Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Clarus hangfalak
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Clarus hangfalak
Charonból lesz többfajta színben is csak frontpár az akcióban. remélem holnap megkapom a listát, s feltom tenni.
Már alig várom. Minél hamarabb légyszi!
De ugye sima Charon lesz, azaz a polc, nem az álló?
Lesz polc és álló is.
Olyan 25% kedvezmény lesz erre.
Naim-ZU
Clarus hangfalak
Egyébként a várható árról nem tudni semmit? 44 ezer helyett mit várhatok?
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Clarus hangfalak
Charonból lesz többfajta színben is csak frontpár az akcióban. remélem holnap megkapom a listát, s feltom tenni.
Már alig várom. Minél hamarabb légyszi!
De ugye sima Charon lesz, azaz a polc, nem az álló?
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Clarus hangfalak
Józsi! Megtudod kérdezni vagy esetleg tudsz róla hogy abból a subból amiben 2db 16-os mély van eladnak -e erölködöt? Tehát a lényeg hogy nekem van saját passzív mélyládám és ha jó árban lenne vennék hozzá erölködőt. Köszi
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Clarus hangfalak
Most beszéltem a miskolci forgalamzóval és szerinte lesznek mindenféle dobozok az akció keretein belül.Bízom nagyon a sima Charonokban. Illetőleg várhatóan subok is lesznek!
Naim-ZU
Clarus hangfalak
Most beszéltem a miskolci forgalamzóval és szerinte lesznek mindenféle dobozok az akció keretein belül.
Bízom nagyon a sima Charonokban. Illetőleg várhatóan subok is lesznek!
Clarus hangfalak
... A szettek megbontásáról folytassatok tárgyalásokat az adott kereskedővel- Sándorokkkal!
Nem fog az menni.
Nem ígérek semmit, mert nem tudom hogy fogok állni anyagilag, de ha megjönnek az akciós szettek, kérdezz előtte engem is, s legfeljebb megvesszük ketten az egészet, aztán te viszed ami neked kell, én meg ami nekem. Persze csak ha nem bontják meg neked. Mivel nekem eleve egy komplett szett kéne, de egyelőre nincs annyi pénzem..
Clarus hangfalak
Én most kérdeztem miskolcot, jövő hétre tudnak csak konkrétumot mondani. De inkább szettek, vagy a nagyobbakból lesz párban.
Sziasztok
Clarus beszámolómról bővebben most kivételesen a "milyen hangfalakat?" topicban
Mert oda is vág a dolog...
Clarus hangfalak
Én most kérdeztem miskolcot, jövő hétre tudnak csak konkrétumot mondani. De inkább szettek, vagy a nagyobbakból lesz párban.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Clarus hangfalak
... A szettek megbontásáról folytassatok tárgyalásokat az adott kereskedővel- Sándorokkkal!
Nem fog az menni.
kérdezted?
megkérdem én is majd.
Naim-ZU
Clarus hangfalak
Nem fog az menni.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Clarus hangfalak
Ha holnap úgyis mész, megkérdezheted nekem is,hogy a sima Charon szett nem lesz-e akcióban? (már vinném is akkor)Köszi és sok sikert neked!
Szeva szeva! Charon szett biztos lesz akcióban, én attól félek hogy pl: 1 pár charon front plusz, nem lesz ilyen akcióban... mivel az oldal csak szettekről ír..
no majd utánna járunk
Charon front plusz tudtommal van még 1 vagy 2 pár. A szettek megbontásáról folytassatok tárgyalásokat az adott kereskedővel- Sándorokkkal!
Naim-ZU
Clarus hangfalak
Ha holnap úgyis mész, megkérdezheted nekem is,hogy a sima Charon szett nem lesz-e akcióban? (már vinném is akkor)Köszi és sok sikert neked!
Szeva szeva! Charon szett biztos lesz akcióban, én attól félek hogy pl: 1 pár charon front plusz, nem lesz ilyen akcióban... mivel az oldal csak szettekről ír..
no majd utánna járunk
Clarus hangfalak
Ha holnap úgyis mész, megkérdezheted nekem is,hogy a sima Charon szett nem lesz-e akcióban? (már vinném is akkor)
Köszi és sok sikert neked!
Clarus hangfalak
Most olvasom a weboldalon,hogy csak a szettre érvényes. Nagy kár.
Szeva HagaNRG!
most vettem észre én is... hogy elvileg a szettekre vonatkozik az akció...
nem baj... én tárgyalok azért
Clarus hangfalak
Most olvasom a weboldalon,hogy csak a szettre érvényes. Nagy kár.
Clarus hangfalak
Az akció minden terméekt érint?
Mert én most készülök egy pár sima Charon frontot venni, csak még se nem láttam, főleg nem hallottam őket élőben, úgyhogy arra várok.
(miskolcon nem említették még az akciót)
Clarus hangfalak
Charon szett is lesz akcióban meglehetősen baráti áron. A 6.0 szett várható akciós ára 100 ezer körül lesz, abból több is van, úgyhogy lehet még lesz akkor is, mikorra pénzed lesz..
