Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
És tucc-tucc zenére ki mit javasol??
Csoki, narancslé!
Én már hallottam. Sztem a legjobb(zenéhez) a 2.0 vagy a 2.1. De én a ti véleményetekre vagyok kíváncsi.
Én sosem hallottam mögülem zenélni senkit, kivéve ha hátat fordítottam neki.
És tucc-tucc zenére ki mit javasol?
Ne halgass ilyesmit.
A Linkin Park ok.
Én már hallottam. Sztem a legjobb(zenéhez) a 2.0 vagy a 2.1. De én a ti véleményetekre vagyok kíváncsi.
És tucc-tucc zenére ki mit javasol?? És Linkin Parkra? Amúgy az igaz hogy sztereóban(vagy 2.1-ben ) jobb zenét hallgatni mint 5.1-ben?(6.1;7.1)
Hallgass meg 1 rendes sztereót majd 1 hasonló áru mozit, és döntsd el Te!
És tucc-tucc zenére ki mit javasol?? És Linkin Parkra? Amúgy az igaz hogy sztereóban(vagy 2.1-ben ) jobb zenét hallgatni mint 5.1-ben?(6.1;7.1)
Hali!
Ár/érték viszonyt szeretnék optimalizálni.
Vagyis minél olcsóbban minél jobb hangfalat szeretnék venni.
Tudom, hogy az szubjektív, hogy kinek mi az olcsó, és kinek mi a jó minőség.
Egy másod (tehát ritkábban és főleg háttérzenehallgatáshoz használandó) hi-fi toronyhoz szeretnék egy pár sztereó hangfalat. Ebből adódnak a peremfeltételek, hogy nem a tökéletesség a cél, de azért élvezhető hangot szeretnék.
Szándékosan nem írok konkrét ár határat, mert tényleg nem tudom hol van az elfogadható minimum.
Erre várnék ötleteket, hogy milyen típusoknál milyen árban érdemes nézelődni.
Ha olcsó, de hallgathatót keresel, akkor régi Videoton Preludium-ot érdemes vadászni. Vagy ha kicsivel több is van rá, akkor a Preludioum "eredetijének" tekinthető Heybrook HB1-et.
Amivel szerintem nem fogsz mellé (nekem is van egy pár) az a Tannoy M2, de ez nehezen beszerezhető.
gordon314.fw.hu
Egy másod (tehát ritkábban és főleg háttérzenehallgatáshoz használandó) hi-fi toronyhoz szeretnék egy pár sztereó hangfalat. Ebből adódnak a peremfeltételek, hogy nem a tökéletesség a cél, de azért élvezhető hangot szeretnék.
Szándékosan nem írok konkrét ár határat, mert tényleg nem tudom hol van az elfogadható minimum
Pedig a minimum könnyű: 0 Ft!
(Én egy ismerősnél befuccsolt midi-hifi hangfalát használom háttérzenére és PCzésre egy kis Sony erősítővel és egy lomtalanításon talált Philips CD játszóval. Szóval nem szégyen az )
Amúgy kis sztereo rendszerbe, háttérzenére jó tipp lehet még a Celestion F10 (ilyen surroundom van, mint látod, de kacérkodtam vele hogy a PC is kap egy párt, amíg be nem ütött az ingyen hangfal )
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
Hali!
Ár/érték viszonyt szeretnék optimalizálni.
Vagyis minél olcsóbban minél jobb hangfalat szeretnék venni.
Tudom, hogy az szubjektív, hogy kinek mi az olcsó, és kinek mi a jó minőség.
Szándékosan nem írok konkrét ár határat, mert tényleg nem tudom hol van az elfogadható minimum.
Erre várnék ötleteket, hogy milyen típusoknál milyen árban érdemes nézelődni.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Én értem a kérdést, bár nagyon OF. A cd- jászók topikban válsazolok.
Naim-ZU
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11003
- Kapcsolat:
Ha veszek egy olcsó DVD lejátszót, ami netán DVD-audiot is lejátszik és rákötöm a HD970 digi bemenetére (vagy a számítógép hangkártyáját kötöm rá digi kimeneten keresztül 44khz -es WAV lejátszás céljából), várhatok jobb hangminőséget a HD970 CD lejátszásánál? A DAC és erősítő megbírkózik a nagyobb sztereo sávval?
Ezt a kérdést nem értem. Viszont tuti, hogy itt offtopic.
Milyen hangfalpárt ajánlotok a HK -hoz? Kb 350k - 400k lenne rá kábellel együtt.Zene: classic rock metal, akusztikus, és minden más a tüc-tüc ön kívűl.
(Deep Purple, Rainbow, Blackmore Night, Led Zeppelin, Nazareth, Manowar, ACDC, Nevermore, Zoran, Deak Bill, Uriah Heep,
J.Jopplin, egy kis jazz - blues, stb.)
Jó lenne ha mindent megenne, a nyugis zenén
keresztül a de talán inkább akusztikus zenén szóljon jól, mint metál zenén. Utóbbi miatt még később ki tudom egészíteni egy
subbal, ha kell a többi meg már akkor úgy sem hallatszik .
Mindenképp hosszabb távra tervezek a hangfalakkal, szóval valami frankó kellene, ami passzol a HK -hoz.
(90% zene 10% stereo mozi)
Vidd el a H/K-kat a Heed Audio-ba, és hallgass meg 1 enigma-t.
Az Acoustic Solutions DS 633-ról mik a vélemények?Link
Ez nagyon felejtős pajtás.
