Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
B&W hangsugárzók
B&W hangsugárzók
Ne siesd el a következő látogatásod, kicsit még gyúrj karra,
Subbal többet soha.
B&W hangsugárzók
Ha eladásra kerülne hamar meglenne az új gazdija, mert testvérem már párszor nyaggatott vele, hogy vegyek valami mást, ezt meg átveszi tőlem.
Áh, nem gond, ez a szerelem főleg a kinézetének szól, majd csináltatok műanyagból szobadísznek. Hangra "megteszi" az Envoy is, sőt, azt gondolom nem is igen vágyom többé direktsugárzóra.
B&W hangsugárzók
Ha eladásra kerülne hamar meglenne az új gazdija, mert testvérem már párszor nyaggatott vele, hogy vegyek valami mást, ezt meg átveszi tőlem.
Mond meg a bratyónak, h vegyen hozzá 3x-or akkora szobát is. Már amiben én jártam és ahol a 602-k voltak.
Ja és tegyen rendet, olvassa ezt a post-ot, verjen agyon.
Ne félj, jó a memóriája, legközelebb is fog rád emlékezni, ha esetleg erre jársz megint. :vazeg:
Ne siesd el a következő látogatásod, kicsit még gyúrj karra, kül. nagyon nem lesznek egyenlők az esélyek. Sok szerencsét... :kiraly:
B&W hangsugárzók
Mond meg a bratyónak, h vegyen hozzá 3x-or akkora szobát is. :kiraly: Már amiben én jártam és ahol a 602-k voltak.
Ja és tegyen rendet, olvassa ezt a post-ot, verjen agyon.
B&W hangsugárzók
Nekem egy Matrix 804 volt, nagyon jó kis hangfalnak éreztem akkoriban, de kíváncsi lennék most milyennek tűnne ha bekötném az Envoy helyére.
A Nautilus 804 mondjuk nagy szerelmem, kicsit irígyellek is érte Ronin, ha majd 1x eladod, kérdezz meg előtte. Ha jól sejtem pont a Tieidet hallgattam meg az előző tulajnál.
:kiraly:
Előző tulaja Aradi Géza volt (Porche hungáriás).
ui.:
B&W hangsugárzók
Nekem egy Matrix 804 volt, nagyon jó kis hangfalnak éreztem akkoriban, de kíváncsi lennék most milyennek tűnne ha bekötném az Envoy helyére.
A Nautilus 804 mondjuk nagy szerelmem, kicsit irígyellek is érte Ronin, ha majd 1x eladod, kérdezz meg előtte. Ha jól sejtem pont a Tieidet hallgattam meg az előző tulajnál.
B&W hangsugárzók
Matrix 802S3
tel:06702238929
B&W hangsugárzók
Köszi az infót, tudom, de az nautilus 804-es, ez pedig mátrix 803-as. Ég és föld a különbség. de azt hiszem már tágytalan is a kérdésem...
Láttam mostanában egy Matrix-ot a használtpiacon. Végül mi lett a választottad?
- menyuslight
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 169
- Kapcsolat:
B&W hangsugárzók
Üdv.
Van valakinek tapasztalata a Mátrix 803-assal kapcsolatban? Mennyi lehetett ez újonan? Mennyit érhet használtan, de megkímélve? Csak komolyzenére jó, vagy lehet vele jazzt, esetleg lazább rockot is hallgatni?
Ronin-nak 804-ese van
Nagyon szereti a bower-t. Kérdezd öt.
Proci: ............. Lejátszó:Oppo 205 Projektor:Sony VPL XW 7000 Vászon:Screenline: 21:9 microperforált Tápszűrő: Torus Power Amp: Primare 30.7 Amp 2: Primare 30.7 Front: MILLER & KREISLER S150 Rear: M&K Sound S150 Atmos M&K Sound MP 150
Sub: SVS 4000
Sub: SVS 4000
B&W hangsugárzók
Most láttam, hogy a Satsystemben is akciózzák a B&W-t.Vásárolt már valaki ott? Megbízhatóak?
Őszintén? Bunkók.
Egyetértek, ha nem muszáj náluk venni valamit, akkor ne tedd! Keress másik boltot!
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
- JohnBowers
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
B&W hangsugárzók
Van kézzelfogható bizonyítéka annak, h JB tényleg kapcsolódok az Aymarához?
Miért kéne ezt bizonyítani?
Ha bármi céggel kapcsolatpos kérdésed van ,nyugodtan tedd fel és megválaszolom neked.
