált dobozokról van szó,vagy használt kiállítási darabról? Mert be kell valljam 90 ropi nem sok ezért,mégha nem is mai modell...
Kiállítási darab. Az eladó srác nekem azt mondta, hogy elég gyenge, ezért nem ajánlja mozira. Bár szerintem kicsit félreérthető volt, mert előtte egy 703,804S,802D demón voltam és mondta, hogy ezeket a hangfalakat nem tudja kiegészíteni (közben a 802-re mutatott), inkább sub-sat rendszerhez ajánlja. Én gondolom, hogy átlag rendszerbe jó lehet ez a sub, az meg más kérdés, hogy 802 mellég már nem fog senki ilyet venni.
Lehet érdemes lenne telón érdeklődnöd. Nekem első ránézésre szimpatikus volt, na meg az sem utolsó, hogy anno ez azért nem lehetett egy rossz doboz. A CDM NT szériához készítették. Azt váltotta a 700-as széria, ott pedig a ASW 700 a kisebb sub, ami 400eFt körül van.
B&W hangsugárzók
B&W hangsugárzók
asw 2500? dE AZ NEM b&w HANEM kEF,nem?
B&W hangsugárzók
De tegnap voltam az aymarában és ott volt még ASW2500-as sub. 90eFt-ért van kiállítva. Az eladó mondta, hogy 2 darab még van belőle és inkább zenei felhasználásra szánják, mint mozira. Régen valami 350eFt volt ez a sub.
B&W hangsugárzók
ASW 600 SUB eladó nincsen valakinek?
Limarban nemrég volt egy eladó.
Limar?
Ja. Sokszor van náluk B&W-ből valami használt cucc. Nemrég volt 802-es Matix hangfal, most meg pl van HTM2-es Nautilus center. A sub azóta lehet elkelt, de rá lehet kérdezni.
B&W hangsugárzók
ASW 600 SUB eladó nincsen valakinek?
Limarban nemrég volt egy eladó.
Limar?