Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dali hangsugárzók
- harrypotter
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Dali hangsugárzók
Az a baj hogy nemtudok dönteni milyen erösitőt vegyek hozzá mert mindenki mást ajál nekem a pioneer vsx 1016 ról mi a véleményetek vagy mivel érdemes hajtani a cucot mert nekem szimpatikus a thx select meg sokat tud az erösitő mármint a pioneer
Hanfalrendszer: Logitech Z-5500
Projector: Acer pd116pd
Lejátszó: Pc 3500+ Athlon 64, Ati x800xl 256MB, 2x 512 MB Kingmax 500MHz, Abit Fatal1ty an8, Audigy 2 ZS hangkártya, Pioneer DVR-110D
Dali hangsugárzók
Tegyél alá 1 rendes szubot, de én másik erősítőt néznék.
Szerintem jó az a szett...
- harrypotter
- Újonc fórumos
Dali hangsugárzók
Hát most egy 20nm szoba van de majd késöbb a pincét alakitom át mozi szobává ami 50-60nm azért gondolkodok nagyobban akkor ez a szett megálná a helyét mármint kellemesen szólna akkora helységben??
Lejátszó: Pc 3500+ Athlon 64, Ati x800xl 256MB, 2x 512 MB Kingmax 500MHz, Abit Fatal1ty an8, Audigy 2 ZS hangkártya, Pioneer DVR-110D
Dali hangsugárzók
Hello,
A Suranyihifi honlapjan ezt a hangfal szettet egy Denon AVR 1907-tel egyutt aruljak. Szerintem menj el, es hallgasd meg, hogy szolnak a falak a Denonnal, nagyon segitokeszek, ajanlom oket.
Szerintem nem banod meg, ha megveszed, nekem nagyon bejott a hagja, de ugye ez erosen egyenfuggo, a masik, hogy mekkora szobaba akarod tenni oket.
Plazma: TH-50PV60E CRT: TX-29AD70FP
A/V: Onkyo TX-SR703E DVD: Pioneer DV-600
Front: Dali Concept 10 Center: Dali Concept
Surround: Dali Concept 6 Sub: Dali Concept
Dali hangsugárzók
Ha vennék dali hangfalakat amit kinéztem Dali Concept 8 + Dali Concept 2 + Dali Concept Center ez a szet 230e forint és ehez milyen erösitöt ajánlotok olyan 140e forint magaságban én amit jónak tartok talán az a pioneer vsx-1016 és öszinte véleményt hogy érdemes beruházni ilyen hangfalra a jövöben elöre is köszönöm a válaszokat.
Mekkora szobába akarod?
- harrypotter
- Újonc fórumos
Dali hangsugárzók
Ha vennék dali hangfalakat amit kinéztem Dali Concept 8 + Dali Concept 2 + Dali Concept Center ez a szet 230e forint és ehez milyen erösitöt ajánlotok olyan 140e forint magaságban én amit jónak tartok talán az a pioneer vsx-1016 és öszinte véleményt hogy érdemes beruházni ilyen hangfalra a jövöben elöre is köszönöm a válaszokat.
Dali hangsugárzók
Dali Concept Sub-bal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Ahogy néztem, ez zárt láda, és mivel sokszor hallgatok zenét, talán ez jó lenne. Vagy jobban járok egy reflexes Klipsch-el (RW-10 mondjuk)?
Amp: Harman/Kardon AVR-235 Front: JBL Northridge E60 Surround: JBL Northridge E20 Center: JBL Northridge EC25 Subwoofer: Klipsch RW-10 Speaker Cable: Neotech OFC 2×4mm2 SUB Cable: Dietz Double Shielded OFC CD Player: Sony CDP-597 Blu-ray Player: LG BX580 LCD TV: LG 37LE7500 Interconnect Cables: in-akustik Monitor Symmetrical OFC Hi-Fi állvány: Söund Arts AP 3004 Hangfal állvány: Söund Arts SJ 1690
Dali hangsugárzók
A mission-jaimat akarom lecserélni valami élénkebb megszólalású hangfalra, úgygondolom kissé fátyolossak.