Jó estét mindenkinek
Íme néhány érdekes link:
www.aymara.hu
Akciós 300-as szett http://aymara.hu/akciok/ajanlat_300-as_szett.pdf
Akciós Rotel 02-es készülékek http://aymara.hu/akciok/akcio_02.pdf
Akciós 600-as sorozat!!! http://aymara.hu/akciok/akcio_03.pdf
- JohnBowers
B&W hangsugárzók
Miért kéne ezt bizonyítani?
Ha bármi céggel kapcsolatpos kérdésed van ,nyugodtan tedd fel és megválaszolom neked.
B&W hangsugárzók
B&W hangsugárzók
Na akkor csak így futólag:
A DM600S3 az 35.000.-Ft/db akcióban nálunk...
A többi ár ha érdekel hívjatok!
Üdv: JB
Küldtem privit, de nem válaszoltál.
Nem akartok eladni?
- JohnBowers
B&W hangsugárzók
Na akkor csak így futólag:
A DM600S3 az 35.000.-Ft/db akcióban nálunk...
A többi ár ha érdekel hívjatok!
Üdv: JB
B&W hangsugárzók
A Bowernek az ára fix és az aymara forint pontosan annyiért adja, mint a sat. Én valószínűsítem, hogy be van szabályozva az ár, amit nem csodálok, hiszen a hivatalos importőr is tudtommal az aymara, az meg hülyén jönne ki, ha ők behozzák, x forintért árulnák és ugyan azt a sat meg x-y forintért, közben meg az is az aymara segedelmével van bent.
Igaz, hogy az akció csak a 600 S3-ra érvényes, és most 44000 helyett 37500-ért adják. Az Aymaránál meg 39990.
B&W hangsugárzók
Most láttam, hogy a Satsystemben is akciózzák a B&W-t.Vásárolt már valaki ott? Megbízhatóak?
Őszintén? Bunkók. Általában nem állnak a helyzet magaslatán stb. Ha egy tervezett eszközt szeretnék venni, biztos máshova megyek, másodsorban mert a xarszisztemnél drágább hely nincs is.
A Bowernek az ára fix és az aymara forint pontosan annyiért adja, mint a sat. Én valószínűsítem, hogy be van szabályozva az ár, amit nem csodálok, hiszen a hivatalos importőr is tudtommal az aymara, az meg hülyén jönne ki, ha ők behozzák, x forintért árulnák és ugyan azt a sat meg x-y forintért, közben meg az is az aymara segedelmével van bent.
B&W hangsugárzók
Őszintén? Bunkók. Általában nem állnak a helyzet magaslatán stb. Ha egy tervezett eszközt szeretnék venni, biztos máshova megyek, másodsorban mert a xarszisztemnél drágább hely nincs is.
B&W hangsugárzók
Az Aranykéz utcai Aymarában tudok erről az akcióról,legalábbis én oda megyek be hamarossan megvenni a 602-esemet! Egyébként most néztem és megint megy a weboldala az Aymarának.
Most láttam, hogy a Satsystemben is akciózzák a B&W-t.
Vásárolt már valaki ott? Megbízhatóak?
B&W hangsugárzók
Golfos,
Lesz addig akció,egészen pontosan dec.31-ig,
MOst bocsánat ,de mennem kell
Üdv:J.B.
Ez melyik forgalmazó, ahol akciós a B&W?
Szép jó napot!
Az Aranykéz utcai Aymarában tudok erről az akcióról,legalábbis én oda megyek be hamarossan megvenni a 602-esemet!
Egyébként most néztem és megint megy a weboldala az Aymarának.
B&W hangsugárzók
Golfos,
Ez melyik forgalmazó, ahol akciós a B&W?
B&W hangsugárzók
Golfos,
közsönöm..akkor karácsonyig tuti,hogy benézek.
- JohnBowers
B&W hangsugárzók
Golfos,
B&W hangsugárzók
Szia Mousey
Áá én csak nyáron voltam bent,és sajnos csak karácsony felé lesz meg rá a teljes összeg.
Remélem még akkor is lesz akció.
Köszi az infót!
B&W hangsugárzók
Szia Golfos,
Mikor voltál bent a boltban? Én múlt héten vettem 601 Sorrentot, most akcióznak,én 100 helyett 80-ért kaptam meg,igaz nekem ez már csak háttérnek kell,de nagyon jól jársz a 602-vel! Nekem volt olyan naygon szupi hangfal! Az árát azt nem tudom, de azt mondták minden 600 as akciós,csekkold le.
Hali
Ja,bár én nem vagyok Golf rajongó,de az autókat azért szeretem.