Ha számitógépes házimozit akkor ezt:
Genius DHT-510
De már lehet kapni 23E ft-ért is.
De ez nagyon jó kis rendszer.
Cimbimnek van és szépen is szól meg nagyot is.
16nm bőven beterít.
Köszi, sejtettem hogy gány cucc
Az a baj, hogy asztali lejátszóhoz kell amin koax és optikai kimenet van, ehhez kellene 5.1-es hangcucc max 20k-ig.
mondtam nekik, hogy ez így nem fog menni, csak meghallották a Cretive T6060-asomat és rögtön kellene nekik is, csak azt meg nem lehet rákötni a lejátszóra.
Hk hoz a JBL se rosz választás de JBL böl amiket hallotta azok inkább elektronikus zenét szeretnek.
melyik tipus volt a jbl-bôl?
hát igen, a jbl nem igazán "szereti" a keményebb rock zenét, de jazzra, hangszeres (nem komolyzene), bluesra elektronikusra, popra nagyon jó tud lenni.
qqriq fórumtársnál nagyon meggyôzôen szól(t) a h/k + jbl páros.
én l830 asokat használok....de szerintem ez az egész l szériára igaz...
Amp: Harman/kardon Hk 670 Speaker: JBL L830
Speaker Cable : Van den Hul Royal Jade Hybrid
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Hk hoz a JBL se rosz választás de JBL böl amiket hallotta azok inkább elektronikus zenét szeretnek.
melyik tipus volt a jbl-bôl?
hát igen, a jbl nem igazán "szereti" a keményebb rock zenét, de jazzra, hangszeres (nem komolyzene), bluesra elektronikusra, popra nagyon jó tud lenni.
qqriq fórumtársnál nagyon meggyôzôen szól(t) a h/k + jbl páros.
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Dali Ikon 6 ról sok jót hallottam.
Amp: Harman/kardon Hk 670 Speaker: JBL L830
Speaker Cable : Van den Hul Royal Jade Hybrid
- szlaci_s70
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Sziasztok!
Nagyjából sikerült letennem a voksomat HK970 + HD970 mellett.
(A fentin kívűl még Denon PMA 1500AE, Marantz 7000, Rotel RA02 volt a kosárban,
illetve még azonos kategóriájú NAD ot meghallgattam volna )
Nad-al nem találkoztam, még a rotel fordíthat a dolgon, bár sokan azt mondják, hogy már
régi hangzásban . Sajna még ezt sem tudtam meghallgatni.
Azonos hangfalon a Marantz és HK közül a HK tetszett jobban.
A denont sehol sem kötötték rá a kedvemért ugyanazokra a hangfalakra,
amelyeken a HK szólt. Egy kicsit részletesebbnek tűnt a Denon a számomra a felső tartományban,
viszont egy kategóriával nagyobb Dali hangfalakon is szólt, mint a többi erősítő.
Szóval úgy gondolom a HK valószínűleg jó lesz nekem. SACD most nem kell, inkább hangfalra költöm a Denon árából
levont különbözetet.
Két kérdésben lszi segítsetek!
Ha veszek egy olcsó DVD lejátszót, ami netán DVD-audiot is lejátszik és rákötöm a HD970 digi bemenetére
(vagy a számítógép hangkártyáját kötöm rá digi kimeneten keresztül 44khz -es WAV lejátszás céljából),
várhatok jobb hangminőséget a HD970 CD lejátszásánál? A DAC és erősítő megbírkózik a nagyobb sztereo sávval?
Milyen hangfalpárt ajánlotok a HK -hoz? Kb 350k - 400k lenne rá kábellel együtt.
Zene: classic rock metal, akusztikus, és minden más a tüc-tüc ön kívűl.
(Deep Purple, Rainbow, Blackmore Night, Led Zeppelin, Nazareth, Manowar, ACDC, Nevermore, Zoran, Deak Bill, Uriah Heep,
J.Jopplin, egy kis jazz - blues, stb.)
Jó lenne ha mindent megenne, a nyugis zenén
keresztül a de talán inkább akusztikus zenén szóljon jól, mint metál zenén. Utóbbi miatt még később ki tudom egészíteni egy
subbal, ha kell a többi meg már akkor úgy sem hallatszik .
Mindenképp hosszabb távra tervezek a hangfalakkal, szóval valami frankó kellene, ami passzol a HK -hoz.
(90% zene 10% stereo mozi)
Köszi
Laci
Ez nagyon felejtős pajtás.
Ha számitógépes házimozit akkor ezt:
Genius DHT-510
De már lehet kapni 23E ft-ért is.
De ez nagyon jó kis rendszer.
Cimbimnek van és szépen is szól meg nagyot is.
16nm bőven beterít.
Tud valaki egy olyan zenét(számot) ami nagyon megdolgoztatja a mélynyomót?
benni banassi : satisfaction
teljes búgócsiga
pl.: dr.dre, eminem, massiv attack, miles davis : doo-bop címu" lemeze.
Igaz, nem mostani, de a Brooklyne Bounce is elég szomszéd(és sub)gyilkos.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
pl.: dr.dre, eminem, massiv attack, miles davis : doo-bop címu" lemeze.
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Ha nem tetszik a hangja a szőnyegen, visszarakod az asztalra
Esetleg rakhatsz alá egy vastag járólapot, ha nem szereted hogy szőnyegen van. Én spec. márványlapon tartom (Meg a frontokat is)
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600