Az MM-be hallottam szólni azt a böhöm nagy Dalit (concept 10) egy Teac szettel és elég meggyőzően szólt a hangfal. Nagyon életszerű volt amit hallottam.
Namost én a concept 6-ban gondolkodom, bár közel mások a paraméterei mint a 10-nek ez tiszta sor, de a mission-nál jobb-é? Sajna akkor ott nem jutott az eszembe, hogy a 6-ot meghallgassam, de járok én még arra.
Valakinek nincs tapasztalata mission vs dali fronton??
Eseteg még celection amire gondoltam....
Szerintem azért Dali-ból mindenképp hallgasd meg az Ikon6-ot is :smile19:
igen jó ár-érték aránnyal bíró doboz ez...
Dali hangsugárzók
A régebbi Dalik lazán lelépik a mai Media Markt-os Dali felhozatalt.
Ha ráfutsz használtan egyre,ne habozz rácsapni,jobb lesz mint a Mission.
Dali hangsugárzók
A mission-jaimat akarom lecserélni valami élénkebb megszólalású hangfalra, úgy
gondolom kissé fátyolossak.
Az MM-be hallottam szólni azt a böhöm nagy Dalit (concept 10) egy Teac szettel és elég meggyőzően szólt a hangfal. Nagyon életszerű volt amit hallottam.
Namost én a concept 6-ban gondolkodom, bár közel mások a paraméterei mint a 10-nek ez tiszta sor, de a mission-nál jobb-é? Sajna akkor ott nem jutott az eszembe, hogy a 6-ot meghallgassam, de járok én még arra.
Valakinek nincs tapasztalata mission vs dali fronton??
Eseteg még celection amire gondoltam....
Dali hangsugárzók
Vegre megjott a Dussun, a SqueezeBox meg a Xindak kabelek jeeeeeeeeeee
Beszámolót kérünk!
Hat meg nem tudok teljesen authentikusan beszamolni, mert nincs bejaratva semmi.
De ugy elso ranezesre teccik... minden...
Erősítők: Dussun DS-99 + (Isotek Elite), Cambridge Audio Azur 540R V2 Front: Dali Ikon 6 Center: Dali Ikon Vokal 2 Surround: Dali Ikon 2 Sub: ML Dynamo Forrás: Debian -> Slimdevices SqueezeBox, Slimdevices Transporter Hangfalkábel: Xindak FS-2 IC: Xindak FA-1 TV: Pioneer PDP-507XD
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11043
- Kapcsolat:
Dali hangsugárzók
Beszámolót kérünk!
Dali hangsugárzók
Erősítők: Dussun DS-99 + (Isotek Elite), Cambridge Audio Azur 540R V2 Front: Dali Ikon 6 Center: Dali Ikon Vokal 2 Surround: Dali Ikon 2 Sub: ML Dynamo Forrás: Debian -> Slimdevices SqueezeBox, Slimdevices Transporter Hangfalkábel: Xindak FS-2 IC: Xindak FA-1 TV: Pioneer PDP-507XD
Dali hangsugárzók
Ennyire félreérthető voltam?
Akkor kiirom:nyolcvanöt decibel érzékeny!
Ha beleszaladsz ne hagyd ki!
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Dali hangsugárzók
Abból a 85 darabból jut itt mindenkinek talán? Amúgy én nem találkoztam vele.
Dali hangsugárzók
Üdv Mindenkinek!
Most sikerült felfedeznem ezt a topicot,de időhiány miatt még nem olvastam végig,igy nem tudom volt-e már szó a Dali egykori ügyes kis dobozáról a Grand Coupe-ról.
Ha igen,majd megkeresem.
Ha nem,érdekelne a véleményetek milyen erősitőt éredemes elékötni,hogy legjobb formáját tudja hozni,figyelemmel műszaki paramétereire.
(6 Ohm,85 db stb)
Várom meglátásaitokat!