Nagyon remélem
Már elhatároztam, hogy Clarus lesz, szinte biztos. Hacsak valami kihagyhatatlan ajánlat nem érkezik, de az én vásárlásaimra inkább az a jellemző, hogy sosincs semmi kivételes, meg még amit akarok, azt sem tudom megvenni boltból sem Tényleg baba lenne, ha maradna még az akciós dolgokból, mire megjön a pénzem.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Clarus hangfalak
Szia Tul!
A Polkaudioról sajnos nemtok mit mondani, ugyanis csak kiállításokon hallottam, így nem alakult ki bennem vélemény. Sokan szeretik, úgyhogy rossz nem lehet, nekem kissé mélytónusú hang rémlik, de kiigazítanak majd a tulajdonosok, ha rosszul emlékszek.
Charon szett is lesz akcióban meglehetősen baráti áron. A 6.0 szett várható akciós ára 100 ezer körül lesz, abból több is van, úgyhogy lehet még lesz akkor is, mikorra pénzed lesz.
.
Naim-ZU
Clarus hangfalak
A cég hivatalos weboldalán már hírként szerepel az újévi akció, ami az árérzékenyebb vásárlóközömség számára is jelentőséggel bírhat.Előljáróban annyit, hogy 25-50 % közti kedvezményről szól a hír.
Az AVX fórumozók annyi előnyben részesülnek általam, hogy hamarbb fel fog ide kerülni az akciós lista, mint a cég weboldalára.
Előre láthatólag a várható időpont jövő hét eleje, addig türelmüket kérem az érdeklődőknek!
Clarus
József!
Sajna szerintem én lecsúszok erről az akcióról, ugyanis leghamarabb március közepén lesz pénzem, de lehet kicsit még később..
Mindegy, mást kérdezek. Te ismered a polkaudio hangfalait? Első körben egy monitor 40-es 6.0-ás szettre gondoltam. Ezek párja 57.000, így még szóbajöhet. Sokat töprengtem a claruson is, de úgy emlékeztem, túl drágák Aztán jobban elgondolkodtam, hogy egy 6.0-ás charon rendszer 132.000-ből kijönne. Ami ebben az aduász, hogy ugyebár simán fejleszthetek nagyobbra, ha megvan az árkülönbözet, mert vásárlóbarát clarusék beszámítják teljes árban a régit.. Tehát amennyiben hallottad már valamelyik monitor polkot, kíváncsi vagyok a véleményedre! Engem a clarus összességében meggyőzött, de nem hallottam csak a callistoII-t frontnak, ill. sztereóban, valamint a titan pro-t. Ezek mind nagyobban, utóbbi nem is kicsit A callistoban engem kicsit a fémes hangja zavart, de meglehet azért, mert előtte vagy fél órát hallgattam egy AE hangfalat Sanyinál Miskolcon, ami teljesen más karakter volt, kicsit mélyebbre húzott.
A szoba nem nagy, amiben lesz, subom van kettő is, külön erősítővel hajtva, úgyhogy egyelőre elég lenne egy jó kis monitor. Javaslat?
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Clarus hangfalak
A cég hivatalos weboldalán már hírként szerepel az újévi akció, ami az árérzékenyebb vásárlóközömség számára is jelentőséggel bírhat.
Előljáróban annyit, hogy 25-50 % közti kedvezményről szól a hír.
Az AVX fórumozók annyi előnyben részesülnek általam, hogy hamarbb fel fog ide kerülni az akciós lista, mint a cég weboldalára.
Előre láthatólag a várható időpont jövő hét eleje, addig türelmüket kérem az érdeklődőknek!
Clarus
Naim-ZU
Clarus hangfalak
Én is nagyon nagyon kíváncsi vagyok!
Sajnos ma még nem tudtam elmenni a Clarushoz, kicsit zavarosak a napok... de a héten biztos elmegyek.
Az összes Charon hangfal le van árnyékolva mágnesesen?
Olvastam a Clarus prospektust, és ott csak a Centerhez volt odaírva hogy le van árnyékolva, a TV miatt
Clarus hangfalak
.
már nagyon kíváncsi vagyok!
Clarus hangfalak
A subbal elég jól össze lehet illeszteni, s akkor egész jó a sztereó is.
Holnap megyek tesztelni a stúdióba! Eddig elgéedett voltam a Kodákkal,de féle, most megint rá fogok gerjedni, akkor úszik a pénz.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Clarus hangfalak
két barátomnak is van Charon. Az egyiknek plusz, csak sztereóra. A másiknak 5.1 simából. Mindkettő megéri sztem az árát. Az állónak azért nagyobb mélyátvitele van, de sztem a monitor precízebb hanú, azért az se annyira kicsi. A subbal elég jól össze lehet illeszteni, s akkor egész jó a sztereó is.
Naim-ZU