Dali hangsugárzók
Xindak FS2/FS3-bol melyik jobb? Egyaltalan jobbak annyival, hogy megerje az arkulonbseget az FS1-hez kepest?
talán pár szót megérdemel a téma, hiszen mindhárom drót vendégeskedett már nálam
az fs-1 szvsz nagyon jó kábel, a korsun-t, és a dalikat anno azzal kötöttem össze. amikor végre fél év után rászántam magam egy upgrade-re, megrendeltem az fs-3 -at. Azt bizony ismerősökkel egyhangúan sokkal jobbnak találtuk nála (a mai napig az fs-3 van a rendszeremben). Nemrég járt nálam az fs-2 is. Annak a felbontása magasabb frekvenicájú hangoknál (sokkal) jobb mint az fs-3 -nak , azaz pl a cinek sokkal tisztábbak, meg tudod mondani, hogy a seprűvel csak "odasózott", vagy végighúzta a cin-en, wiszont sokkal karcosabb a hangja mint az fs-3 -nak, ami nekem nagyon nem tetszett, fárasztónak találtam. Csendben hozzáteszem, az fs-2 csak félig-meddig volt bejáratva, ez lehetett amiatt is...
én momentán költözködöm, sokkal jobb helyem lsz a zenének, ezért még idén cserélni szeretnék fs-gold -ra, vagy ahhoz hasonló kaliberű drótra.. az fs-2 -t már kihagyom..
ha lerakod az fs-3 árát, odaadom, hazviheted 1-2hétre meghallgatni.
remélem segítettem,
üdv,
menyus
Én, élnék a meghallgatás lehetőségével, ha lehet.
Mennyi a letét összege?
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Dali hangsugárzók
Tudtok árakat írni ezekre a Xindak kábelekre?
en itt veszem, itt talalsz arakat: http://www.nysound.com/
Kösz! Csinos cuccok.
- DigitalSTD
- Fórumlakó
- Értékelés: 4
Dali hangsugárzók
Ez biztato
egyik xindak sem rossz, nagyon mellé nem tudsz nyúlni
DigitalSTD, arra a "sokkal jobb"-ra azért kíváncsi v'ok
tudtommal az fs-3 at csak fordítva bekötve hallottad
azzal együtt, a xindak már nem annyira az FS szériára koncentrál,
xindak soundright
egy ilyet nagyon meghallgatnék... talán sikerül.
Az hogy forditva kötöm be, annak csak ott van szerepe, hogy utána járatni kell mondjuk x órát ahhoz, hogy utána az legyen a helyes irány, vicaversa! Nálam egy bejáratódott FS-3 volt ( a tied :kiraly: ) és mikor beraktam a 0 perces FS-2t akkor nagyon nagy volt a különbség...egy sokkal nyugodtabb, még az FS-3 iszonyat nagy dinamikájánál is nagyobb dinamika és részletezöképesség! Szerintem egy sokkal jobb kábel
Dali hangsugárzók
Tudtok árakat írni ezekre a Xindak kábelekre?
en itt veszem, itt talalsz arakat: http://www.nysound.com/
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Dali hangsugárzók
Ez biztato :kiraly:
egyik xindak sem rossz, nagyon mellé nem tudsz nyúlni
DigitalSTD, arra a "sokkal jobb"-ra azért kíváncsi v'ok
tudtommal az fs-3 at csak fordítva bekötve hallottad
azzal együtt, a xindak már nem annyira az FS szériára koncentrál,
xindak soundright
egy ilyet nagyon meghallgatnék... talán sikerül.
Dali hangsugárzók
Hat koszi az infot, de mar megrendeltem az FS2-t a Dussun es az Ikon6 melle. Meglatjuk milyen lesz, remelem nem "nezem be"
Nem nézed be:) A 2-es sokkal jobb kábel mint a 3-as:) IamMenyus az én 2-esemröl beszélt, azóta bejáratódott a kábel olyan 50 %ban és csak egyre jobb....
Tökéletes választás
Ez biztato